31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Potcijenili nas jesu, al na jedan poseban nacin potcjenjuju nas iz svog straha psihički su slabi i potonuli i onda su se radovali sto je ekipa koja je na papiru slabija tj mi izbacila Vels. Na njima je ogroman pritisak zbog propuštena 2 svjetska prvenstva, dok nas nosi želja, volja i euforija i prilika koja nam se otvorila i za koju su igraci izginuli sigurno je nece lako pustiti tu je nasa najveća prednost. Neka bude gusto neka bude 2-0 za nas, pripremite braco ljiljane i svi na ulice svojih gradova u kafiće na organizovane prijenose bilo gdje a onda tamo oko 23h velika proslava.
#CarsijaOdjebi
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Je li ima docek igraca u Sarajevu poslije
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bi da branim ikoga, ali bgm pojede pritisak navijaceImamkarbarum je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:37Samo bih naglasio da ne vjerujem u to nase famozno paklena atmosfera na Bilinom Polju,protiv rumuna npr je bio u vecini utakmice teatar.
=\_1921_/=
Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:32Ja nisam nesto posebno nervozan, ne znam zasto.
Mozda prije svega sto se nije ocekivao ovakav rasplet situacije i ovako brz napredak nase repke i ovih momaka pa sam malo opusteniji, sa manje pritiska.
Jednim dijelom i kako godine prolaze tako se i covjek zasiti nekih stvari, okrece se drugim prioritetima, sa dosta manje stresa i vremena generalno. Ne znam, fakat.
Jednostavno uzivam u ovom momentumu, ponosan sto postajemo bitan faktor u svijetu reprezentativnog fudbala kao sto smo bili nekad. A pisali smo pojedinci i vjerovali u ove momke da ce tek za 2-3 godine biti ono sto svako od nas zeli, nepozeljan protivnik svima. A mi vec sad skrecemo paznju na sebe.
Otisli ili ne na ovo SP necu ocajavati, biti frustriran i pljuvati ih. Kako pljuvati ikoga kad vidis koliko zive za ovakve utakmice, koliko energije i emocije daju u svaku minuti na terenu. Kako?
naprijed rejal
Zadnji put bas dobra atmosfera bila u kvalifikacijama za Euro 2012. Dok je jos bilo navijaca iz Zenice na jugu koji su vodili i zadavali citavom stadionu. Fanaticosi su u svom filmu, gerila. Oni ne prate dogadjaje na terenu. Tako da ako ne bude Robijasa s juga i ako se karte podijele "instagram navijacima" znamo sta slijedi. Recimo, posteno bi bilo prednost za kupovinu karata ovdje dati ljudima koji su dosli gledati mec protiv San Marina.Imamkarbarum je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:37Samo bih naglasio da ne vjerujem u to nase famozno paklena atmosfera na Bilinom Polju,protiv rumuna npr je bio u vecini utakmice teatar.
- invincible1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:32Ja nisam nesto posebno nervozan, ne znam zasto.
Mozda prije svega sto se nije ocekivao ovakav rasplet situacije i ovako brz napredak nase repke i ovih momaka pa sam malo opusteniji, sa manje pritiska.
Jednim dijelom i kako godine prolaze tako se i covjek zasiti nekih stvari, okrece se drugim prioritetima, sa dosta manje stresa i vremena generalno. Ne znam, fakat.
Jednostavno uzivam u ovom momentumu, ponosan sto postajemo bitan faktor u svijetu reprezentativnog fudbala kao sto smo bili nekad. A pisali smo pojedinci i vjerovali u ove momke da ce tek za 2-3 godine biti ono sto svako od nas zeli, nepozeljan protivnik svima. A mi vec sad skrecemo paznju na sebe.
Otisli ili ne na ovo SP necu ocajavati, biti frustriran i pljuvati ih. Kako pljuvati ikoga kad vidis koliko zive za ovakve utakmice, koliko energije i emocije daju u svaku minuti na terenu. Kako?
Idemo brate opet pokrenut konstruktkvnu raspravu ko onda oko esmira, samo cemo ovaj put pricat koga stavit u prvih 11 protiv Katara, Svice i Kanade
=\_1921_/=
Druze, ja sam preko bhffans navece gledao, dan pred prodaju na event, bilo je dostupno bruka karti, a sutra ujutro odjednom nema vise u prodaji hahahha.....ovo su bas izblefirali, i zato ti sad na ovu tekmu dodju ljudi koji nece doci narednih 10-20 utakmica nikako, i to nisu ljudi koji ce grla poderat kao mi u gostima, vec ce grickat kospice.Wisey je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:48Zadnji put bas dobra atmosfera bila u kvalifikacijama za Euro 2012. Dok je jos bilo navijaca iz Zenice na jugu koji su vodili i zadavali citavom stadionu. Fanaticosi su u svom filmu, gerila. Oni ne prate dogadjaje na terenu. Tako da ako ne bude Robijasa s juga i ako se karte podijele "instagram navijacima" znamo sta slijedi. Recimo, posteno bi bilo prednost za kupovinu karata ovdje dati ljudima koji su dosli gledati mec protiv San Marina.Imamkarbarum je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:37Samo bih naglasio da ne vjerujem u to nase famozno paklena atmosfera na Bilinom Polju,protiv rumuna npr je bio u vecini utakmice teatar.
Najmanje 3000 karti se podijeli nehljebarima (lezi hljebe da te jedem)
Spremite dobre votke i apaurina i idemo u rat!
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Velika sansa. Trenutno nam sve poklopilo i bolje sanse cemo tesko imati.
Nadam se istom sastavu u prvih 11 .
Najvece prijetnje su mi njihov golman i da ne napravimo neku glupost sa crvenim ili incidentima na utakmici.
Nadam se istom sastavu u prvih 11 .
Najvece prijetnje su mi njihov golman i da ne napravimo neku glupost sa crvenim ili incidentima na utakmici.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Ma nama je manje bitan rezultat. Mi smo zadnjih mjeseci dobili mnogo vise od toga. Veatili smo onaj izgubljeni sjaj kad se svaka tekma zeljno iscekivala, kad su se vadile zastave, kad se danima pricalo o utakmici, o selektoru, o igracima…jedno vrijeme ono ujutro otvoris portale i pise veceras igra repka. Isto tako imamo dosta poraza u barazima i ispadanja tako da i s te strane imamo blazi stav prema tome. Ono kao hajde sta ces. Isto tako mi se dizemo iz rupe i ovo je vec rezultat mnogo iznad nasih ocekivanja na startu kvalifikacija i necemo biti nezadovoljni sve i da izgubimo. Njima bi to bio veliki udarac i samar. Tako da s te strane sigurno imamo mirniju situaciju. Cak se i vise puta spominjalo, i Vico je naglasio neki dan, da se pravi ekipa za sljedeci Euro a ovo sta bude bude. Nemamo neki pritsak kao ranije baraze.
Kako god zavrsilo treba ici dalje. Ostaviti Barbareza i sljedece kvale, ako i ne uspijemo otici na Euro sigurno ce privoliti jos nekoliko ovih nasih mladih nada da obuku dres reprezentacije. Onda cemo za par godina sigurno imati bas strasnu repku s Dedicem na vrhuncu, Muharemovicem isto tako, vidjecemo kako ce se razvijati Celik i Malic, Alajbegovic i Bajraktarevic za par godina po svemu trebaju biti bolji nego danas…isplivat ce sigurno jos neki igraci.
Kako god zavrsilo treba ici dalje. Ostaviti Barbareza i sljedece kvale, ako i ne uspijemo otici na Euro sigurno ce privoliti jos nekoliko ovih nasih mladih nada da obuku dres reprezentacije. Onda cemo za par godina sigurno imati bas strasnu repku s Dedicem na vrhuncu, Muharemovicem isto tako, vidjecemo kako ce se razvijati Celik i Malic, Alajbegovic i Bajraktarevic za par godina po svemu trebaju biti bolji nego danas…isplivat ce sigurno jos neki igraci.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Slazem se, njima je ova utakmica mnogo vaznija nego nama (iako je i nama bitna jos kako). Ali, mi se dan nakon ove utakmice mozemo i moramo okrenuti slijedecim kvalifikacijama i nastaviti sa nadogradnjom rostera za EP kvalifikacije. Plasman na SP je po meni samo bonus i lijepa zvijezdica za kraj karijere Edina Dzeke. Imamo mladice u ekipi koji imaju potencijal da po kvaliteti preskoce generaciju nasih "brazilaca", a samim tim moja su ocekivanja veca za naredni ciklus.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:41Potcijenili nas jesu, al na jedan poseban nacin potcjenjuju nas iz svog straha psihički su slabi i potonuli i onda su se radovali sto je ekipa koja je na papiru slabija tj mi izbacila Vels. Na njima je ogroman pritisak zbog propuštena 2 svjetska prvenstva, dok nas nosi želja, volja i euforija i prilika koja nam se otvorila i za koju su igraci izginuli sigurno je nece lako pustiti tu je nasa najveća prednost. Neka bude gusto neka bude 2-0 za nas, pripremite braco ljiljane i svi na ulice svojih gradova u kafiće na organizovane prijenose bilo gdje a onda tamo oko 23h velika proslava.
A Italija, ta velika nogometna sila, koja je vec propustila dva Svjetska prvenstva zaredom, ako bi se to desilo i treci put, to bi bilo po prvi put u istoriji da se desilo i vjerujem da ce oni uciniti sve da do toga ne dodje (pa makar to bio i talijanski vojnik - spijun).
Na nama je da im to onemogucimo i da sutra Zenicu i BiH napuste pognute glave.
Naprijed BiH
- Beduin
- Kontakt:
Jedva cekaminvincible1921 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:49Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:32Ja nisam nesto posebno nervozan, ne znam zasto.
Otisli ili ne na ovo SP necu ocajavati, biti frustriran i pljuvati ih. Kako pljuvati ikoga kad vidis koliko zive za ovakve utakmice, koliko energije i emocije daju u svaku minuti na terenu. Kako?![]()
Idemo brate opet pokrenut konstruktkvnu raspravu ko onda oko esmira, samo cemo ovaj put pricat koga stavit u prvih 11 protiv Katara, Svice i Kanade![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Upravo zbog toga svega kazem, zivimo u iluziji neke paklene atmosfere iz starih dana.. zadnji put sam bio na Bilinom Polju tamo nekad 2016, kada sam neke stvari vidio kako ko ulazi i ko sve ulazi i ko se sve nalazi u tzv V.I.P nisam vise nikad dosao i kada samn vidio sta tkz pojedini navijaci rade zao mi je ali nadam se da ce se jednog dana i to sve promjeniti....Iniesta12 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:51Druze, ja sam preko bhffans navece gledao, dan pred prodaju na event, bilo je dostupno bruka karti, a sutra ujutro odjednom nema vise u prodaji hahahha.....ovo su bas izblefirali, i zato ti sad na ovu tekmu dodju ljudi koji nece doci narednih 10-20 utakmica nikako, i to nisu ljudi koji ce grla poderat kao mi u gostima, vec ce grickat kospice.Wisey je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:48Zadnji put bas dobra atmosfera bila u kvalifikacijama za Euro 2012. Dok je jos bilo navijaca iz Zenice na jugu koji su vodili i zadavali citavom stadionu. Fanaticosi su u svom filmu, gerila. Oni ne prate dogadjaje na terenu. Tako da ako ne bude Robijasa s juga i ako se karte podijele "instagram navijacima" znamo sta slijedi. Recimo, posteno bi bilo prednost za kupovinu karata ovdje dati ljudima koji su dosli gledati mec protiv San Marina.Imamkarbarum je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:37Samo bih naglasio da ne vjerujem u to nase famozno paklena atmosfera na Bilinom Polju,protiv rumuna npr je bio u vecini utakmice teatar.
Najmanje 3000 karti se podijeli nehljebarima (lezi hljebe da te jedem)
Spremite dobre votke i apaurina i idemo u rat!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma nikakav respekt, na zagrijavanju ih izvizdati odma, himna aplauz i nastaviti svaki kontakt sa loptom zvizdanje.
Mozemo ih onda ispratiti aplauzom nazad za italiju opet
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ljudi igrali svjetsko zadnji put kad i mi, realno veci pritisak je na njima a njihovi mediji vec se ponasaju kao da se ova tekma ne igra.. nasi samo da iskoriste to ko motivaciju, nadam se da ce fizicka sprema biti na nivou poslije onih 120 minuta
jedna je tekma, da su dvije znamo nase sanse u dvomecima, ovako imamo itekako cemu da se nadamo
trnokop rijesava donarumu
jedna je tekma, da su dvije znamo nase sanse u dvomecima, ovako imamo itekako cemu da se nadamo
trnokop rijesava donarumu
Tezak osjecaj pred tekmu, trema, valjda ce sve dobro proci i da sutra u ovo vrijeme slavimo na ulicama sirom domovine. Nek ostave zadnji atom snage na terenu i momcima se nema sta prigovoriti i u slucaju ispadanja.
Samo zelim da ovo vise prodje, kako sam stariji, sve teze i teze ovo prozivljavam..
Nadam se da ce nam ovo biti teme za diskusiju u narednim sedmicama:
1. Koga izabrati za prijateljske utakmice u Junu i gdje odigrati te utakmice.
2. Kojih 26 igraca izabrati za svjetsko i zasto.
3. Koji kamp u Americi nam najvise odgovara
4. Kalkukacije da li samo sa pobjedom protiv Katra i iole normalnom gol razlikom mozemo ici dalje kao treceplasirani
HAJDEEEEEEEEEE
Samo zelim da ovo vise prodje, kako sam stariji, sve teze i teze ovo prozivljavam..
Nadam se da ce nam ovo biti teme za diskusiju u narednim sedmicama:
1. Koga izabrati za prijateljske utakmice u Junu i gdje odigrati te utakmice.
2. Kojih 26 igraca izabrati za svjetsko i zasto.
3. Koji kamp u Americi nam najvise odgovara
4. Kalkukacije da li samo sa pobjedom protiv Katra i iole normalnom gol razlikom mozemo ici dalje kao treceplasirani
HAJDEEEEEEEEEE
U slučaju da sutra prođemo na SP, kakve smo kur4eve sreće, prekosutra bi Trump izašao na TV i odjavio SP zbog rata 
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
dijete sam bio kad smo se plasirali u brazil, sutra ako se plasiramo aBd ja ne znam kako se ponasat i kako bi to dozivio 
- invincible1921
- Kontakt:
Nekad vam zavidim koliko niste osteceni od grcke,farskih ostrva, skotske, danske, srbije, portugala,francuske....
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amarinho, BobRock, cutura, DanijelTZ, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hansbosna, jestamaji, Kljukusar, LenyYoro15, MiranGlasnic, No99, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Taree, TETRAPAK, tutankamon1905 i 175 gostiju.