primijetis ti promjenu, primijete li drugi?pinki je napisao/la:meni je onaj lik na you tube-u ok što kao promoviše 7-min workout.
Svaki dan određeni dio tijela treniraš 7 minuta i fakat ima učinka jer sam ja probao na sebi...
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Teretana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
haha, pa mislim da primjeteBosniacum Lilium je napisao/la:primijetis ti promjenu, primijete li drugi?pinki je napisao/la:meni je onaj lik na you tube-u ok što kao promoviše 7-min workout.
Svaki dan određeni dio tijela treniraš 7 minuta i fakat ima učinka jer sam ja probao na sebi...

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas jarane ispod ruke u ovim sarajevskim teretanamaBuu je napisao/la:
Ima li ga gdje uzeti ?

Ako hoces da drugi primijete radi 500 sklekova svih razlicitih vrsta svaki danpinki je napisao/la:haha, pa mislim da primjeteBosniacum Lilium je napisao/la:primijetis ti promjenu, primijete li drugi?pinki je napisao/la:meni je onaj lik na you tube-u ok što kao promoviše 7-min workout.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
povukli su ga otrprilike prije pola godine. Sve unazad pola godine sto se proda je ilegala. Uskoro ga nece nikako biti, osim ako se ne pocnu proizvoditi neke kopije i sl.Buu je napisao/la:znaci skroz su ga povukli, morat cu onda ilegalce ganjati

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Onaj osjecaj kad se ponistis i dobijes upalu misica pa ne mozes ruke podici
Znas da si dobro trenirao 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bosniacum Lilium je napisao/la:povukli su ga otrprilike prije pola godine. Sve unazad pola godine sto se proda je ilegala. Uskoro ga nece nikako biti, osim ako se ne pocnu proizvoditi neke kopije i sl.Buu je napisao/la:znaci skroz su ga povukli, morat cu onda ilegalce ganjati
Novi je vec u prodaji,ali ne djeluje kao stari

Sarajlijc@ je napisao/la:Onaj osjecaj kad se ponistis i dobijes upalu misica pa ne mozes ruke podiciZnas da si dobro trenirao
U prevodu znaci, da si tek poceo da se bavis bilo kakvim treningom

Vidim pišu se svakakva iskustva i savjeti, pa rekoh da i ja nešto udijelim
Sve zavisi kako želite da izgledate tako ćete i postupati.
Moja malenkost npr.želi da izgleda kao atletski građen tip, ali ne pretjerano BILDERSKI
Visok 196 cm , težak 109 kg . Teretana 3 puta sedmično i mali fudbal 2 puta sedmično po 2h .
Sasvim sam zadovoljan, super se osjećam. Ne koristim nikakve praškove zadnje 3 godine. Kada sam počinjao bilo je tu najčešće proteina, kreatina i glutamina da bih povećao mišićnu masu. Bio sam žgoljo od 87 kg
Sad mi je super. Nisam osjetio nikakve negativne efekte. Trudim se da jedem što raznovrsniju hranu i proizvode sa što više bjelančevina. HVALA

Sve zavisi kako želite da izgledate tako ćete i postupati.
Moja malenkost npr.želi da izgleda kao atletski građen tip, ali ne pretjerano BILDERSKI

Visok 196 cm , težak 109 kg . Teretana 3 puta sedmično i mali fudbal 2 puta sedmično po 2h .
Sasvim sam zadovoljan, super se osjećam. Ne koristim nikakve praškove zadnje 3 godine. Kada sam počinjao bilo je tu najčešće proteina, kreatina i glutamina da bih povećao mišićnu masu. Bio sam žgoljo od 87 kg

Sad mi je super. Nisam osjetio nikakve negativne efekte. Trudim se da jedem što raznovrsniju hranu i proizvode sa što više bjelančevina. HVALA

ŠVRLJ
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam bas zavrsavam 4. mjesec, ali volim da se ponistim na treningu maksimalnolumani je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Onaj osjecaj kad se ponistis i dobijes upalu misica pa ne mozes ruke podiciZnas da si dobro trenirao
U prevodu znaci, da si tek poceo da se bavis bilo kakvim treningom![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Išao sam u teretanu nekih 5-6 mjeseci, i nisam osjetio nikakv veći progres. Sad sam na pauzi pa ću opet krenuti.
Jos sam i radio sa vecim tezinama, do cega je?
-
- Kontakt:
Koliko puta sedmicno is isao, koliko vremena dnevno? Koji intezitet? kakva ishrnana? Kakve vjezbe? Sve te stvari zavise. I sta je za tebe progres? Fizicki izgled ili nisi postao jaci?thuglife je napisao/la:Išao sam u teretanu nekih 5-6 mjeseci, i nisam osjetio nikakv veći progres. Sad sam na pauzi pa ću opet krenuti.
3-4 puta sedmično, oko 2h, vjezbe kao i vecina, ishrana (jedem šta mi dođe pod ruku).. Vremenom sam ja povećavao težine, dok fizički izgled gotov isti..mambabalkan je napisao/la:Koliko puta sedmicno is isao, koliko vremena dnevno? Koji intezitet? kakva ishrnana? Kakve vjezbe? Sve te stvari zavise. I sta je za tebe progres? Fizicki izgled ili nisi postao jaci?thuglife je napisao/la:Išao sam u teretanu nekih 5-6 mjeseci, i nisam osjetio nikakv veći progres. Sad sam na pauzi pa ću opet krenuti.
Inace sam na sebi tesko primjetis ,to drugi primjete
Ali na ishranu moras malo paziti..Jedina mogucnost je da nisi pravilno radio vjezbe,mada sumnjam u to 

Kako pocet ljudi? 15 godina, vako ko Denga
178 visok, 60 kg težak samo
Bitnije je da sam jači, nego fizički izgled.. Ako može kakvih savjeta, može i u PP. 

178 visok, 60 kg težak samo

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Semsudin je napisao/la:Kako pocet ljudi? 15 godina, vako ko Denga![]()
178 visok, 60 kg težak samoBitnije je da sam jači, nego fizički izgled.. Ako može kakvih savjeta, može i u PP.
UHH godina

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sklekovi su sad za tebe majkaSemsudin je napisao/la:Kako pocet ljudi? 15 godina, vako ko Denga![]()
178 visok, 60 kg težak samoBitnije je da sam jači, nego fizički izgled.. Ako može kakvih savjeta, može i u PP.
Semsudin je napisao/la:Kako pocet ljudi? 15 godina, vako ko Denga![]()
Ja da sam na tvom mjestu počeo bih samo sa bučicama (vrlo male kilaže, dok svaku vježbu ne naučiš pravilno izvesti) i vježbama sa svojim tijelom (sklekovi, vratilo, propadanje). Sretno!
🔵⚪
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma 15 godina. Jos mu kosti rastu. Samo da zezne hrskavicu. Bolje ti je upisi plivanje, neki sport (fudbal,kosarka,rukomet) ako imas nekog predznanja
Ma tebi je sad najbolje da radis s vlasitim tijelom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.