Calciopoli/Farsopoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Calciopoli/Farsopoli
Tebi da prevodim, koji mi bez opravdanog razloga govoriš da lažem, pa ne pada mi napamet da ti prevodim...jer kad bi ti i preveo rekao bih da lažem. Uozbilji se!
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prevedi zbog omladine.
Izvinjavam se za ovo lazesh, nije moj nivo, iskrivljavash istinu, obmanjujesh omladinu.
Izvinjavam se za ovo lazesh, nije moj nivo, iskrivljavash istinu, obmanjujesh omladinu.
Murillo=JJ
- IlFantasista
- Kontakt:
Omladini su dovoljne oči da se uvjere kako je Inter krao u doba najvećeg Juventusovog ''lopovluka'', ne kaže se uzalud ''ne vjerujem dok svojim očima ne vidim''.
Eto im dokaz, nek' se zna ko je krao i kako je krao.
Ponavljam, omladino, jedini osuđeni sudija iz afere Calciopoli je sudiju utakmicu italijanskog Super kupa između Juventusa i Intera i Juventus je zakinut za apsolutno regularan gol.
Eto im dokaz, nek' se zna ko je krao i kako je krao.
Ponavljam, omladino, jedini osuđeni sudija iz afere Calciopoli je sudiju utakmicu italijanskog Super kupa između Juventusa i Intera i Juventus je zakinut za apsolutno regularan gol.
Kun fejekun!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijacima Intera klub u k.... pa sada im glavna zanimancija Farsopoli. Pobrinite se malo za sebe, imate vaznije probleme kao npr kako sacuvati Okaka Chuku i biti konkurentan Genoi
Tom izjavom je eventualno pokazao kakav je imbecil i spin majstor.S jedne strane uzme najbolje igrace jedne ekipe,a s druge sljam i onda ko fol nesto usporedjuje zakljucuje iz tog odnosa "snaga"Celikovac je napisao/la:Danas je Moggi lijepo odgovorio ljudima koji nisu sposobni razmisljati svojim mozgom. Na jednoj strani imas ekipu sa Zlatanom, Del Pierom, Nedvedom, Vieirom, Buffonom, Cannavarom, ljudima koji su sinonim za uspjeh u fudbalu. Na drugoj strani imas Taribo Westa i Vampetu. Ne trebam mnogo objasnjavati kako ljudski mozak treba izgledati, da povjeruje kako je Juventusu trebala sudijska pomoc

Izbori

Re: Sv: Calciopoli/Farsopoli
Joj, vi kvazi internet intelektualci, ste mi najjaci. Kani se te pateticnosti koja obiluje u ovoj tvojoj recenici, kru'a ti.VelaHavle je napisao/la:Prije upotrebe riječi "licemjerstvo" molio bih te da se informišeš što ona tačno znači. Svakako, smatram da si dovoljno inteligentan da takvo nešto uradiš. Bože, zašto čitati knjige i postati pismeniji.samadhi je napisao/la:Juventini pljuvali po sudu kad su ih osudjivali, sad im je taj isti sud vjerodostojan jer im odgovara presuda. Licemjerstvo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Black and White, InterLacial gangbang, M(ilan)I(nter)L(azio)F(ucked) 

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mućki provokatori se kleli u sudove, a sad ne priznaju njihove presude. Licemjerisamadhi je napisao/la:Joj, vi kvazi internet intelektualci, ste mi najjaci. Kani se te pateticnosti koja obiluje u ovoj tvojoj recenici, kru'a ti.VelaHavle je napisao/la:Prije upotrebe riječi "licemjerstvo" molio bih te da se informišeš što ona tačno znači. Svakako, smatram da si dovoljno inteligentan da takvo nešto uradiš. Bože, zašto čitati knjige i postati pismeniji.samadhi je napisao/la:Juventini pljuvali po sudu kad su ih osudjivali, sad im je taj isti sud vjerodostojan jer im odgovara presuda. Licemjerstvo.

Joj kad još Moggi zabiberi u Strasbourgu za kršenje ljudskih prava... Sad je to još jedna velika bjelosvjetska zavjera kojom se Juventus služi kako bi očistio svoje ime. U glavnim ulogama: Darth Vader, Moggi i Grinch.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
A kako su samo smiješni ovi transkripti, tj. kako je ovaj srbijanski novinar to sebi prevao kako mu odgovara i šta je htio...
Originalni članak u Repubblici govori o prijateljskim utakmicama protiv Mesine i Livorna i o danas izumrlom turniru Trofeo Berlusconi...
http://www.repubblica.it/2006/05/sezion ... porti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo prijateljsku utakmicu BiH U21 - SAD U23 sudi Bosanac i Hercegovac, je li i to namještena utakmica?

Originalni članak u Repubblici govori o prijateljskim utakmicama protiv Mesine i Livorna i o danas izumrlom turniru Trofeo Berlusconi...
http://www.repubblica.it/2006/05/sezion ... porti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo prijateljsku utakmicu BiH U21 - SAD U23 sudi Bosanac i Hercegovac, je li i to namještena utakmica?

Kun fejekun!
Ja sam najjači!samadhi je napisao/la:Joj, vi kvazi internet intelektualci, ste mi najjaci. Kani se te pateticnosti koja obiluje u ovoj tvojoj recenici, kru'a ti.VelaHavle je napisao/la:Prije upotrebe riječi "licemjerstvo" molio bih te da se informišeš što ona tačno znači. Svakako, smatram da si dovoljno inteligentan da takvo nešto uradiš. Bože, zašto čitati knjige i postati pismeniji.samadhi je napisao/la:Juventini pljuvali po sudu kad su ih osudjivali, sad im je taj isti sud vjerodostojan jer im odgovara presuda. Licemjerstvo.
Aljegri, out!
samadhi je napisao/la:Juventini pljuvali po sudu kad su ih osudjivali, sad im je taj isti sud vjerodostojan jer im odgovara presuda. Licemjerstvo.

Najgori su ovi neupuceni trolovi.
Juventusa nije osudio/oslobodio jedan te isti sud, ti veze nemas gdje su sve sudjena bila i koje su presude na kojima donosene.
Jos ovakvi likovi pocnu o licemjerstvu, stvarno za neke nije ni internet a kamoli pravna rasprava.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Zato ja i postavljam klipove.IlFantasista je napisao/la:Omladini su dovoljne oči da se uvjere
Sissoko je napisao/la:stvarno za neke nije ni internet a kamoli pravna rasprava.

Vrsni poznavalac fudbala, tehnologije, matematike, ekonomije, prava, astrologije i cega sve ne.
Omaldino pamet u glavu! Ne drogama i NE Juventusu!
Murillo=JJ
Trolu, diskutovanje o desavanjima na sudu je rasprava o pravu ili pravna rasprava, neinteligentni trolu. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pogledaj mu nick molim te lijepo. Da je moj forum ne bi bio u stanju da se registruje, kad ga već nije stid da ima ovakav nick.
Ebi ga nije. Ovo je svojevrsno odavanje pocasti sampionu na konacno posteno osvojenoj tituli. Vidi sa Sisokom nek ti da neki savjet o "forumskoj privatizaciji".DukeOfWellington je napisao/la:Da je moj forum ne bi bio u stanju da se registruje, kad ga već nije stid da ima ovakav nick.

Murillo=JJ
Ja ne znam sta trol vise radi na forumu... Moderacija, administracija, ima li koga??
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- bianconeros
- Kontakt:
- HeavensWonder
- Kontakt:
De ba pustite čovjeka. Da nema njega ne bi bilo zanimljivo. Golume moRel riba ?
Nego prema posljednjem tekstu prevedenom vezanom za Mođija:
Bivši generalni direktor Juventusa je istakao velika neslaganja kada su u pitanju različita ročišta na koja je izlazio.
"Rekli su da smo imali ekskluzivan odnos sa sudijama i delegatima, a čak je i Masimo Morati priznao da je to glupost, pošto je i Inter pričao sa njima. Optuživali su me da sam upadao u sudijske prostorije, a onda priznali da mi pravila dozvoljavaju da tamo budem. Naljutio sam se na Paparestu, ali to je druga priča, a on me nikada nije krivio. Još neke optužbe su bile smešne. Pored one za Masima De Santisa, koji je bio kažnjen za meč koji nije igrao Juve, sve ostale su opovrgnute. Tako da, sa kim sam nameštao ligu, recite mi? To je smešno", ljutito priča Mođi.
Pa sad za ove što se pozivaju na sudove i tako to.... Kada je sud donosio presudu, koju je utakmicu Juventus namjestio ili Moggi ? Prema ovome ispade, da su sudije kažnjene za utakmice gdje Juve nije igrao, niti se ikada dokazala veza između Juventusa ili Moggija sa tim utakmicama. Uostalom posljednje pitanje Moggija sve govore... Ako je namještao, s kim je namještao jer su sad svi nevini, a klub ostade oštećen za ogromne pare.

Nego prema posljednjem tekstu prevedenom vezanom za Mođija:
Bivši generalni direktor Juventusa je istakao velika neslaganja kada su u pitanju različita ročišta na koja je izlazio.
"Rekli su da smo imali ekskluzivan odnos sa sudijama i delegatima, a čak je i Masimo Morati priznao da je to glupost, pošto je i Inter pričao sa njima. Optuživali su me da sam upadao u sudijske prostorije, a onda priznali da mi pravila dozvoljavaju da tamo budem. Naljutio sam se na Paparestu, ali to je druga priča, a on me nikada nije krivio. Još neke optužbe su bile smešne. Pored one za Masima De Santisa, koji je bio kažnjen za meč koji nije igrao Juve, sve ostale su opovrgnute. Tako da, sa kim sam nameštao ligu, recite mi? To je smešno", ljutito priča Mođi.
Pa sad za ove što se pozivaju na sudove i tako to.... Kada je sud donosio presudu, koju je utakmicu Juventus namjestio ili Moggi ? Prema ovome ispade, da su sudije kažnjene za utakmice gdje Juve nije igrao, niti se ikada dokazala veza između Juventusa ili Moggija sa tim utakmicama. Uostalom posljednje pitanje Moggija sve govore... Ako je namještao, s kim je namještao jer su sad svi nevini, a klub ostade oštećen za ogromne pare.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Ebe Juventine na omiljenoj im temi.Celikovac je napisao/la:Ja ne znam sta trol vise radi na forumu

Murillo=JJ
- SteveHeighway
- Kontakt:
Cestitke staroj dami na dokazivanju nevinosti.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.