Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
ako ga nekrene jos 6 mjeseci nek se obrati baljicu i nek ide u pjevace posto od fudbala nece bit nistabubooty je napisao/la:zasto je los...pogledaj samo koliko sansi nastima ,pa asistencija protiv bajerna neseri majke ti...fali mu jedan gol da se vrati na onog starog...on radi dobro trci gradi se zna sa loptom samo da podesi nisanske sprave malo...nemoze konstantno zabijat nekad ce ga i stati a koga nebi nakon 6 mjeseci...D€LUX je napisao/la:ja sam ga uvijek hvalio i nish protiv vede nasheg al u zadnje vrijeme brate losh je totalno....
on da je u formi ciro bi u subotu milion posto sa 2 napadaca isao al et..
Joj kakav smo i mi narod ebote.Prosle sezone u jednoj polusezoni Vedad Ibisevic bio daleko najbolji napadac na svijetu,najbolji strijelac itd,dizali smo ga u nebesa.Sad lik 2,3 utakmice ne zabije gol za svoj klub ne valja qurcu.Strpite se malo ljudi znamo vec kakav Vedo ima osjecaj za gol.Bitno je da krene,da proradi a kad se to desi nema kraja.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
ljudi sta vam je..on je bio povrijeđen pola godine.6 mjeseci nije dotakao loptu,doci ce to sve na svoje mijestomrzim_ulizice je napisao/la:ako ga nekrene jos 6 mjeseci nek se obrati baljicu i nek ide u pjevace posto od fudbala nece bit nistabubooty je napisao/la:zasto je los...pogledaj samo koliko sansi nastima ,pa asistencija protiv bajerna neseri majke ti...fali mu jedan gol da se vrati na onog starog...on radi dobro trci gradi se zna sa loptom samo da podesi nisanske sprave malo...nemoze konstantno zabijat nekad ce ga i stati a koga nebi nakon 6 mjeseci...D€LUX je napisao/la:ja sam ga uvijek hvalio i nish protiv vede nasheg al u zadnje vrijeme brate losh je totalno....
on da je u formi ciro bi u subotu milion posto sa 2 napadaca isao al et..
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja sam reko jos 6 mjeseci ako ga nekrene nece ga nikad krenut tako to ide isto i dzeko neka moli boga sto nije otisao u milan inace bi propao isto baljic sto je propo kad je otiso u realNapoli je napisao/la:Joj kakav smo i mi narod ebote.Prosle sezone u jednoj polusezoni Vedad Ibisevic bio daleko najbolji napadac na svijetu,najbolji strijelac itd,dizali smo ga u nebesa.Sad lik 2,3 utakmice ne zabije gol za svoj klub ne valja qurcu.Strpite se malo ljudi znamo vec kakav Vedo ima osjecaj za gol.Bitno je da krene,da proradi a kad se to desi nema kraja.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
kad je igrac dobar njemu netreba puno da se vrati u igru prati malo edvarda u arsenala vise je povredzen nego sto igra al cim igra on zabije go
AKo ga ne krene za 6 mj nece nikad?...to kazes poslije 3 kola Bundeslige.Trebas se malo spustiti na zemlju i kao sto vec rekoh treba imati strpljenja jer svi smo vidjeli da Vedad zna postici gol i da je jedan od boljih napadaca.Ni Rooney ga ne zabija svako kolo pa ga Englezi ne podje.aju.A Dzeko bi brate propao u milanu koji u zadnjih 10 godina nije imaoslabiju ekipu i to ce pokazati ova sezona ukoliko Berlusconi nesto ne izmajmunisemrzim_ulizice je napisao/la:ja sam reko jos 6 mjeseci ako ga nekrene nece ga nikad krenut tako to ide isto i dzeko neka moli boga sto nije otisao u milan inace bi propao isto baljic sto je propo kad je otiso u realNapoli je napisao/la:Joj kakav smo i mi narod ebote.Prosle sezone u jednoj polusezoni Vedad Ibisevic bio daleko najbolji napadac na svijetu,najbolji strijelac itd,dizali smo ga u nebesa.Sad lik 2,3 utakmice ne zabije gol za svoj klub ne valja qurcu.Strpite se malo ljudi znamo vec kakav Vedo ima osjecaj za gol.Bitno je da krene,da proradi a kad se to desi nema kraja.
🇵🇸
🇵🇸
ala svi molili boga da se vedo sto prije oporavi, i brzo se je oporavio s obzirom da je trebao duze vremena bolovati...i sad ne valja sto ne zabija golove u svakoj utakmici:roll:
Nek je on ziv i zdrav, krenuce golovi kad tad
Nek je on ziv i zdrav, krenuce golovi kad tad
100% sportski i krajnje opušten potpis
ma j*bo te on,kazem vam ja sacekajte malomrzim_ulizice je napisao/la:kad je igrac dobar njemu netreba puno da se vrati u igru prati malo edvarda u arsenala vise je povredzen nego sto igra al cim igra on zabije go
Sad malo poredis Arsenal i Hoffenhaim.Ko Vedu pita loptama a ko Eduardamrzim_ulizice je napisao/la:kad je igrac dobar njemu netreba puno da se vrati u igru prati malo edvarda u arsenala vise je povredzen nego sto igra al cim igra on zabije go
🇵🇸
🇵🇸
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
heheeheeehee nemogu da cekam hocu go protiv armenaca ili turakajocker123 je napisao/la:ma j*bo te on,kazem vam ja sacekajte malomrzim_ulizice je napisao/la:kad je igrac dobar njemu netreba puno da se vrati u igru prati malo edvarda u arsenala vise je povredzen nego sto igra al cim igra on zabije go
Ma proraditi će on nekada, samo polahko. Kada probije barijeru onda je tuga protivničkim golmanima. Edin i Vedo u napadu će ako Bog da biti najbolji dvojac na sp u Jar-u. 
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vedu pita isti covjek koji ce ga pitat i u reprezentaciji ma proradice on samo da se to desi brzo ako nije spreman on jest muslimovicNapoli je napisao/la:Sad malo poredis Arsenal i Hoffenhaim.Ko Vedu pita loptama a ko Eduardamrzim_ulizice je napisao/la:kad je igrac dobar njemu netreba puno da se vrati u igru prati malo edvarda u arsenala vise je povredzen nego sto igra al cim igra on zabije go
InsallahRz88 je napisao/la:Ma proraditi će on nekada, samo polahko. Kada probije barijeru onda je tuga protivničkim golmanima. Edin i Vedo u napadu će ako Bog da biti najbolji dvojac na sp u Jar-u.
🇵🇸
🇵🇸
Hajde Vedo plavooki bombarderu, zabij Armencima i Turcima tako ti Boga 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Evo čuo sam od Vede ne će zabiti u Armeniji kaže to će Džeko,a ja ću Turcima tricu 
Please
Ibisu ti ces ga dati kada najvise bude trebalo ,a onda ce ovi sto su vec poceli da te pljuju se slikati sa tobom vjeruj mi jer su to takvi licemjeri......vjernik si i gines za dres repke...ovo te Bog samo iksuava da vidis kakva je druga strana slave kada te stane....ali doci ce i tome kraj!!! Nastimo si danas 2 zicera mrtva Dzeki...da je dao gol imao bi ti 2 asistencije...Mogo je i Dzeko da ti da da pucas ali ako je tako Ciro htio onda Ok...ali ako ti je uzeo lotu iz ruku njemu na cast neka ide da nema sluha za kolegu koji nije igrao kako treba 8 mijeseci i kojem treba samopouzdanja!!
Sretno legendo...ti si zapoceo sa trendom Bosanaca u Bundesligi i ti ces ga i nastaviti!!
Sretno legendo...ti si zapoceo sa trendom Bosanaca u Bundesligi i ti ces ga i nastaviti!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vedo je nasa legenda i to ce i ostati!!!! Momak je danas dosta dobro odigrao, na njemu je napravljen penal, trudio sa, trcao. Svaka cast majstore, ti si idol nacije i vjeruj mi imamo u tebe povjerenja. Znam ja da ces ti ponovo poceti zabijati i vratiti se u onu formu iz prosle sezone!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trudio je se. nema veze, proradit ce protiv Turaka
on mi je nekako najdrazi, uz Spahu, uopste se nije uzdigao, kao Dzeko recimo ...
svaka cast Vedo!
on mi je nekako najdrazi, uz Spahu, uopste se nije uzdigao, kao Dzeko recimo ...
svaka cast Vedo!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Sta vam je Nije se Dzeko uzdigo,Reci te mi Sta je to uradio? da ste vi vidjeli da se je uzdigo? Momak je miran! Al nasli smo nowog Sergeja, To je Spahicc! vedo je Dobar momak i igrac!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Trenutno korisnika/ca: dedo26, strucnjak9 i 20 gostiju.