Taman telefonirao sa prijateljicom, u normalnom tonu, pricam tise, kad ta situacija sa asistencijom, kad je Pjanic asistirao. Haha. Rezultat: prekinula vezu koliko sam se derao, prepo je i odose joj usi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
harishp je napisao/la:
Pa sve tri Francuska kluba imaju sansu da idu dalje u LS.
Dok je to za Njemacke klubove vec odavno naucna fantastika.
Da...i sta sad !? Nisam ja rekao nista lose za francusku ligu i njihove klubove, nego, valjda je svima jasno da tamo ne padaju tako cesto golovi
Ko kaze da je cesto
Ovakve se tekme desavaju jednom u 50 godina. ;)i u Njemackoj a kamoli u Francuskoj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 nov 2009, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Principatus je napisao/la:Taman telefonirao sa prijateljicom, u normalnom tonu, pricam tise, kad ta situacija sa asistencijom, kad je Pjanic asistirao. Haha. Rezultat: prekinula vezu koliko sam se derao, prepo je i odose joj usi.
Koliko ima ona godina? Hajd mi posalji porukom njen broj da je i ja malo nazovem i da pricamo...
Principatus je napisao/la:Taman telefonirao sa prijateljicom, u normalnom tonu, pricam tise, kad ta situacija sa asistencijom, kad je Pjanic asistirao. Haha. Rezultat: prekinula vezu koliko sam se derao, prepo je i odose joj usi.
Koliko ima ona godina? Hajd mi posalji porukom njen broj da je i ja malo nazovem i da pricamo...
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Haha celikovac.
Evo: 0190-666666. Samo nemoj zaboraviti onaj broj za njemacku ispred.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
noah je napisao/la:imal gdje svi golovi da se vide?
Ima care, zovi ovaj broj iznad.