Papastathopoulos je napisao/la:turbina-tomislav ?
1:1
Papastathopoulos je napisao/la:turbina-tomislav ?
za opstanakremistarmo je napisao/la:Lokomotiva - Klis 2:0
aa jbt...loseremistarmo je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:turbina-tomislav ?
1:1
Frajer nije mogao ranije s posla pa je autom žurio u Livno, rekoše mi dečki koji nose lopte da su ga vidjeli kako ulijeće na parking.Hans je napisao/la:E ko je bio u Livnu, zasto se onoliko cekalo golmana? :DD Ja sam bio, al mi nije jasno, covjek nije ni na zagrijavanje izasao
Ne znam baš, Klis mi je objektivno nekako i najlošija momčad. I statistički je to tako. Imaju najlošiju gol razliku, najneunčikovitiji napad, najviše poraza. Ne znam zašto im je raspored dobar, jedino je za očekivati da dobiju Bigeste, ovo sve ostalo teško. Možda nešto na silu još bod-dva, ali sumnjam.jasta je napisao/la:klis ima odlican raspored...ako uspije dobit neke tekme koje objektivno i moze ostace u ligu....u tom slucaju posusje ide napolje...iako iskreno imaju jaci tim
gledaj klis-visici...s klisom kuci je uvijek spektakl)
Necemo netocne informacije druze.Realno pisi,tj.otidji na utakmicu pa vidi malo.Ponisten cist gol gostiju u 5.minuti.Bolja momcad bila na terenu iako ih je bilo samo 11...Oceigledno nisi bio an tekmi,pa dajes netocne informacije.pozzzslogauskoplje je napisao/la:Sloga Uskoplje 2
Stolac 0
Jurina i Vrljić zabili, opet dosta prilika, šuteva ali samo dva gola, gosti bezopasni sa samo 11 igrača došli (zašto?)jednu-dvije prilike
iduće kolo po pobjedu na kupres
Ahahah legende :DDbadblueboylivno je napisao/la:Frajer nije mogao ranije s posla pa je autom žurio u Livno, rekoše mi dečki koji nose lopte da su ga vidjeli kako ulijeće na parking.Hans je napisao/la:E ko je bio u Livnu, zasto se onoliko cekalo golmana? :DD Ja sam bio, al mi nije jasno, covjek nije ni na zagrijavanje izasao
vidit cemo,ajmo posusje.......badblueboylivno je napisao/la:Naravno da ne može. U dvije utakmice ove sezone Troglav - Posušje 13-2. Ako Troglav to ne pobijedi u laganom hendikepu, mogu se ugasiti i sve ispočetka, iz međužupanijske lige.
Ma na kraju ce omjer u 3 utakmice biti 20:2...badblueboylivno je napisao/la:Naravno da ne može. U dvije utakmice ove sezone Troglav - Posušje 13-2. Ako Troglav to ne pobijedi u laganom hendikepu, mogu se ugasiti i sve ispočetka, iz međužupanijske lige.
Sve ispod 3-4 razlike je uspjeh za domacine, poznato je da Livnjaci ovakve mlade i slabije ekipe u mjestima u kojim nema pritiska razbiju sa 5 golova najmanje (u ovom slucaju ce biti i vise) jer Troglav je ekipa sa puno iskusnih igraca koji su prosli dosta u ngoometu i oni to odrade rutiniski, ali razlog zasto nisu vec osigurali 1. mjesto lezi u tome da protiv malo jacih ekipa na strani, koje udju jace u utakmicu nestaju s terena.badblueboylivno je napisao/la:Ma kakva teška utakmica, pa igra se protiv juniora Posušja?! Ne dobiju li 3-0, nek se ne vraćaju. Znam da da bi pojedinci željeli da je to teška utakmica, ali na njihovu žalost, nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.