Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 avg 2011, 00:09

Stvarno ne kontam zasto ga ovaj Susic ne zove konstantno kad je momak stvarno cudo sto je i veceras pokazao :evil:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2011, 00:17

Hordas Doboj je napisao/la:Stvarno ne kontam zasto ga ovaj Susic ne zove konstantno kad je momak stvarno cudo sto je i veceras pokazao :evil:
Zove ga, samo sto mu ne daje priliku.
Iako veceras nije igrao na prirodnoj poziciji, dosta toga je pokazao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 avg 2011, 00:40

I na drugoj temi sam napisao,i ovdje cu. Uz Zahirovica i Dzeku veceras najbolji. Strasan igrac! Loptu mu niko ne moze oduzeti,brzina odlicna,a i osjecaj za igru fantastican. Necu se zalijetat i govorit kako je vec prevazisao Misimovica,ali mislim da je vrlo blizu tome. Odusevljen sam,mada naravno,ima jos toga za popraviti ali to je u jednom Lech-u ipak tesko za ocekivati.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 avg 2011, 00:52

Omerbavarac je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Stvarno ne kontam zasto ga ovaj Susic ne zove konstantno kad je momak stvarno cudo sto je i veceras pokazao :evil:
Ovo sam vise cinicno napisao. Iskreno mislim da ga raja previse forsira i da nije jos kvalitet za prvih 11 u repki. Imao je dovoljno prilika da se dokaze. Ako je toliki majstor kakvog ga predstavljate mogao je bar jednu iskoristiti i odigrati utakmicu kao sto je ovaj mali Zahirovic odigrao veceras i svima nam zacepiti usta...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 avg 2011, 09:05

Njega sam oduvijek poštovao još od igračkih dana u Želji, nadam se da će ubrzo naći angažman u Bundesligi kako bi sazrio još više kao igrač. Sinoć je odigrao odličan meč, bio je jedan od najboljih na terenu. Žao mi što Džeko ne pogodi na onaj njegov centaršut, ali šta je tu je ostaje žal. Idemo dalje, sljedeća destinacija Bjelorusija ! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 avg 2011, 09:40

Ako pređe u kvalitetniju ligu i bude imao više utakmica na kvalitetnom nivou, od ovog momka se itekako puno može očekivati. Imao je par lijepih akcija, imao je i grešaka, ali to je sasvim normalno. U situaciji kada Misimović polako pada u formi i kada je Ibričić očito zadovoljio svoje profesionalne ambicije i dalje nema želje za nekom igrom i dokazivanjem, itekako se otvara prostor za Štilića. On će u budućnosti sigurno igrati puno više u reprezentaciji i slobodan sam reći da će biti jedna od okosnica.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 11 avg 2011, 09:54

Prelazak u Bundes-ligu ce mu donijeti ono sto mu treba, momak ima znanje, odlicno barata loptom, ima jak voljni momenat, samo mu treba vise jakih utakmica u kontinuitetu i mislim da ce ozbiljno konkurisati za prvih 11.
Sinoc jako dobra utakmica.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 avg 2011, 10:00

Vecras bio među najboljim pojedincima :)
FKŽ !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 avg 2011, 10:06

Hordas Doboj je napisao/la:
Ovo sam vise cinicno napisao. Iskreno mislim da ga raja previse forsira i da nije jos kvalitet za prvih 11 u repki. Imao je dovoljno prilika da se dokaze. Ako je toliki majstor kakvog ga predstavljate mogao je bar jednu iskoristiti i odigrati utakmicu kao sto je ovaj mali Zahirovic odigrao veceras i svima nam zacepiti usta...
ma tebi smeta sto je on igrao za Želju, sinoc jedan od boljih

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 avg 2011, 12:32

eliminator je napisao/la:
ma tebi smeta sto je on igrao za Želju, sinoc jedan od boljih[/quote]

100% kume! Kontam ja sto su mi drazi Miske il' Pjana na toj poziciji, al eto ti si mi otklonio sve nedoumice, oni nisu igrali za Zeljeznicar.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 avg 2011, 12:39

dobro se snasao..dobar igrac,lagan na nogama..al ona 2 centarsuta su katastrofalna!!!bas me tad iznervirao!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 avg 2011, 12:58

Nema igraca bez da igra u ligi 5ice..Dzekson je pokazo najbolje isnoc sta znaci Premiership,onda Pjanke pretrci po 12km za jendu utakmicu nista on nije tehnicki bolji od stilica al ima snagu u duelu,sut bolji hbg ovaj Stila ne mere da ubaci centarsut...Podhitno u bundesku valjda su ga gledali sinoc skauti

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 avg 2011, 13:02

zgembo89 je napisao/la:Nema igraca bez da igra u ligi 5ice..Dzekson je pokazo najbolje isnoc sta znaci Premiership,onda Pjanke pretrci po 12km za jendu utakmicu nista on nije tehnicki bolji od stilica al ima snagu u duelu,sut bolji hbg ovaj Stila ne mere da ubaci centarsut...Podhitno u bundesku valjda su ga gledali sinoc skauti
Stoji da je su igraci iz liga petice ocigledno bolje pripremljeni od ovih ostalih, al' Pjanic ti i nema neku snagu u duelu, a za Stilica kazes da nema snage da uputi centarsut, meni se cini da je to sinoc radio isuvise jako pa je lopta par puta otisla nebu pod oblake. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 avg 2011, 14:24

eliminator je napisao/la:
ma tebi smeta sto je on igrao za Želju, sinoc jedan od boljih
100% kume! Kontam ja sto su mi drazi Miske il' Pjana na toj poziciji, al eto ti si mi otklonio sve nedoumice, oni nisu igrali za Zeljeznicar.[/quote]
haj mi samo navedi kad je on dobio pravu sansu plus sto pruza dobre partije u lechu, dok pjanic i miske zajedno nisu odigrali 90 minuta za cijelu sezonu

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 avg 2011, 16:53

Moglo je bolje, al' ono je bilo sasvim soldino. U zadnje dvije utakmice(Rumunija i Albanije) ni Miske, Pjanić i Ibričić nisu pokazali puno više. Iz pitara sjeva mržnja prema momku koji je prvi put odigraomalo više. Kompleksi vas ubiše, al' da momak ispašta zbog vas paćenika, nije uredu! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 avg 2011, 17:04

Uprkos nekim greskama sinoc, ima vise potencijala od Ibricica. S time i prednost u reprezentaciji. Vise mi se svidio u ono sat igre nego Ibra u vecini svojih utakmica. Jeste da je Ibra puno tih utakmica odigrao na drugoj poziciji, svejedno ...

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 11 avg 2011, 17:10

Ibricic je second striker nego playmaker.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 avg 2011, 18:30

Šta bolan lupetaš, pa Štilić kažeš, imao dovoljno prilika da se dokaže. Momak kod Kodre, Ćire i sada Papeta nije dobio ukupno 20-tak minuta sve ukupno za dokazivanje. Od toga najviše kod Kodre, protiv Japana, nekih 15-tak minuta. Momka stalno zovu u repku i uvijek je na klupi ili na tribinama.
Kada sam vidio početni sastav, bez Štile u prvoj postavi, nisam mogao vjerovati. Štila je znalac sa loptom i jedan od rijetkih igrača koji sa dvadesetak metara u jednoj prvenstvenoj utakmici postigne dva gola iz slobodnjaka. Ne mogu se sjetiti nekog od igrača kome je to pošlo za rukom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 avg 2011, 18:34

Ma Štila je pokazao da je nezasluženo,ali i namjerno od strane Sušića zapostavljen.Puno,puno toga je on pokazao za 60 minuta protiv Grčke.Ne znam jesu l' mu Grci i jednom oduzeli loptu :| .
Jedno je jasno,Sušić mora više prilike dati ovom znalcu sa loptom.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 avg 2011, 18:57

Trebao bi i on dobivati malo vise prilike za igru, ali na njemu prirodnoj poziciji. Pokazao je da se moze na njega racunati!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.