Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nadam se da Dzeko ovaj odmor nece provesti u lokanju,tj. da oko sebe nece imati likove koji ce ga forsirati da samo loce,zapravo sve je do njega,mogu oni njega forsirati koliko hoce ali.......naravno da ce mu u ovakvoj situaciji mnogi glumiti jarane i pucati maratonske uvlakuse,nadam se da ce barem imati jednog iskrenog prijatelja kraj sebe koji ce mu ukazati na neke stvari,ako ne to onda ce mu sigurno neko iz njegove blize familije,morati ukazati na neke stvari i da se sto prije "spusti na zemlju",razumljivo je to da se poslije ovakvog uspjeha i ovakve sezone-"malo ode u oblake",ali je problem ako to potraje duzi vremenski period......mislim da mu je veoma bitno da tokom ovog odmora ne zapostavi svoju fizicku kondiciju i da se ne zapusti,treba doci sto spremniji na pripreme ma u kojem klubu nastavio karijeru,pogotovo ako odluci da promjeni sredinu,ne treba zaboraviti da vise nece imati Magatha(ne vjerujem da ce Dzeko preci u Schalke) koji je tako strog kada je kondicija u pitanju.........ne bih se iznenadio da i klubovi koji su izrazili zelju da angazuju Dzeku,na neki nacin prate njegovo ponasanje tokom ovog odmora,neki ce reci pa to nije moguce,i to je moguce,how,yes,know........
lopta je okrugla je napisao/la:Nadam se da Dzeko ovaj odmor nece provesti u lokanju,tj. da oko sebe nece imati likove koji ce ga forsirati da samo loce,zapravo sve je do njega,mogu oni njega forsirati koliko hoce ali.......naravno da ce mu u ovakvoj situaciji mnogi glumiti jarane i pucati maratonske uvlakuse,nadam se da ce barem imati jednog iskrenog prijatelja kraj sebe koji ce mu ukazati na neke stvari,ako ne to onda ce mu sigurno neko iz njegove blize familije,morati ukazati na neke stvari i da se sto prije "spusti na zemlju",razumljivo je to da se poslije ovakvog uspjeha i ovakve sezone-"malo ode u oblake",ali je problem ako to potraje duzi vremenski period......mislim da mu je veoma bitno da tokom ovog odmora ne zapostavi svoju fizicku kondiciju i da se ne zapusti,treba doci sto spremniji na pripreme ma u kojem klubu nastavio karijeru,pogotovo ako odluci da promjeni sredinu,ne treba zaboraviti da vise nece imati Magatha(ne vjerujem da ce Dzeko preci u Schalke) koji je tako strog kada je kondicija u pitanju.........ne bih se iznenadio da i klubovi koji su izrazili zelju da angazuju Dzeku,na neki nacin prate njegovo ponasanje tokom ovog odmora,neki ce reci pa to nije moguce,i to je moguce,how,yes,know........
ma bravo, prijatno sam iznenadjen tvojim postom, zaista. I ja se iskreno nadam da sada nece sve sto je uradio u ovoj sezoni baciti u vodu, a mislim da nije bas ni takav covjek. Tacno je da nema Magatha, ali u europskim klubovima je kondicija u prvom planu, tako da mislim da nece upropastiti sve do sada uradjeno.
Vise se i ne sjecam koliko sam puta rekao svaka cast dijamntu i sl ,ali koliko god puta rekao mislim da nisam pretjerao..Bosanac,cijenim sve ljude koji vole ovu drzavu bez obzira kako se zove...Misimovicu,svaka cast,Nemanja takodje,Vedade.....Edine ziv i zdrav bio,ako Bogda Turci i Spanci ce past,ako BOGADA....
Past će i Turci i Španci, akobogda. Joj kad se sjetim kakav gol je Džeko dao protiv Turske. Nadam se da će i ove godine biti tako i da ćemo ih dobiti. Edine hvala ti za ono što si napravio i za ono što ćeš napraviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma sjecamo se svi brate,ko se ne bi sjecao Evo danas po gradu neki vec planiraju ici gledat trening repke ukoliko bude otvoreno ,ma ajde 150 km do Sar,hehe pa i nije puno ...
ma belgija nema sta izgubit,,,napadace ih svim snagama jer nista im N E D O L A Z I u obzr osim 3 boda....ko zna mozda se belgiji posreci! u dzeka sam siguran da zabija barem gol!
Nedo im bog da se otvore protiv Spanije... 5 komada im je onda... pa sta smo im mi radili u Belgiji, a sta ce im onda Torres-Villa raditi...jos nam nije igrao Vedo...a i kad im dodje Buyten ruku na srce nece im nesto pomoci...Ali eto meni je bitno da mi sve pobjedimo + prijateljske i onda mozemo biti nositelji sigurno.
Zadnja izmjena: Genghis, dana/u 26 maj 2009, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★