OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

tuzlak1987
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 01:32

TaRgEt_ je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Iz svake situacije ima izlaz, a ovi su izabrali takav. Evo npr niko nikad nije napao vladajuce ljude OKK zbog rezultata, zbog toga sto se finansijsko izvjestaji ne prezentuju transparentno jer svako ima svoj dio kolaca. Dom na FK napadaju svi kao osice i traze od Azmira koji je smanjio u pola dug da odgovara za sve i svasta, covjeku koji nije pristao da pogazi principe neke. I takvog covjeka napadaju dok niko ne dira Berbu koji ima klub bez dugova i nije nista bolji rezultatski od FK. Eto to me nervira.. Sta je naredno? Da otjeraju Azmira, uzmu sto se uzeti moze, izbace nas iz lige i ugase u konacnici..

Stvarno lupas, druze ali evo : 10 dana pred početak prvenstva 2 igraca pod ugovorom i tuzba bruku kasa nula maraka, duguje se i tim igracima. Finansijski izvjestaji su transparenti odes na skupstinu ljudi podnesu sve crno na bijelo, covjek isplacuje plate sve redovno radi i trudi se. Ditu volim ali liku ne mogu zamjeriti nista Berbi, druga je stvar sto FK par krezubih budala koje su djaba ulazile i nista nisu radile zele da oni upravljaju za tudji novac. Ali hajde. Nije ti to Berba kriv, odes na skupstinu OKK i sve imas crno na bijelo ljudi nista ne kriju .
Pa sta ako je tako bilo, opet se mogao naci drugi izlaz..Nije se morao gasiti klub. To je sve zbog inicijative sa vrha, to su trazili i od FK da se uradi ili neka fuzija i sreca nije im proslo..

I kazem ti lako je raditi u ovakvoj ligi i biti zlatna sredina kao sto to Berba radi, sa klubom bez dugovanja je lako raditi i jos ga niko ne napada i nije ga ni napadao prosle sezone, niti pretprosle kada su pustili OKK u ligu iako to rezultatski nije ostvarila..A na Fk neki ljudi konstantno napadaju i ne mozes mi reci da to nisu nista drugo nego talovi..

Ne mogu vjerovati da ste i u tom fazonu da se vjeruje kako Berbic radi transparentno, covjek uopste nije iz tih voda vec je opcinski sluzbenik dugi niz godina, par puta krivicno gonjen, mislim i osudjivan zbog necasnih radnji. Takvom covjeku se sigurno ne treba vjerovati jer dok se nije probio do pomocnika nacelnika radio je sve i svasta..
Covjek koji nigdje nije postavljan jer je strucan za to..Pa kao on moze biti i predsjednik nadzornog odbora Razvojne banke, a i bavit se sportom, ma daaj.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 01:43

tuzlak1987 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Iz svake situacije ima izlaz, a ovi su izabrali takav. Evo npr niko nikad nije napao vladajuce ljude OKK zbog rezultata, zbog toga sto se finansijsko izvjestaji ne prezentuju transparentno jer svako ima svoj dio kolaca. Dom na FK napadaju svi kao osice i traze od Azmira koji je smanjio u pola dug da odgovara za sve i svasta, covjeku koji nije pristao da pogazi principe neke. I takvog covjeka napadaju dok niko ne dira Berbu koji ima klub bez dugova i nije nista bolji rezultatski od FK. Eto to me nervira.. Sta je naredno? Da otjeraju Azmira, uzmu sto se uzeti moze, izbace nas iz lige i ugase u konacnici..

Stvarno lupas, druze ali evo : 10 dana pred početak prvenstva 2 igraca pod ugovorom i tuzba bruku kasa nula maraka, duguje se i tim igracima. Finansijski izvjestaji su transparenti odes na skupstinu ljudi podnesu sve crno na bijelo, covjek isplacuje plate sve redovno radi i trudi se. Ditu volim ali liku ne mogu zamjeriti nista Berbi, druga je stvar sto FK par krezubih budala koje su djaba ulazile i nista nisu radile zele da oni upravljaju za tudji novac. Ali hajde. Nije ti to Berba kriv, odes na skupstinu OKK i sve imas crno na bijelo ljudi nista ne kriju .
Pa sta ako je tako bilo, opet se mogao naci drugi izlaz..Nije se morao gasiti klub. To je sve zbog inicijative sa vrha, to su trazili i od FK da se uradi ili neka fuzija i sreca nije im proslo..

I kazem ti lako je raditi u ovakvoj ligi i biti zlatna sredina kao sto to Berba radi, sa klubom bez dugovanja je lako raditi i jos ga niko ne napada i nije ga ni napadao prosle sezone, niti pretprosle kada su pustili OKK u ligu iako to rezultatski nije ostvarila..A na Fk neki ljudi konstantno napadaju i ne mozes mi reci da to nisu nista drugo nego talovi..

Ne mogu vjerovati da ste i u tom fazonu da se vjeruje kako Berbic radi transparentno, covjek uopste nije iz tih voda vec je opcinski sluzbenik dugi niz godina, par puta krivicno gonjen, mislim i osudjivan zbog necasnih radnji. Takvom covjeku se sigurno ne treba vjerovati jer dok se nije probio do pomocnika nacelnika radio je sve i svasta..
Covjek koji nigdje nije postavljan jer je strucan za to..Pa kao on moze biti i predsjednik nadzornog odbora Razvojne banke, a i bavit se sportom, ma daaj.

Berbic je igrao kosarku, , a druga stvar kazem ti rjesenja nije bilo, pritislo je tuzbe i sve, para se nije imalo. Ne podrzavam gasenje Dite, ali druge opcije nije bilo , izvali ti pare mozes i danas ako imas dug platis i ziva je Dita. Covjek radi transparento, a za finansije imas odes na skupstinu ponavljam . Ljudi su napravili plan prezentovali i toga se drze, i to sto FK napadaju sada kriv Berba ili OKK ? Osuđivan šta ne kontam trebamo da prestanemo da gledamo OKK, jer lik trudi da vrati košarku gdje pripada. Lik na skupstini sve iznese ne krije ni od kog nista licno prisustvovao .
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 02 dec 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2014, 11:07

Mnogi ovdje ne prate kosarku sigurno a nasli nesto komentarisati, boze sacuvaj kakvih sve strucnjaka ima u nasem gradu pa to je nevjerovatno, bilo da je fudbalski ili kosarkaski klub sve sami pametnjakovici a nisu vidjeli Mejdana dugo, kome se ne svida OKK Sloboda neka ne dolazi nikad i nema potrebe i da se komentarise bilo sta, kad moze OKK Crvena Zvezda da ima ovo "O" koja je napravila fuziju sa FMP Zeleznikom ako se ne varam a to je isto samo sto smo mi krenuli od najnize lige kojoj nije bilo tesko vratit se u ovu ligu bez duga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 02 dec 2014, 11:22

Ovo je 90% prica onih koji ne podrzavaju OKK, samo lupati i lupati i predstavljati se kao najveci navijac Dite i da su oni jedini koji su pratili taj klub a vidim da nas ima tona koji i danas pratimo kosarku i nas klub a uz to smo mladost citavu proveli uz Ditu.
Kao balavac sam se gurao da bi vidio svoje heroje i idole, bilo to protiv evropskih ekipa ili ovih kako rece seoskih ekipa koje je za divno cudo i Dita igrala i gubila, pa onda u najvecoj krizi nadjem se medju onih 200-300 budala koji i dalje prate svoj klub iako si vec svjestan i vidis da ide to u propast, i danas kad pratimo OKK ti nasao nekog nazivat Berbinim, kako te nije stid ?

Kad ti ljudi imaju vec volje objasnit ukljuci malo mozak pa vidi ko je doveo do zamrzavanja Dite, je li bilo drugog rjesenja.
Koja si ti ljudska gromada pa prozivas sugradjanje fuficama i klosarima, a ja vidim i dalje tu iste ljude koji su proveli zivot uz Ditu i to ne oni "vidjeniji" vec oni koji plate kartu i uvijek su je placali, ponekad zagalame na sudiju ali su tu jer vole kosarku, i to su za tebe klosari ali su zato gospoda(iz ljubavi) nam na fudbalu koji yebu familiju nasim igracima, nasem treneru, nasem sportskom direktoru i na kraju covjeku koji je spasio klub, to je ta gospoda koja yebe i koja ce yebat dok se ne vrate u talove.
Da vidis malo sire kao sto ne vidis, shvatio bi da je FK na celu sa Azmirom na udaru od onih koji upravo sisaju markicu po markicu od Slobode, a tebe nervira klub koji ne pratis koji te ne interesuje i zasto se ne prozivaju ljudi a nemaju za sto da se prozivaju, ako neko kaze da ima 4-godisnji plan koji je ispunjen i da od slijedece sezone krece novi 4-godisnji ciklus koji podrazumjeva titulu i ABA ligu, ne vidim za kakve slabe rezultate da prozivaju, jel obecana titula ove godine pa gledamo ovo :?

Spominjes talove i netransparentne izvjestaje, opet lupas kao sto ti Target rece otidji na skupstinu pa vidi kako i sta, yebe se nama bolan za Berbu i sta je on i ko je on, dok god se ispunjava plan i radi se tranparentno nemam obraza da nekog prozivam, razgranicite jel nekom nije odborio parcelu ili odobrio stand i kako vodi klub, jer prvo me apsolutno ne interesuje.

Na kraju, nista ti neces biti veci navijac FK ako dodjes i malo pljunes ovdje, neces barem od mene, jer se jednako mrznem na Tusnju(platim kartu, ne pravim stetu) a onda u Mejdan na tekmu, zato sto sam tako naucen od malih nogu.

OKK do titule i ABA lige :guz:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2014, 11:39

@Pupi svaka cast na komentaru :bow: , dijelimo isto misljenje a za sve one koji misle da sam ja Berbim lagano ih nabijem na qurac i slobodno mi se mozete obratit preko pp slobodno. Dosta mi je vas vise koji uzimate Berbica u svoja usta, meni uopste nije vazan taj covjek, vazna je Sloboda i kosarku volim tako ce biti do kraja zivota.

Ako imate nesto slicno slobodno postavite "veliki" navijaci Dite ?
slika

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 02 dec 2014, 11:44

@Target ,Minus veliki za ovu novu upravu slobode je taj sto nisu odmah poslije osnivanja ovog novog kluba krenuli u jacanje skole kosarke i stvaranje sopstvenih igraca po cemu je Dita bila poznata.Pa zanima me da li ova uprava nova planira ojacati skolu kosarke i dovesti neke mlade igrace na stipendiju?Jer smijesno mi je kad vidim da ih falkonsi dobijaju u mladjim kategorijama.Samo kad bi sa podrucja TK doveli talentovanu djecu to bi izgledalo puno,puno bolje..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 11:48

Lotus je napisao/la:@Target ,Minus veliki za ovu novu upravu slobode je taj sto nisu odmah poslije osnivanja ovog novog kluba krenuli u jacanje skole kosarke i stvaranje sopstvenih igraca po cemu je Dita bila poznata.Pa zanima me da li ova uprava nova planira ojacati skolu kosarke i dovesti neke mlade igrace na stipendiju?Jer smijesno mi je kad vidim da ih falkonsi dobijaju u mladjim kategorijama.Samo kad bi sa podrucja TK doveli talentovanu djecu to bi izgledalo puno,puno bolje..

Lotus ja nisam clan uprave, ja sam neko ko dobro poznaje stanje u BiH kosarci ko je prosao sve. Kada se krenulo i akda je ova OKK krenula da djeluje jer drugih stvari nije bilo, bilo je manje od 100 djece u skoli kosarke,a sada ih ima mnogo mnogo vise , elem radi se i na tome ganja se i pise se , potpisani su neki sporazumi sa klubovima u Tuzli i TK, sve u svoje vrijeme , cak su neka djeca iz klubova iz Tuzle talentovana i TK presli u Slobodu.

Npr. ova uprava je svoj djeci obezbjedila patike svim uzrastima, lopte kupila i jos mnogo stvari , nista ne moze preko noci . Djeca idu na kampove, imaju bruku utakmica i sve, 10 godisnji nerad se ne moze odmah ispraviti .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 02 dec 2014, 12:03

TaRgEt_ je napisao/la:
Lotus je napisao/la:@Target ,Minus veliki za ovu novu upravu slobode je taj sto nisu odmah poslije osnivanja ovog novog kluba krenuli u jacanje skole kosarke i stvaranje sopstvenih igraca po cemu je Dita bila poznata.Pa zanima me da li ova uprava nova planira ojacati skolu kosarke i dovesti neke mlade igrace na stipendiju?Jer smijesno mi je kad vidim da ih falkonsi dobijaju u mladjim kategorijama.Samo kad bi sa podrucja TK doveli talentovanu djecu to bi izgledalo puno,puno bolje..

Lotus ja nisam clan uprave, ja sam neko ko dobro poznaje stanje u BiH kosarci ko je prosao sve. Kada se krenulo i akda je ova OKK krenula da djeluje jer drugih stvari nije bilo, bilo je manje od 100 djece u skoli kosarke, eleme radi se i na tome ganja se i pise se , potpisani su neki sporazumi sa klubovima u Tuzli i TK, sve u svoje vrijeme .
Aha hvala ti na odgovoru,
Jer vidim da je Spars dvojicu pionira iz Zivinica sebi uzeo,a i Cedevita isto prati neke igrace.To ce bit super ako sloboda ojaca svoj pogon samim tim i reprezentacija ce biti na dobitku.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 dec 2014, 12:19

fukara87 je napisao/la:@Pupi svaka cast na komentaru :bow: , dijelimo isto misljenje a za sve one koji misle da sam ja Berbim lagano ih nabijem na qurac i slobodno mi se mozete obratit preko pp slobodno. Dosta mi je vas vise koji uzimate Berbica u svoja usta, meni uopste nije vazan taj covjek, vazna je Sloboda i kosarku volim tako ce biti do kraja zivota.

Ako imate nesto slicno slobodno postavite "veliki" navijaci Dite ?
slika
jooj kad se sjetim te tekme protiv cibone ,mejdan gorio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 02 dec 2014, 12:36

Tih sam godina (ne znam tacno koje) dobio dres od Terrel-a Castlea, iskreno bilo je borbe da se dodje do njega iako sam klinjo bio :cool:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2014, 12:57

Ne znam sjecal se ko pokusao Terrela Castle kad je pokusao da zakuca iz okreta i zakuca je od obruc, tad je digao Mejdan na noge bas, ne znam koja je utakmica bila u pitanju ali se dobro sjecam dok poteza i uvijek mi se vrti u glavi to.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 02 dec 2014, 13:16

Sjecam se i ja toga ali da ga yebes ne mozes se sjetit ni godine ni sa kim smo igrali.
Najjace od svega mi je pracenje utakmice protiv Galate preko radija i skakanja i euforije i naravno spektakularnih prenosa iz Bilmisca i tuce u istom, pa kad Zare zakuca za parket Mulica iz Celika u Mejdanu, mislim da je i na Gradini zavrsio :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 dec 2014, 13:26

mislim da je Teri iza ledja pokusao kucat protiv Bosne ono kad smo ih nabili u Mejdanu..nikad vise ljudi u dvorani mislim da nije bilo nego tad..sigurno dobro preko 7000, jos bar 2 milje sto nije moglo vise uc...bukvalno vise cackalica nije mogla stat u dvoranu

tad se tresao Mejdan bukvalno, i onako je uvijek bilo pakleno ali tad je posebno bnilo zbog provokacija u emisiji na drzavnoj televiziji pred tekmu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 14:04

Pupi04 je napisao/la:Ovo je 90% prica onih koji ne podrzavaju OKK, samo lupati i lupati i predstavljati se kao najveci navijac Dite i da su oni jedini koji su pratili taj klub a vidim da nas ima tona koji i danas pratimo kosarku i nas klub a uz to smo mladost citavu proveli uz Ditu.
Kao balavac sam se gurao da bi vidio svoje heroje i idole, bilo to protiv evropskih ekipa ili ovih kako rece seoskih ekipa koje je za divno cudo i Dita igrala i gubila, pa onda u najvecoj krizi nadjem se medju onih 200-300 budala koji i dalje prate svoj klub iako si vec svjestan i vidis da ide to u propast, i danas kad pratimo OKK ti nasao nekog nazivat Berbinim, kako te nije stid ?

Kad ti ljudi imaju vec volje objasnit ukljuci malo mozak pa vidi ko je doveo do zamrzavanja Dite, je li bilo drugog rjesenja.
Koja si ti ljudska gromada pa prozivas sugradjanje fuficama i klosarima, a ja vidim i dalje tu iste ljude koji su proveli zivot uz Ditu i to ne oni "vidjeniji" vec oni koji plate kartu i uvijek su je placali, ponekad zagalame na sudiju ali su tu jer vole kosarku, i to su za tebe klosari ali su zato gospoda(iz ljubavi) nam na fudbalu koji yebu familiju nasim igracima, nasem treneru, nasem sportskom direktoru i na kraju covjeku koji je spasio klub, to je ta gospoda koja yebe i koja ce yebat dok se ne vrate u talove.
Da vidis malo sire kao sto ne vidis, shvatio bi da je FK na celu sa Azmirom na udaru od onih koji upravo sisaju markicu po markicu od Slobode, a tebe nervira klub koji ne pratis koji te ne interesuje i zasto se ne prozivaju ljudi a nemaju za sto da se prozivaju, ako neko kaze da ima 4-godisnji plan koji je ispunjen i da od slijedece sezone krece novi 4-godisnji ciklus koji podrazumjeva titulu i ABA ligu, ne vidim za kakve slabe rezultate da prozivaju, jel obecana titula ove godine pa gledamo ovo :?

Spominjes talove i netransparentne izvjestaje, opet lupas kao sto ti Target rece otidji na skupstinu pa vidi kako i sta, yebe se nama bolan za Berbu i sta je on i ko je on, dok god se ispunjava plan i radi se tranparentno nemam obraza da nekog prozivam, razgranicite jel nekom nije odborio parcelu ili odobrio stand i kako vodi klub, jer prvo me apsolutno ne interesuje.

Na kraju, nista ti neces biti veci navijac FK ako dodjes i malo pljunes ovdje, neces barem od mene, jer se jednako mrznem na Tusnju(platim kartu, ne pravim stetu) a onda u Mejdan na tekmu, zato sto sam tako naucen od malih nogu.

OKK do titule i ABA lige :guz:
Slobodno ti navijaj, navijanje za ovu ekipu govori samo kakvi su ljudi u ovom gradu i kakve se vrijednosti cijene trenuutno. Tuzlaci bi i rodjenog brata prodali, a ne Ditu.

Rjesenja drugog je bilo, mi uopste nismo uradili nesto kao sto je Bosna uradila ili Zvezda. Tako da mi nemoj govoriti da nije bilo drugog rjesenja. Kukavicki su izbrisali historiju i uvalili svoje ljude da vode klub od nule bez dugovanja i uzimaju novac za prosjecne rezultate..Prakticki tona ljudi se hrani od OKK dok OKK gubi par godina od seoskih ekipa..

I normalno da su bolji navijaci na fudbalu nego na kosarci, na kosarku sada vecina dolazi da bi bilo vidjeno i jer je u Mejdanu udobno i toplo ili da se iskoristi vrijeme pred izlazak. Dok na fudbalu nije takva situacija

I lijepo ste izbjegli svu tu pricu o talovima, samo skrenuli lagano. A niko mi nije dao odgovor sto gradske vaskice napadaju na FK Sloboda sa svih strana kako bi je destabilizovali i sabotirali, a OKK niko ne dira? Dajte mi odgovor..

I to za Berbu si lijepo izbjegao, taj klub da je moralan i na mjestu ne bi nikad spao na to da ga vodi jedan lopov, vec posten i cestit covjek. Tako da mi nemoj razgranicavat Berbu prije nego sto udje u Mejdan i Berbu nakon sto udje u Mejdan jer je to jedna te ista osoba. Tj fulao si poentu..

Ja i ne pokusavam biti veci navijac FK, ali bar znam za sta navijam. Ima i historiju i postenog covjeka na vrhu. Meni dovoljno..

Jos nesto sto svakog moralnog covjeka sa principima vrijedja je to sto OKK uzimate kao nasljednika KK. Prave neke retro dresove. Retro cega? Taj klub je od 2011, nema nikakve veze sa Ditom..Zasto se OKK predstavlja kao nasljednik Dite?
Ekipa koja historijski nije ispred UKK Student ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 dec 2014, 14:13

Bolja je atmosfera u Mejdanu dođi pogledaj, pogotovo kad se lomi, npr protiv Širokog i Bosne ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 14:21

Heller je napisao/la:Bolja je atmosfera u Mejdanu dođi pogledaj, pogotovo kad se lomi, npr protiv Širokog i Bosne ;)
Hocu svakako, kad otplatite 3,5 miliona na celu sa sposobnim covjekom :thumbup:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 dec 2014, 14:48

Heller je napisao/la:Bolja je atmosfera u Mejdanu dođi pogledaj, pogotovo kad se lomi, npr protiv Širokog i Bosne ;)
Dodji onda na rukomet? Jesu i Solarima kriminalci u upravi?
Jedan grad, jedna ljubav!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 dec 2014, 15:24

Gifron je napisao/la:
Dodji onda na rukomet? Jesu i Solarima kriminalci u upravi?
Ako je dosljedan sebi, prosle sezone je prvi put otišo na Tušanj u zadnjih 10 godina.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 03 dec 2014, 02:13

Hahah ko sve sebi uzima za pravo da u nicku nosi Tuzlak.
Pa kakva ti je to prica, smetaju ti ljudi koji pricaju protiv FK Slobode sad kad se radi transparentno i kad je na celu neko ko bi ulagao u klub, a ti dosao to isto radis prema OKK.
Pa pocisti svoju avliju prvo, pa predji u moju da pljujes kako je neuredno.

Niko te ne tjera da pratis i podrzavas kosarku, ima nas koji vole tuzlanski sport, prije 10 godina sam isao na fudbal, kosarku, rukomet, pa po citav dan na utakmicama provedem, i dan danas isto tako jer mi bolje nemamo.

ERF
Kontakt:

Post Postao/la ERF » 03 dec 2014, 08:11

Covjeku ne smeta ko i kako vodi OKK, nego mu smeta sto se ovaj plagijat predstavlja kao Sloboda (OKK ne predstavlja vrijednosti i nacin zivota koje prepoznaju ljudi koji se identificiraju sa idejom radnicke Slobode). S druge strane, Sloboda je i brend, koji nazalost nije zasticen i oni su to zloupotrijebili. Kad su tako sposobni sto nisu osnovali OKK Tuzla pa krenuli ispocetka. Postoji Coca Cola, a postoji i Bony Cola.
PS: Pretpostavljam da cete sad navesti protuargumente koje sam vec citao na ovoj temi, pa molim da se sad suzdrzite, nemam namjeru raspravljati.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.