Pa sta ako je tako bilo, opet se mogao naci drugi izlaz..Nije se morao gasiti klub. To je sve zbog inicijative sa vrha, to su trazili i od FK da se uradi ili neka fuzija i sreca nije im proslo..TaRgEt_ je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Iz svake situacije ima izlaz, a ovi su izabrali takav. Evo npr niko nikad nije napao vladajuce ljude OKK zbog rezultata, zbog toga sto se finansijsko izvjestaji ne prezentuju transparentno jer svako ima svoj dio kolaca. Dom na FK napadaju svi kao osice i traze od Azmira koji je smanjio u pola dug da odgovara za sve i svasta, covjeku koji nije pristao da pogazi principe neke. I takvog covjeka napadaju dok niko ne dira Berbu koji ima klub bez dugova i nije nista bolji rezultatski od FK. Eto to me nervira.. Sta je naredno? Da otjeraju Azmira, uzmu sto se uzeti moze, izbace nas iz lige i ugase u konacnici..
Stvarno lupas, druze ali evo : 10 dana pred početak prvenstva 2 igraca pod ugovorom i tuzba bruku kasa nula maraka, duguje se i tim igracima. Finansijski izvjestaji su transparenti odes na skupstinu ljudi podnesu sve crno na bijelo, covjek isplacuje plate sve redovno radi i trudi se. Ditu volim ali liku ne mogu zamjeriti nista Berbi, druga je stvar sto FK par krezubih budala koje su djaba ulazile i nista nisu radile zele da oni upravljaju za tudji novac. Ali hajde. Nije ti to Berba kriv, odes na skupstinu OKK i sve imas crno na bijelo ljudi nista ne kriju .
I kazem ti lako je raditi u ovakvoj ligi i biti zlatna sredina kao sto to Berba radi, sa klubom bez dugovanja je lako raditi i jos ga niko ne napada i nije ga ni napadao prosle sezone, niti pretprosle kada su pustili OKK u ligu iako to rezultatski nije ostvarila..A na Fk neki ljudi konstantno napadaju i ne mozes mi reci da to nisu nista drugo nego talovi..
Ne mogu vjerovati da ste i u tom fazonu da se vjeruje kako Berbic radi transparentno, covjek uopste nije iz tih voda vec je opcinski sluzbenik dugi niz godina, par puta krivicno gonjen, mislim i osudjivan zbog necasnih radnji. Takvom covjeku se sigurno ne treba vjerovati jer dok se nije probio do pomocnika nacelnika radio je sve i svasta..
Covjek koji nigdje nije postavljan jer je strucan za to..Pa kao on moze biti i predsjednik nadzornog odbora Razvojne banke, a i bavit se sportom, ma daaj.