A upravo sam skontao sta najvise smeta Miami-u , ako imas pozicioni napad onda imas minamlne sanse , ali ako zabijas iz tranzicije i u prvih 9 sec napada imas velike sanse. Odbrana mora biti samo preuzimanje jer miami nevoli bas igrati ledjima tako da je svejedno bitno je samo da se preuzima i to najvise na LBJ i velike ti se sanse orvarajau + da to kombinujes sa zonom
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Evo gledam Cha - Mia , mogu reci da nepamtim kada sam gledao charlotu osim kad igraju sa lakersima , ali mali play DJ Augistin je bas dobar igrac
A upravo sam skontao sta najvise smeta Miami-u , ako imas pozicioni napad onda imas minamlne sanse , ali ako zabijas iz tranzicije i u prvih 9 sec napada imas velike sanse. Odbrana mora biti samo preuzimanje jer miami nevoli bas igrati ledjima tako da je svejedno bitno je samo da se preuzima i to najvise na LBJ i velike ti se sanse orvarajau + da to kombinujes sa zonom
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odlicna utakmica, barem ova 1 cetvrtina.
Nema odbrana samo se sutira
, Charlotte kuci zna biti dosta tvrd.Miami opusteno igra, dosta solo akcija rade.
Nema odbrana samo se sutira
, Charlotte kuci zna biti dosta tvrd.Miami opusteno igra, dosta solo akcija rade."When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako mocan intro Pistonsa jbt, ali mozemo ih uzeti, GO CAVS GO! Irving majstore pokazi sta znas, ROY!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Miami ne moze meda,ubise nimet bobcatsidr.van nostrand je napisao/la:Odlicna utakmica, barem ova 1 cetvrtina.
Nema odbrana samo se sutira, Charlotte kuci zna biti dosta tvrd.Miami opusteno igra, dosta solo akcija rade.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kyrie vec 2 kosa i 3 asista hahahahah.
Edit: 4 poena (dunk
)
Edit: 4 poena (dunk
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zasluzio si da svi koji smo on line makar na poluvremenu gledamo Cle - Detadriano_leite je napisao/la:Kyrie vec 2 kosa i 3 asista hahahahah.
Edit: 4 poena (dunk)
Kemba cjepe Kingove.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemojte, bacit cete mi suhvu na Cavse, k'o protiv Toronta sto su neki gledali pa zijanismo hahahahhahahaha.Kobe Bryant je napisao/la:Zasluzio si da svi koji smo on line makar na poluvremenu gledamo Cle - Detadriano_leite je napisao/la:Kyrie vec 2 kosa i 3 asista hahahahah.
Edit: 4 poena (dunk)
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
srce ko dzamija kad vidim t-maca kako igra
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
gledal ko Charlotte-Miami? Joj kakvu tricu im Augustin suknu zvukom sirene 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Augustin zadnje dvije trice ubaci, od tablu sa zvukom sirene .
Dosta uspjesni u sutevima Bobcatsi.
Wadea skoro nije nikako bilo.
Dosta uspjesni u sutevima Bobcatsi.
Wadea skoro nije nikako bilo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vauuuuuuuuuuuuu , DJ Augistin ce biti dobar
LBJ je radio preko ljeta , konacno ima kakvu takvu post igru i kad je odigra prakticno je nemozes braniti sem da udvajas
Valjda ce Charlota zadrzati vodsvo , drago mi je kad ovako mle ekipe i mlade igraju dobro , samo da ih sudije nepokopaju , Miami nista neznaci poraz , a Charloti ce puno znaciti pobjeda zbog samopuzdanja
LBJ je radio preko ljeta , konacno ima kakvu takvu post igru i kad je odigra prakticno je nemozes braniti sem da udvajas
Valjda ce Charlota zadrzati vodsvo , drago mi je kad ovako mle ekipe i mlade igraju dobro , samo da ih sudije nepokopaju , Miami nista neznaci poraz , a Charloti ce puno znaciti pobjeda zbog samopuzdanja
- adriano_leite
- Kontakt:
Boze dragi, Big Sam je jak k'o zemlja, otpuha Big Bena zabi kos i slobodno. Druga postava nam je odlicna, mozda jaca i od prve petorke, barem pod kosem jeste. Tristan 6 koseva i 2 ili 3 skoka i blokada.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neiskusna ekipa ovo sebi uradi , sad su uzeli srljati i 1-1 akcije nema vise dodavanja , Škemba Walker je bas sebican
, a Boris je odlican na postu sa svojom novom debljinom , ali je spor do bola sa asistencijama , pa sve greska za greskom
Nema ko cuvati Jamesa i Augistin im nevodi napad kao u prvom poluuvremneu , treber je isto kriv
Nema ko cuvati Jamesa i Augistin im nevodi napad kao u prvom poluuvremneu , treber je isto kriv
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving 12 poena, 5 asista, 2 ukradene, 3 skoka, 1 greska, sut iz igre 5 od 7, sve to za samo 13 minuta na parketu. Odlicna partija do sada. Bolji smo od Detroita u ovoj tekmi, a Varejao takodjer igra dobru tekmu, 6 poena i 6 skokova od koji su 3 ofanzivni bili i u P&R sa Irvingom razvaljuje odbranu Detroita. Zanimljiva tekma nema sta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Joj ovaj Shane Batier mi je vazda bio u top 5 najmrzih igraca , frajer pocne padati kada se postavi za ofanzivni faul i prije kontakta , kamera to fino prikaze , a sudije 3x padaju na istu foru , fakat mi je muka od ovakvih floopera
takav mrzak igrac je dosao u svakako antipaticnu ekipu , tipa Haslem , Jones + big 3 
- Paraglajder
- Kontakt:
Gori igrač od Danielsa sigurno nije igrao u Celticsima, čak je i Skalabrini bio korisniji od njega.
YNWA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Razigr˙o se Ginobili, na pocetku zabio 9 poena, sad dijeli lopte samo takve 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.