gledao sam danas, neki luđak se spustio niz streif na biciklubranimir85 je napisao/la:sutra legendarni streif
p.s:Mancuso se oprostila od skijanja,možda najluđa skijašica

Moderator/ica: rio_Ferdy88
gledao sam danas, neki luđak se spustio niz streif na biciklubranimir85 je napisao/la:sutra legendarni streif
čuj s biciklomjestamaji je napisao/la:gledao sam danas, neki luđak se spustio niz streif na biciklubranimir85 je napisao/la:sutra legendarni streif
sve na eurosportu mjastoreBarbarossa je napisao/la:Na kom yt kanalu mogu gledati šta je aktualno od ovih zimskih sprotova
Pri tome bi najviše volio skokove?
Onaj pogled Marcela kad prodje Kiristoffersen kroz ciljSF6 je napisao/la:Napokon Henrik
znaš li da li je vozio i slalom, nema ga na zvaničnim rezultatima, ili nije nastupio ili je ispaobranimir85 je napisao/la:Marco Odermatt pomeo konkurenciju na juniorskom SP 5 zlata uzeo![]()
jestamaji je napisao/la:znaš li da li je vozio i slalom, nema ga na zvaničnim rezultatima, ili nije nastupio ili je ispaobranimir85 je napisao/la:Marco Odermatt pomeo konkurenciju na juniorskom SP 5 zlata uzeo![]()
mislim da niko nije u juniorima toliko osvojio, ni benni reich ni kristofersen, mada u tim klasama puno toga zavisi od konkurencije tj od jačine generacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.