Unica_Liverpool_ je napisao/la:jeste pegle jbte
Zaboravio si " :r "
Moderator/ica: insider
Unica_Liverpool_ je napisao/la:jeste pegle jbte

pa krenuli smo u 7 ujutro, bilo je prehladno a ne volim trenerke .. tako da ..FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa hljeb te yebo jel to nisi mogao ponijeti u ruksaku pa tamo kad dođete na odredište, gdje ste već išli na izlet, raspremiti se i obuci ovo i igrati u tome fudbala.![]()
nemoj da se čudiš, znaš kakvi su bosanci jbt, zajebavaju jedni druge maksimalno za neke sitnice, a kamoli za ovo, ha ja..
pa et onda, šuti i trpi.IlPrincipe je napisao/la:pa krenuli smo u 7 ujutro, bilo je prehladno a ne volim trenerke .. tako da ..FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa hljeb te yebo jel to nisi mogao ponijeti u ruksaku pa tamo kad dođete na odredište, gdje ste već išli na izlet, raspremiti se i obuci ovo i igrati u tome fudbala.![]()
nemoj da se čudiš, znaš kakvi su bosanci jbt, zajebavaju jedni druge maksimalno za neke sitnice, a kamoli za ovo, ha ja..
de Bgt malo skontaj na šta se tebi život svodi ahahalacious je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:jeste pegle jbte
Zaboravio si " :r "
Aj sine na spavanjeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja nisam rekao da bi se ja obukao tako samo me nervira što se vodite tom politikom da ako dvojica napišu da je bezveze automatski svi moraju da napišu neki post da ismijete lika da bi vi bi vi osjetili neki osjećaj pripadnosti nečemu.. @ilprincipe vas može naučiti jer 99% vas što ismijavate njegov stil ne znaju da postoji svijet i izvan granica zaostalog balkana..
a šta drugo zaključiti kad ti je odgovor na post: "zaboravio si da staviš :r", a ni ja sam inače ne ostavim više od 2 posta sedmično..alacious je napisao/la:Izvini Europejac,neću više
EDIT: je*o te,ostavim 3 posta sedmično na forumu,razmisli malo prije nego što nešto napišeš
zaostali smo zato sto se ne oblacimo k'o curiceUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja nisam rekao da bi se ja obukao tako samo me nervira što se vodite tom politikom da ako dvojica napišu da je bezveze automatski svi moraju da napišu neki post da ismijete lika da bi vi bi vi osjetili neki osjećaj pripadnosti nečemu.. @ilprincipe vas može naučiti jer 99% vas što ismijavate njegov stil ne znaju da postoji svijet i izvan granica zaostalog balkana..
EDIT: a to što sam napisao "da razmisliš koliko si napaćen" nema veze s ovom temom o helankama i stilu oblačenja nego o tome kako se nekim osobama život svodi na dolazak na forum i bilježenja svega što vide
Tako je, a ne ko ovaj Uniqa ili kako vecAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma de ba po meni to nisu normalni ljudi.Kad vidim ljubicaste,plave.. utegnute hlace,nekakve majice,poluveri,dzemperi,kacketi oni ...odma mi se zivot zgadi.Obucite se normalno ebemu misa.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, Gunner4, nebeskasila, Wilshere10 i 22 gosta.