Bože sačuvaj kakav debil
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Nova Godina
U Živinicama će biti najbolji doček uz Zehru
Pa imal većeg sela na planeti. Ja Živiničana mogu prepoznati na kilometar.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Nullius in verba
Mlađa sad nego 89e, al i dalje mi je Emilija pick no 1 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bila je i ona što je Gigo štemo.
Nullius in verba
Dobra je i **** sekretarica bila
Lažeš da mi cenzuriše Qurčubića

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Emilija je bas prepicka

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Preporuka za novogodišnju noć
- Centre forward
- Kontakt:
Hećim Branka je ipak broj 1.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
I mene zanima, u istoj sam situaciji ove godine, a valja poslije do stana na chwilu doci. Predpostavljam da je i taxi tesko naci kad se zavrsi koncert.Derdiyok je napisao/la: ↑01 jan 2019, 02:20Jesi naš'o mjesto za parkiranjeStrikeWarzone je napisao/la:Prva nova godina na ''otvorenom'' u Sarajevu,gdje parkirat ? Gdje bude grad blokiran, koliko traje koncert otprilike
Pojma nemam, zadnjih par godina sam dočekivao novu godinu van grada, ove s djevojkom ,hoće na otvoreno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Najpametnije je parkirati kod FIS-a u onoj ulici ili u BBI-iju ako zelite platit , zadnje dvije,tri godine tu parkiram kad su ove proslave, ima mjesta bukvalno kolko hoces, a pet minuta hoda do SCC-abrile je napisao/la: ↑28 dec 2019, 15:41I mene zanima, u istoj sam situaciji ove godine, a valja poslije do stana na chwilu doci. Predpostavljam da je i taxi tesko naci kad se zavrsi koncert.Derdiyok je napisao/la: ↑01 jan 2019, 02:20Jesi naš'o mjesto za parkiranjeStrikeWarzone je napisao/la:Prva nova godina na ''otvorenom'' u Sarajevu,gdje parkirat ? Gdje bude grad blokiran, koliko traje koncert otprilike
Pojma nemam, zadnjih par godina sam dočekivao novu godinu van grada, ove s djevojkom ,hoće na otvoreno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Čudno mi da ima mjesta u Mis Irbinoj, ili kod Tota u to vrijeme

Ja sam prošle godine jedva mjesto našao kod platoa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prosle godine ja oko 10 parkiro, nidje nikog nije bilo, valjda raja misli da nema mjesta pa ne pokusava

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Jabroni, lol89 i 13 gostiju.