Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 15:30

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U tom trenutku je bio :facepalm:
Izmedju ostalog radi toga je prethodnik bivsi selektor i nadam se da Mesa nece upasti u zrvanj Safetovih pogresaka. Ovaj momak je DM i to osrednji i nikad nije trebao ni zaigrati za BIH. Pogotovu beka ili stopera a neki od nas se jos upiru da dokazu da nije bio los. To je tragedija svega ovoga neki ga jos vide kao opciju za nasu obranu. Ponavljam bolji je i Katanec od njega u obrani. Sta on tu moze ponuditi pojma nemam. Jesi li slijep covjece.
Ovo je odbrambeni na 1:10 i 4:28. I to uigrani.

[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 15:32

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Previse su se pojedini forumasi okrenuli protiv Hadzica Vrsajevica i Tinceka. Ipak su to nasi momci. Posto nemamo neki veliki fond igraca svi su nam potrebni, ova trojica su ako nista drugo uvjek davali sve od sebe i ostavljali srce na terenu. Nisu oni krivi sto ih je Sajo seljak Susic forsiro ko lud i zato nam EP gotovo upropastio. Ocekujem da sva trojica budu na narednom spisku ali naravno ni jedan u prvih 11.
Pa sta ce se dobiti ponovnim pozivom Vrsajevicu npr. za prijateljsku utakmicuprotiv Austrije. Pa bolje je pozvati Dilavera ili Susica pa probat makar jednog 20 min. Sta imas Vrsajevica probavati. Sto ce nam novo pokazati. Isto se odnosi i za Anela. Tino je za mene ipak nesto drugo :D :D :D .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 15:34

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U tom trenutku je bio :facepalm:
Izmedju ostalog radi toga je prethodnik bivsi selektor i nadam se da Mesa nece upasti u zrvanj Safetovih pogresaka. Ovaj momak je DM i to osrednji i nikad nije trebao ni zaigrati za BIH. Pogotovu beka ili stopera a neki od nas se jos upiru da dokazu da nije bio los. To je tragedija svega ovoga neki ga jos vide kao opciju za nasu obranu. Ponavljam bolji je i Katanec od njega u obrani. Sta on tu moze ponuditi pojma nemam. Jesi li slijep covjece.
Ovo je odbrambeni na 1:10 i 4:28. I to uigrani.

[youtube][/youtube]
Vidis gdje taj momak igra i ako se ne varam i kapetan je bio. Covjece 20 mu je godina. Simunic je radio gluposti i sa 32 pa je bio dobar stoper.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2015, 15:42

Susic ga je stavljao na stopera, lijevog beka i sredini.
Sto se tice lijevog beka. Seo, Zukanovic, Lulic, Salihovic i Letic.
Stoperi. Spaha, Bicakcic, Sunjic, Zuka, Dino, Horic pa cak i Cocalic nikad nije dobio priliku.
Sto se tice sredine. Besic, Salihovic, Pjanic, Medo, Vrancic, Prcic. Treba jos jedna solidna zamjena za Besica, u slucaju povrede. To Hadzic nije

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 15:59

Vidim i gdje i kako
3:20 [youtube][/youtube]
0:13 [youtube][/youtube]
0:43 [youtube][/youtube]
1:15 [youtube][/youtube]
0:38 [youtube][/youtube]

Eto par od mene, izostavicemo Brugge, Feyeenord i jos nekoliko situacija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 28 jan 2015, 16:23

dubrovnik je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nije normalno bolje da stavi malog Cimerota makar ce nas klub imati koristi od toga. Anel ne moze nigdje pomoci a i Gojko moze odgovoriti igracima Andore sa klupe. Razloga za pozivanje Hadzica nema.
Ma to znamo mi, ali Bazdarevic će nastojati ispostovati svakog igrača pa tako i Anela.Svako od nas ima različite želje u smislu koji igrači treba da se nađu na spisku.
Da svako od nas ima upitnike za neke igrace ali ima ih par gdje smo skoro jedinstveni da tu ne trebaju biti. Valjda je to mjerilo necega.
Razumijem te u potpunosti, ni po meni Anel nije nužno potreban igrač jer je on veznjak, a nama stvarno ali stvarno veznjaka više ne treba, ali hoću da kažem da će se bez obzira na mišljenje većine nas koji nismo za njega on ipak naći na spisku,barem ove dvije utakmice a poslije ce Bazdarevic vjerovatno korigovati spisak.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 16:39

Nema vremena covjece opcije se moraju traziti odmah. Zar nije kukao da ima manjak utakmica za probavanje. A sada se spominje Hadzic isl. Ono sto nisam tolerirao Susicu necu ni njemu. Price ne drze vodu bez rezultata. Pozivanje Avdije, Anela i Vranjesa su pogreske. Ako to napravi valja ih arhivirati i kraj. Nema puno popusta. Jednostavno nema vremena.
Onda se ne daj boze povrijedi Mujdza nisi nikog probao i opet Avdija ili Anel umjesto Besica u slucaju kartona ili povrede. Dosta je toga brate. Neka probava sa Austrijom i Andorom ako vec mora probavati.

MehmedMesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MehmedMesaBazdarevic » 28 jan 2015, 17:33

Pozdrav forumasi.

Pratim.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Anel Hadzic

Post Postao/la amorovski » 28 jan 2015, 17:49

MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.

Pratim.
Samo prati kralju. Usput mu objasni, na okupljanju, kako ide ofsajd zamka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 jan 2015, 18:05

Pivopija je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Iako je izjavio da jedva ceka da upozna Bazdarevica nadam se da do toga nece doci. Osim kao navijac naravno. Svu raskos talenta pokazao je protiv juniora Santosa i dalje ne treba.Nije alternativa za obranu bolji bi i Katanexc bio od njega. Za DM isto nije ima boljih od njega. Za igru po strani ne treba jer je tu smijesan. Ne znam gdje bi nam mogao pomoci. Bolje zvati malog Hajradinovica neka sjedi na klupi nego ovog nazalost igraca koji nije opravdao svoj nekadasnji potencijal. Anel out.
Anel je patriota i jedini pjeva himnu i jos je polivalentni igrac, igra sve pozicije osim golmana, mislim da bi svaki selektor zelio imati takvog igraca u ekipi.
Vrlo moguce da ce mjenati Teletovica na kosarkaskom SP, patrioti nam trebaju u kosarci.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 28 jan 2015, 18:05

Kako je jak ovaj lik sto se predstavlja da je selektor. Hahahahaha
Allez

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 19:39

Problem Anela Hadzica je najvecim dijelom sto ga je panj pozvao a sto se tice ostalih utakmica,neke je podbacio kao i jos neki igraci u tim utakmicama a neke je jako kvalitetno odigrao kao i jos neki igraci na toj utakmici.Gledao sam ga u par tv intervju-a,momak sasvim OK,gledao sam ga i u par utakmica i na pocetku sam bio da se protjera glavom bez obzira(vjerovatno pod utjecajem frustracije jer nam je panj selektor),ali je momak kasnijim igrama ipak koliko toliko dokazao da moze kvalitetno odigrati.Isto tako igra i nekoliko pozicija pa je i u tom slucaju jako zahvalan igrac.

Njegov najveci minus su "Teleci pogled" s jedne strane i Virtual,Calcio i ostala ekipa koja je podrzavala Safeta sa druge.To je vjerovatno najgora kombinacija koja te moze podrzati jer ces biti osudjen na linc od 90% foruma. :urnebes: Onaj za koga se zauzme Sajo ili Virtual,taj je osudjen da bude razapet.Moze on igrati u Realu,ali je dosta ljudi pod utjecajem onog negativnog sto je bilo za Safetovo doba,i price o nepotizmu za koje mislim da su velikim dijelom istinite.Al nekako su ljudi odigrali koliko toliko solidno(Tino,Anel) pa ih ja nebi pretjerano tjerao nego bi ih ostavio i dalje u jednoj korektnoj bitci za mjesto u prvom timu.Ako se dokazu na klubskom i reprezentativnom nivou,nekako sam spreman staviti utisak o nepozizmu u stranu ako ce oni svojim igrama i golovima donijeti radost nasim navijacima.

I ova prica o nepotizmu ima dvije strane.Jako veliki dio BH javnosti kao i ljudi na forumu su pjenili sto se ne pozove Anel u repku i nekako je bila i sva ta pompa oko dobijanja nasih papira i sve se to propratilo i prizeljkivalo se al za Tinu i pozivanje da ide u Brazil a neki koji su to vise zasluzili nisu isli,to je cisti nepotizam,drskost i bezobrazluk. Neka se proba oprati nekako odlaskom u kakav veci klub i sa par super tekmi u repci i mozda mu neki to i zaborave i sami sebe uvjere da je mozda OK sto je pozvan u Brazil,ali...
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 20:11

arhimed89 je napisao/la:Problem Anela Hadzica je najvecim dijelom sto ga je panj pozvao a sto se tice ostalih utakmica,neke je podbacio kao i jos neki igraci u tim utakmicama a neke je jako kvalitetno odigrao kao i jos neki igraci na toj utakmici.Gledao sam ga u par tv intervju-a,momak sasvim OK,gledao sam ga i u par utakmica i na pocetku sam bio da se protjera glavom bez obzira(vjerovatno pod utjecajem frustracije jer nam je panj selektor),ali je momak kasnijim igrama ipak koliko toliko dokazao da moze kvalitetno odigrati.Isto tako igra i nekoliko pozicija pa je i u tom slucaju jako zahvalan igrac.

Njegov najveci minus su "Teleci pogled" s jedne strane i Virtual,Calcio i ostala ekipa koja je podrzavala Safeta sa druge.To je vjerovatno najgora kombinacija koja te moze podrzati jer ces biti osudjen na linc od 90% foruma. :urnebes: Onaj za koga se zauzme Sajo ili Virtual,taj je osudjen da bude razapet.Moze on igrati u Realu,ali je dosta ljudi pod utjecajem onog negativnog sto je bilo za Safetovo doba,i price o nepotizmu za koje mislim da su velikim dijelom istinite.Al nekako su ljudi odigrali koliko toliko solidno(Tino,Anel) pa ih ja nebi pretjerano tjerao nego bi ih ostavio i dalje u jednoj korektnoj bitci za mjesto u prvom timu.Ako se dokazu na klubskom i reprezentativnom nivou,nekako sam spreman staviti utisak o nepozizmu u stranu ako ce oni svojim igrama i golovima donijeti radost nasim navijacima.

I ova prica o nepotizmu ima dvije strane.Jako veliki dio BH javnosti kao i ljudi na forumu su pjenili sto se ne pozove Anel u repku i nekako je bila i sva ta pompa oko dobijanja nasih papira i sve se to propratilo i prizeljkivalo se al za Tinu i pozivanje da ide u Brazil a neki koji su to vise zasluzili nisu isli,to je cisti nepotizam,drskost i bezobrazluk. Neka se proba oprati nekako odlaskom u kakav veci klub i sa par super tekmi u repci i mozda mu neki to i zaborave i sami sebe uvjere da je mozda OK sto je pozvan u Brazil,ali...
Ne bih ulazio u ocijene Anela Hadzica jer je ocito da se sa tobom tu dijametralno ne slazem. Ali me jako zanima za koju bi on tebi poziciju u nasoj reprezentaciji bio kandidat. Pretpostavljam da ga vidis kao zamjenu za Besica i to mi je jedino moguce. Ako ga vidis sposobnim da to igra onda nije ni Avdija problem. To je otprilike to. Onda je i Susic bio u pravu i nije grijesio. Sto smo lose igrali i zasto smo ga mijenjali? Susic Anelu nije problem vec mogucnost da nadjemo boljeg i mladsjeg igraca na poziciji na koju on pretendira. Osrednji Austrijski ligaski igrac i nista vise. Kao takav nema sta raditi u nasoj repci. On da mjenja Besica pa ovo mi je bogohulno i reci. Ili Spahu, ili Kolu. Nevjerovatno. Bojim se da ne upadamo u iste zamke i probleme. Za koga ti Arhimed navijas ako ti nije tesko reci?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 20:28

dubrovnik je napisao/la: Ne bih ulazio u ocijene Anela Hadzica jer je ocito da se sa tobom tu dijametralno ne slazem. Ali me jako zanima za koju bi on tebi poziciju u nasoj reprezentaciji bio kandidat. Pretpostavljam da ga vidis kao zamjenu za Besica i to ni je jedino moguce. Ako ga vidis sposobnim da to igra onda nije ni Avdija problem. To je otprilike to. Onda je i Susic bio u pravu i nije grijesio. Sto smo lose igrali i zasto smo ga mijenjali?
Avdija je u repci jako dugo i svima nam je jasno da taj lik nema kvalitet jer je tesko izdvojiti neku tekmu gdje je isti ostavio utisak makar solidnog igraca za repke.Avdiju sam prestao pljuvati nakon sto je dao gol protiv Irana i nakon onakvog srcanog slavlja,nekako je uvijek bio crna ovca,i prvi na meti pa kad je dao onaj gol drago mi je bilo zbog njega,ipak je to nesto mozda i najvece sto je napravio u karijeri i od njega je dosta.Ja ga pljuvat necu,nije nikakav kvalitet ali et nakon svega ovoga mu se zahvaliti i traziti alternative.Tesko da on moze odgovoriti zadatku i to nam je svima jasno.

Za ovo malo utakmica sto je Anel odigrao,odigrao je moze se reci zadovoljavajuce.U nekim tekmama je bio ok u nekim ne.Ali opsti dojam je da je zadovoljavajuce bar kod mene.Moze da igra DC,DM a nije mu strana ni pozicija CM-a.Isto tako je uskakao i na bekove tako da covjek moze da pogrije bukvalno skoro cijelu nasu polovicu.Od 25 igraca koje selektor moze pozvati mislim da ima mjesto za jednog polivalentnog igraca koji u slucaju nedaj boze kakvih ozljeda i povreda uvijek moze uskociti.Ako neko u medjuvremenu bljesne i prisili selektora na poziv,nemam nista protiv i da se isti vise ne poziva.I meni i tebi je bitan uspjeh repke i imamo zajednicki cilj,razlika je samo u shvatanju kako doci do tog cilja.Ti imas svoje misljenje,ja imam svoje,dok ni jedno nije relevantno jer ce na kraju selektor na osnovu svog misljenja da odredi ko ce biti dio tima a ko ne,a Mesa ce to dobro filtrirati i snimiti jer je ocito da covjek posvecuje jako mnogo vremena u pracenju nasih igraca kao i razgovaranju sa njima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 20:55

arhimed89 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Ne bih ulazio u ocijene Anela Hadzica jer je ocito da se sa tobom tu dijametralno ne slazem. Ali me jako zanima za koju bi on tebi poziciju u nasoj reprezentaciji bio kandidat. Pretpostavljam da ga vidis kao zamjenu za Besica i to ni je jedino moguce. Ako ga vidis sposobnim da to igra onda nije ni Avdija problem. To je otprilike to. Onda je i Susic bio u pravu i nije grijesio. Sto smo lose igrali i zasto smo ga mijenjali?
Avdija je u repci jako dugo i svima nam je jasno da taj lik nema kvalitet jer je tesko izdvojiti neku tekmu gdje je isti ostavio utisak makar solidnog igraca za repke.Avdiju sam prestao pljuvati nakon sto je dao gol protiv Irana i nakon onakvog srcanog slavlja,nekako je uvijek bio crna ovca,i prvi na meti pa kad je dao onaj gol drago mi je bilo zbog njega,ipak je to nesto mozda i najvece sto je napravio u karijeri i od njega je dosta.Ja ga pljuvat necu,nije nikakav kvalitet ali et nakon svega ovoga mu se zahvaliti i traziti alternative.Tesko da on moze odgovoriti zadatku i to nam je svima jasno.

Za ovo malo utakmica sto je Anel odigrao,odigrao je moze se reci zadovoljavajuce.U nekim tekmama je bio ok u nekim ne.Ali opsti dojam je da je zadovoljavajuce bar kod mene.Moze da igra DC,DM a nije mu strana ni pozicija CM-a.Isto tako je uskakao i na bekove tako da covjek moze da pogrije bukvalno skoro cijelu nasu polovicu.Od 25 igraca koje selektor moze pozvati mislim da ima mjesto za jednog polivalentnog igraca koji u slucaju nedaj boze kakvih ozljeda i povreda uvijek moze uskociti.Ako neko u medjuvremenu bljesne i prisili selektora na poziv,nemam nista protiv i da se isti vise ne poziva.I meni i tebi je bitan uspjeh repke i imamo zajednicki cilj,razlika je samo u shvatanju kako doci do tog cilja.Ti imas svoje misljenje,ja imam svoje,dok ni jedno nije relevantno jer ce na kraju selektor na osnovu svog misljenja da odredi ko ce biti dio tima a ko ne,a Mesa ce to dobro filtrirati i snimiti jer je ocito da covjek posvecuje jako mnogo vremena u pracenju nasih igraca kao i razgovaranju sa njima.
Prijatelju oprosti ali ja ne vjerujem u igrace koji igraju 5 pozicija a ni jednu dobro. Slusaj paralelno pratim i Hrvatsku repku i ona nije nikad imala takve igrace za sve. Moje misljenje je da su to Susicevi propali izumi. Onda treba biti i dosljedan pa ako smo Susicu neke stvari prigovarali kako i zasto bi ih tolerirali Mesi. Zato Vranjes, Dujkovic, Vrsajevic i Hadzic sto prije aut. Imamo bolje i mladje. Univerzalce sto dalje od repke. Svakog na mjesto koje igra u klubu. I mirna Bosna. Pocnu li izumi kuku nama. Pazi sta sam ti rekao. Univerzalci igraju sve jer se nisu isprofilirali nigdje. Jao majci od takvih igraca.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 21:05

dubrovnik je napisao/la: Prijatelju oprosti ali ja ne vjerujem u igrace koji igraju 5 pozicija a ni jednu dobro. Slusaj paralelno pratim i Hrvatsku repku i ona nije nikad imala takve igrace za sve. Moje misljenje je da su to Susicevi propali izumi. Onda treba biti i dosljedan pa ako smo Susicu neke stvari prigovarali kako i zasto bi ih tolerirali Mesi. Zato Vranjes, Dujkovic, Vrsajevic i Hadzic sto prije aut. Imamo bolje i mladje. Univerzalce sto dalje od repke. Svakog na mjesto koje igra u klubu. I mirna Bosna. Pocnu li izumi kuku nama. Pazi sta sam ti rekao.
Upravo u poredjenju sa recimo ovim likovima koje si stavio u istu recenicu sa Anelom,ja i vidim tu neku razliku jer je covjek ipak imao zapazenih utakmica dok ovi ostali i nisu.Sta vise,Vranjes kuburi da uopste nadje klub vec duzi period.
Moguce da Anel i izgubi mjesto ako selektor dodatno prosiri spisak potencijalnih igraca jer nece biti potrebe za njegovim uslugama,ali se nadam da ce i Anel jos dodatno unaprijediti svoju igru pa neka se bori za poziciju u reprezentaciji i sa tim smo najvise na dobitku i ti i ja i reprezentacija. :bih:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 jan 2015, 00:28

dubrovnik je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:

Prijatelju oprosti ali ja ne vjerujem u igrace koji igraju 5 pozicija a ni jednu dobro. Slusaj paralelno pratim i Hrvatsku repku i ona nije nikad imala takve igrace za sve. Moje misljenje je da su to Susicevi propali izumi. Onda treba biti i dosljedan pa ako smo Susicu neke stvari prigovarali kako i zasto bi ih tolerirali Mesi. Zato Vranjes, Dujkovic, Vrsajevic i Hadzic sto prije aut. Imamo bolje i mladje. Univerzalce sto dalje od repke. Svakog na mjesto koje igra u klubu. I mirna Bosna. Pocnu li izumi kuku nama. Pazi sta sam ti rekao. Univerzalci igraju sve jer se nisu isprofilirali nigdje. Jao majci od takvih igraca.
Tacno tako! Majstor svega = majstor nicega!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 jan 2015, 00:37

Adi_Zepce je napisao/la:
Ekipa Sampdorije u potrazi je za nasljednikom Angela Palomba, a čini se kako su njega pronašli u bh. reprezentativcu Anelu Hadžiću, 25-godišnjem veznjaku austrijskog Sturma, javljaju talijanski mediji.

Osim Sampdorije, za našeg Zmaja se interesuje i Parma, ali Anelov agent Darko Smoljan izjavio je kako još uvijek nisu primili službenu ponudu.

“Prije svega bih želio naglasiti kako Anelov ugovor ističe u ljeto 2016., a ne narednog ljeta, kako su pisali pojedini mediji”, izjavio je Hadžićev menadžer Darko Smoljan i dodao:

“Nismo primili službenu ponudu od Sampdorije, ali bi Anel bio sretan preseliti u ligu gdje igraju njegovi reprezentativni saigrači Pjanić i Lulić, koji uvijek pričaju pohvalno o Italiji.

“Osim toga, Serie A je jedna od najboljih liga u Evropi, s toga je ovo opcija koju ćemo ostaviti otvorenom u budućnosti”, zaključio je Smoljan.

Inače, Sampdoria je nekadašnji prvak Italije, a jedinu titulu u svojoj historiji osvojila je u sezoni 1990./91. U tekućem prvenstvu nalaze se na odličnoj četvrtoj poziciji.
:mrgreen: :mrgreen:
19. Novembar :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 jan 2015, 00:44

arhimed89 je napisao/la: Njegov najveci minus su "Teleci pogled" s jedne strane i Virtual,Calcio i ostala ekipa koja je podrzavala Safeta sa druge.To je vjerovatno najgora kombinacija koja te moze podrzati jer ces biti osudjen na linc od 90% foruma. :urnebes: Onaj za koga se zauzme Sajo ili Virtual,taj je osudjen da bude razapet.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sejad
Kontakt:

Post Postao/la Sejad » 30 jan 2015, 18:54

Sve ok ali Anel Hadzic kvaliteta nema.
Stoper, bek, zadnji vezni, playmaker ama bila sta...
Stoper Cocalic nikad nije dobio sansu, poziv...dok Vranjes bez kluba i ovaj Anel Hadzic stopera igra :crazy: Safet.
OK, uzela se kerma... :oops:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, hurem, Muumii, Serha, Sheyi i 42 gosta.