Problem Anela Hadzica je najvecim dijelom sto ga je panj pozvao a sto se tice ostalih utakmica,neke je podbacio kao i jos neki igraci u tim utakmicama a neke je jako kvalitetno odigrao kao i jos neki igraci na toj utakmici.Gledao sam ga u par tv intervju-a,momak sasvim OK,gledao sam ga i u par utakmica i na pocetku sam bio da se protjera glavom bez obzira(vjerovatno pod utjecajem frustracije jer nam je panj selektor),ali je momak kasnijim igrama ipak koliko toliko dokazao da moze kvalitetno odigrati.Isto tako igra i nekoliko pozicija pa je i u tom slucaju jako zahvalan igrac.
Njegov najveci minus su "Teleci pogled" s jedne strane i Virtual,Calcio i ostala ekipa koja je podrzavala Safeta sa druge.To je vjerovatno najgora kombinacija koja te moze podrzati jer ces biti osudjen na linc od 90% foruma.

Onaj za koga se zauzme Sajo ili Virtual,taj je osudjen da bude razapet.Moze on igrati u Realu,ali je dosta ljudi pod utjecajem onog negativnog sto je bilo za Safetovo doba,i price o nepotizmu za koje mislim da su velikim dijelom istinite.Al nekako su ljudi odigrali koliko toliko solidno(Tino,Anel) pa ih ja nebi pretjerano tjerao nego bi ih ostavio i dalje u jednoj korektnoj bitci za mjesto u prvom timu.Ako se dokazu na klubskom i reprezentativnom nivou,nekako sam spreman staviti utisak o nepozizmu u stranu ako ce oni svojim igrama i golovima donijeti radost nasim navijacima.
I ova prica o nepotizmu ima dvije strane.Jako veliki dio BH javnosti kao i ljudi na forumu su pjenili sto se ne pozove Anel u repku i nekako je bila i sva ta pompa oko dobijanja nasih papira i sve se to propratilo i prizeljkivalo se al za Tinu i pozivanje da ide u Brazil a neki koji su to vise zasluzili nisu isli,to je cisti nepotizam,drskost i bezobrazluk. Neka se proba oprati nekako odlaskom u kakav veci klub i sa par super tekmi u repci i mozda mu neki to i zaborave i sami sebe uvjere da je mozda OK sto je pozvan u Brazil,ali...
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..