Zasto mislis, da njegov otac zeli, da mu sin zaigra za A reprezentaciju Hrvatske?mdss je napisao/la: ...ebo ga markovic i HNS eto mu sad kockice nek igra i dalje za njih al me razocaro njegov otac covjek igrao za nasu repku i sina gura u kockice fuj gade mi se kvazi patriote
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Malo se ti pajdo raspitaj pa onda reci fuuuujjjjj!Sejad Halilovic je imo poziv od Cire za Hrvasku repku ali svi znamo kako je to zavrsilo,to isto vazi i za malog.Mali ce da igra za BIH ako se razvije do tog nivoa.Ovdi je rijec sto Sejad zna kakvesu namjere Mamica.
Taj clanak laze. On nije suspendovan u inozemstvu. Kakva su to sranja? Cuj moras potpisat ugovor do 18. godine. What the FUCK? Siguran sam da on moze prec u neki klub u inostranstvu, i nije on nikad igrao za rvate. Davno mu je stari reko da ce igrat za BiH, i tako ce i bit. A zar glupi Mamic zaista misli da on moze ista uradit ako jedan Atletico ili Real Madrid hoce da dovede momka? Nije mu to Siroki Brig.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Taj clanak laze. On nije suspendovan u inozemstvu. Kakva su to sranja? Cuj moras potpisat ugovor do 18. godine. What the FUCK? Siguran sam da on moze prec u neki klub u inostranstvu, i nije on nikad igrao za rvate. Davno mu je stari reko da ce igrat za BiH, i tako ce i bit. A zar glupi Mamic zaista misli da on moze ista uradit ako jedan Atletico ili Real Madrid hoce da dovede momka? Nije mu to Siroki Brig.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Cartman je napisao/la:Taj clanak laze. On nije suspendovan u inozemstvu. Kakva su to sranja? Cuj moras potpisat ugovor do 18. godine. What the FUCK? Siguran sam da on moze prec u neki klub u inostranstvu, i nije on nikad igrao za rvate. Davno mu je stari reko da ce igrat za BiH, i tako ce i bit. A zar glupi Mamic zaista misli da on moze ista uradit ako jedan Atletico ili Real Madrid hoce da dovede momka? Nije mu to Siroki Brig.
I JOS KAPTEAN NA HRVATSKOM

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Onda mu otac ili sportin laze. Ali u svakom slucaju je izjavio da mu je zelja igrat za BiH. Bog zna sta je istina onda. Ali ovo za ugovor zvuci totalno ludo.Dylan Dog je napisao/la:Cartman je napisao/la:Taj clanak laze. On nije suspendovan u inozemstvu. Kakva su to sranja? Cuj moras potpisat ugovor do 18. godine. What the FUCK? Siguran sam da on moze prec u neki klub u inostranstvu, i nije on nikad igrao za rvate. Davno mu je stari reko da ce igrat za BiH, i tako ce i bit. A zar glupi Mamic zaista misli da on moze ista uradit ako jedan Atletico ili Real Madrid hoce da dovede momka? Nije mu to Siroki Brig.
- Principatus
- Kontakt:
Interesantno da su mu navodno nudili toliko novca. Valjda ne bez razloga.
Kamo srece, da se jedan od nasih selektora pobrine, da momka prebacimo u nasu reprezentaciju.
Kamo srece, da se jedan od nasih selektora pobrine, da momka prebacimo u nasu reprezentaciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
hehehehehe Hrvati izgubise mladu nadu.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Je, suspendovan je i za inozemstvu, isti je slucaj s bivsem igracem Hajduka Livajom. Njega je Inter kupio ali posto mu je Hajduk zabranio prelazak vec skoro dvije godine nesmije igrati nego samo trenirati. Tek kad napuni 18 godina ce smjet nastupit za Inter.Cartman je napisao/la:Taj clanak laze. On nije suspendovan u inozemstvu.
Jbg u drzavama bise Yuge je problem sto budale, koje samo na sebe misle, vode saveze i eto sranja.Koliko su samo talenti propali zbog njih......
Ma treba ovaj nas selektor u-17 razgovarati sa tim momkom i njegovim ocom i vidjeti da li ce igrati za nas ili za Ujke, i postovati njegovu odluku.
Druze moj pola reprezentacije Turske je rodjeno i sklovano i sve ostalo u Njemackoj pa ipak znaju gdje im je domovina, to samo nasi glupi bosnjaci neznaju ni ko su ni sta su ni odakle su.nevera je napisao/la:Stvarno ste dosadni s Halilovicem. Mali je rodjen u Zagrebu, skolova se u Zagrebu, najbolji prijatelji su mu u Zagrebu i sto je najbitnije u cijeloj prici mali se osjeca kao Hrvat. Uzori su mu pored Messija samo hrvatski igraci ( Modric, Kranjcar). A kad je spomenuo Modrica i Kranjcara jos je reko "od nasih"...
- Principatus
- Kontakt:
A kod kuce mu lezi dres Dzeke.nevera je napisao/la:Uzori su mu pored Messija samo hrvatski igraci ( Modric, Kranjcar). A kad je spomenuo Modrica i Kranjcara jos je reko "od nasih"...

Zaboravio si Hasu S. i Ivana G.nevera je napisao/la:mogu samo rec da su mu najbolji prijatelji Ante R. i Toni C. - znaci dosta sam upucen u njegov zivot.
Vidimo, otac mu se sigurno bori svom snagom da mu sin zaigra za Hrvatsku, posebno poslije ove suspenzije i prisiljavanja od strane HNS-a koja bi mu mogla unistiti karijeru.nevera je napisao/la:Roditelji i on su vec odlucili da ce zaigrati za Hrvatsku, to znam iz 100000% sigurnih izvora...

Ovo je sve zbog njegove nacionalnosti. Fašistički akt na mladog talenta.
- Principatus
- Kontakt:
Jedan hrvatski portal aktuelno pise, da se porodica Halilovic seli u Madrid i da ce Alen preci u Atletico.
Kakve veze ima sto je neko rodjen u zagrebu?
Hrvati su izmislili pravila 'otimajmo tudje', cemu nervoza? Koliko kosarkasa i rukometasa iz sirokog i zrinjskog, trenutno igra u mladjim ili seniorskim kategorijaama rvacke? More. Ako ce Bosnajci igrati za svoju 'maticu' kao i hrvati, onda ovdje ne vidim probleme. Hrvati su bezobrazni sto ga uopste pozivaju.
Hrvati su izmislili pravila 'otimajmo tudje', cemu nervoza? Koliko kosarkasa i rukometasa iz sirokog i zrinjskog, trenutno igra u mladjim ili seniorskim kategorijaama rvacke? More. Ako ce Bosnajci igrati za svoju 'maticu' kao i hrvati, onda ovdje ne vidim probleme. Hrvati su bezobrazni sto ga uopste pozivaju.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako ovaj mali ne igra za nas,sta ga uopste spominjete imate temu vatrenih i tamo se brinite za njega...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zato sto mu je stari izjavio da ce igrat za nas, i bilo bi i logicno kad znamo ko mu je otac i sta im sve rade sad fasisti u Dinamu.bistrikboy je napisao/la:Ako ovaj mali ne igra za nas,sta ga uopste spominjete imate temu vatrenih i tamo se brinite za njega...
Nego ako je stvar u tome sto moze samo trenirat, a ne igrat zvanicne utakmice, onda nema problema. Pa ne bi on svakako igrao za Atletico do 18. godine. A moze se to sigurno sredit ako veliki klub kao Atletico bas to zeli. Malo para, malo pritiska na savez i vozdra.
PS: Prenosi li ko ovu utakmicu danas?
RTCG ako mislis na U21 reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Zato sto mu je stari izjavio da ce igrat za nas, i bilo bi i logicno kad znamo ko mu je otac i sta im sve rade sad fasisti u Dinamu.bistrikboy je napisao/la:Ako ovaj mali ne igra za nas,sta ga uopste spominjete imate temu vatrenih i tamo se brinite za njega...
Nego ako je stvar u tome sto moze samo trenirat, a ne igrat zvanicne utakmice, onda nema problema. Pa ne bi on svakako igrao za Atletico do 18. godine. A moze se to sigurno sredit ako veliki klub kao Atletico bas to zeli. Malo para, malo pritiska na savez i vozdra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:RTCG ako mislis na U21 reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Zato sto mu je stari izjavio da ce igrat za nas, i bilo bi i logicno kad znamo ko mu je otac i sta im sve rade sad fasisti u Dinamu.bistrikboy je napisao/la:Ako ovaj mali ne igra za nas,sta ga uopste spominjete imate temu vatrenih i tamo se brinite za njega...
Al njihov dr. kanal koji nema ja mislim ni u jednom kablovskom operateru, takodjer nema ni na myp2p-u...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.