Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

mujezin
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la mujezin » 04 maj 2014, 20:57

I nebo plače jer Sušić nije dobio poziv

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 maj 2014, 21:00

Virtual ima li tih snimaka sa arene,daj ubaci koji ??? :mrgreen:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2014, 21:05

Nemam šta ubaciti, loša utakmica, zaslužen poraz Hajduka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 maj 2014, 21:20

Tino danas fenomenalan na poziciji zadnjeg veznog sve akcije Istrana je uspio prekinuti on loptu je odlicno prenosio zaista ako je iko sumnjao u njega danas su uklonjene sve sumnje covjek je zasluzio poziv :)

šalim se naravno

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 04 maj 2014, 21:31

Nije los,al nema veze sa zadnjim vezanim ni sa odbranom,tako da nema mjesta na spisku za Brazil,i tu je kraj priče.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 maj 2014, 22:18

Znaci Tino odrzava kontinuitet, zasluzen poziv momcini.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 maj 2014, 22:22

bhsport je napisao/la:Znaci Tino odrzava kontinuitet, zasluzen poziv momcini.
Mislim da jedini ima konstantnu formu. (uvijek najgori) :D

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 04 maj 2014, 22:27

Admire to ono nije los preziva se Susic i nemoze u Brazil

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 11:18

Virtu4l je napisao/la:Tino indisponiran, izgleda da poziv ipak nije stigao :njanjanja:
Ahm... boli njega sa dva nastupa u HNL gdje ni sam ne zna sta je igrao dobije poziv za SP :lol: :oops: amidza ljubi.

Rahimic je 40kuka YAYA T. za ovog... koji u 22g ne zna jeli off. ili zadnji vezni :lol:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 11:41

"Tino Sušić igra dvije godine u Hajduku i mislim da svojim kvalitetom zaslužuje da bude u reprezentaciji. Ja smatram da je on u ovom trenutku među naša 24 najbolja igrača" - Sušić Safet.
:facepalm: :lol: :urnebes:

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 05 maj 2014, 11:44

Ne znam ni ko je ovaj Tino :kafa: ,gledao sam ga samo jednom protiv Egipta u onoj priateljskoj ako se ne varam,ali nigdje veze da njega zovne Pape,ali ipak su rod treba ih razumiti,tako to danas na žalost prolazi,nije ko je bolji nego ko je ciji rođak,babo,itd. :kafa:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 12:19

1988risha je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
:facepalm: :lol:

Safate na :guz: ceka red crnaca Nigerije da ga....

:kafa:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 05 maj 2014, 12:21

Pa ako je Hajduk jači od klubova iz kojih su neki igrači koji nisu na spisku (Bochum, Alaves...) gdje su igrači iz klubova regiona koji su jači od Hajduka? (ima Nusmir Fajić u Mariboru, Huseinović u Dinamu, Alispahić u Rijeci, Stojan Vranješ u Vojvodini...).
O našoj ligi da ne pričamo, ima dosta igrača iz prvoplasirana četiri u Premier ligi koji su bolji od TSS - Stanić, Nikolić, Zakarić...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 12:24

A kft sam mislio da cemo moci iznenaditi na SP.Sa obzirom na nas kvalitet nasa jedina nasa je bila da povedemo najbolje igrace ali ocito da to Safeta nije briga :thumbdown: Nadam se da ces sto prije napustiti reprezentaciju :!:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 05 maj 2014, 13:12

Ne podrzajem poziv Susica, ali kako pisete pomislio bi da cemo zbog njega doziviti debakl na prvenestvu, volio bih i ja da je Prcic pozvan ali to ne znaci da bi mi osvojili Mubdijal.

Imamo na ovom spisku jaki repku i ako se postavi kao treba ima da prodjemo grupu i dalje sta bude.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 13:26

mujezin je napisao/la:Ne podrzajem poziv Susica, ali kako pisete pomislio bi da cemo zbog njega doziviti debakl na prvenestvu, volio bih i ja da je Prcic pozvan ali to ne znaci da bi mi osvojili Mubdijal.

Imamo na ovom spisku jaki repku i ako se postavi kao treba ima da prodjemo grupu i dalje sta bude.
Nije problem njegov poziv vec nacin razmisljanja selektora i njegov nedostatak profesionalizma koji ce se odraziti na ostale stvari oko reprezentacije . Doslovno pravi cirkus od reprezentacije . Poziv Tini je samo povrsinski pokazatelj Safetove nesposobnosti vodenja ovog tima . U normalnim zemljama sa jakim i profesionalnim reprezentacijama nikad se ne bi dogodilo da jedan objektivno bolji igrac bude izostavljen zbog igraca u ciju korist ide jedino rodbinska veza sa selektorom . To je stvar koju mi ne mozemo nikako da ispravimo a polagao sam velike nade u ovu generaciju i da ce se s njima to konacno i za sva vremena rijesiti .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 maj 2014, 13:32

Nepotizam (od latinskog: nepos, nepotis = nećak, potomak, unuci i talijanskog: nipote = nećak) je termin kojim se označava tip ponašanja najčešće nosioca političke, ekonomske, vojne ili neke druge moći, koji na osnovu svog povlaštenog položaja u hijerarhiji, favoriziraju članove svoje porodice ili prijatelje u odnosu na druge osobe, bez obzira na njihovu stručnu sposobnost kod zapošljavanja, davanja poslova ili dodjeljivanja nekih benificija.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 05 maj 2014, 13:56

donniedarko je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Ne podrzajem poziv Susica, ali kako pisete pomislio bi da cemo zbog njega doziviti debakl na prvenestvu, volio bih i ja da je Prcic pozvan ali to ne znaci da bi mi osvojili Mubdijal.

Nije problem njegov poziv vec nacin razmisljanja selektora i njegov nedostatak profesionalizma koji ce se odraziti na ostale stvari oko reprezentacije . Doslovno pravi cirkus od reprezentacije . Poziv Tini je samo povrsinski pokazatelj Safetove nesposobnosti vodenja ovog tima . U normalnim zemljama sa jakim i profesionalnim reprezentacijama nikad se ne bi dogodilo da jedan objektivno bolji igrac bude izostavljen zbog igraca u ciju korist ide jedino rodbinska veza sa selektorom . To je stvar koju mi ne mozemo nikako da ispravimo a polagao sam velike nade u ovu generaciju i da ce se s njima to konacno i za sva vremena rijesiti .
Bojim se da Svena ne gurne u prvu postavu protiv Argentine, a od ovakvog Susic je i to za ocekivati.
Besic se mora iskoristiti na zadnjem veznog, ono sto je nekad igrao Rahimaga i Zaha, te s 1 napadacem igrati.

Aduti s klupe su Vedo, Medunjanin, Visca i Izet

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 14:00

mujezin je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:

Bojim se da Svena ne gurne u prvu postavu protiv Argentine, a od ovakvog Susic je i to za ocekivati.
Besic se mora iskoristiti na zadnjem veznog, ono sto je nekad igrao Rahimaga i Zaha, te s 1 napadacem igrati.

Aduti s klupe su Vedo, Medunjanin, Visca i Izet
Teske utakmice , teski uslovi u Brazilu , jak intenzitet takmicenja . Moze se pretpostaviti da cemo se u nekom trenutku na turniru morati osloniti i na igrace sa klupe . Ne ulijevaju mi Avdija i Tino mnogo povjerenja i s tim imam problem , mogli smo bolje igrace povesti i biti sigurniji . Sreca pa je bar Besic sada tu :bih:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 maj 2014, 14:04

Ni kriv ni duzan ode momak na svjetsko :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, BiH26 i 53 gosta.