FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ja sam vam jucer u sportu procitao da vam je sinanovic otisao na posudbu u famos
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Sinanovic je posudjen u Slobodu jer trener ne racuna na njega bio je povrjedjen cijele pripreme.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
evo otisli su u n.pazar,pravo mi je drago iz vise razloga....sto se tice celnika kluba,opet su pokazali svoju (ne)sposobnost..ljudima nisu 4 mjeseca isplatili plate pa nije to malo jbt,jos kad se uzme u obzir kolko su inace duzni igracima para jer ovo nisu jedina dugovanja prema njima 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
eee komšije ni mi nismo u dobroj situaciji

Post editovan,pripazi na rijecniku !

Post editovan,pripazi na rijecniku !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
e jest Sinanović kvalitetan kadar. Boljih na terminu među rajom ima. Kakav ba Sinanović, ne znam koji se klinac u Želju i vraćao.HARIS XXL je napisao/la:ma skeptican sam sto se tice tog mujica...pa valjda da je dobar uzela bi ga sloboda vec ranijebezze je to sto su sinanovica posudili,opet ista situacija kao sa seslijom,obojica su dobra igraca i mogli bi nam sigurno ove polusezone pomoci...mi nemamo toliko kvalitetan igracki kadar da mozemo tek tako neke igrace posudjivat...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
pozz za manijake
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraci su otputovali u N.Pazar jer im je obecano isplacin+vanje 1-2 plate po povratku,utakmica se igra danas sa pocetkom u 14h...
KAD DOĐU TEŠKI DANI...

KAD DOĐU TEŠKI DANI...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dok je za nas prvi put igrao,sinanovic je u nekoliko navrata pokazao raskosan talenat a zatim je otisao u austriju.u kakvom je stanju sada nemogu tacno reci ali ako je u onoj formi bit ce extra pojacanje za slobodu...ok je kad se neki talenat posudi od 18,19 god. nekom klubu,ali igraci koji bi mogli pomoci da se oni posudjuju i to direktnim konkurentima,nema smislačamac je napisao/la:e jest Sinanović kvalitetan kadar. Boljih na terminu među rajom ima. Kakav ba Sinanović, ne znam koji se klinac u Želju i vraćao.HARIS XXL je napisao/la:ma skeptican sam sto se tice tog mujica...pa valjda da je dobar uzela bi ga sloboda vec ranijebezze je to sto su sinanovica posudili,opet ista situacija kao sa seslijom,obojica su dobra igraca i mogli bi nam sigurno ove polusezone pomoci...mi nemamo toliko kvalitetan igracki kadar da mozemo tek tako neke igrace posudjivat...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
FK Novi Pazar-FK Željezničar 1-2(stanic,redžepi)...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E moj sinko ti se očito premlad da si stig'o na Grbavici ikad uživo pravog igraća vidjet'. Kakav ba Sinanović i talent. Dao go i dvaput nabacio i odmah talent. Takvi prije rata nisu ni na jugu mogli stajat', a ne u Želji igrat'. Dželo je naš najbolji poslijeratni igrać, a do rata je u Unisu igr'o. Sve ti je jasno. Zato nemoj se bez veze sekirat oko vezalja tipa Sinanovića i njemu sličnih koji čine većinu trenutne ekipe Želje. Nemoj ovo shvatiti ništa lično.HARIS XXL je napisao/la:dok je za nas prvi put igrao,sinanovic je u nekoliko navrata pokazao raskosan talenat a zatim je otisao u austriju.u kakvom je stanju sada nemogu tacno reci ali ako je u onoj formi bit ce extra pojacanje za slobodu...ok je kad se neki talenat posudi od 18,19 god. nekom klubu,ali igraci koji bi mogli pomoci da se oni posudjuju i to direktnim konkurentima,nema smislačamac je napisao/la:e jest Sinanović kvalitetan kadar. Boljih na terminu među rajom ima. Kakav ba Sinanović, ne znam koji se klinac u Želju i vraćao.HARIS XXL je napisao/la:ma skeptican sam sto se tice tog mujica...pa valjda da je dobar uzela bi ga sloboda vec ranijebezze je to sto su sinanovica posudili,opet ista situacija kao sa seslijom,obojica su dobra igraca i mogli bi nam sigurno ove polusezone pomoci...mi nemamo toliko kvalitetan igracki kadar da mozemo tek tako neke igrace posudjivat...
- bistrikboy
- Kontakt:
prije rata poslije rata glupa prica pravo...
Manijaci izabrali DREAM XI svih vremena FK Željezničara...
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/klub ... emena.html
Manijaci izabrali DREAM XI svih vremena FK Željezničara...

http://themaniacs.org/tm87/vijesti/klub ... emena.html
šta je sa onim Rankom Ivkovićem što je došao iz Partizana?Da li je potpisao ugovor?
Zadnja izmjena: Baboon, dana/u 22 feb 2009, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
it's football day
Svi su prihvatili prenos tekmi osim nas i Leotara. Razlog, ponuđena mizerna cifra. Dakle, Željo na Grbavici samo uživo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kolika god bila ta mizerna cifra, opet je veca od nulečamac je napisao/la:Svi su prihvatili prenos tekmi osim nas i Leotara. Razlog, ponuđena mizerna cifra. Dakle, Željo na Grbavici samo uživo.

ili se to pokusavate cjenkati.....
Meni je svejedno dali ce biti prenos ili ne jer ja sam na stadionu ali mislim da bi i mi kao i svi ostali trebali prihvatiti...nebitno kakva je cifra!
AMAR OSIM!!!
Ma sjetite se nekadasnjih derbija i ne samo to prije su stadioni bar ovdje u Sarajevu bili puni, grbavica i kosevo su blistali, pogotovo u sezoni kada su u zelji igrali hasagic, jahic i jos dosta pojedniaca zajedno, treba nam Tv prijenos.Postoji li neko ko moze narediti tom Usnovicu vise pa dokle vise te lopove trpiti u savezu unistise nam fudball, nsa fudball najlosiji u evropi zadnji smo na tabeli.
TREBA SMANJITI NASU LIGU TREBA OSTAVITI 8 ILI 10 TIMOVA DA IGRAJU LIGU, NEMOZE OVAKO VIDITE SUSJEDNE ZEMLJE KAKO SE BOLJE RAZVIJA LIGA KAD AIMA MANJE TIMOVA
ZELJO, SARAJEVO, CELIK, SLOBODA ,VELEZ, ZRINSKI, SIROKI, SLAVIJA
SVE OSTALO NEMAJU NI STADIONA KAKO TREBA
AKO OLIMPIK UDE U PRVU LIGU, A aBd UCI CE GRADI SE NOVI STADION NA OTOCI U SARAJEVU I ONDA OLIMPIK MOZE BRANITI SARAJEVSKU CAST-POSTO ZELJO I SARAJEVO OCITO TONU:P KAO I SAV NAS FUDBAL I KAO VECINA SPORTOVA U OVOJ ZEMLJI
TREBA SMANJITI NASU LIGU TREBA OSTAVITI 8 ILI 10 TIMOVA DA IGRAJU LIGU, NEMOZE OVAKO VIDITE SUSJEDNE ZEMLJE KAKO SE BOLJE RAZVIJA LIGA KAD AIMA MANJE TIMOVA
ZELJO, SARAJEVO, CELIK, SLOBODA ,VELEZ, ZRINSKI, SIROKI, SLAVIJA
SVE OSTALO NEMAJU NI STADIONA KAKO TREBA

AKO OLIMPIK UDE U PRVU LIGU, A aBd UCI CE GRADI SE NOVI STADION NA OTOCI U SARAJEVU I ONDA OLIMPIK MOZE BRANITI SARAJEVSKU CAST-POSTO ZELJO I SARAJEVO OCITO TONU:P KAO I SAV NAS FUDBAL I KAO VECINA SPORTOVA U OVOJ ZEMLJI
mB!
csh: slazem se s tobom, ne mogu da vjerujem svi prihvatili a mi nesto glumimo, ma nidje veze.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Jel ko zna dokle je stiglo opremanje prostorije za UN The Maniacs 1987? 

-
- Kontakt:
Izvor ove info ako moze?Za Leotar znam sto su odbili,poznato je svima da u trebinju ni Barselona ne moze pobjediti,znamo i zbog cega,ne znam sta su ovi uhljupi iz nase uprave mislili,mozda su kontali ako prihvate prenose da ce biti slabija posjeta na Grbavici,ako su to kontali onda su se zeznuli jer ja mislim ko ima namjeru ici gledati uzivo njega ni prenos nece sprijeciti.....čamac je napisao/la:Svi su prihvatili prenos tekmi osim nas i Leotara. Razlog, ponuđena mizerna cifra. Dakle, Željo na Grbavici samo uživo.
- bistrikboy
- Kontakt:
izvor je Faruk Talibecirevic,nismo prihvatili i zdravo mozda prihvatimo do kraja...lopta je okrugla je napisao/la:Izvor ove info ako moze?Za Leotar znam sto su odbili,poznato je svima da u trebinju ni Barselona ne moze pobjediti,znamo i zbog cega,ne znam sta su ovi uhljupi iz nase uprave mislili,mozda su kontali ako prihvate prenose da ce biti slabija posjeta na Grbavici,ako su to kontali onda su se zeznuli jer ja mislim ko ima namjeru ici gledati uzivo njega ni prenos nece sprijeciti.....čamac je napisao/la:Svi su prihvatili prenos tekmi osim nas i Leotara. Razlog, ponuđena mizerna cifra. Dakle, Željo na Grbavici samo uživo.