Naravno da ga necu diratigeronimo je napisao/la:Hari, ne diraj jos taj potpis

RIBERY CEKAMO TE U REALU!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Naravno da ga necu diratigeronimo je napisao/la:Hari, ne diraj jos taj potpis
To pise MARCA i AS , al sa tranferima je REAL zavrsio ove sezone23 KING JAMES je napisao/la:pa šta češ bolje i to neg 17 sljedeće sezonekad tip neće da igra za vasgeronimo je napisao/la:Ovo stvarno nema smisla, hoce da se rijese viska igraca, koji im vise ne trebaju. Sem toga su na staklenim nogama ili ti nozicamamunja je napisao/la:onaj Perez nije normalan!!!!!!!!!!!!!!! daje Robena i Snajdera +30 miliona za Riberija-jesam realovac ali ovo nema smisla......... ipak i Roben i Snajder su igracine...........![]()
...i nude mizernih 30 milionica, pa kako tako, kraljevska familijo?
Troglava azdaho, prihvati ovu ponudu, jel' ti Boga.
Hari, ne diraj jos taj potpis
P.S.Meni se čini da smo u problemima(Real Madrid)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fabio je napisao/la:Casillas(Dudek),Sergio Ramos(Arbeloa, Torres), Pepe(Mectdeldr), R.Albiol(Garay), Marcelo(Drenthe),Las(Gago) Xabi (Grenero) Kaka(Grenero)[/color] Robben(Snajider),[/color] Ronaldo(Guti), Benzema(Raul, Higuain)...
![]()
Rud van GOL
M.DIARRA
![]()
Bilo bi dobro..ali smo ipak i vako naj jaci,,mrze nas jer smo naj u svemu kosarki i fudbalu najivse trofejaJameS je napisao/la:kad bi nam i dosao ovaj Ribery opet bi se nasla budala i rekla da nemamo najaci vezni red na svjetu...
ma uvijek će biti ljubomornih budala koje ne žele da priznajuJameS je napisao/la:kad bi nam i dosao ovaj Ribery opet bi se nasla budala i rekla da nemamo najaci vezni red na svjetu...
NE KONTAM ZAR ON NIJE IGRO KAD SMO OSVOJILI ZADNJI PUT LP I BIO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U OVE ZADNJE 2 TITULEfabio je napisao/la:Gutija se trebaju rijestit on je ta crna magija zadnji godina sto nista ne osvajamo u europi
32 mu je, al opet igra na nivoufabio je napisao/la:GUti je clan Reala odkakao je don CAPELLO preuzao 96, a jest on je dobar al je godinama vec 33 godn mislim da ima
Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to.emir987 je napisao/la:Eh ovako ljudi, nisam bio par dana na ovom forumu jer mi je muka bila radi one tekme s Iranom i nije mi se upadalo ovdje, a u medjuvremenu vidim da su se neki nalozili da je Bayern veci tim od Reala! Smijesno! Mozda jeste par puta napravili nesto vise od nas u Evropi proslih godina, ali da ste bili bolji od Reala- NISTE!!! Uvijek cete se vaditi na taj poraz od Barce na Santiagu, a sta je vama Barca uradila??? 4 lagana komada s tim da su vam mogli uvaliti jos 44!!! Satrali su vas svi po Bundesligi, od Kolna do Wolfsa do petarde Werdera, i vi se nasli nesto pametovat! U medjuvremenu ste stigli briljantno odigrati i drugorazredno takmicenje Uefa Cup, kazem briljantno jer ste svu svoju genijalnost dokazali protiv Zenita i vi ste se nasli reci da ste jaci od Reala ovih godina??? Kapiten vam je Bommel kojeg je Barca odbacila jer nije imao mjesta u njihovoj postavi, imate jednog igraca svjetske klase i vi ste kao nesto jaki?! Spustite se na zemlju, osvajate 4. po jacini ligu, oprosti, ne osvajate nego vas po toj ligi ismijavaju i onda da nesto govorite Realu? Ohladite se i molim razumno pobijte ove argumente, da vidim i to???
Uvijek dobro dodje malo ciganlukaTrasimaco je napisao/la: Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to.Ne volim vas ni jedne ni druge, ali volio bih vidjeti da zakuhate ovdje i da bude zanimljivije.
![]()
Upravo tako. Da si jos tu stavio Real, poslao bih ti bajaderu na kucnu adresu.emir987 je napisao/la:Uvijek dobro dodje malo ciganlukaTrasimaco je napisao/la: Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to.Ne volim vas ni jedne ni druge, ali volio bih vidjeti da zakuhate ovdje i da bude zanimljivije.
![]()
, ali posteno, uvijek mi je Beyern uz Milan bio nesto mrzak, ne znam sto... Zato ne mogu dopustiti da ovako pljuju a znaju kakve su oni tarabe!
Ne sekiraj se, tu bajaderu nikad neces slatiTrasimaco je napisao/la: Upravo tako. Da si jos tu stavio Real, poslao bih ti bajaderu na kucnu adresu.To su tri kluba koja ne mogu gledati ocima i tako je oduvijek. Nesto mi nisu prirasli srcu.
Nista od te ljubavi i postovanja. Ja sa vama pricam samo preko nisana.emir987 je napisao/la:Ipak, iako se ne volimomozemo se poštovati i pisati realne postove bez omalovazavanja i normalno razmjenjivati misljenja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.