Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 14 avg 2009, 00:15

geronimo je napisao/la:Hari, ne diraj jos taj potpis :mrgreen:
Naravno da ga necu dirati :mrgreen: , mada me je neko nagovarao da ga izbrisem, mozda si cak i ti to bio, ne sjecam se bas nabolje, ali ja znam da ce Ribery doci u Real, on to zeli svim srcem i za njega ne postoji niti jedan drugi klub oism Reala. Ribery je po meni najboji igrac danasnjice, kazem po meni, za drugog mozda nije, ali ja njega najvise gotivim, jer covjek igra srcem ZA KLUB, A NE ZA SEBE...
RIBERY CEKAMO TE U REALU!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 07:53

23 KING JAMES je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
munja je napisao/la:onaj Perez nije normalan!!!!!!!!!!!!!!! daje Robena i Snajdera +30 miliona za Riberija-jesam realovac ali ovo nema smisla......... ipak i Roben i Snajder su igracine...........
Ovo stvarno nema smisla, hoce da se rijese viska igraca, koji im vise ne trebaju. Sem toga su na staklenim nogama ili ti nozicama :lol:
...i nude mizernih 30 milionica :o , pa kako tako, kraljevska familijo?

Troglava azdaho, prihvati ovu ponudu, jel' ti Boga.
Hari, ne diraj jos taj potpis :mrgreen:
pa šta češ bolje i to neg 17 sljedeće sezonekad tip neće da igra za vas
P.S.Meni se čini da smo u problemima(Real Madrid) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To pise MARCA i AS , al sa tranferima je REAL zavrsio ove sezone

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 08:06

Casillas(Dudek),Sergio Ramos(Arbeloa, Torres), Pepe(Mectdeldr), R.Albiol(Garay), Marcelo(Drenthe), LasKaka(Grenero) Robben(Snajider), Ronaldo(Guti), Benzema(Raul, Higuain)... :?: :?: Rud van GOL :?: M.DIARRA :?: :?:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 08:13

fabio je napisao/la:Casillas :D (Dudek),Sergio Ramos(Arbeloa, Torres), Pepe(Mectdeldr), R.Albiol(Garay), Marcelo(Drenthe),Las(Gago) Xabi (Grenero) Kaka(Grenero)[/color] Robben(Snajider),[/color] Ronaldo(Guti), Benzema(Raul, Higuain)... :?: :?: Rud van GOL :?: M.DIARRA :?: :?:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 avg 2009, 10:27

kad bi nam i dosao ovaj Ribery opet bi se nasla budala i rekla da nemamo najaci vezni red na svjetu... :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 12:27

JameS je napisao/la:kad bi nam i dosao ovaj Ribery opet bi se nasla budala i rekla da nemamo najaci vezni red na svjetu... :D
Bilo bi dobro..ali smo ipak i vako naj jaci,,mrze nas jer smo naj u svemu kosarki i fudbalu najivse trofeja

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 14 avg 2009, 12:31

JameS je napisao/la:kad bi nam i dosao ovaj Ribery opet bi se nasla budala i rekla da nemamo najaci vezni red na svjetu... :D
ma uvijek će biti ljubomornih budala koje ne žele da priznaju
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 14 avg 2009, 12:37

Piše: A. Beganović
Petak, 14.08.09. 11:49.

Holandski stručnjak na klupi Galatasaraya, Frank Rijkaard, želi u Istanbul dovesti veznjaka Reala iz Madrida, Gutija.
Nezadovoljan igračkim kadrom kojeg je zatekao u Instanbulu, holandski stručnjak u potrazi je za pojačanjima. Turski i španjolski mediji navode da Rijkaard ponajprije želi pojačati vezni red, a najveća želja holandskog stručnjaka je Guti.

Guti na Santiago Bernabeu nastupa od početka svoje karije i on je jedan od simbola „kraljevskog“ kluba. Iako mu ugovor vrijedi do ljeta 2011. godine, dolazak velkikih zvijezda u Real, za španjolskog igrača znači samo jedno, sjedenje na klupi.

El Mundo navodi da je turski klub već stupio u kontakt s čelnicima Reala, a također navode i da je Guti raspoložen za promjenu sredine.
ne znam što no ja mislim da bi Guti mogao i u nas imati mjesta bolji je od Šnajdera i Gaga
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 12:39

Gutija se trebaju rijestit on je ta crna magija zadnji godina sto nista ne osvajamo u europi

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 14 avg 2009, 12:42

fabio je napisao/la:Gutija se trebaju rijestit on je ta crna magija zadnji godina sto nista ne osvajamo u europi
NE KONTAM ZAR ON NIJE IGRO KAD SMO OSVOJILI ZADNJI PUT LP I BIO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U OVE ZADNJE 2 TITULE
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 avg 2009, 12:48

GUti je clan Reala odkakao je don CAPELLO preuzao 96, a jest on je dobar al je godinama vec 33 godn mislim da ima

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 14 avg 2009, 12:54

fabio je napisao/la:GUti je clan Reala odkakao je don CAPELLO preuzao 96, a jest on je dobar al je godinama vec 33 godn mislim da ima
32 mu je, al opet igra na nivou

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 52869.aspx ramos jo suvijek ozljedjen
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 14 avg 2009, 14:42

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 14 avg 2009, 17:24

Eh ovako ljudi, nisam bio par dana na ovom forumu jer mi je muka bila radi one tekme s Iranom i nije mi se upadalo ovdje, a u medjuvremenu vidim da su se neki nalozili da je Bayern veci tim od Reala! Smijesno! Mozda jeste par puta napravili nesto vise od nas u Evropi proslih godina, ali da ste bili bolji od Reala- NISTE!!! Uvijek cete se vaditi na taj poraz od Barce na Santiagu, a sta je vama Barca uradila??? 4 lagana komada s tim da su vam mogli uvaliti jos 44!!! Satrali su vas svi po Bundesligi, od Kolna do Wolfsa do petarde Werdera, i vi se nasli nesto pametovat! U medjuvremenu ste stigli briljantno odigrati i drugorazredno takmicenje Uefa Cup, kazem briljantno jer ste svu svoju genijalnost dokazali protiv Zenita i vi ste se nasli reci da ste jaci od Reala ovih godina??? Kapiten vam je Bommel kojeg je Barca odbacila jer nije imao mjesta u njihovoj postavi, imate jednog igraca svjetske klase i vi ste kao nesto jaki?! Spustite se na zemlju, osvajate 4. po jacini ligu, oprosti, ne osvajate nego vas po toj ligi ismijavaju i onda da nesto govorite Realu? Ohladite se i molim razumno pobijte ove argumente, da vidim i to???
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 avg 2009, 17:33

emir987 je napisao/la:Eh ovako ljudi, nisam bio par dana na ovom forumu jer mi je muka bila radi one tekme s Iranom i nije mi se upadalo ovdje, a u medjuvremenu vidim da su se neki nalozili da je Bayern veci tim od Reala! Smijesno! Mozda jeste par puta napravili nesto vise od nas u Evropi proslih godina, ali da ste bili bolji od Reala- NISTE!!! Uvijek cete se vaditi na taj poraz od Barce na Santiagu, a sta je vama Barca uradila??? 4 lagana komada s tim da su vam mogli uvaliti jos 44!!! Satrali su vas svi po Bundesligi, od Kolna do Wolfsa do petarde Werdera, i vi se nasli nesto pametovat! U medjuvremenu ste stigli briljantno odigrati i drugorazredno takmicenje Uefa Cup, kazem briljantno jer ste svu svoju genijalnost dokazali protiv Zenita i vi ste se nasli reci da ste jaci od Reala ovih godina??? Kapiten vam je Bommel kojeg je Barca odbacila jer nije imao mjesta u njihovoj postavi, imate jednog igraca svjetske klase i vi ste kao nesto jaki?! Spustite se na zemlju, osvajate 4. po jacini ligu, oprosti, ne osvajate nego vas po toj ligi ismijavaju i onda da nesto govorite Realu? Ohladite se i molim razumno pobijte ove argumente, da vidim i to???
Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to. :mrgreen: Ne volim vas ni jedne ni druge, ali volio bih vidjeti da zakuhate ovdje i da bude zanimljivije. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 14 avg 2009, 17:41

Trasimaco je napisao/la: Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to. :mrgreen: Ne volim vas ni jedne ni druge, ali volio bih vidjeti da zakuhate ovdje i da bude zanimljivije. :mrgreen:
Uvijek dobro dodje malo ciganluka :D , ali posteno, uvijek mi je Beyern uz Milan bio nesto mrzak, ne znam sto... Zato ne mogu dopustiti da ovako pljuju a znaju kakve su oni tarabe!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 avg 2009, 17:55

emir987 je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la: Uffff... ovo je bilo okrutno! Jedva cekam da vidim sta ce Sugar da napise. Sigurno neki spam, ali opet vrijedi procitati to. :mrgreen: Ne volim vas ni jedne ni druge, ali volio bih vidjeti da zakuhate ovdje i da bude zanimljivije. :mrgreen:
Uvijek dobro dodje malo ciganluka :D , ali posteno, uvijek mi je Beyern uz Milan bio nesto mrzak, ne znam sto... Zato ne mogu dopustiti da ovako pljuju a znaju kakve su oni tarabe!
Upravo tako. Da si jos tu stavio Real, poslao bih ti bajaderu na kucnu adresu.slikaTo su tri kluba koja ne mogu gledati ocima i tako je oduvijek. Nesto mi nisu prirasli srcu.slika

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 avg 2009, 18:31

a taj MILAN je za taj tvoj man utd GIGANT!

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 14 avg 2009, 18:34

Trasimaco je napisao/la: Upravo tako. Da si jos tu stavio Real, poslao bih ti bajaderu na kucnu adresu.slikaTo su tri kluba koja ne mogu gledati ocima i tako je oduvijek. Nesto mi nisu prirasli srcu.slika
Ne sekiraj se, tu bajaderu nikad neces slati :D A nije samo da ti kontriram, ali Manch-u ne volim ni ja, sto se tice Engleza simpatiziram Liverpool prvenstveno radi njihovih navijaca, a od ostalih ne mogu jos ni Juve smislit ocima :D
Ipak, iako se ne volimo :D mozemo se poštovati i pisati realne postove bez omalovazavanja i normalno razmjenjivati misljenja!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 avg 2009, 18:58

emir987 je napisao/la:Ipak, iako se ne volimo :D mozemo se poštovati i pisati realne postove bez omalovazavanja i normalno razmjenjivati misljenja!
Nista od te ljubavi i postovanja. Ja sa vama pricam samo preko nisana.slika Tata je bio jako zanimljiv prije, ali se nesto usutio. Valjda se prepao i opametio nakon tri bana.slika

Zezam se naravno. Moze se uvijek fino pricati, a o Realu ce se itekako pricati ove sezone. Naravno, necu propustiti ismijati svaki kiks tog kluba na ovoj temi. Sta cu, to jace od mene.slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.