Eto toliko od mene...[/quote]
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Da bog da kuću uplatio i ost'o bez nje.

-
samozeljo1987
- Kontakt:
Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Nadam se da ne generalizuješsamozeljo1987 je napisao/la:Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Bezobrazno su nas potcijenili,sve preko 1,70 na nas je debelo potjenjivanje.Ali imace se kad kajati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek sad seljak jer ce igrat keca, svasta..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne, nego je provokator, odavno poznat na ovom PDF.tuzlak1987 je napisao/la:Covjek sad seljak jer ce igrat keca, svasta..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ako Bog da, Vels 0 - 2 + BIH.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja govorim realno kada uzmemo stanje u repki, trenutnu igru i sve ostalo. Vels djeluje kompaktno+domaci teren. Sta tu nije jasno? Hocete reci kada se sve uzme u obzir, sabere i oduzme da smo mi favoriti?!? Covjek ne smije nista reci a da se ne osudi... O Belgiji necu ni trositi rijeci, pretpostavljam da cemo i tu izdominirati bas kao i na SP u grupi...
Jedno je euforija i ljubav drugo je realno činjenično stanje....
- tuzlak1987
- Kontakt:
A dobro bez provokacija sve je moguce, izgubili smo i od Kipra kuci. Tako da ne bi bilo cudnk bilo koji rezultat da bude.. Mada nadam se da cemo ih rasturit u velsu, a protiv belgije sve osim poraza puna saka brade
Sta da nisam iz TZ, nego npr iz Sarajeva?? Da li bih bio Sandzaklija ili izbjeglica?!?samozeljo1987 je napisao/la:Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Je.bo pare, ja repku više volim nego sebe.
Prva Ljubav.
Znam znam, ne može se miješati materijalno i emocionalnoBelminM23 je napisao/la:Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Prva Ljubav.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nista Sloga Doboj?BelminM23 je napisao/la:Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Prva Ljubav.
Nekako nema vise one euforije oko reprezentacije kakva je bila unazad 2,3 godine kad se bukvalno 10 dana prije i 10 dana poslije utakmice samo o tome pricalo, i u medijima i po kafama. Momcima i selektoru zelim svu srecu i neka nam donesu 6 bodova.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- sagitarius
- Kontakt:
bulbasor je napisao/la:Nekako nema vise one euforije oko reprezentacije kakva je bila unazad 2,3 godine kad se bukvalno 10 dana prije i 10 dana poslije utakmice samo o tome pricalo, i u medijima i po kafama. Momcima i selektoru zelim svu srecu i neka nam donesu 6 bodova.
To je zato sto smo vec bili na velikom takmicenju
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
I mene ubi to što više nikad neće bit onako..nikad neću prežalit što nismo dočekali i treću utakmicu SPa u onoj atmosferi(da imamo šansi za prolaz),makar i tad izgubili od irana..sagitarius je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Nekako nema vise one euforije oko reprezentacije kakva je bila unazad 2,3 godine kad se bukvalno 10 dana prije i 10 dana poslije utakmice samo o tome pricalo, i u medijima i po kafama. Momcima i selektoru zelim svu srecu i neka nam donesu 6 bodova.
To je zato sto smo vec bili na velikom takmicenju
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.