Eto toliko od mene...[/quote]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Nadam se da ne generalizuješsamozeljo1987 je napisao/la:Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Ne, nego je provokator, odavno poznat na ovom PDF.tuzlak1987 je napisao/la:Covjek sad seljak jer ce igrat keca, svasta..
Sta da nisam iz TZ, nego npr iz Sarajeva?? Da li bih bio Sandzaklija ili izbjeglica?!?samozeljo1987 je napisao/la:Šta drugo očekivat od seljaka iz Tuzle ?krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30![]()
![]()
Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Znam znam, ne može se miješati materijalno i emocionalnoBelminM23 je napisao/la:Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Je.bo pare, ja repku više volim nego sebe.
Prva Ljubav.
Nista Sloga Doboj?BelminM23 je napisao/la:Neće njemu bit drago...FaraonTM je napisao/la:Stavi stoju na Wales, 50 na x i šta god da bude biće ti drago
Je.bo pare, ja repku više volim nego sebe.
Prva Ljubav.
bulbasor je napisao/la:Nekako nema vise one euforije oko reprezentacije kakva je bila unazad 2,3 godine kad se bukvalno 10 dana prije i 10 dana poslije utakmice samo o tome pricalo, i u medijima i po kafama. Momcima i selektoru zelim svu srecu i neka nam donesu 6 bodova.
I mene ubi to što više nikad neće bit onako..nikad neću prežalit što nismo dočekali i treću utakmicu SPa u onoj atmosferi(da imamo šansi za prolaz),makar i tad izgubili od irana..sagitarius je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Nekako nema vise one euforije oko reprezentacije kakva je bila unazad 2,3 godine kad se bukvalno 10 dana prije i 10 dana poslije utakmice samo o tome pricalo, i u medijima i po kafama. Momcima i selektoru zelim svu srecu i neka nam donesu 6 bodova.
To je zato sto smo vec bili na velikom takmicenju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.