VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Aha@seco,onda ti jos zehra pameti ostala.
Meni je felixa zao,ali vukojebina jos dosta govana mora da pocisti.
Da bi vratila ista sto je licilo prije.
i Hoffenhaim se isto tako poceo ''izoblicavati''ko' edina prikaza.
Meni je felixa zao,ali vukojebina jos dosta govana mora da pocisti.
Da bi vratila ista sto je licilo prije.
i Hoffenhaim se isto tako poceo ''izoblicavati''ko' edina prikaza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bayern normalan klubharishp je napisao/la:Od normalna kluba ode medju ove zohare

kako ce biti normalan a vodi ga onaj kobasicar

ponavljam: ces da vidis mandzu kad ga kvelke pripremi

dobro, ja sam lud od samog pocetka, al sta bi od onakvog insana(mislim na sukija)harishp je napisao/la:Mada ne sumnjam u tvoje nickove,vazda si bi alaselamet

ovo je istina. unazadio nas je diter mamicu mu kobasicarskuMeni je felixa zao,ali vukojebina jos dosta govana mora da pocisti.
da bi vratila ista sto je licilo prije.

al´ nema veze, tu je mago koji ce za 3 mjeseca i 33 nova igraca ponovo sloziti ekipu koja ce puniti bayern.
nadam se da ce snimiti naseg lulica, sjeo bi nam ki kebura na cenera.
ako nista, licno cu skoknuti do volfsburga i pokusati nest´

ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
@seco bogzna jesi lOOd od pocetka,ko priznaje nis't mu se ne prasta,jos ce mu se natovarit..
Sto se tice harisa,baka mu je rekao da kaze sukiju da se ne zayebaye.A ovaj ode u harmonicare i brzo zavrsi karrijeru.Jos ispade da postade popularan.Ali opet se vratio da bude deHsna ruka selektoru.
Helemnejse mik,mik kojoti ce se izvuci ovom prilikom.zahvaljujuci samo velikom majstoru,majstora Magatu.
Sto se tice harisa,baka mu je rekao da kaze sukiju da se ne zayebaye.A ovaj ode u harmonicare i brzo zavrsi karrijeru.Jos ispade da postade popularan.Ali opet se vratio da bude deHsna ruka selektoru.

Helemnejse mik,mik kojoti ce se izvuci ovom prilikom.zahvaljujuci samo velikom majstoru,majstora Magatu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
secer, secer2, fc baye, torrenteS, qualix, genetsko mekinje...malo li je, malo li je
Ako se ne varam, sve u zadnjih godinu dana, a koliko je toga bilo u zadnje tri
, možete samo pustiti maštu, i nikako više
Vukovi se izvukoše, i sada vjerovatno ni u baraž neće, kako stvari stoje, mogao bi Eintracht i direktno iz lige, nakon niza sezona u prvoj, a Borussia sutra mora dobro zagristi protiv Hannovera i spasiti i sebe i pravedni, najljepši, najbolji klub svijeta FC Bayern

Vukovi se izvukoše, i sada vjerovatno ni u baraž neće, kako stvari stoje, mogao bi Eintracht i direktno iz lige, nakon niza sezona u prvoj, a Borussia sutra mora dobro zagristi protiv Hannovera i spasiti i sebe i pravedni, najljepši, najbolji klub svijeta FC Bayern

Mandžo dominira!!!
Hoće Lakić da vas ukopa.
Baš me interesuje šta će Magonja uraditi sa ekipe nakon što (uspješno?) okonča ovu sezonu.
Ko ide, ko ostaje, a koga će tek dovesti?

Baš me interesuje šta će Magonja uraditi sa ekipe nakon što (uspješno?) okonča ovu sezonu.
Ko ide, ko ostaje, a koga će tek dovesti?

Vom Jäger zum Gejagten
Da sada počinje sezona bio bi prvi strijelac lige.Dabar je napisao/la:Mandžo dominira!!!

...što je više lome to je volim jače...
Da nije igrao **** krilo kod Mclarena možda i bi.jacky09 je napisao/la:Da sada počinje sezona bio bi prvi strijelac lige.Dabar je napisao/la:Mandžo dominira!!!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mandžukić 2:1 za vukove.
Ma tko će drugi...Mister No je napisao/la:Mandžukić 2:1 za vukove.
Spasi se Wolfsburg.
3:1, pogodi lopta Graffitea i uđe u gol.
3:1, pogodi lopta Graffitea i uđe u gol.
Magath je najbolji trener u Njemackoj za mene. Od Mandzukica ce napravit novog Dzeku.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mandža profesorski rješava utakmicu.
Samo nije trebao ovoliko čekati, mogao je odmah to rješiti da se ne pate. 

...što je više lome to je volim jače...
Felix zvani spasioc ostavi vukove u elitnom rangu 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mandžukić će dogodine dominirati ovom ligom,ako je Magath uspio od džeke napravit igrača,onda sasvim sigurno može i od mandže
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To ono ispade Mandžukić je za Džeku Messi, je li? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Dobar je Mandzo, dobar. Al' realno Dzeko je za njega Gomez.
Mago ce na ljeto srediti ovu ekipu i sljedece sezone nece biti ovakvih patnji. Veliki je strucnjak, samo malo se pretjeruje kad se kaze da je najbolji njemacki trener. Koliko ja znam, Hitzfeld je Nijemac.

Mago ce na ljeto srediti ovu ekipu i sljedece sezone nece biti ovakvih patnji. Veliki je strucnjak, samo malo se pretjeruje kad se kaze da je najbolji njemacki trener. Koliko ja znam, Hitzfeld je Nijemac.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ma najveca greska Wolfsburga ove sezone je sto su doveli onog Engleza.JetSet_Hantraga je napisao/la:Dobar je Mandzo, dobar. Al' realno Dzeko je za njega Gomez.![]()
super mario - nebruseni dijamant
covjece, sta smo mi dobili za yebenih 7 miliona
cekajte da odradi pripreme sa magom
ce da bude zvijer, ce da bude
bravo mario, bravo felikse.
treba spomenuti i ono govvno diega i reci da je napustio ekipu, tacnije zadnji sastanak pred utakmicu.
poznajuci feliksa vjerujem da djubre vise nikada nece zaigrati za bivseg njemackog prvaka
sad se moramo pojacati za novu sezonu, dovesti 30 a prodati 25 igraca i neko od mjesta koje vodi u evropu mora biti nase

covjece, sta smo mi dobili za yebenih 7 miliona

cekajte da odradi pripreme sa magom

bravo mario, bravo felikse.
treba spomenuti i ono govvno diega i reci da je napustio ekipu, tacnije zadnji sastanak pred utakmicu.
poznajuci feliksa vjerujem da djubre vise nikada nece zaigrati za bivseg njemackog prvaka

sad se moramo pojacati za novu sezonu, dovesti 30 a prodati 25 igraca i neko od mjesta koje vodi u evropu mora biti nase

jes al´ u qrcu. i od edina je upravo magat napravio igraca i gdje god da igra nikada nece ponoviti one dvije zlatne sezone koje je imao u volfsburgu. sto se tice marija, vrijeme je pred njim, vrijeme i vrhunski trener koji ce od njega napraviti i boljeg od dzeke jer mario je mjesavina dzeke i ibisevica i kao takav moze daleko dogurati.JetSet_Hantraga je napisao/la:Dobar je Mandzo, dobar. Al' realno Dzeko je za njega Gomez
nije jos, al´ je maradona i pape za bayernovog propaliteta gov-njezaMonolog je napisao/la:To ono ispade Mandžukić je za Džeku Messi, je li?

ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.