Ma nece dobri igraci u tim koji ne igra u LP ako vec mogu birati. Drugo je da smo mi slucajno zavrsili cetvrti pa da sl sezone 100% idemo u LP, a ovako kad ni u sl sezoni nismo favoriti za top 3 tesko. Ma ne pamtim kad smo mi zadnji put doveli WC igracaBiscione je napisao/la:Sa Joaom Mariom smo se povezivali i prije početka Eura i tada je također cifra od 40-ak mil. bila u opticaju. Ali kao što reče Siamo, koga bi boljeg uopće i doveli kad nismo više atraktivni za world-class igrače.Puma je napisao/la:Sad su svim portugalcima cijene drasticno skocile. Prije Eura njegova cijena nije bila veca od 20.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Evo sto :SiamoNoi je napisao/la:Sta si pesimistican tako?:mrgreen:Mago je napisao/la:Ma taj brazilac nece doc sigurno. A sve je izvjesnije da ce se Mario izjalovit.
Ramires
Barbosa ce tek nakon OI odlucit,sada nista ne znamo.A i ionako ako ga kupe nece doc prije prvog mjeseca.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ppi-223785
Do sutra ce jos 2 puta doci i 2 puta ce propast transfer.
Ausilio nije ni za qrac.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kako mi je ovo promaklo
Alexis Sánchez es fuente contínua de rumores y los últimos lo sitúan como uno de los nombres señalados en la agenda del Inter de Milán por expreso pedido por el nuevo técnico Frank de Boer. La llegada del holandés ha puesto en la rampa de salida a Mauro Icardi, quien no parece haber congeniado con el ex del Ajax de Amsterdam y está preparando las maletas para marcharse. Su venta podría dejar en las arcas del Inter de Milán entre 50 y 60 millones de euros, unos ingresos para ir con todo a por el deseado Alexis Sánchez.
De hecho, el Inter de Milán estaría preparando una oferta de 80 millones de euros por el delantero chileno, una propuesta que no vería con malos ojos el Arsenal, sin embargo, Alexis Sánchez se lo estaría pensando. Pese a que el ex del FC Barcelona estaría encantado de volver a jugar en Italia, donde mostró su mejor fútbol en las filas del Udinese, solo vendría al Inter de Milán si lo convirtieran en el jugador mejor pagado del fútbol italiano, una cifra cercana a los 8 millones de euros es lo que pide el chileno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mlađi Icardi 5 godina od ove budale i ostali bi bez pravog cfa u slucaju ovih transfera, odnosno bio bi tu jovetic al i on je vise ss nego cf. Iako je Sanchez jedan od najboljih krilnih igraca bio bi ovo konjski potez uprave.
mada mislim da je ovo patka
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Nista ne hablam ovaj spanjolski.No me gusta.
Ma i ja sam preveo na GT, kao prodace Maura jer ovaj ima problema sa FDB i dodati jos 20-30 mil da uzmu Alexisa. Nema veze s vezom al eto moraju budale o necemu pisati. A ako si se ti salio i znas sta znaci nek ovi ostali se ne zezaju sa prevoditeljem.SiamoNoi je napisao/la:Nista ne hablam ovaj spanjolski.No me gusta.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ne znam zasto nasi ne pokusaju dovest Sissoka, velik je, crnac je, moze igrat 6 pozicija, igra za drugoligasa, a objerucke bi prihvatio transfer. Bolje nego i Gustavo i Gabigol i svi navedeni
al ne otice on negdje drugo a nama ce Medel gradit igru. 
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- zamorano1plus8
- Kontakt:
zato sto konji iz newcastlea traze 40mil za igraca koji je odigrao dvije utakmice na EPBobadilla je napisao/la:Ne znam zasto nasi ne pokusaju dovest Sissoka, velik je, crnac je, moze igrat 6 pozicija, igra za drugoligasa, a objerucke bi prihvatio transfer. Bolje nego i Gustavo i Gabigol i svi navedenial ne otice on negdje drugo a nama ce Medel gradit igru.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ma nije to zbog EPa, lik otprije dobro igra, imao sam priliku da ga pratim prosle sezone i u EPL i lik je masina stvarno ali dzaba jbgzamorano1plus8 je napisao/la:zato sto konji iz newcastlea traze 40mil za igraca koji je odigrao dvije utakmice na EPBobadilla je napisao/la:Ne znam zasto nasi ne pokusaju dovest Sissoka, velik je, crnac je, moze igrat 6 pozicija, igra za drugoligasa, a objerucke bi prihvatio transfer. Bolje nego i Gustavo i Gabigol i svi navedenial ne otice on negdje drugo a nama ce Medel gradit igru.
to je cak i za real bilo previse, ne vrijedi on te pare
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ma ja ni ne čitam zadnjih par dana šta pišu oko ovog transfera.Dogovorit će se oni,ne brinem se.Dosta je to novaca i neće si Sporting dopustit ostat bez njih.Mago je napisao/la:Evo sto :SiamoNoi je napisao/la:Sta si pesimistican tako?:mrgreen:Mago je napisao/la:Ma taj brazilac nece doc sigurno. A sve je izvjesnije da ce se Mario izjalovit.
Ramires
Barbosa ce tek nakon OI odlucit,sada nista ne znamo.A i ionako ako ga kupe nece doc prije prvog mjeseca.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ppi-223785
Do sutra ce jos 2 puta doci i 2 puta ce propast transfer.
Ausilio nije ni za qrac.
Sad izgleda iz Sportinga traze 10% od iduce prodaje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
gledajuci veceras brazil, drago mi je da gabriel barbosa nece doci u inter, prenavikan igra, kao i vecina brazilaca u zadnje vrijeme, mada citam spominju nekog alaria iz rivera, a lik mi se cini kao neka panjina barem prema yt 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Lucas alario novi igrač intera.
Nikad čuo.
SiamoNoi je napisao/la:Nikad čuo.
According to TMW, Inter are close to sign Lucas Alario from River Plate. Despite the Nerazzurri are working on Gabigol, they consider a second option and started negotiations with Millonarios. It's suggested that Inter could pay the 15 million release clause. Alario asks for a 2 million per season salary
Ajd bratu svom napisite kakvo je stanje sa transferima, tko je dosao, otiso, tko je najblizi dolasku i odlasku...
vidim spominje se ovaj J.Mario, tko je taj sta igra koju poziciju i u kojoj formaciji otprilike.
Kako bi mogli izgledati u ovoj sezoni...prvih 11
vidim spominje se ovaj J.Mario, tko je taj sta igra koju poziciju i u kojoj formaciji otprilike.
Kako bi mogli izgledati u ovoj sezoni...prvih 11
Gnoukouri could stay at Inter for the next season. DeBoer considers him as a viable alternative to the holders.
Inter with the request of DeBoer is trying to take Ander Iturraspe from Athletic Bilbao?
btw. Zanetti je potvrdio da nam je taj Alario zanimljiv, ali da ga necemo dovoditi ovaj prelazni rok.
@Huska, po meni prvih 11
Handanović; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Joao Mario, Banega, Kondogbia; Candreva, Icardi, Perisic
Najblizi dolasku je Joao Mario, a jako ozbiljno se još spominju Garay i Gabigol. Najblizi odlasku je Brozovic.
dobar tekst o dolasku Joao Mariu..
https://www.whoscored.com/Articles/uckl ... f-the-Rest
Inter with the request of DeBoer is trying to take Ander Iturraspe from Athletic Bilbao?
btw. Zanetti je potvrdio da nam je taj Alario zanimljiv, ali da ga necemo dovoditi ovaj prelazni rok.
@Huska, po meni prvih 11
Handanović; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Joao Mario, Banega, Kondogbia; Candreva, Icardi, Perisic
Najblizi dolasku je Joao Mario, a jako ozbiljno se još spominju Garay i Gabigol. Najblizi odlasku je Brozovic.
dobar tekst o dolasku Joao Mariu..
https://www.whoscored.com/Articles/uckl ... f-the-Rest
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 19 avg 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Joao Mario nije pozvan za sutrasnju utakmicu Sportinga..
@jrlawrance
#InterMilan and #Sporting have found comon points to their requests. Statement payments & guarantees are being revised by lawyers. Close..
Jel ovo napokon gotovo
@jrlawrance
#InterMilan and #Sporting have found comon points to their requests. Statement payments & guarantees are being revised by lawyers. Close..
Jel ovo napokon gotovo
#SuningOUT
Ma daj nabijem Sporting na kitu isto da prodaju Balea a ne **** Maria
"We need to suffer. And we need to fight."
To jbt.To hocu.Dajte Gokuu sansu.Jericho je napisao/la:Gnoukouri could stay at Inter for the next season. DeBoer considers him as a viable alternative to the holders.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.