Bila je, na tribini kod Salzburgovih navijacaDevil je napisao/la:Jeli ozbiljno nisam zapazio?MentalitaUltras je napisao/la:odma zastava BiH na tribinama u salzburgu
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
- MentalitaUltras
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moguće je da Bartolović dođe u Cibaliu ...
Ibričić opet zabio za Hajduk 

Vorwaerts Steyr – Hajduk 0:1, Ibričić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ibricic mora ici... Nema druge, pa on moze igrati u svakom klubu, momak razvaljuje..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jasta jeDevil je napisao/la:Jeli ozbiljno nisam zapazio?MentalitaUltras je napisao/la:odma zastava BiH na tribinama u salzburgu

Ima nas k'o bosanaca

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Branimir Bajić u dresu Denizlispora
Bajić: Želim se vratiti u reprezentaciju
Branimir Bajić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana je potpisao ugovor sa turskim prvoligašem, Denizlisporom.
Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom, dolazim u novu sredinu, željan sam dokazivanja, potpisao sam ugovor na tri godine i dat ću sve od sebe da budem važna karika igre Denizlispora. Dobio sam dobru ponudu i zaista nemam riječi, kaže Branimir Bajić.
Reprezentacija BiH je bila neizostavni dio našeg razgovora, oni koji prate reprezentaciju sjetiće se da je upravo Bajić za reprezentaciju igrao u onim trenucima kada je bilo najteže.
Bio je akter velike pobjede u Norveškoj te nekoliko dana poslije protiv Turske na Koševu. Jednostavno, i kod Sliškovića i kod Muzurovića, Bajić je bio neizostavna karika našeg državog tima te stub naše odbrane, međutim dolaskom Miroslava Ćire Blaževića na klupu BiH, Bajić je izgubio svoje mjesto u reprezentaciji voljene zemlje.
Želim se vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegvine i mislim da to mogu, najveća čast i ponos je igrati za svoju zemlju. Želim dovršiti ono što sam započeo, igrao sam kada mnogi nisu htjeli, nikada se nisam dvoumio, grb moje zemlje mi je bio najvažniji.
Za reprezentaciju sam igrao srcem. Nadam se da ću se dokazati u Turskoj koja je veoma jaka liga i da ću time zaslužiti poziv selektora Blaževića.
bajic s ovakvim izjavama(svaka mu cast) jos jednom demantuje one bezmislene lazi sto su bile pisane o njemu onda...
Ibisevic danas zabio prvi gol za Hoffenheim nakon povratka na teren u pobjedi nad nekim nizeligasom od 6-0
- miralem444
- Kontakt:
odlicno zmaju nas...samo naprijed..The Game je napisao/la:Ibisevic danas zabio prvi gol za Hoffenheim nakon povratka na teren u pobjedi nad nekim nizeligasom od 6-0
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Re: Zlatan Muslimovic
to za muslimovica ne stoji da je trenutno najbolji!ne trebamo izmisljati toplu vodu:dzeko i ibisevic naprijed,trenutno nemamo bolje napadace!!!!!!!!!ra1981 je napisao/la:Zlatan je doličan napadač,mogao je imati mnogo bolju karijeru...Po meni trenutno naš najbolji napadač,iako su i Džeko i Ibišević odlični.Ipak nebi se složio da imamo najbolje napadače ikada,ne smijemo zaboraviti da su u istoj generaciji igrali Barbarez,Bolić,Baljić i Kodro

Muslimović dvostruki strijelac

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu grčkog PAOK-a Zlatan Muslimović nastavio je zabijati za svoj tim.
Nakon što se oporavio od povrede, sa PAOK-om je u okviru priprema za sljedeću sezonu otputovao u Holandiju.
U gradu Puttenu odigrali su prijateljsku utakmicu sa istoimenom ekipom. Grčki tim je slavio rezultatom 4:0, a strijelac dva gola bio je naš Zlatan Muslimović.
Pored Muslimovića u strijelce su se upisali Fotakis i Filomeno.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu grčkog PAOK-a Zlatan Muslimović nastavio je zabijati za svoj tim.
Nakon što se oporavio od povrede, sa PAOK-om je u okviru priprema za sljedeću sezonu otputovao u Holandiju.
U gradu Puttenu odigrali su prijateljsku utakmicu sa istoimenom ekipom. Grčki tim je slavio rezultatom 4:0, a strijelac dva gola bio je naš Zlatan Muslimović.
Hvala, odavno nisam cuo vijest o Muslimovicu.mone je napisao/la:Muslimović dvostruki strijelac

Re: Zlatan Muslimovic
druze ovo je napisano april 2008sanel1980 je napisao/la:to za muslimovica ne stoji da je trenutno najbolji!ne trebamo izmisljati toplu vodu:dzeko i ibisevic naprijed,trenutno nemamo bolje napadace!!!!!!!!!ra1981 je napisao/la:Zlatan je doličan napadač,mogao je imati mnogo bolju karijeru...Po meni trenutno naš najbolji napadač,iako su i Džeko i Ibišević odlični.Ipak nebi se složio da imamo najbolje napadače ikada,ne smijemo zaboraviti da su u istoj generaciji igrali Barbarez,Bolić,Baljić i Kodro
Hajduk: stariji porazili mlađe, četiri zgoditka Ibričića
Stariji su porazili mlađe s čak 9:3, a kod pobjedničke momčadi četiri zgoditka postigao je Senijad Ibričić, triput je strijelac bio Eliakwu, a dva puta je udarcima s 20-ak metara mrežu zatresao Florin Cernat. Kod mladih dvostruki strijelac bio je Dinko Trebotić, jedan zgoditak je postigao Ante Vukušić.
STARIJI - MLAĐI 9:3
Stariji: Tomić, Rubil, Pandža, Aračić, Šerić, Gabrić, Skoko, Andrić, Cernat, Ibričić, Eliakwu
Mlađi: Subašić, Maloča, J. Buljat, Thiaguinho, Računica (zamijenio Tičinovića), Sačer, Obšivač, Trebotić, Tomasov, Vukušić, Paraiba
Stariji su porazili mlađe s čak 9:3, a kod pobjedničke momčadi četiri zgoditka postigao je Senijad Ibričić, triput je strijelac bio Eliakwu, a dva puta je udarcima s 20-ak metara mrežu zatresao Florin Cernat. Kod mladih dvostruki strijelac bio je Dinko Trebotić, jedan zgoditak je postigao Ante Vukušić.
STARIJI - MLAĐI 9:3
Stariji: Tomić, Rubil, Pandža, Aračić, Šerić, Gabrić, Skoko, Andrić, Cernat, Ibričić, Eliakwu
Mlađi: Subašić, Maloča, J. Buljat, Thiaguinho, Računica (zamijenio Tičinovića), Sačer, Obšivač, Trebotić, Tomasov, Vukušić, Paraiba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo kako jedan User na tansfermarktu napravio Dres-BiH http://img11.imageshack.us/img11/2901/bosnakits.jpg po mom misljenju pravo dobro ispalo
Tracy McGrady!!!
- bosanac723
- Kontakt:
da se odmah pravi peticija za ovaj dres. da nam ovo budu dresovi dao bi 1000km...iako moram opljackat bankuEdo_Majka je napisao/la:Evo kako jedan User na tansfermarktu napravio Dres-BiH http://img11.imageshack.us/img11/2901/bosnakits.jpg po mom misljenju pravo dobro ispalo

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Svaka cast, odlican dres!Edo_Majka je napisao/la:Evo kako jedan User na tansfermarktu napravio Dres-BiH http://img11.imageshack.us/img11/2901/bosnakits.jpg po mom misljenju pravo dobro ispalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.