LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Jesu li to nasli porediti Kobe Bryanta i "kraljicu" Jamesa, onogo istog igraca koji je rekao da nije u stanju da jedan tim odvede do titule, onog istog Jamesa kada treba pokazati neku stvar se uvuce u misiju rupu. Moze on osvojiti jos 20 titula, ali nikad nece moci u istu recenicu s legendama ovog sporta, Kobe ce uvijek biti ispred njega pa makar ovaj uvijek imao 100 poena 100 skokova i 100 asistencija po utakmici, jer je Kobe ostao u svom timu kada su mu doveli igrace koje je trazi uzeo je titulu a ovaj to nikad nece biti u stanju.
@ majestic24
cijenim te i postujem kao forumasa, ali brate dragi pokazi malo respekta prema jednoj legendi Lakersa kao sto je Fisher. Naravno da sviju nas nekad nervira svojim partijama, ali on je taj koji je pored Kobe-a u posljednje vrijeme uzimao neke vazne suteve i donio prevagu na nasu stranu. Vidjeces na kraju njegove karijere da ce povuci broj 2 iz upotrebe kao sto ce to biti slucaj s 24 ili 8.
@ neno#4
sta ocekujes ti veceras. Adnan24 je siguran u pobjedu pa zelim procitati tvoje misljenje.
@ majestic24
cijenim te i postujem kao forumasa, ali brate dragi pokazi malo respekta prema jednoj legendi Lakersa kao sto je Fisher. Naravno da sviju nas nekad nervira svojim partijama, ali on je taj koji je pored Kobe-a u posljednje vrijeme uzimao neke vazne suteve i donio prevagu na nasu stranu. Vidjeces na kraju njegove karijere da ce povuci broj 2 iz upotrebe kao sto ce to biti slucaj s 24 ili 8.
@ neno#4
sta ocekujes ti veceras. Adnan24 je siguran u pobjedu pa zelim procitati tvoje misljenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
adnan24 je napisao/la:Monkey je napisao/la:Kad Silovatelj zasluži, a ne dobije na poklon od suigrača prsten nek se javi. Prvo ga je Shaq nagradio sa prva tri prstena, pa Gasol sa zadnja dva. Zašto nešto nije osvojio u eri između Shaqa i Gasola? Jer ne zna i ne može. Ako je prsten mjerilo onda je Robert Horry daleko ispred Kobe-a
Ovo mi je najjaca logika svih vremena...Nisam znao da je Gasol bez Kobe-ja dominirao ligom sa Memphis-om i da su osvojili 3 prstena za to vrijeme...i Shaq je poslije Kobe-ja bio 3 puta mvp finala i dan danas dominira ligom...Kakve samo ucinke ovaj duo ima bez Kobe-ja to je fascinantno![]()
![]()
LOOOL!!!
Ne znam sto ti uopste odgovoram ali nemam pametnija posla do 2,00h
Hajd ti njemu objasni da je SVAKI veliki igrac imao odlicne igrace oko sebe kad je osvajao titule. Pa i MJ je imao Rodmana, Pippena itd. oko sebe.
Evo poredi Jamesa i Kobe-a a prvi otisao u Miami da se prikljuci Wade-u i Bosh-u i onda kaze da Kobe nije zasluzio titulu jer je imao Shaq-a. Koja logika jebote
Sam sebi skace u usta. Sta ce onda reci za LeBrona ako osvoji titulu? Da i on nije zasluzio? De ako neko ima kontakta sa LeBronom nek mu javi da se trudi bezveze, je-bo titulu sa Wade-om i Bosh-om.
Pa nije on djaba otisao iz Clevelanda. Za razliku od Kobe-a koji je poslije perioda Shaq-a cekao da Lakersi ponovo stvore sampionski tim ali to je druga tema.
Balon je napisao/la:![]()
Hajd ti njemu objasni da je SVAKI veliki igrac imao odlicne igrace oko sebe kad je osvajao titule. Pa i MJ je imao Rodmana, Pippena itd. oko sebe.
Evo poredi Jamesa i Kobe-a a prvi otisao u Miami da se prikljuci Wade-u i Bosh-u i onda kaze da Kobe nije zasluzio titulu jer je imao Shaq-a. Koja logika jebote![]()
.
Sam sebi skace u usta. Sta ce onda reci za LeBrona ako osvoji titulu? Da i on nije zasluzio? De ako neko ima kontakta sa LeBronom nek mu javi da se trudi bezveze, je-bo titulu sa Wade-om i Bosh-om.
Pa nije on djaba otisao iz Clevelanda. Za razliku od Kobe-a koji je poslije perioda Shaq-a cekao da Lakersi ponovo stvore sampionski tim ali to je druga tema.
Ma kontam ja da on sve to zna ali kompleski su cudo
Sto je najgore kad pogledas ovaj trio Shaq-Kobe-Gasol i njihove titule jasno je ko dan ko je tu veza izmedju njih...
@amerosm
Neno je izgleda vec zasovio
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 30 dec 2010, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Balon je napisao/la:![]()
Evo poredi Jamesa i Kobe-a a prvi otisao u Miami da se prikljuci Wade-u i Bosh-u i onda kaze da Kobe nije zasluzio titulu jer je imao Shaq-a. Koja logika jebote![]()
.
Ma kontam ja da on sve to zna ali kompleski su cudo![]()
Sto je najgore kad pogledas ovaj trio Shaq-Kobe-Gasol i njihove titule jasno je ko dan ko je tu veza izmedju njih...![]()
daj ljudi obracate paznju na ovog monkeya...covek je utripovan na jamesa....mogu da se kladim da d... na njega kao i ostali njegovi fanovi....odjednom svi poceli da navijaju svi za miami...
@amerosm
Neno je izgleda vec zasovioNece covjek da gleda Lakersa do play offa
@ adnan24
neka nene#4 kada je play-off donosi nam neku srecu, da ga prijavimo da bude maskota Lakersa.
Nego ja se razmisljam bili gledao, ali vjerujem tebi kada kazes da cemo 1000 % dobiti veceras.
neka nene#4 kada je play-off donosi nam neku srecu, da ga prijavimo da bude maskota Lakersa.
Nego ja se razmisljam bili gledao, ali vjerujem tebi kada kazes da cemo 1000 % dobiti veceras.
amerosm je napisao/la:@ adnan24
neka nene#4 kada je play-off donosi nam neku srecu, da ga prijavimo da bude maskota Lakersa.![]()
![]()
A uvijek mozes odustati
P.S. Bynum starter...Odom na klupi...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
napokon da bynum zaigra u startnoj,nadam se dobroj partiji od njegove straneadnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:@ adnan24
neka nene#4 kada je play-off donosi nam neku srecu, da ga prijavimo da bude maskota Lakersa.![]()
![]()
A uvijek mozes odustatiali ja vjerujem da cemo odigrati bar solidan mec...Ako ponove prvo poluvrijeme od sinoc dobijamo sigurno.
P.S. Bynum starter...Odom na klupi...
Solidna igra zasad...Kobe i Bynum odlicni. Bilo je malo problema sa odbranom na pocetku ali sad je OK. Fisher igra dosta dobru odbranu nad Paul-om ali ovaj ipak pogadja dosta teske suteve.
Solidna prva cetvrtina trojac Kobe-Bynum-Gasol s po sest poena, a s druge strane i pored dobre odbrane Fishera, Paul postigao 11 poena.adnan24 je napisao/la:Solidna igra zasad...Kobe i Bynum odlicni. Bilo je malo problema sa odbranom na pocetku ali sad je OK. Fisher igra dosta dobru odbranu nad Paul-om ali ovaj ipak pogadja dosta teske suteve.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pogadja za sada,ali bice bolje...Kobe,Gasol,Bynum odlicni.....paul 11poena,ali neverujem da ce nastaviti u istom ritmuadnan24 je napisao/la:Solidna igra zasad...Kobe i Bynum odlicni. Bilo je malo problema sa odbranom na pocetku ali sad je OK. Fisher igra dosta dobru odbranu nad Paul-om ali ovaj ipak pogadja dosta teske suteve.
evo bivsa legenda Lakersa DJ Mbenga usao u igru 
Napokon da se podsjetimo zasto smo dominirali u posljednje 2 sezone...Igra odlicna,svi su na nivou....Fisher najbolji 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sada ce legenda da pokaze zasto su ga dali??? Hoce da dokaze da je uprava lakersa pogresilaBalon je napisao/la:evo bivsa legenda Lakersa DJ Mbenga usao u igru
+18 na poluvremenu, uz odicnu partiju posebno u drugoj cetvrtini.
@adnan24
izgleda da Fisher cita ovdje forum pod nama jos nepoznatim nickom i sada zeli da demantuje majestica24.

@adnan24
izgleda da Fisher cita ovdje forum pod nama jos nepoznatim nickom i sada zeli da demantuje majestica24.
amerosm je napisao/la:+18 na poluvremenu, uz odicnu partiju posebno u drugoj cetvrtini.
@adnan24
izgleda da Fisher cita ovdje forum pod nama jos nepoznatim nickom i sada zeli da demantuje majestica24.![]()
Ja se pitam zasto je Fisher tako motiviran a njega @majestic naljutio
3-3 iz igre,1-1 za 3 uz 5 asistencija...
Inace svi igraci koji su igrali imaju 50 ili vise postotak suta za ukupnih 68%...jednostavno se vidi koliko smo dobar tim e sad da vidimo sta ce biti u drugom poslije ovako visokog vodstva...nadam se da nece opet biti "lako cemo"
eto sta se desi kad Lakersi ukljuce turbo, kako nekima nije jasno da je ovo tim koji je osvojio dvije titule zaredom, oni problem mogu imati samo u svojim glavama...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
izgleda da se oporavljuju od dva teska poraza pprotiv spursa i heata
Lamar je poludio definitivno...kakva igra-MAESTRALNO!!!
+23 pred posljednji period
+23 pred posljednji period
Kraj trece cetvrtine gdje vodimo s +23 (83-60). Svi se podredili kolektivu i odmah je vidljiv rezultat. Fishera dijeli jedan poen i dvije asistencije od double-double ucinka. Auu jest ga majestic24 momacki razljutio.

Odoh sad spavati...valja ustati za 4 sata a mislim da je ovdje stvar rijesena,tacnije morala bi biti...sutra cu da pisem detaljnije...sad cu samo reci da su po meni Odom i Bynum igraci utakmice iako su svi bili odlicni...
p.s. kakav potez Odomaaaaaa Potez mjeseca

p.s. kakav potez Odomaaaaaa Potez mjeseca
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.