NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

bombaysaphire
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la bombaysaphire » 08 jun 2019, 14:48

BosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih :rol:
Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavaš :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 jun 2019, 14:49

bombaysaphire je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih :rol:
Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavaš :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pa da lagano uzme.Da je otisao kod nas idalje bi osvojio samo bi morao malo krvi propisat
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2019, 14:55

TonySosa je napisao/la:
lumani je napisao/la:Propade best team ever :facepalm: :urnebes: .... A Raptorsima svaka čast, od Trenera pa do svakog tradea
Samo što im fali uvjerljivo najbolji igrač. Gubili su i Showtime Lakersi u finalima, čak bili i metlirani.

Toronto je odlična ekipa, i bez Leonarda su bili odlični u reg sezoni pa nije bilo budala koji su pisali da su bolji bez njega. Ne treba zaboraviti ni dolazak Marc Gasola.

Ovo samo pokazuje da jer Portland daleko od ozbiljne ekipe, i da se trebaju upitati kako su triput zaredom popušili onakvu prednost.

Bullsi nisu gubili ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 jun 2019, 15:00

Izgubili bi i Bullsi finale da je Jordan bio povrijedjen

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 08 jun 2019, 15:03

BosniaBoston je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:
Pa da lagano uzme.Da je otisao kod nas idalje bi osvojio samo bi morao malo krvi propisat
Bolje biti ljigavac, nego sam nesto ustvariti :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 jun 2019, 15:11

To sto je ljigavac,zmija i mentalno nestabilna osoba ne iskljucuje cinjenicu da je top 2 ili top 1 kosarkas svijeta
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jun 2019, 15:11

lumani je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:
lumani je napisao/la:Propade best team ever :facepalm: :urnebes: .... A Raptorsima svaka čast, od Trenera pa do svakog tradea
Samo što im fali uvjerljivo najbolji igrač. Gubili su i Showtime Lakersi u finalima, čak bili i metlirani.

Toronto je odlična ekipa, i bez Leonarda su bili odlični u reg sezoni pa nije bilo budala koji su pisali da su bolji bez njega. Ne treba zaboraviti ni dolazak Marc Gasola.

Ovo samo pokazuje da jer Portland daleko od ozbiljne ekipe, i da se trebaju upitati kako su triput zaredom popušili onakvu prednost.

Bullsi nisu gubili ;)
Bez Jordana jesu, ko i ovi bez KD-a, tj Bullsi su ispadali ranije
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2019, 15:17

Sa 4 all stara :?: kada?

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jun 2019, 15:19

lumani je napisao/la:Sa 4 all stara :?: kada?
To jest :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 08 jun 2019, 15:23

Necu jos govoriiti da je ovo gotovo, daleko je od toga. Na kraju krajeva imamo primjer sa Goldenom da je moguce okrenuti bilo koga. Ni priblizno nije blizu 4. pobjeda Torontu koliko se to prikzuje, nije ovo neka ekipa scrubova, ovo su trostruki sampioni u zadnje cetiri hodine, a nekom logikom ako uzme Golden 5. uzet ce i 6., a u 7. je pritisak na Torontu i sve je moguce. Ali ova kosarka koju Toronto igra je jedna od ljepsih koje sam ja gledao. Kawhi je toliko nesebican ali i povuce kad mora kao na pocetku trrece sa dvije trojke, ekipa na vrhunskom nivou, poslije prve cetvrtine bi dosta ekipa moralno palo, ali ovi ocigledno su pripremljeni na sve, a imaju sampiona kao glavnog igraca. Nije Pop bezveze trener naucio ga je podosta, iako nije najglasniji u huddleu. Golden se moze vratiti ali sumnjam da ih iskreno previse zaboli za ovo finale i da samo cekaju kraj svega sa KDem i samo se mora prihvatiti da su bolji sa njim nego bez njega ma koliko smanjio protok lopte. Realno ti fale njegovi poeni kad stane citav tim, jer protok realno ne moze prolziti ako ti zatvarajy currya i klaya.
Clutch city be safe rage hard!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2019, 15:23

Clutch je napisao/la:
lumani je napisao/la:Sa 4 all stara :?: kada?
To jest :mrgreen:

U kosarci je najbolje kada te protivnik dobije tvojim oružjem :mrgreen: taktika duplanje Kawhija meni uopšte nije jasna, ali dobro.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jun 2019, 15:24

Barbarossa je napisao/la:a suštini ne bi više vidjeli ni jedne titule poslije 2016 , nit će je vidjeti ako KD ode u drugom pravcu
durant bi ih se zato nagledao, i nagledat će ih se gdje god da ode :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jun 2019, 15:43

Znaci Durant je Goldenu sto MJ Bullsima hahahahaha :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2019, 15:52

Trebala ke bit metla, ali i ovako je sramotno. Majku ti milu kakvu šansu su imali, 3 utakmice propustit onakva vodstva
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 jun 2019, 15:57

Durant je goldenu sto je Shaq bio lakersima 1999-02
#Punoljetstvo

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 08 jun 2019, 16:10

Kakvu je povredu imao Jerry West pa je igral finale?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jun 2019, 16:34

Barbarossa je napisao/la:Kakvu je povredu imao Jerry West pa je igral finale?
Imao je povredu loze,ali druga su vremena bila i u smislu napora i svega ostalog.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 08 jun 2019, 16:39

Donnie Darko je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:a suštini ne bi više vidjeli ni jedne titule poslije 2016 , nit će je vidjeti ako KD ode u drugom pravcu
durant bi ih se zato nagledao, i nagledat će ih se gdje god da ode :rol:
Gdje god da ode bice contender ali i uvijek ce se naci neko ko je bolji i uvijek ce neko drugi biti kriv jbg.
Ovdje se o osvajanju titule prica kao da ih 5 timova moze osvojiti istovremeno, pa to kao nije big deal bice prstenova

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jun 2019, 17:06

slika

Ziva istina. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2019, 17:12

NEZALAGANJE je napisao/la:slika

Ziva istina. ;)
Nisu oni nikad igrali neku odbranu, jednostavno su trpali mnogo više a protivnik nije pogađao otvorene shuteve.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.