Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavašBosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavašBosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih
Pa da lagano uzme.Da je otisao kod nas idalje bi osvojio samo bi morao malo krvi propisatbombaysaphire je napisao/la:Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavašBosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TonySosa je napisao/la:Samo što im fali uvjerljivo najbolji igrač. Gubili su i Showtime Lakersi u finalima, čak bili i metlirani.lumani je napisao/la:Propade best team ever![]()
.... A Raptorsima svaka čast, od Trenera pa do svakog tradea
Toronto je odlična ekipa, i bez Leonarda su bili odlični u reg sezoni pa nije bilo budala koji su pisali da su bolji bez njega. Ne treba zaboraviti ni dolazak Marc Gasola.
Ovo samo pokazuje da jer Portland daleko od ozbiljne ekipe, i da se trebaju upitati kako su triput zaredom popušili onakvu prednost.
Bolje biti ljigavac, nego sam nesto ustvaritiBosniaBoston je napisao/la:Pa da lagano uzme.Da je otisao kod nas idalje bi osvojio samo bi morao malo krvi propisatbombaysaphire je napisao/la:Pa što je dolazio onda ? Ahhahahahhah, sam sebe ukopavašBosniaBoston je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto govore da durant ne bi vidio titule da nije otisao u GSW,frajer otisao sa nepunih 28 kod njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bez Jordana jesu, ko i ovi bez KD-a, tj Bullsi su ispadali ranijelumani je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Samo što im fali uvjerljivo najbolji igrač. Gubili su i Showtime Lakersi u finalima, čak bili i metlirani.lumani je napisao/la:Propade best team ever![]()
.... A Raptorsima svaka čast, od Trenera pa do svakog tradea
Toronto je odlična ekipa, i bez Leonarda su bili odlični u reg sezoni pa nije bilo budala koji su pisali da su bolji bez njega. Ne treba zaboraviti ni dolazak Marc Gasola.
Ovo samo pokazuje da jer Portland daleko od ozbiljne ekipe, i da se trebaju upitati kako su triput zaredom popušili onakvu prednost.
Bullsi nisu gubili
To jestlumani je napisao/la:Sa 4 all starakada?
Clutch je napisao/la:To jestlumani je napisao/la:Sa 4 all starakada?
durant bi ih se zato nagledao, i nagledat će ih se gdje god da odeBarbarossa je napisao/la:a suštini ne bi više vidjeli ni jedne titule poslije 2016 , nit će je vidjeti ako KD ode u drugom pravcu
Imao je povredu loze,ali druga su vremena bila i u smislu napora i svega ostalog.Barbarossa je napisao/la:Kakvu je povredu imao Jerry West pa je igral finale?
Gdje god da ode bice contender ali i uvijek ce se naci neko ko je bolji i uvijek ce neko drugi biti kriv jbg.Donnie Darko je napisao/la:durant bi ih se zato nagledao, i nagledat će ih se gdje god da odeBarbarossa je napisao/la:a suštini ne bi više vidjeli ni jedne titule poslije 2016 , nit će je vidjeti ako KD ode u drugom pravcu
Nisu oni nikad igrali neku odbranu, jednostavno su trpali mnogo više a protivnik nije pogađao otvorene shuteve.NEZALAGANJE je napisao/la:
Ziva istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.