NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 13 maj 2023, 00:01

Čovjek je 30 godina na stadionu. Ja bi ga posmatrao kroz to a ne kao političara. Naravno neki odmah koriste mrznju prema njegovoj stranci da ga ismijavaju i ispljuju. Zenička posla.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 13 maj 2023, 07:51

avenija je napisao/la:
13 maj 2023, 00:01
Čovjek je 30 godina na stadionu. Ja bi ga posmatrao kroz to a ne kao političara. Naravno neki odmah koriste mrznju prema njegovoj stranci da ga ismijavaju i ispljuju. Zenička posla.
To mu niko ne spori, i ja sam na tribini desetljecima pa ne skupljam nigdje nikakve poene za to. On kaže milion, a šta kaže njegova stranka? Sutra da ne dobijemo ni marku od njih rekao bi, nije do mene ja sam podnio inicijativu....
Uostalom, nije on jedini političar koji je na tribini, ima ih još, ali ne rade političku kampanju na osnovu toga.
Borili smo se da politiku izbacimo iz kluba, a ovdje se kači njegov komentar gdje on obećava "kad budem na vlasti". Iskreno, od tog mi se povraća. Ako ćeš već ispravno opisati to "zenička posla", onda je to "zaborav".
Svakog vrednovati i zahvaliti se po učinku, ne po obećanju.

Pa da podsjetim:
Za vrijeme vladavine njega (tada je bio u općinskom vijeću) i njegove stranke mi smo tonuli kao Titanic. Bojkotovali smo tekme, jbt godinama nisam bio na Bilinom, :plac: a, ovo je ključno, da su ostali na vlasti nikada mi ne bismo dobili novi statut jer to oni nisu dozvoljavali. Koliko god prezirem i ne podnosim Fudu, ova promjena vlasti u Zenici nam je pogodovala da klub dobijemo u svoje ruke, a evo koje rezultate trenutno imamo, skoro skinuli dugove!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 maj 2023, 08:37

Sjebali bi temu skroz i pretvorili i politicko prepucavanje da nastavim sa odgovorima itd. Tako da, samo Čelik, svi na BP.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

denisov

Post Postao/la denisov » 13 maj 2023, 08:42

limvolikce1945 je napisao/la:
13 maj 2023, 07:51
avenija je napisao/la:
13 maj 2023, 00:01
To mu niko ne spori, i ja sam na tribini desetljecima pa ne skupljam nigdje nikakve poene za to. On kaže milion, a šta kaže njegova stranka? Sutra da ne dobijemo ni marku od njih rekao bi, nije do mene ja sam podnio inicijativu....
Uostalom, nije on jedini političar koji je na tribini, ima ih još, ali ne rade političku kampanju na osnovu toga.
Borili smo se da politiku izbacimo iz kluba, a ovdje se kači njegov komentar gdje on obećava "kad budem na vlasti". Iskreno, od tog mi se povraća. Ako ćeš već ispravno opisati to "zenička posla", onda je to "zaborav".
Svakog vrednovati i zahvaliti se po učinku, ne po obećanju.

Pa da podsjetim:
Za vrijeme vladavine njega (tada je bio u općinskom vijeću) i njegove stranke mi smo tonuli kao Titanic. Bojkotovali smo tekme, jbt godinama nisam bio na Bilinom, :plac: a, ovo je ključno, da su ostali na vlasti nikada mi ne bismo dobili novi statut jer to oni nisu dozvoljavali. Koliko god prezirem i ne podnosim Fudu, ova promjena vlasti u Zenici nam je pogodovala da klub dobijemo u svoje ruke, a evo koje rezultate trenutno imamo, skoro skinuli dugove!
On reko milion, a stranka?
Pa sta ti govori? Momka licno znam. Veliki Celikovac sigurno i sto je do njega pomagao je klubu dosta puta da niko ne zna a to najbolje znaju ljudi iz uprava.
Glupost je da pljujemo ljude samo onako da znamo povrano ljude ili sto je in da se pljuje odredeni lik.
Svakako nije ova tema za ovu stranicu. Pozdrav i svi na stadion danas

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 13 maj 2023, 08:58

Bez Varde i Isakovića danas. Arežina se vratio. Afan Ibraković novi na spisku.

Danas je tekma manite se politike i prepucavanja od kojeg nema nikakve koristi. Hajde da uzivamo u ovom trenutnom Čeliku..

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 13 maj 2023, 10:13

Samo ću još ovo, i neću više o njemu ni politici. To se tako olako razbacuje miliončićima? Opet kažem, privatno o njemu ovdje ne govorim, ako je navijač i treba da pomaže klub kao mnogi drugi navijači, ovdje govorim o njemu kao javnoj osobi i političaru kao dio stranke koja nas je uništila i obećanjima kao da se radi od 10km, pa ću ja dati ako dobijem vlast... A znam i ja dotičnog, i ko je i šta je, tako da mi nemojte prosipati kojekakve pričice tu. Politici nema mjesta u klubu ma da se radi o bilo kome i da se na osnovu kluba ubiru politički poeni i hajd zdravo!

Vidimo se uskoro na BP!!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 maj 2023, 14:57

Taman vi zavrsili o politici sad cu ja nastavit 🤣🤣Jasmin jest pravi navijac Celika to niko ne spori ali politika je politika i on je nemocan tu ,jednostavno bili su na vlasti ko ih yebe i tacno da su oni nikad ne bi statut promijenili davo bi grad ali opet bi jedva licencu dobijali ,borili bi se za opstanak i imali duga 25 miliona Ovako Fudo ne valja obican manipulator lazov ali mi smo bojkotom,izmjenom statuta,odlaskom u kanton ,pritiskom na grad,raznim sponzorima,advokatima uspjeli izvuci milion od grada i dosli 10 000 do deblokade i bukvalno cist klub i zdrav...Danas 3 boda i lagano zavrsit sezonu i proc baraz i proslavit i dalje vidjet sta i kako.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 maj 2023, 15:09

BatistutA19 je napisao/la:
13 maj 2023, 14:57
Taman vi zavrsili o politici sad cu ja nastavit 🤣🤣Jasmin jest pravi navijac Celika to niko ne spori ali politika je politika i on je nemocan tu ,jednostavno bili su na vlasti ko ih yebe i tacno da su oni nikad ne bi statut promijenili davo bi grad ali opet bi jedva licencu dobijali ,borili bi se za opstanak i imali duga 25 miliona Ovako Fudo ne valja obican manipulator lazov ali mi smo bojkotom,izmjenom statuta,odlaskom u kanton ,pritiskom na grad,raznim sponzorima,advokatima uspjeli izvuci milion od grada i dosli 10 000 do deblokade i bukvalno cist klub i zdrav...Danas 3 boda i lagano zavrsit sezonu i proc baraz i proslavit i dalje vidjet sta i kako.
Jasminu Duvnjaku navijacu vrata sirom otvorena, Jasminu Duvnjaku politicaru nek je daleka lijepa kuca od Celika. Posto je nemocan u politici (ne samo on, vec bilo koji nas politicar), nek ne uzima Celik u usta i salje bilo kakva obecanja i ublehe. Celik ce opstati i napredovati i bez "politickih" para, a ako budemo zavisili od tog novca, onda smo dzaba krecili.

Naprijed Če!!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 13 maj 2023, 15:30

Duvnjak da je htio da mu Celik samo ostane ljubav u srcu nikada ga nebi koristio u svrhe populizma i obecavao nesto javno. Mogao je i dati/srediti taj milion i bez pompe. Covjek je pokusao iskoristiti klub za svoju korist pa je kao takav i podlozan pisanjima po forumima kao i svakom drugom obliku javne kritike. S**** se ja svakom navijacu u navijanje i ljubav prema klubu ako ga ispoljava kao Jasmin Duvnjak.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 maj 2023, 15:43

Što se tiče Jasmina Duvnjaka kao političara pokakim ga kad proljev budem imo,što se tiče Jasmina kao navijača opet ga pokakim,ko ga ebe! Ako je pmogo klubu nek je,svi mi pomažemo ko i on ali samo on Čelik koristi za popularizam njeg i stranke a mi ostali nismo od tog posla da koristimo Čelik u bilo šta! Nabijem ga na haklamaš i njeg i stranku mu! Danas na tekmi očekujem da se niko ne povrijedi,da se igra lijepo,rasterečeno,lepršavo i da ako se može pobjedi!
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 maj 2023, 17:58

Mijenjaj Fenana
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 maj 2023, 18:26

Ima li bar publike?

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 maj 2023, 18:30

phillies je napisao/la:
13 maj 2023, 18:26
Ima li bar publike?
Ima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 maj 2023, 18:30

Mashalla :D

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 13 maj 2023, 18:47

Kakva je situacija? Opet se klub ne oglasava, jel ocigledno da smo im pustili ili jednostavno lose igramo danas?

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 maj 2023, 18:50

Ne mislim da smo im pustili. Jednostavno igramo bez dvojice standardnih stopera. Nisam na tekmi pa pretpostavljam, Krivaja iskoristila jednu nasu greskku na pocetku i to je to.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 maj 2023, 19:15

Toliko o puštanju... :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 13 maj 2023, 19:22

JonSnow je napisao/la:
13 maj 2023, 19:15
Toliko o puštanju... :D
Ma brate eto kakvo je vrijeme doslo da nisam navikao da gubimo haha, samo 10 golova primili ove sezone, ovaj je 11.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 maj 2023, 19:33

Aaaaaaaaaaaaaaa

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 maj 2023, 19:40

Convicts je napisao/la:
13 maj 2023, 19:33
Aaaaaaaaaaaaaaa
Ko je bio na zapadu, razumije :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.