Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 09 avg 2014, 19:24

U 70. minuti Gojak je promašio prazan gol s obzirom da je zaksnio na jednu loptu.
:crazy:

Haj' makar vodimo
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 avg 2014, 19:33

Sa nama se stvarno nikada ne zna.Hugo je vanserijski igrac a pohvale i za cijelu ekipu. :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 avg 2014, 19:36

Ja bas jucer htjeo reci da ce Subasic se vratiti na meti klubova sa strane ako nastavi dobro igrati. I evo mu korak naprijed. :D

Ja sam kontao bice jos jedan gol, a i blizu je bilo. Samo neka smo pobjedili, pa bilo to 0-1, 0-2, 1-2 ili kako god.
Sada nam je dovoljno bod protiv Slobode uz laganu igru, kontre itd., a protiv Zvijezde svim silama do pobjede.

Cestitke ekipi, svaka im cast!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 avg 2014, 19:40

Mokroguz je napisao/la:Ja bas jucer htjeo reci da ce Subasic se vratiti na meti klubova sa strane ako nastavi dobro igrati. I evo mu korak naprijed. :D

Ja sam kontao bice jos jedan gol, a i blizu je bilo. Samo neka smo pobjedili, pa bilo to 0-1, 0-2, 1-2 ili kako god.
Sada nam je dovoljno bod protiv Slobode uz laganu igru, kontre itd., a protiv Zvijezde svim silama do pobjede.

Cestitke ekipi, svaka im cast!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvih dvadeset minuta smo ih nadigrali a onda smo poceli igrati neku svoju igru.Drugo ovi su kao imali incijativu a mi dvije sanse za ne vjerovati.Bravo za Mirzu sto je odmah zamijenio Brkovica nakon zajebancije kod gol sanse.
Idemo daalje.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 avg 2014, 19:52

Ko je usao umjesto Brkovica? :) I ko je onaj Merakovic bio? :lol: :lol:

Gledao sam bas utakmicu Slobode, ne znam kakvu impresiju su dali tokom prijateljske utakmice u Slavonskom Brodu, ali su stvarno jaka ekipa sada. Fukare navijaju na sav glas, proslo kolo protiv Zelje je k'o biblioteka u poredjenju. :P
Lijevo krilo im je jako, Secerovic, Mujkic i Mujic su mi dali dobru impresiju, a Celik vazda na desno krilo pokusava i probijao se. Ako bude Celik igrao ovako protiv nas onda i mi nosimo 3 boda od njih, a protiv Slobode je realan remi, a i nama je vaznije postediti igrace taj rani stres i umor da bi mogli zagrmjeti k'o oluja protiv Zvijezde i uzeti tamo sva tri boda.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 avg 2014, 20:03

Mokroguz je napisao/la:Ko je usao umjesto Brkovica? :) I ko je onaj Merakovic bio? :lol: :lol:

Gledao sam bas utakmicu Slobode, ne znam kakvu impresiju su dali tokom prijateljske utakmice u Slavonskom Brodu, ali su stvarno jaka ekipa sada. Fukare navijaju na sav glas, proslo kolo protiv Zelje je k'o biblioteka u poredjenju. :P
Lijevo krilo im je jako, Secerovic, Mujkic i Mujic su mi dali dobru impresiju, a Celik vazda na desno krilo pokusava i probijao se. Ako bude Celik igrao ovako protiv nas onda i mi nosimo 3 boda od njih, a protiv Slobode je realan remi, a i nama je vaznije postediti igrace taj rani stres i umor da bi mogli zagrmjeti k'o oluja protiv Zvijezde i uzeti tamo sva tri boda.
Moje misljenje da smo mnogo jaci bez obzira na dobar start Slobode.Nama treba jos malo vremena da Mirza to poslozi i da nam se ekipa ne gubi na momente i odstupaju od zacrtanog plana igre.
Red bi bio da se malo i ovi iz Alipasina,Svrakina i dr.podrze klub.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 avg 2014, 20:21

Danas u zapisniku Olimpica devet(9) igraca ispod 21 godine.Pola ekipe.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 avg 2014, 21:25

lupus je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ko je usao umjesto Brkovica? :) I ko je onaj Merakovic bio? :lol: :lol:

Moje misljenje da smo mnogo jaci bez obzira na dobar start Slobode.Nama treba jos malo vremena da Mirza to poslozi i da nam se ekipa ne gubi na momente i odstupaju od zacrtanog plana igre.
Red bi bio da se malo i ovi iz Alipasina,Svrakina i dr.podrze klub.
Upravo tako :thumbup:
Nadam se da hoce biti jos naroda na tekmi, bice dobra utakmica, nece ih mnogo kostati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 avg 2014, 21:27

Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem trebao biti.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 avg 2014, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 09 avg 2014, 21:32

Mancini je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem biti.
Pandja ima anginu pektoris a Karic je izrazio zelju za povratak u Slaviju.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 avg 2014, 21:34

lupus je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem biti.
Pandja ima anginu pektoris a Karic je izrazio zelju za povratak u Slaviju.
Karica licno poznajem i on sto mi je rekao je da bi volio ostati u Olimpiku,ali treba Olimpik da plati neku odstetu posto on jos ima 6 mjeseci ugovor sa Slavijom :)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 avg 2014, 23:05

Ne znam moze li ukinuti taj novi ugovor za 6 mjeseci ili kako to hoda, inace steta, bas bih volio da ga vidim u nasem kadru. :)
Pozdravi ga.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 23:08

ma Olimpic je bolja ekipa, al' našu šansu vidim u tome da bolje igrate u gostima :D a i Sadiković je čini mi se 2x ostao neporažen protiv Olimpica, obje tekme na Koševu se igrale :D

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 10 avg 2014, 09:29

Ova nam je pobjeda trebala iz psiholoskih razloga.Ekipa se vratila nakon teskog poraza.Mirza pred sobom ima vremena da racuna i kalkulise sa svim igracima za naredno kolo sto mu nije bio slucaj u prva dva kola.Muharemovic i Handjic se vracaju a valjda i Pandja ozdravi.
Jucer smo dobili nove vrijedne igrace,mladog Merajica koji je odigrao bez greske na poziciji lijevog beka i golmana Ostrakovica,daleko najboljeg golmana PL.Takodjer moram spomenuti Huga za kojeg mislim da nema igraca u PL koji ga moze zaustaviti ako je u elementu.
Bitna info za nas su pozivi za mladu repku U-19 pozvan je Gojak kao i za U-21 Plakalo.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2014, 17:53

Kadeti pobjedili 3:0 protiv Vitezovih na Otoci :cool:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2014, 17:57

slika

Svi juniori u sastavu imaju ime koje pocne sa A osim troje. :mrgreen:
To oni sada igraju protiv Viteza na Otoci, pocelo prije jedno 30 min.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2014, 20:04

Juniori takodjer pobjedili 4:0
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 12 avg 2014, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 avg 2014, 23:02

Izvještaj trajao minutu i nekoliko sekundi.:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 10 avg 2014, 23:07

Kako nas mediji posštuju u Sarajevu dobro nam radijske prenose ne ubace. :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2014, 23:26

[youtube][/youtube]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.