U 70. minuti Gojak je promašio prazan gol s obzirom da je zaksnio na jednu loptu.

Haj' makar vodimo
U 70. minuti Gojak je promašio prazan gol s obzirom da je zaksnio na jednu loptu.
Prvih dvadeset minuta smo ih nadigrali a onda smo poceli igrati neku svoju igru.Drugo ovi su kao imali incijativu a mi dvije sanse za ne vjerovati.Bravo za Mirzu sto je odmah zamijenio Brkovica nakon zajebancije kod gol sanse.Mokroguz je napisao/la:Ja bas jucer htjeo reci da ce Subasic se vratiti na meti klubova sa strane ako nastavi dobro igrati. I evo mu korak naprijed.![]()
Ja sam kontao bice jos jedan gol, a i blizu je bilo. Samo neka smo pobjedili, pa bilo to 0-1, 0-2, 1-2 ili kako god.
Sada nam je dovoljno bod protiv Slobode uz laganu igru, kontre itd., a protiv Zvijezde svim silama do pobjede.
Cestitke ekipi, svaka im cast!!![]()
![]()
![]()
Moje misljenje da smo mnogo jaci bez obzira na dobar start Slobode.Nama treba jos malo vremena da Mirza to poslozi i da nam se ekipa ne gubi na momente i odstupaju od zacrtanog plana igre.Mokroguz je napisao/la:Ko je usao umjesto Brkovica?I ko je onaj Merakovic bio?
![]()
![]()
Gledao sam bas utakmicu Slobode, ne znam kakvu impresiju su dali tokom prijateljske utakmice u Slavonskom Brodu, ali su stvarno jaka ekipa sada. Fukare navijaju na sav glas, proslo kolo protiv Zelje je k'o biblioteka u poredjenju.![]()
Lijevo krilo im je jako, Secerovic, Mujkic i Mujic su mi dali dobru impresiju, a Celik vazda na desno krilo pokusava i probijao se. Ako bude Celik igrao ovako protiv nas onda i mi nosimo 3 boda od njih, a protiv Slobode je realan remi, a i nama je vaznije postediti igrace taj rani stres i umor da bi mogli zagrmjeti k'o oluja protiv Zvijezde i uzeti tamo sva tri boda.
Upravo takolupus je napisao/la:Moje misljenje da smo mnogo jaci bez obzira na dobar start Slobode.Nama treba jos malo vremena da Mirza to poslozi i da nam se ekipa ne gubi na momente i odstupaju od zacrtanog plana igre.Mokroguz je napisao/la:Ko je usao umjesto Brkovica?I ko je onaj Merakovic bio?
![]()
![]()
Gledao sam bas utakmicu Slobode, ne znam kakvu impresiju su dali tokom prijateljske utakmice u Slavonskom Brodu, ali su stvarno jaka ekipa sada. Fukare navijaju na sav glas, proslo kolo protiv Zelje je k'o biblioteka u poredjenju.![]()
Lijevo krilo im je jako, Secerovic, Mujkic i Mujic su mi dali dobru impresiju, a Celik vazda na desno krilo pokusava i probijao se. Ako bude Celik igrao ovako protiv nas onda i mi nosimo 3 boda od njih, a protiv Slobode je realan remi, a i nama je vaznije postediti igrace taj rani stres i umor da bi mogli zagrmjeti k'o oluja protiv Zvijezde i uzeti tamo sva tri boda.
Red bi bio da se malo i ovi iz Alipasina,Svrakina i dr.podrze klub.
Pandja ima anginu pektoris a Karic je izrazio zelju za povratak u Slaviju.Mancini je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem biti.
Karica licno poznajem i on sto mi je rekao je da bi volio ostati u Olimpiku,ali treba Olimpik da plati neku odstetu posto on jos ima 6 mjeseci ugovor sa Slavijomlupus je napisao/la:Pandja ima anginu pektoris a Karic je izrazio zelju za povratak u Slaviju.Mancini je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.