Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Nije bas glupost kada AS i Marca objave istu informaciju vezanu za Real 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pa ok, slazem se. No, procitao sam clanak s macrca.com i ipak u samom clanku ne stoji nikakva konkretna informacija, niti bilo kakva izjava od nekog uposlenika iz kluba. Sve je to vise neka vrsta nagadjanja, koje je potaknuta ovim porazom, te povredom Higuain-a. Mislim da u Madridu sad prvenstveno trebaju skontati sta zele. Ako bi dovodili nekoga da pokrije ovo ispadanje Higuain-a, onda im Dzeko nije najbolja opcija, buduci da je isti jako jako skup. No, ukoliko zele da dovedu pojacanje u smislu da na duze staze konkurise za prvih 11, onda je Dzeko sigurno jedan od favorita.juznjak> je napisao/la:Nije bas glupost kada AS i Marca objave istu informaciju vezanu za Real
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nema šanse da ga Wolfsburg pusti. Hoeness ga ne bi pustio i da je ponuđeno 40 mio €. Bar ne sad, januara.
Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****.
Takav odnos Real ima prema vecini svojih igraca i zato mnogi mrze Real
Nikad Reak Madrid iako je ''kraljeski'' klub
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Huntelar, Benzema.. NE Real Madrid!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa koji se god klub za njega interesuje vi nadjete neko poredjenje sa nekim klocem. zavrsice kao ovaj ili onaj.... gdje god da ode do njega je, da je Huntelaar valjao ostao bi u Realu ili Milanu.Pauk je napisao/la:Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****.![]()
Vala bas.Plus cak i kad se ne uklopi u Real,Svi ti igraci odu u ''plaho''losije timove od recimo Vukova.calcio je napisao/la:pa koji se god klub za njega interesuje vi nadjete neko poredjenje sa nekim klocem. zavrsice kao ovaj ili onaj.... gdje god da ode do njega je, da je Huntelaar valjao ostao bi u Realu ili Milanu.Pauk je napisao/la:Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mislim da bi se Dzeko dobro uklopio u Real , nije tip Benzeme kojem das malo para i odma "**** fudbal , daj zene" ...vecina igraca koja je propala u Realu propala je zbog astronomskih plata... Ronaldo osim sto je uz Messija najbolji igrac svijeta , ima zadivljijuci karakter...Ima sve u zivoru (pare , zene , ljepotu) , a fudbal mu je uvijek na prvom mjestu... Dzeko(Lorrente), Kaka bi trebala biti nasa 2 pojacanja...
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Real je pravo mjesto za Edina i tu može pokazati koliko je stvarno moćan.
60 godina vjernosti.
Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
Sta covjek napisa i osta ziv. haha, Dzeko nema driblinga i pasa, hahaha. Jarane nekad upali Eurosport2 vikendom, pa se vrati na forumkuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Dobro ti je covjek napiso,stvarno upali nekad vikendom eurosport 2 pa ces vidit sve...Pa covjek je dao 9 golova u ekipi koja jedva se sastavlja saloptom,valjda bi ti to sve trebalo govorit.I mislim da bi On pod hitno treba prec u neki veliki klub,jer ce mu past motivacija kao i cijeloj ekipi sto je pala.pozdravszlaja je napisao/la:Sta covjek napisa i osta ziv. haha, Dzeko nema driblinga i pasa, hahaha. Jarane nekad upali Eurosport2 vikendom, pa se vrati na forumkuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
U sustini se slazem sa ovim postom.kuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
Cinjenica je da Dzeko nije jos provjeren u velikim utakmicama. Ako je suditi do sada ja bih rekao da nema dovoljan kvalitet za samog vrha. Nedostatak brzine , driblinga a prije svega mentalna snaga !!!
To se dalo primijetiti u utakmicama repke protiv jacih ekipa: Spanija, Portugal,Francuska ... nije ga bilo na mapi .... ipak je puno teze doci do gola na najvecem nivou ...
Al eto opet covjek mozda treba dodatnu motivaciju da bi se podigao jos na veci nivo. Treba da pokusa pa sta bude.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
zaboravljate kako je real unistio elvira baljica 
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Zabio Spancima .kimbo je napisao/la:U sustini se slazem sa ovim postom.kuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
Cinjenica je da Dzeko nije jos provjeren u velikim utakmicama. Ako je suditi do sada ja bih rekao da nema dovoljan kvalitet za samog vrha. Nedostatak brzine , driblinga a prije svega mentalna snaga !!!
To se dalo primijetiti u utakmicama repke protiv jacih ekipa: Spanija, Portugal,Francuska ... nije ga bilo na mapi .... ipak je puno teze doci do gola na najvecem nivou ...
Al eto opet covjek mozda treba dodatnu motivaciju da bi se podigao jos na veci nivo. Treba da pokusa pa sta bude.
U utakmicama protiv jacih dva gola protiv Manchestera Uniteda.
O brzini i driblingu.Pogledaj mec Wolfsburga protiv Milana.Nije zabio,ali je kopletnu odbranu izvaljao cijelu tekmu ko' mekinje.Ljudi nisu znali gdje se nalaze.
Neki ljudi bas potanko prate neke stvari,ili pogledaju utakmicu dvije i onda se daje zakljucak.
To tako ne ide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vi zaboravljate da se on vec dokazao u vise navrata na evropskom nivou, sjecate se utkmica LP-a prose sezone i golova Man. Utd., nije lako zabiti pored Ferdinanda i Vidica ali majstor je to uradio dva puta.
Moje misljenje je da bi njemu puno vise odgovarala engleska liga ili italijanska nego spanjolska, iako nemam neke simpatije u italiji volio bih da Edina zaigra u Juvetu, jer tu moze dosta napredovati, u jednoj provjerenoj ekipi, jest da im ne ide bas dobro u zadnje vrijeme ali Juve se polako vraca tako da bih ga volio vidjeti u dresu Juveta u sljedecoj sezoni
Moje misljenje je da bi njemu puno vise odgovarala engleska liga ili italijanska nego spanjolska, iako nemam neke simpatije u italiji volio bih da Edina zaigra u Juvetu, jer tu moze dosta napredovati, u jednoj provjerenoj ekipi, jest da im ne ide bas dobro u zadnje vrijeme ali Juve se polako vraca tako da bih ga volio vidjeti u dresu Juveta u sljedecoj sezoni
Mes Que Un Club
Mislim da Ferdinand i Vidic nisu igrali te dvije utakmiceamertiger je napisao/la:Vi zaboravljate da se on vec dokazao u vise navrata na evropskom nivou, sjecate se utkmica LP-a prose sezone i golova Man. Utd., nije lako zabiti pored Ferdinanda i Vidica ali majstor je to uradio dva puta.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Džeko nije provjeren u velikim utakmicama. A, recimo, bio je provjeren Higuain prije dolaska u isti Real. Huntelaar koji je kuburio u slabijoj ligi u odnosu na Bundesku? Činjenica je da je Džeko u 2 meča protiv jedne od najboljih odbrana na svijetu(Man. Utd), postigao 2 gola, tako da je to dovoljan pokazatelj da može igrati na vrhunskom nivou protiv vrhunskih odbrana. Trenutno je u klubu gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća, ali će se riješiti ovih ubleha nakon ove sezone. Da li će preći u Real, City, Bayern, Juventus ili neki peti tim, to je manje bitno. Bitno je da napusti ekipu koja je u totalnom knock-outu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro , buducnost ce sve pokazati. Ipak mislim da tih par utakmica nije bas dovoljno kao neki dokaz !harishp je napisao/la: Zabio Spancima .
U utakmicama protiv jacih dva gola protiv Manchestera Uniteda.
O brzini i driblingu.Pogledaj mec Wolfsburga protiv Milana.Nije zabio,ali je kopletnu odbranu izvaljao cijelu tekmu ko' mekinje.Ljudi nisu znali gdje se nalaze.
Neki ljudi bas potanko prate neke stvari,ili pogledaju utakmicu dvije i onda se daje zakljucak.
To tako ne ide.
Simptomaticne su mi dvije promasene sanse protiv Spanije i Portugala i totalna nemoc u velikim dijelovima spomenutih utakmicama za otkrivanje i probijanje protivnicke odbrane.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
o'Hani, Vidic je igro 100000%, za Ferdinanda nisam siguran ....Keane_Roy je napisao/la:
Mislim da Ferdinand i Vidic nisu igrali te dvije utakmice
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, antetokounmpo, Badgley, Beduin, Benko123, D97, DanijelTZ, denza, enobarca, HariTz, Kaunas, MiranGlasnic, napapijri1987, NKZ199207, PrijedorCarsija, RacioEmocionalan, random11, RobijasiZenica1988, s4mke, Scholl, Sheyi, Soli, tuzlanskinacin i 123 gosta.