Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

juznjak>
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la juznjak> » 02 dec 2010, 13:19

Nije bas glupost kada AS i Marca objave istu informaciju vezanu za Real slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 dec 2010, 13:29

juznjak> je napisao/la:Nije bas glupost kada AS i Marca objave istu informaciju vezanu za Real slika
Pa ok, slazem se. No, procitao sam clanak s macrca.com i ipak u samom clanku ne stoji nikakva konkretna informacija, niti bilo kakva izjava od nekog uposlenika iz kluba. Sve je to vise neka vrsta nagadjanja, koje je potaknuta ovim porazom, te povredom Higuain-a. Mislim da u Madridu sad prvenstveno trebaju skontati sta zele. Ako bi dovodili nekoga da pokrije ovo ispadanje Higuain-a, onda im Dzeko nije najbolja opcija, buduci da je isti jako jako skup. No, ukoliko zele da dovedu pojacanje u smislu da na duze staze konkurise za prvih 11, onda je Dzeko sigurno jedan od favorita.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 02 dec 2010, 14:17

Nema šanse da ga Wolfsburg pusti. Hoeness ga ne bi pustio i da je ponuđeno 40 mio €. Bar ne sad, januara.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 dec 2010, 14:35

Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****. :twisted:

Takav odnos Real ima prema vecini svojih igraca i zato mnogi mrze Real

Nikad Reak Madrid iako je ''kraljeski'' klub
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 14:41

Huntelar, Benzema.. NE Real Madrid!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 dec 2010, 14:41

Pauk je napisao/la:Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****. :twisted:

pa koji se god klub za njega interesuje vi nadjete neko poredjenje sa nekim klocem. zavrsice kao ovaj ili onaj.... gdje god da ode do njega je, da je Huntelaar valjao ostao bi u Realu ili Milanu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2010, 14:49

calcio je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Velika greska ako predje u Real, jer bi zavrsio kao Huntelaar, iako je Dzeko bolji, ali Real bi ga koristio pola godine i onda bacio u kantu za smece kao ****. :twisted:

pa koji se god klub za njega interesuje vi nadjete neko poredjenje sa nekim klocem. zavrsice kao ovaj ili onaj.... gdje god da ode do njega je, da je Huntelaar valjao ostao bi u Realu ili Milanu.
Vala bas.Plus cak i kad se ne uklopi u Real,Svi ti igraci odu u ''plaho''losije timove od recimo Vukova. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2010, 14:51

Mislim da bi se Dzeko dobro uklopio u Real , nije tip Benzeme kojem das malo para i odma "**** fudbal , daj zene" ...vecina igraca koja je propala u Realu propala je zbog astronomskih plata... Ronaldo osim sto je uz Messija najbolji igrac svijeta , ima zadivljijuci karakter...Ima sve u zivoru (pare , zene , ljepotu) , a fudbal mu je uvijek na prvom mjestu... Dzeko(Lorrente), Kaka bi trebala biti nasa 2 pojacanja...

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 02 dec 2010, 14:56

Real je pravo mjesto za Edina i tu može pokazati koliko je stvarno moćan.
60 godina vjernosti.

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 02 dec 2010, 15:09

Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 dec 2010, 15:20

kuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
Sta covjek napisa i osta ziv. haha, Dzeko nema driblinga i pasa, hahaha. Jarane nekad upali Eurosport2 vikendom, pa se vrati na forum
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 02 dec 2010, 15:51

szlaja je napisao/la:
kuk je napisao/la:Naravno da gotivimo nase igrace ali treba biti realan, nije Dzeko za velike klubove kao Real itd..jednostavno mu fali dosta toga, brzina, driblinga nema, nema pas, ne trci, niej lako igrati u gigantima poput Barselone, Reala , Man Ju itd..imace problema u jacim klubovima od Wolfsburga ali treba pokusati sto da ne...
Sta covjek napisa i osta ziv. haha, Dzeko nema driblinga i pasa, hahaha. Jarane nekad upali Eurosport2 vikendom, pa se vrati na forum
Dobro ti je covjek napiso,stvarno upali nekad vikendom eurosport 2 pa ces vidit sve...Pa covjek je dao 9 golova u ekipi koja jedva se sastavlja saloptom,valjda bi ti to sve trebalo govorit.I mislim da bi On pod hitno treba prec u neki veliki klub,jer ce mu past motivacija kao i cijeloj ekipi sto je pala.pozdrav

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 dec 2010, 15:59

U sustini se slazem sa ovim postom.

Cinjenica je da Dzeko nije jos provjeren u velikim utakmicama. Ako je suditi do sada ja bih rekao da nema dovoljan kvalitet za samog vrha. Nedostatak brzine , driblinga a prije svega mentalna snaga !!!
To se dalo primijetiti u utakmicama repke protiv jacih ekipa: Spanija, Portugal,Francuska ... nije ga bilo na mapi .... ipak je puno teze doci do gola na najvecem nivou ...

Al eto opet covjek mozda treba dodatnu motivaciju da bi se podigao jos na veci nivo. Treba da pokusa pa sta bude.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 dec 2010, 16:05

zaboravljate kako je real unistio elvira baljica :mrgreen:
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2010, 16:09

kimbo je napisao/la:
U sustini se slazem sa ovim postom.

Cinjenica je da Dzeko nije jos provjeren u velikim utakmicama. Ako je suditi do sada ja bih rekao da nema dovoljan kvalitet za samog vrha. Nedostatak brzine , driblinga a prije svega mentalna snaga !!!
To se dalo primijetiti u utakmicama repke protiv jacih ekipa: Spanija, Portugal,Francuska ... nije ga bilo na mapi .... ipak je puno teze doci do gola na najvecem nivou ...

Al eto opet covjek mozda treba dodatnu motivaciju da bi se podigao jos na veci nivo. Treba da pokusa pa sta bude.
Zabio Spancima .
U utakmicama protiv jacih dva gola protiv Manchestera Uniteda.
O brzini i driblingu.Pogledaj mec Wolfsburga protiv Milana.Nije zabio,ali je kopletnu odbranu izvaljao cijelu tekmu ko' mekinje.Ljudi nisu znali gdje se nalaze.
Neki ljudi bas potanko prate neke stvari,ili pogledaju utakmicu dvije i onda se daje zakljucak.
To tako ne ide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 02 dec 2010, 16:12

Vi zaboravljate da se on vec dokazao u vise navrata na evropskom nivou, sjecate se utkmica LP-a prose sezone i golova Man. Utd., nije lako zabiti pored Ferdinanda i Vidica ali majstor je to uradio dva puta.

Moje misljenje je da bi njemu puno vise odgovarala engleska liga ili italijanska nego spanjolska, iako nemam neke simpatije u italiji volio bih da Edina zaigra u Juvetu, jer tu moze dosta napredovati, u jednoj provjerenoj ekipi, jest da im ne ide bas dobro u zadnje vrijeme ali Juve se polako vraca tako da bih ga volio vidjeti u dresu Juveta u sljedecoj sezoni :D
Mes Que Un Club

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 dec 2010, 16:15

amertiger je napisao/la:Vi zaboravljate da se on vec dokazao u vise navrata na evropskom nivou, sjecate se utkmica LP-a prose sezone i golova Man. Utd., nije lako zabiti pored Ferdinanda i Vidica ali majstor je to uradio dva puta.

Moje misljenje je da bi njemu puno vise odgovarala engleska liga ili italijanska nego spanjolska, iako nemam neke simpatije u italiji volio bih da Edina zaigra u Juvetu, jer tu moze dosta napredovati, u jednoj provjerenoj ekipi, jest da im ne ide bas dobro u zadnje vrijeme ali Juve se polako vraca tako da bih ga volio vidjeti u dresu Juveta u sljedecoj sezoni :D
Mislim da Ferdinand i Vidic nisu igrali te dvije utakmice

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2010, 16:15

Čuj Džeko nije provjeren u velikim utakmicama. A, recimo, bio je provjeren Higuain prije dolaska u isti Real. Huntelaar koji je kuburio u slabijoj ligi u odnosu na Bundesku? Činjenica je da je Džeko u 2 meča protiv jedne od najboljih odbrana na svijetu(Man. Utd), postigao 2 gola, tako da je to dovoljan pokazatelj da može igrati na vrhunskom nivou protiv vrhunskih odbrana. Trenutno je u klubu gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća, ali će se riješiti ovih ubleha nakon ove sezone. Da li će preći u Real, City, Bayern, Juventus ili neki peti tim, to je manje bitno. Bitno je da napusti ekipu koja je u totalnom knock-outu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 dec 2010, 16:26

harishp je napisao/la: Zabio Spancima .
U utakmicama protiv jacih dva gola protiv Manchestera Uniteda.
O brzini i driblingu.Pogledaj mec Wolfsburga protiv Milana.Nije zabio,ali je kopletnu odbranu izvaljao cijelu tekmu ko' mekinje.Ljudi nisu znali gdje se nalaze.
Neki ljudi bas potanko prate neke stvari,ili pogledaju utakmicu dvije i onda se daje zakljucak.
To tako ne ide.
Dobro , buducnost ce sve pokazati. Ipak mislim da tih par utakmica nije bas dovoljno kao neki dokaz !

Simptomaticne su mi dvije promasene sanse protiv Spanije i Portugala i totalna nemoc u velikim dijelovima spomenutih utakmicama za otkrivanje i probijanje protivnicke odbrane.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 dec 2010, 16:27

Keane_Roy je napisao/la:
Mislim da Ferdinand i Vidic nisu igrali te dvije utakmice
o'Hani, Vidic je igro 100000%, za Ferdinanda nisam siguran ....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []