KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Zna li neko kad pocinje organizacija Kupa? I gdje? Mislim da bi bio pun pogodak kad bi Bosna u Skenderiji bila domacin...
za sto su direktno krivi on i West koji peljaju loptu po 20sec i nema drugog izlaza, sto je isto problem jelTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:30Jest, ali je razlika što je ogroman broj tih Atićevih one njegove preko ruke na kraju napada ili iz onog njegovog step backa, dok je jedno 90% Joesaarovih čisti, visokokvalitetni šutevi koje fula.JHam je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:34meni je veci problem npr Aticev sut, koji u ABA ima 28% na 40 pokusaja, dok Joesar ima 21% na 14 pokusaja, znaci covjek ne suta ni 2 po utakmiciTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:19
Takve nade onda prihvataš jedino ako bude finansijski jako pristupačan za narednu sezonu. Mislim, liku su 32 godine, ne bi čudilo ako doista i jeste u padu...
-
TripleThreat
- Kontakt:
A to je opet problem trenera i nedostatka autoriteta istog. Klinac je Atić radio to konstantno pod Bekirom, čak i u onim krnjavim sastavima bez velikih imena.JHam je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:33za sto su direktno krivi on i West koji peljaju loptu po 20sec i nema drugog izlaza, sto je isto problem jelTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:30Jest, ali je razlika što je ogroman broj tih Atićevih one njegove preko ruke na kraju napada ili iz onog njegovog step backa, dok je jedno 90% Joesaarovih čisti, visokokvalitetni šutevi koje fula.
"Your favorite player's favorite player" - MB
tebi ako treba trener da ti kaze nemoj solirat i sutat preko trojice, batali i bavi se pecanjem, nije kosarka za tebe, al slazwm se da bi Muha mogao malo da "stisne", do sad vjerovatno nije jer je bio prvi posao i sve to, al sad mislim da moze pokazati autoritet, pitanje je samo smije li svim igracima ili samo nekimTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:53A to je opet problem trenera i nedostatka autoriteta istog. Klinac je Atić radio to konstantno pod Bekirom, čak i u onim krnjavim sastavima bez velikih imena.JHam je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:33za sto su direktno krivi on i West koji peljaju loptu po 20sec i nema drugog izlaza, sto je isto problem jelTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:30
Jest, ali je razlika što je ogroman broj tih Atićevih one njegove preko ruke na kraju napada ili iz onog njegovog step backa, dok je jedno 90% Joesaarovih čisti, visokokvalitetni šutevi koje fula.
Joesara treba nabiti nogom odmah i zubca.
-
TripleThreat
- Kontakt:
To su takvi tipovi igračā koje ako trener ne obuzda autoritetom i disciplinom, teško da će sami sebe obuzdati na terenu. Atić pod Bekirom je najbolji primjer toga, najmanje srljanja je bilo za njegovo vrijeme.JHam je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:55tebi ako treba trener da ti kaze nemoj solirat i sutat preko trojice, batali i bavi se pecanjem, nije kosarka za tebe, al slazwm se da bi Muha mogao malo da "stisne", do sad vjerovatno nije jer je bio prvi posao i sve to, al sad mislim da moze pokazati autoritet, pitanje je samo smije li svim igracima ili samo nekimTripleThreat je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:53A to je opet problem trenera i nedostatka autoriteta istog. Klinac je Atić radio to konstantno pod Bekirom, čak i u onim krnjavim sastavima bez velikih imena.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Bekir i Bajic su jedini znali kako treba s Edinom
- VensanKasel
- Kontakt:
I Muhu , još sutra zbog psovanja Gospodara svih svijetova . Čudo nisi spomenuo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Prije par godina bht dok je prenosio nasu ligu i igrali Promo i Zirnjski.Boban Ninic Krhno boga pred kamerama izbio skandal u vakufu, prozivali ga svi , cak se i hodze oglasavale gradske
Ontopic Ako je Joesar poskup kao sto pricate onda ga ne treba ostavljati ali treba targetirati taj tip igraca kao on, dobar suter za 3 i dobar igrac bez lopte
Ontopic Ako je Joesar poskup kao sto pricate onda ga ne treba ostavljati ali treba targetirati taj tip igraca kao on, dobar suter za 3 i dobar igrac bez lopte
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kako bi ja volio da mi neko argumentuje sta je kosarkaski uradio taj Joessar pa da se toliko pominje.
Igra najgoru sezonu u zivotu, energija 0 bodova. Sut procentualno najlosiji u karijeri, prvi put on i igra ovako ozbiljan nivo da budemo realni. Poljska liga se ne moze porediti sa ovako jakom ABA ligom.
Ja bi zadrzao od stranaca Plummera pod moranjem ako nastavi ovako, na keca ostale bi sve dobro razmotrio.
Igra najgoru sezonu u zivotu, energija 0 bodova. Sut procentualno najlosiji u karijeri, prvi put on i igra ovako ozbiljan nivo da budemo realni. Poljska liga se ne moze porediti sa ovako jakom ABA ligom.
Ja bi zadrzao od stranaca Plummera pod moranjem ako nastavi ovako, na keca ostale bi sve dobro razmotrio.
Najteze ce biti Plummera i Younga zadrzati imat ce vjv dobre ponude EC/BCL timovaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:39Kako bi ja volio da mi neko argumentuje sta je kosarkaski uradio taj Joessar pa da se toliko pominje.
Ma unaprijedit ekipu sa 2-3 igraca umjesto Zubca, Joesaara i Salica plus nadoknadit odlaske kojih ce sigurno biti (nadam se ne vise od 2-3) i ekipa ce bit bombona.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nadam se da se okupo i sehadet opet donio.VensanKasel je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:08I Muhu , još sutra zbog psovanja Gospodara svih svijetova . Čudo nisi spomenuo .
Ne znam sto psuje, nije bio stranac u džamiji.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Joesar sigurno ne igra ispod 100K eura za sezonu, jer je u Poljskoj odbio produzenje ugovora za 90. Minimalno 10K eura mjesecno.
Ali inteligentan je Joesar
Treba to otjerati prvi dan nakon završetka sezone.
Treba to otjerati prvi dan nakon završetka sezone.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sta ako i Bosna bude igrala taj nivo?MElloo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:42Najteze ce biti Plummera i Younga zadrzati imat ce vjv dobre ponude EC/BCL timovaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:39Kako bi ja volio da mi neko argumentuje sta je kosarkaski uradio taj Joessar pa da se toliko pominje.
Može li se igrati BCL ako ne osvojimo titulu a Igokea bude igrala isto BCL?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 dec 2025, 11:28Sta ako i Bosna bude igrala taj nivo?MElloo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:42Najteze ce biti Plummera i Younga zadrzati imat ce vjv dobre ponude EC/BCL timovaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:39Kako bi ja volio da mi neko argumentuje sta je kosarkaski uradio taj Joessar pa da se toliko pominje.
Moze, mislim da je slicna situacija bila one sezone kad su se igrali kvalifikacije protiv Ludgiwgsburga
Mozda ostanu mozda dovedes druge istog levelaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 dec 2025, 11:28Sta ako i Bosna bude igrala taj nivo?MElloo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:42Najteze ce biti Plummera i Younga zadrzati imat ce vjv dobre ponude EC/BCL timovaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:39Kako bi ja volio da mi neko argumentuje sta je kosarkaski uradio taj Joessar pa da se toliko pominje.
Znas kako je u Evropi cak i euroligaski tim po 10 igraca promjeni, nikad ne znas
kako doći do ovih promo kodova?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.