PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Fudo meće svako malo, haman do mozga gurne pa zaborave blisku prošlost.
Hoćete li da otkupite copyright na pjesmu ''druga liga"?
Hoćete li da otkupite copyright na pjesmu ''druga liga"?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
A sad kaze zna sve sta se događa i da je reprogram zavrsenprisonbreak je napisao/la:Nije potpisan, al ce biti ubrzoturske pare dolaze, djaba ste se ponadali da nam je fudo stavio.

Pare stižu ako otmu od kurda sta hahahah
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sta tebe glupko interesuje sta se u celiku desava.Ako te bas interesuje:isplatili smo sve igrace,sve zaposlenike,sudije,nsbih,kupili sve utakmice,premirali vitez do kraja da igra za nas,podplatili Musiju za 6 bodova,nastimali x u gabeli,kupili vama kup ,premirali radnika protiv sirokog.Imamo para ne moze ih KOZA sazvakat.sviunapad1010 je napisao/la:A sad kaze zna sve sta se događa i da je reprogram zavrsenprisonbreak je napisao/la:Nije potpisan, al ce biti ubrzoturske pare dolaze, djaba ste se ponadali da nam je fudo stavio.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- prisonbreak
- Kontakt:
Ti si fkt' mnogo glup, ne vjerujem hahahahhasviunapad1010 je napisao/la:A sad kaze zna sve sta se događa i da je reprogram zavrsenprisonbreak je napisao/la:Nije potpisan, al ce biti ubrzoturske pare dolaze, djaba ste se ponadali da nam je fudo stavio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Kazu bice sve samo je lova kod radnicke partije kurdistana pa dok se izbore za to. More bit bidne 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ozraceni, ratom protiv Slobode ce te odvesti Celik u pakao a Robijase u nestanak.
Upsss, pa to se vec desava...
Upsss, pa to se vec desava...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Al’ kako se Musija prepao sto nije mogao Slobodu dobiti, a Turčin ga samo gleda ispod oka, a nema povratka para.
Još onaj Mrki dade go neupućen jetim
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Vi stvarno hoćete da Azmira zovemo da vam traži nazad onu opremu što je donirao, ne igrajte se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Mogla bi ono jetimu bit' zadnja utakmica za MDK. Jel' on svjestan sta je uradio?Hitman22 je napisao/la:Al’ kako se Musija prepao sto nije mogao Slobodu dobiti, a Turčin ga samo gleda ispod oka, a nema povratka para.
Ma 'ta ce Kebab boysi, otrest ce ih i bojac i Gosk...
- prisonbreak
- Kontakt:
Zovi, imamo novu.wobly92 je napisao/la:Vi stvarno hoćete da Azmira zovemo da vam traži nazad onu opremu što je donirao, ne igrajte se.
-
- Kontakt:
Nemoj zayebavatprisonbreak je napisao/la:Zovi, imamo novu.wobly92 je napisao/la:Vi stvarno hoćete da Azmira zovemo da vam traži nazad onu opremu što je donirao, ne igrajte se.

- prisonbreak
- Kontakt:
Ljubi te brat :*sviunapad1010 je napisao/la:Nemoj zayebavatprisonbreak je napisao/la:Zovi, imamo novu.wobly92 je napisao/la:Vi stvarno hoćete da Azmira zovemo da vam traži nazad onu opremu što je donirao, ne igrajte se.
-
- Kontakt:
@prison ljubi fudin i turcinov prije nego ti ga metnu. Cuj ti izjave: nek nam dofu i turcin stalno meću ovako, pa nema brate ti si zglajzo u helać skroz 

- prisonbreak
- Kontakt:
Hahah dragi brat moj kako ga izvlacisviunapad1010 je napisao/la:@prison ljubi fudin i turcinov prije nego ti ga metnu. Cuj ti izjave: nek nam dofu i turcin stalno meću ovako, pa nema brate ti si zglajzo u helać skroz

Bespotrebno je ista reci brat moj

-
- Kontakt:
Da li Šaban ikad vrati balvane?
- MocMahale444
Cevap ili pita.
Sarma od vinove loze/kiselog kupusa ili sogan dolma.
Grah ili Kupus.
Tufahije ili Baklava.
Argeta ili Sardina.
Bif tek ili glavuša.
Ikar ili goveđi.
Riza ili Leća.
Grah ili Kupus.
Tufahije ili Baklava.
Argeta ili Sardina.
Bif tek ili glavuša.
Ikar ili goveđi.
Riza ili Leća.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
0 ili 00MocMahale444 je napisao/la:Cevap ili pita.
Grah ili Kupus.
Tufahije ili Baklava.
Argeta ili Sardina.
Bif tek ili glavuša.
Ikar ili goveđi.
Riza ili Leća.

- MocMahale444
Nema kod tebe ili ili, ti popi kišu i pojede kamen
Tip kaze uzimamo vas 2 razlike i onda normalno kad nije bilo tako nece da nosi Havatar. Sramota ba
Nema sariela on bi birao hranu.. zato sam stavio bif tek.

Tip kaze uzimamo vas 2 razlike i onda normalno kad nije bilo tako nece da nosi Havatar. Sramota ba

Nema sariela on bi birao hranu.. zato sam stavio bif tek.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sloboda Tuzlaa

Nije istina stali su vam momci u Radakovu i izasli svi a vi ste nabrali. Nemoj brato lagat i evo objasnio ti je ANTIFA kako ste izbjegavali gostovanja gdje se mozete srest sa RA ili ultrasimaZenickiLC je napisao/la:@ANTIFA! ocigledno nisi bio u maglaju kad ste na pola auto puta okretali kombi i bjezali od nas glavom bez obzira,i ocigledno nisi bio na m17 kod radakova nedavno kad ste takoder stali na gas.Nije ovo ni mjesto ni vrijeme o pricanju o nabijackim grupama,ali moram kada pricas gluposti.

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, perodeformero i 45 gostiju.