22,5/Irving više @1.70
U dva susreta protiv Washingtona ove sezone je isao debelo preko ove granice, ubacivao je 32 i 28. Ovaj drugi match kad je ubacio 28 je igran prije 5-6 dana. Igra u dosta dobroj formi, Washington s njegove pozicije prima 23 poena, a vec je dvaput prelazio protiv njih, isto to ocekujem i veceras. Veliki plus je izostanak Love-a pa ce sve biti na Jamesu i Irvingu ali biram Irvinga zbog manje granice. Na neki drugi listic bi mogao James jer im je isto u jednom mecu koji je igrao zabio cak 34.
11,5/Valanciunas više @1.65
Jonas je na prosjeku od 13 poena i ove sezone je Portlandu vec ubacio 14. Portland najgore u ligi brani poziciju centra i svi ih pune, mislim da Valanciunas ima dosta kvalitete da prebaci ovu malu granicu protiv njih.
17,5/Z.Randolph manje @1.65
U izostanku Gasola Randolph je proigrao i igra odlicno. Zadnjih 5 tekmi je na prosjeku od 18 poena, zadnje tri tekme 19,22,19. Istina da su ti mecevi bili protiv nekih ekipa koji su slabiji pod kosem pa ih je natrpao, no danas ga ceka tezak posao protiv Favorsa i Goberta protiv koji je ove sezone u dva susreta zabio 8 i 10, ali je tad igrao Gasol. Svakako veceras ne ocekujem Randolpha na 18+ jer bi morao imati stvarno dobar postotak suta, te se ovdje ocekuje mali broj poena.
193,5/Memphis-Utah manje @1.80
Dvije ekipe koje primaju mali broj poena, Memphis bez Gasola koji je jako vazan za njih. U zadnjih 8 medusobnih nisu prelazili ovu granicu, nesto slicno ocekujem i danas. U wwinu ima nesto "sigurnija" granica od 198.5, ona najveca.
20,5/B.Lopez više @1.85
Zadnjih 5 tekmi na prosjeku od 23 poena, odnosno cijeli 2. mjesec je bio na takvom nekakvom prosjeku. Veceras protiv Denvera, ne ocekuje se nikakav BO i mogao bi Brook ponovo na 20+, Denver dosta los pod kosem, a obzirom kako Lopez igra u zadnje vrijeme vrlo izgledan par po meni. Ima sve ovlasti u napadu i uzima po 16-20 suteva uz nekoliko slobodnih, trebao bi ici preko.
Još neki izgledni po meni:
Towns 18.5 više, James 25.5 više, Lowry 22.5 više, Kemba 22.5 više.