Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
htio uplatit za 2 marke i ne obrisem marku i dodam broj 2 i evo za 12 fak maj lajf
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Real Madrid- Celta (SP) 1 1.50
Derby- Huddersfield 1 1.85
Hearts- Patrick 1 1.80
Everton- West Ham od 1.75
Augsburg- Leverkusen odg 1.75
Gateshead dg 1.60
Koef.: 27
Hearts- Patrick 1 1.80
Gateshead dg 1.60
Vjerovatno...jer ovaj put je duel koji mnogo znaci za obje ekipe tako da ce se ici ostrije nego sto je uobicajno u Bundesligi.admir12345 je napisao/la:Znaci to na zute igrat nije velika margina 4 zuta 1,65 kv sigurnija varijantamdeebosna je napisao/la:Moze malo morgen heheheadmir12345 je napisao/la:Moze li borusija dobit bayerna
1-0kokuz je napisao/la:Burnley - Blackburn 1 - 1.95
Veliki derbi Lancashirea je danas na programu od 13:30. Iako je uvijek nezahvalno i teško prognozirati derbije, ja danas olako tipujem na Burnley.
Burnley je jednostavno dosta bolja ekipa od Blackburna što i sama tabela pokazuje, a u zadnjih nekoliko sedmica uhvatili su i silovit nalet, tako da su na prethodnih 11 utakmica neporaženi. Ono što me dodatno ohrabruje jeste i domaći teren. Jednostavno Turf Moor je teško osvojiva tvrđava kroz čitavu povijest Burnleya. Blackburn je prošlo kolo dobio direktnog suparnika Burnleyu za prva dva mjesta - Middlesbrougha, što mene nije iznenadilo i očekivao sam da se Middlesbrough negdje oklizne, tako da sam tu tekmu imao 1x na Blackburn.
Sigurno da nas očekuje kvalitetan i zanimljiv dvoboj, gdje će, nadam se Burnley izvući novu pobjedu.

sa igračem više

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vikend je odjednom postao vrijeme darivanja i blagostanjaSlevinKelevra je napisao/la:Real Madrid- Celta (SP) 1 1.50
Hearts- Patrick 1 1.80
Gateshead dg 1.60

Pa da probamo

Evo jedan sa malo vecim kvotama :
Getafe - Sevilla 1 @3.8 (ovo sam uzeo na info od italijana nekoliko postova iznad)
Mouscron - Anderlecht 1 @3.6 (mislim da Anderlecht ovo nece uzeti,ne mogu ni gore ni dole a domacinu gori pod nogama i jednom su vec pokazali da mogu)
Lugo - Osasuna @2.9 (Osasuna se bori sa ulazak u visi rang,domacin na sigurnom,ni gore ni dole tako da vuce na gosta)
Ulog 10eu @35 = 350 eura
Getafe - Sevilla 1 @3.8 (ovo sam uzeo na info od italijana nekoliko postova iznad)
Mouscron - Anderlecht 1 @3.6 (mislim da Anderlecht ovo nece uzeti,ne mogu ni gore ni dole a domacinu gori pod nogama i jednom su vec pokazali da mogu)
Lugo - Osasuna @2.9 (Osasuna se bori sa ulazak u visi rang,domacin na sigurnom,ni gore ni dole tako da vuce na gosta)
Ulog 10eu @35 = 350 eura

13,5-McDermott MANJE @1.85 PSK
Odigrao je 59 utakmica ove sezone od koji ima 46 undera i 13 overa na ovu granicu. Prosjek poena mu je 9,2 a minutaza oko 23 minute. U zadnjih 10 utakmica mu je prosjek 15 poena i minutaza 30, to sve zbog mnogih izostanaka u Bullsima. Veceras se po svemu sudeci vraca Butler, a zaigrat ce i Gibson. Znaci tu su Rose,Butler i Gasol, glavna trojka Bullsa i u slucaju da oni svi zaigraju veceras, onda ne ocekujem previse poena za McDermotta veceras. Ocekujem i nesto smanjenu minutazu i manji broj suteva za njega. Po meni jako dobar pick ukoliko svi navedeni zaigraju. U nekim kladionicama ga cak vise i nema u ponudi.
Odigrao je 59 utakmica ove sezone od koji ima 46 undera i 13 overa na ovu granicu. Prosjek poena mu je 9,2 a minutaza oko 23 minute. U zadnjih 10 utakmica mu je prosjek 15 poena i minutaza 30, to sve zbog mnogih izostanaka u Bullsima. Veceras se po svemu sudeci vraca Butler, a zaigrat ce i Gibson. Znaci tu su Rose,Butler i Gasol, glavna trojka Bullsa i u slucaju da oni svi zaigraju veceras, onda ne ocekujem previse poena za McDermotta veceras. Ocekujem i nesto smanjenu minutazu i manji broj suteva za njega. Po meni jako dobar pick ukoliko svi navedeni zaigraju. U nekim kladionicama ga cak vise i nema u ponudi.
Wash Indiana+2.5 1 beal 17,5. vise
Detroit KP2
Cavs KP1
Wall 19,5 VIŠE
Ne sviđa mi se ponuda, odigrao sam samo ovo za večeras. Detroit u puno boljoj formi od domaćina, očekujem laganu pobjedu gostiju. Klivlend, mislim da jedva čekaju da počne tekma i da im vrate za poraz od prije neki dan.
Zida sam izabrao samo zbog dobrog matchupa, Hilla puni ko god stigne u zadnje vrijeme. Ukoliko ne odluči da ciglari večeras očekujem ga na nekih 22-25 poena večeras.
Ulog nizak.
Šukurac, dok sam ja pisao ovo izišle su nove informacije. Lopez i Young OUT večeras protiv Minesote. Uvezao bi KP1 na minesotu i Bojan 15,5 VIŠE.
Cavs KP1
Wall 19,5 VIŠE
Ne sviđa mi se ponuda, odigrao sam samo ovo za večeras. Detroit u puno boljoj formi od domaćina, očekujem laganu pobjedu gostiju. Klivlend, mislim da jedva čekaju da počne tekma i da im vrate za poraz od prije neki dan.

Šukurac, dok sam ja pisao ovo izišle su nove informacije. Lopez i Young OUT večeras protiv Minesote. Uvezao bi KP1 na minesotu i Bojan 15,5 VIŠE.

-
- Kontakt:
Ellis M. 14,5 - vise @ 1,85
- u zadnjih 10 utakmica protiv Wizardsa ima 9 overa
Minnesotta(-8.5) -Brooklyn - 1 @ 2,3
-netsi bez lopeza i younga
San Ant (-8.5) -Sacramento - 1 @ 1,4
-bice ovdje i preko 15 razlike, al eto
Wash-Indiana 200,5 vise @ 1,55
-3.im je utakmica ove sezone. prva je zavrsila sa ukupno 222 pts, druga sa 229 pts... ide lagano ova niska granica..
- u zadnjih 10 utakmica protiv Wizardsa ima 9 overa
Minnesotta(-8.5) -Brooklyn - 1 @ 2,3
-netsi bez lopeza i younga
San Ant (-8.5) -Sacramento - 1 @ 1,4
-bice ovdje i preko 15 razlike, al eto
Wash-Indiana 200,5 vise @ 1,55
-3.im je utakmica ove sezone. prva je zavrsila sa ukupno 222 pts, druga sa 229 pts... ide lagano ova niska granica..
- bugojanac1234
- Kontakt:
Bravo, steta sto u nas nema ovoliko igraca u ponudi, ovo je na osnovu analize bilo vrijedno toga da se singlira finojopaa7 je napisao/la:13,5-McDermott MANJE @1.85 PSK
jopaa7 je napisao/la:13,5-McDermott MANJE @1.85 PSK

Evo jedan rani NBA dok su svježe margine i kvote..
Curry 29,5 MANJE
Convington 13,5 VIŠE
3,61 Zmajevi
GSW igra protiv Lejkersa u gostima. Mislim da Curry neće biti nešto posebno motivisan da razbije sam protivnika i utrpa 40+. Uglavnom kad igraju protiv neke nejači kao što su Lejkersi tu nastupa Thompson i ostala klapa. Curry manje više, razigrava ekipu i ne troši se previše bez potrebe. Iskreno nadam se i BO do poluvremena tako da bi drugo trebao da presjedi na klupi. Convington jer su Okafor i Noel OUT za večeras, granica je manaj za poen ili dva nego što druge kladare nude. Kod Sixtersa kritična situacija što se rotacije tiče. Svega 9-10 igrača ima na raspolaganju, tako da starteri provode po 35+ na terenu. Neku noć su igrali i ispoštovao je Convington lagano sa 25 poena.
Randle 14,5 VIŠE
Middleton 20,5 VIŠE
3,61 Zmajevi
Lejkersi su večeras u zaista teškoj situaciji. Lou, Clarkson su OUT dok je Kobi upitan za večeras. Nešto se od nejga ne nadam puno jer ima problema sa ramenima, prošlu je odigrao samo 11 miinuta. Večeras se najviše očekuje od Randlea i Rusela. Biram ovog prvog zbog manje margine u Zmajevima. U premieru ga imate na 13,5. Trebao bi prebacit ovu granicu jer im je oskudna rotacija i trebao bi provest dosta vremena na terenu, jedino neka ekstremno ciglaška noć ga može ostavit ispod 15 poena. Middleton
, šta reći za ovog momka. Igra vjerovatno najbolju košarku u karijeri. Kod kuće još bolje igra gdje redovno prelazi ovu granicu. Večeras igraju pred domaćim navijačima protiv OKC, očekuje se tekma sa dosta poena tako da Middleton se nameće kao logičan izbor.
Danas napadamo strašna ponuda..

Curry 29,5 MANJE
Convington 13,5 VIŠE
3,61 Zmajevi
GSW igra protiv Lejkersa u gostima. Mislim da Curry neće biti nešto posebno motivisan da razbije sam protivnika i utrpa 40+. Uglavnom kad igraju protiv neke nejači kao što su Lejkersi tu nastupa Thompson i ostala klapa. Curry manje više, razigrava ekipu i ne troši se previše bez potrebe. Iskreno nadam se i BO do poluvremena tako da bi drugo trebao da presjedi na klupi. Convington jer su Okafor i Noel OUT za večeras, granica je manaj za poen ili dva nego što druge kladare nude. Kod Sixtersa kritična situacija što se rotacije tiče. Svega 9-10 igrača ima na raspolaganju, tako da starteri provode po 35+ na terenu. Neku noć su igrali i ispoštovao je Convington lagano sa 25 poena.
Randle 14,5 VIŠE
Middleton 20,5 VIŠE
3,61 Zmajevi
Lejkersi su večeras u zaista teškoj situaciji. Lou, Clarkson su OUT dok je Kobi upitan za večeras. Nešto se od nejga ne nadam puno jer ima problema sa ramenima, prošlu je odigrao samo 11 miinuta. Večeras se najviše očekuje od Randlea i Rusela. Biram ovog prvog zbog manje margine u Zmajevima. U premieru ga imate na 13,5. Trebao bi prebacit ovu granicu jer im je oskudna rotacija i trebao bi provest dosta vremena na terenu, jedino neka ekstremno ciglaška noć ga može ostavit ispod 15 poena. Middleton

Danas napadamo strašna ponuda..

Lousanne - Xamax 2 i oba daju @7.5
Pogledajte samo dosadasnje meceve i sve ce vam biti jasno!!!

Pogledajte samo dosadasnje meceve i sve ce vam biti jasno!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Svi parovi Serije A od 15h- odg3+
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislio sam nijedanSlevinKelevra je napisao/la:Svi parovi Serije A od 15h- odg3+

Lyon - Guingamp Over 2,5 @ 1,75
Valencia - Atletico 1x @ 1,95
Valencia - Atletico 1x @ 1,95
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 06 mar 2016, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.