Neka, dobar je @svrakino, on je bijela ovca u porodici. Unosi pozitivu na ovaj pdf.
ATLETICO DE MADRID!
Fali nam Kakanjaca.Sariel1987 je napisao/la:Care moj komplet ze do kanton na prepucavanjima,svaka mjesna zajednica zastupljena
Alal vam vjera
Nego nema nam neandertalka vec neko vrijeme.Dje zapelo ?
Uspjeli su radioaktivni i njih popljuvat.koji supanderi bogteskoroalen je napisao/la:Fali nam Kakanjaca.Sariel1987 je napisao/la:Care moj komplet ze do kanton na prepucavanjima,svaka mjesna zajednica zastupljena
Alal vam vjera
Nego nema nam neandertalka vec neko vrijeme.Dje zapelo ?
belosevic28 je napisao/la:Ma mali nije dobar nikako, amidzic mu ozenio neku likusu starija od njega 27 godina, drugi amidzic mu bludnicio sa rodicom, najdrazi mu rodjak Dalko kar'o od dajdzica zenu...e zamisli kakav je on
brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednomSariel1987 je napisao/la:Uspjeli su radioaktivni i njih popljuvat.koji supanderi bogteskoroalen je napisao/la:Fali nam Kakanjaca.Sariel1987 je napisao/la:Care moj komplet ze do kanton na prepucavanjima,svaka mjesna zajednica zastupljena
Alal vam vjera
Nego nema nam neandertalka vec neko vrijeme.Dje zapelo ?![]()
Ljudi regularni maksimalno al dzaba zeljezarija je to
E bravo ubode gabelosevic28 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SARAJVA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
Ti si iz Varesa
Al vi sebe lazetee.avenija je napisao/la: brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednom
Boli nas tuki, kod nas zene po tri sise imaju, vasa Maca mora placat silikone iz gradskog budzetaSariel1987 je napisao/la:Al vi sebe lazetee.avenija je napisao/la: brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednom
Od vas jedino vares i drvar turobniji
Jeko Maca?ZenickiLC je napisao/la:Boli nas tuki, kod nas zene po tri sise imaju, vasa Maca mora placat silikone iz gradskog budzetaSariel1987 je napisao/la:Al vi sebe lazetee.avenija je napisao/la: brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednom
evo ti jedan prijedlog pogledaj sutra u reflektore i onu koroziju narandjastu ili sta je vec ono na njima, prodjes 20 metara od njega karcionom dobijesSariel1987 je napisao/la:Al vi sebe lazetee.avenija je napisao/la: brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednom
Cuj avenije ajnstajnaavenija je napisao/la:evo ti jedan prijedlog pogledaj sutra u reflektore i onu koroziju narandjastu ili sta je vec ono na njima, prodjes 20 metara od njega karcionom dobijesSariel1987 je napisao/la:Al vi sebe lazetee.avenija je napisao/la: brate mi jesmo zagadjeni ali tuzla je pripjat i cernobil u jednom
ustvari ne gledaj u reflektore sunce ti zarko kod vas se pale svakih 20 godina, oslijepit ces niste navikli moguce se crne mrlje pred ocima![]()
![]()
Nije to njima bitno,oni samo finale broje kao titulubambus je napisao/la:Sretno Slobodi do 7,8,9,10....izgubljenog finala
Hvala na iskrenostibambus je napisao/la:Sretno Slobodi do 7,8,9,10....izgubljenog finala
Ono kad ti frajer iz tz napise da si sabanSariel1987 je napisao/la: Cuj avenije ajnstajna![]()
Ahahahha pa jeste sabani druga ligaa
Jesi ih doveo na festu, evo 3 dana vec smogovci ovdje, hajde neka ihsviunapad1010 je napisao/la:
Neka ih jos malo da imamo koga šamarat, pitari su u qurcu totalno.MocMahale444 je napisao/la:Jesi ih doveo na festu, evo 3 dana vec smogovci ovdje, hajde neka ihsviunapad1010 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, supervizor i 45 gostiju.