Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Al je onaj prodor Vidovica iz Viteza bio pravo dobar. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Drago mi je što su kadeti i juniori pobijedili.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To je buducnost naseg kluba-ČESTITKEMancini je napisao/la:Drago mi je što su kadeti i juniori pobijedili.
Još godinu dana ima, do ljeta 2015. godine.arelinho je napisao/la:Karica licno poznajem i on sto mi je rekao je da bi volio ostati u Olimpiku,ali treba Olimpik da plati neku odstetu posto on jos ima 6 mjeseci ugovor sa Slavijomlupus je napisao/la:Pandja ima anginu pektoris a Karic je izrazio zelju za povratak u Slaviju.Mancini je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas.Kritikujem kada treba,pohvalim kada treba.Pola ekipe mladih igrača ali povratkom Ledeta i Handžića u ekipu a i kada bude Redžepiju spremna dokumentacija ekipa će izgledati iskusnija i jača će konkurencija biti.Samo ne znam jeli Pandža povrijedžen?Sa Karićem mi je nejasna situacija oko njegovog statusa i tu bi najveći problem biti.

Pročitah Stefan Tomović u Olimpicu.Samo da ne bude da i on ima ugovor sa Slavijom do juna 2015. godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jeste li u punom sastavu protiv nas ili ce faliti neki igraci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ekipi se prikljucuju Muharemovic i Kenan Handjic.Ekipi se prikljucio i novopridosli golman Tomovic.Redjepi ima tretman stranca i cekaju se papiri.Za Vas nije bio stranac
te mu niste ni trazili radnu dozvolu.Pandja ce mislim odsustvovati.
Olimpic pocinje sa gradnjom kampa u Hadjicima.Treba se izgraditi 18 soba(dvokrevetnih i trokrevetnih),fitnes centar,sala za sastanke,restoran,cetiri svlacionice,svecana tribina i vjerovatno jos jedan(treci)travnati teren.
Bez puno pompe ali sigurno pravi se nesto veliko.

Olimpic pocinje sa gradnjom kampa u Hadjicima.Treba se izgraditi 18 soba(dvokrevetnih i trokrevetnih),fitnes centar,sala za sastanke,restoran,cetiri svlacionice,svecana tribina i vjerovatno jos jedan(treci)travnati teren.
Bez puno pompe ali sigurno pravi se nesto veliko.

Valjda će biti i vešeraj u sklopu kampa da ne kukaju pojedinci kako opremu sami peru odnosno mašina za veš pere.:-)Inače odlična priča.

On je poslije Slavije igrao za Borac, tako da nema.Mancini je napisao/la:Pročitah Stefan Tomović u Olimpicu.Samo da ne bude da i on ima ugovor sa Slavijom do juna 2015. godine.

Raskinuo je ugovor sa njima, imao neke druge kombinacije ali mu je eto izletio Olimpic i solidna plata pa je prihvatio.
Budu li igrali Lede i Handzic, mogli bi do puni plijen.
Subasic i Smajke u sastavu hevte, Bogi upisao asistenciju
Subasic i Smajke u sastavu hevte, Bogi upisao asistenciju

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://sportsport.ba/pazi_snima_se/bomb ... ena/137708" onclick="window.open(this.href);return false;"Bomba" u Brazilu: Germanov pogodak za sva vremena
[youtube][/youtube]
To je German gledao Olimpica i naucio od Djurica

[youtube][/youtube]
A samo prosle godine ne znam koliko je bilo ovakvih pogodaka, sjecam se ove posebno:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sloboda bez Radovanovica, Lede i Keno se vratili, ovo sve mirise na tri bobe nama. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To treba hladno uzeti i ici dalje.Mislim da ce i sef doci sa duzeg odmora i da nece biti zajebancije.
Olimpic: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Subašić, Šivšić, Gligorov, Gojak,
Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajraktarević, Kuduzović, Mehidić.
Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajraktarević, Kuduzović, Mehidić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOJJAAAAAAAAAAAAAAKK!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kakva utakmica, maloprije mu se ukazivala pomoc, za tren ustane i zabije gol

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Nema, barem ja nisam nasao, nego pratim sve tekstualne prenose 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Smajke se trudi, svaka mu cast. Steta sto Sivsic promasi ovo.Smajić je izblokiran, a onda Šivšić sa svega dva metra ne pogađa mrežu Tuzlaka iako se našao sam pred Fejzićem.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
BRAVO VUKOVI!!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.