Kako da ne...fazlinovic30 je napisao/la:Jedvaj > Spahic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kako da ne...fazlinovic30 je napisao/la:Jedvaj > Spahic
Zasto lazes? Vidio sam oba gola, i uopste nije bio umjesan ni u jedan.Batko je napisao/la:Kriv za dva gola, skrivio penal koji nije sviran i umalo autogol...
Na aparatima sam :kafa
Znači uskoro noga u guzicu, kao i u svakom klubu gdje je zaigr'o. Ništa novo.Batko je napisao/la:Kriv za dva gola, skrivio penal koji nije sviran i umalo autogol...
Na aparatima sam :kafa
Sramota jarane,mene stid isped njihCartman je napisao/la:Zasto lazes? Vidio sam oba gola, i uopste nije bio umjesan ni u jedan.Batko je napisao/la:Kriv za dva gola, skrivio penal koji nije sviran i umalo autogol...
Na aparatima sam :kafaUstvari u drugi sigurno nije, nisam tacno vidio ko je izgubio duel kod prvog, ali cini mi se Toprak.
Vidite sa kakvim ljudima imamo posla.
Ih i ti volis pretjerivat. A Kopenhagen je tim iz male lige sa puno novih igraca i lose su poceli sezonu, dok je Bayeru ovo bila prva zvanicna tekma sezone. Ne znam sta si ocekivao.aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica u rangu duela Mladost Velika Obarska - Drina, da se ovi nasi ne naljute. Pa sta je ono braco mila, duel Sarajeva i Veleza je bio milion puta gledljiviji. Ne mogu hodati, tempo igre kao u Tesnju, strasno, strasno.
Batko je napisao/la:kod drugog je sukrivac uz jos par igrača...
Ostavit će ga, treba se tema što prije bacit u smetlje.Belmin6 je napisao/la:Pa ovi ne mogu covjeka ostaviti na miru, iako se oprostio od svetog dresa.
bagrcavi je napisao/la:Batko je napisao/la:kod drugog je sukrivac uz jos par igrača...
![]()
Bio je na terenu, kriv je!
U Tešnju si bar mogo vidjet Sirovicu...aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica u rangu duela Mladost Velika Obarska - Drina, da se ovi nasi ne naljute. Pa sta je ono braco mila, duel Sarajeva i Veleza je bio milion puta gledljiviji. Ne mogu hodati, tempo igre kao u Tesnju, strasno, strasno.
Ne moze kralju imamo Zeljkovica i Kosorica.sanlituncay je napisao/la:Spahić će karijeru nastaviti u Željezničaru
bhsport je napisao/la:Ne moze kralju imamo Zeljkovica i Kosorica.sanlituncay je napisao/la:Spahić će karijeru nastaviti u Željezničaru
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 5 gostiju.