RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 31 jul 2011, 05:23

Ako ga misle napraviti nakaradna i bez drenaze bolje da i ne diraju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 jul 2011, 09:18

Ovo nema veze sa Velezom,ali ima sa Mostarom.Molio bih,ako neko moze da mi posalje link Skokova sa Starog mosta,volio bih pogledati. :o
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 jul 2011, 11:41

BICE GUSTO je napisao/la:Ovo nema veze sa Velezom,ali ima sa Mostarom.Molio bih,ako neko moze da mi posalje link Skokova sa Starog mosta,volio bih pogledati. :o

Tek u 16h pocinje
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 jul 2011, 12:01

Kakvo je vrijeme dole, postoji li mogucnost da budu otkazani skokovi?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 13:07

u koliko sati se momci večeras vraćaju u Mostar?

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 31 jul 2011, 13:14

tanzla je napisao/la:Kakvo je vrijeme dole, postoji li mogucnost da budu otkazani skokovi?
40 u hladu :)
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 16:37

Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 jul 2011, 18:22

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Joj, to bi bilo super (dobiti reflektore).Jos samo napraviti i istocnu tribinu stadiona.U svakom slucaju @Alem85,ako ovo bude istina imas cevape sa kajmakom u Rote od mene. :D
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:20

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Aleme ne širi dezinformacije. To što pričaš nije tačno i može imat loše posljedice.

Evo zašto se jedino treba vjerovati samo rodjeni-mostar forumu. Ovdje se izmišljaju vijesti i to unosi nemir među navijače Veleža koji čuju 50 netačnih informacija i onda ispada ko da neko u upravi laže ili uzima sebi sredstva od nekih reflektora. A ko će ubjediti onoliku masu da to što se priča nije istina.

A sve počelo evo ovako - rekao neko na sportsport forumu da će neko vani platit reflektore, a pošto od tog ništa nema kad bude da nema instaliranih reflektora - počet će priča neko ukro. A sve obična izmišljotina.

Aleme, molim te ne plasiraj ovakve informacije više.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:23

Za SVE tačne informacije o Veležu posjetite samo zvaničnu stranicu FK Velež, a ako želite još bolje informacije postanite donator FK Velež i pošaljite email upravi a tamo će svakom donatoru odgovorit.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 31 jul 2011, 19:23

Smiri se Majstore ne napadaj covjeka objasni mu fino ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2011, 19:25

Pa i on je napisao "nacuo",sta odmah napadate coveka,forum i sluzi da se vidi sta je tacno a sta netacno,nije napisao lik da je Velez dobio reflektore,nego da je nacuo da bi mozda mogli dobiti. ;)

p.s.
Moze lista svih odlazaka i dolazaka u Velez nisam uspeo naci nigde sve zajedno,a mrzi me traziti transfer po transfer.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 19:30

NERETVA HLADNA STARI MOSTE VELEZ I RAJA!!!!

EVO I SLIKE
http://****/web/photo.aspx?m=8e ... 00c5a3f654" onclick="window.open(this.href);return false;

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 jul 2011, 19:38

Devil je napisao/la:Pa i on je napisao "nacuo",sta odmah napadate coveka,forum i sluzi da se vidi sta je tacno a sta netacno,nije napisao lik da je Velez dobio reflektore,nego da je nacuo da bi mozda mogli dobiti. ;)

p.s.
Moze lista svih odlazaka i dolazaka u Velez nisam uspeo naci nigde sve zajedno,a mrzi me traziti transfer po transfer.
hadzidjulbic otiso, zaimovic je zavrsio karijeru to znam a dosli su: hasanovic,bobic,merzic,ceric,spahic,coric,lakicevic

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:39

Neka meni Amel oprosti, nije u redu od njega pravit primjer ostalima, ali ću vam iskreno tvrditi 3-4 slučaja da je upravo ovakva, naizgled mala, stvar stvorila ogroman problem. Primjer: utakmica Željo - Velež 3:2 na Grbavici, kad su pojedinci "načuli" sa se nekoliko igrača zadržalo na poluvremenu pa pustili Želji. Eto Velež pustio Želji na Grbavici. To bi isto bilo ko nama Željo pustio u Vrapčićima.

Dalje, bila je jedna o plastičnoj travi što je neko donirao. A nidže veze priča. Šupljak žešči. Možda je neko imo tu ideju i možda je neko i pričo s nekim o tome, ali daleko da je uprava Veleža i čula o toj temi a ne raspravljala otvoreno. A ispade neko nešto zataško, ukro, itd.

Ovakve "načule" informacije nisu nimalo naivne.

Sve zvanične informacije su ILI: samo sa fkvelež zvaničnog sajta ili ako si donator, nazovi ili pošalji email i neko će odgovorit ili sad uskoro će rodjeni-mostar biti prerađen pa će donatori i članovi FK Velež za sezonu 2011/2012 imat pristup direktnom kontaktu sa ljudima u upravi. To počinje sutra ili prekosutra nekad.

A sve ostale info zanemarite.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 31 jul 2011, 20:00

MostaracVelezovac je napisao/la:Neka meni Amel oprosti, nije u redu od njega pravit primjer ostalima, ali ću vam iskreno tvrditi 3-4 slučaja da je upravo ovakva, naizgled mala, stvar stvorila ogroman problem. Primjer: utakmica Željo - Velež 3:2 na Grbavici, kad su pojedinci "načuli" sa se nekoliko igrača zadržalo na poluvremenu pa pustili Želji. Eto Velež pustio Želji na Grbavici. To bi isto bilo ko nama Željo pustio u Vrapčićima.

Dalje, bila je jedna o plastičnoj travi što je neko donirao. A nidže veze priča. Šupljak žešči. Možda je neko imo tu ideju i možda je neko i pričo s nekim o tome, ali daleko da je uprava Veleža i čula o toj temi a ne raspravljala otvoreno. A ispade neko nešto zataško, ukro, itd.

Ovakve "načule" informacije nisu nimalo naivne.

Sve zvanične informacije su ILI: samo sa fkvelež zvaničnog sajta ili ako si donator, nazovi ili pošalji email i neko će odgovorit ili sad uskoro će rodjeni-mostar biti prerađen pa će donatori i članovi FK Velež za sezonu 2011/2012 imat pristup direktnom kontaktu sa ljudima u upravi. To počinje sutra ili prekosutra nekad.

A sve ostale info zanemarite.
Poznat si mi pravo sa rodjeni foruma :lol: :lol: ;)
Slazemo se, ali Alem je dobar momak nije od onih koji ser.u po forumu, sve je u dure :mrgreen:
NERETVA HLADNA, STARI MOST, VELEŽ I RAJA
slika
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 20:52

Ali na kraju ipak čitam i vjerujm zvaničnoj stranici kluba, ako sam pogriješio, ok i ispravite me, mada iako se nešto načuje, to ne ispada ili skoro nikada nije tačno, ali eto, mada ne ljutim se to me upozoravate a pogotovo se neljutim na Mostarac vELEZOVAC. POZDRAVLJAM TE.

Samo ako se sjećate sezone 2003/04 kada smo se borili za ulazak u PL sa budućnosti, 15 dana prije duela Jedinstvo - Budućnost u Bihaću, jedan od komšja mi je u oči rekao, da nećemo ući u PL jer je tekma prodata tj. jedinstvo će pustiti Budućnosti, a ja mu odgovorio ma ne vjerujem ulaze rođeni, ali nije se desilo i meni je još jedan čovjek rekao tačnu sumu novca koliko je budućnost dala jedinstvu za ulazak u PL, neću da klevetam, ali mi je čovjek ovako rekao, i kasnije se ispostavilo da nismo ušli upravo zato to nismo platili. Ovo sam sve čuo svojim ušima, ako mi ne vjerujete bit ću u 3 kolu na Koševu, pa ako upoznam neke od vas ispričat ću vam sve što mi je rečeno. još jednom pozdrav i nisam želio da uzbuđuejm strasti....

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 21:29

DOBRE VIJESTI STIZU NAM IZ OSLA
NA
NORWEY CUPU 2011 NASA DJECA SU VECERA U PRVOJ UTAKMICI POBIJEDILA Sunndal2 SA VISOKIH 7-0

BRAVO MOMCI!!!!
JOS JEDAN DOKAZ DA U VELEZU IMA TALENATA

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 31 jul 2011, 21:45

Tvoj dres i moja krv, ista je boja to :P

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 22:55

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;

jos jedna lijepa vijest iz naseg veleza

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []