Zeljka ne namjesta,zeljka ga prima i dajeRigoletto je napisao/la:težak udarac za želju na dan odigravanja uzvratne utakmice polufinala kupa. Naime, tužiteljstvo BiH istražuje čak 3 namještene utakmice !!!

Zeljka ne namjesta,zeljka ga prima i dajeRigoletto je napisao/la:težak udarac za želju na dan odigravanja uzvratne utakmice polufinala kupa. Naime, tužiteljstvo BiH istražuje čak 3 namještene utakmice !!!
ova utakmica je cista ko suza! al cekam da vidim koje su to utakmice na listi... prije nego sto budem komentarisao...Lakoste je napisao/la:
To je ova utakmica, bili su na razgovoru iz zeljkana u savezu vec, sprema se kazna
To je orginalni joge poceraajrob do bagro je napisao/la:Jest Mujaga jbtZenickiLC je napisao/la:Jooj to je ovaj bolid sa zeljinim salom,mujaga il nesto tako hahhaharob do bagro je napisao/la:Ima li klipova onog debila iz Tuzle kad se snimao po Sarajevu trazio lafo Chipa i Poparu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav glupan u pm.
E sad zamisli kad takav bolid postroji pitare i ne smiju da mu pisnu.rob do bagro je napisao/la:Na stomaku mu tetovaza Hooligan![]()
![]()
Jel bio punac sa njima?Lakoste je napisao/la:Pitaj Siljka koji je u drustvu Tomislava Cuica bio na razgovoru u savezu.
U toj utakmici nije bio preokret.Goosman je napisao/la:Jel bio punac sa njima?Lakoste je napisao/la:Pitaj Siljka koji je u drustvu Tomislava Cuica bio na razgovoru u savezu.
Op op op Piksi nam se vratio još gori i još glupljiLakoste je napisao/la:Pitaj Siljka koji je u drustvu Tomislava Cuica bio na razgovoru u savezu.
Mislim da tome nije mjesto na ovom forumu i na ovoj temi.biceDUPLA je napisao/la:postavit cu da vidite odrona.
Mi ako pocnemo ulazit bit će to nasilno i bolno....i ne zagadjuj temu cobane durmitorskiVirtu4l je napisao/la:Uđete na temu Slobode i shvatite zašto ih smatramo nižom rasom.
Može li ukratko? Strah me i ući tamo, ko zna kakvih infekcija ima. Ono što sam ovdje vidio, tjera me na najviši stepen mjera sigurnosti, kontam da za tamo ne postoji ni oprema.Virtu4l je napisao/la:Uđete na temu Slobode i shvatite zašto ih smatramo nižom rasom.
Ne može to ukratko prijatelju, ali eto, pokušaću. Prvo su se jednoglasno složili da je sudija Željin i već unaprijed znaju da će ih unakaziti, onda ide vrijeđanje glavnog grada i navijača najtrofejnijeg i najvećeg kluba u jednoj nam jedinoj, tu i tamo neko provuče nešto i o Zenici, a onda slijedi ona tipična seljačko/malograđanska furka o lošem vremenu i nekom potopu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Može li ukratko? Strah me i ući tamo, ko zna kakvih infekcija ima. Ono što sam ovdje vidio, tjera me na najviši stepen mjera sigurnosti, kontam da za tamo ne postoji ni oprema.Virtu4l je napisao/la:Uđete na temu Slobode i shvatite zašto ih smatramo nižom rasom.
Čuj euforija u Tuzli, zagrcnuh seVirtu4l je napisao/la: Ni slova o utakmici, o nekoj euforiji, ekipi, konkretno o polufinalu kupa i solidnim šansama za prolaz u finale.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, EastMadness, feniksptica, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Gomis99, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, senad82, supervizor, Zeko87 i 164 gosta.