Ima kad ne odigras do kraja. Kad odigras sva kola pa bude razlika i bod to je to. Ovako kad imas veci broj bodova u opticaju ne mozes racunati isto razliku od bod, tri i od 11, 12 bodova.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vi omalozavate sve titule, koje su drugi osvajali. Po vasoj prici svi su osvajali titule uz neciju pomoc, samo su vase legalne.ZaZelju je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:09Ta nidje veze titula je nesto za sto bi se trebali boriti svi patrioti ove zemlje jer time se priznaje drzavnost ove zemlje stecena 1943. Nije bitno ko je tada osvojio tu titulu. Neprijatelji ove zemlje je ne priznaju iako su je priznali i susjedi i komsije u svojim drzavama. Navijaci fk Sarajevo je omalozavaju samo zato sto je Zeljo taj kome se titula treba dijeliti.feniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:01Kae kakvi su prihvatili bi titulu. Ekipa koja je na prvom mjestu da ne treba prihvatit titulu..
A to sve pricaju navijaci ciji klub trazi da im se prizna nidje veze titula prije 70 i nesto godina.
Ljoze ja kao neutralni posmatrac izmedju vas sarajlija mislim da je ovo na dusu zelje ako proglase sarajevo prvakom. Dobili ste ih 2 puta u derbiju i na kraju oni ispred vas, vama na dusu stvarno kada ste to dopustili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
I drugi nisu odigrali do kraja, kako ti znas da nece neko ispustiti razliku od 10 bodova.
Evo i skoti prekinuse
- feniksptica
- Kontakt:
Pusti me Bogati ti prica patrotizam i neprijatelji. Najveci ''prijatelji i zastitnici'' nas svaki dan kradu prave budalama ne treba nam niko vise. Nemoj koristit tu patetiku..ovdje kad nista drugo ne prolazi u Bosni svi potezu pitanje nacionalizma patriotizma i ugrozenosti.ZaZelju je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:09Ta nidje veze titula je nesto za sto bi se trebali boriti svi patrioti ove zemlje jer time se priznaje drzavnost ove zemlje stecena 1943. Nije bitno ko je tada osvojio tu titulu. Neprijatelji ove zemlje je ne priznaju iako su je priznali i susjedi i komsije u svojim drzavama. Navijaci fk Sarajevo je omalozavaju samo zato sto je Zeljo taj kome se titula treba dodijeliti.feniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:01Kae kakvi su prihvatili bi titulu. Ekipa koja je na prvom mjestu da ne treba prihvatit titulu..
A to sve pricaju navijaci ciji klub trazi da im se prizna nidje veze titula prije 70 i nesto godina.
I Hercegovini
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@redbull93
Ne govorim ja samo za poziciju prvu vec za sve. Npr. sad odluce da bude izbacivanje bod vas dijeli od opstanka, a 33 su u igri.
To da ima nase krivice sto nismo prvi ima naravno. Nije bilo ni srece nekad da ti budem iskren npr. protiv Sirokog na Grbavici gdje izgubismo, a po sansama i tome bili 10x puta bolji. Ja to kazem nije bilo sudjeno vjerovatno.
@fks74
Moze ispustiti, ali prakticno je malo teze to nego da se ispusti bod, tri. Mora se poklopiti nekoliko rezultata tj. utakmica da se izgubi ta prednost, a u ovakvim situacijama kao nasa jedna utakmica je dovoljna. Opet kazem 33 boda nisu mala na osnovnu cjelokupnog bodovnog stanja u ovoj nasoj ligi. Kod nas i 8. mjesto je u 3-4 boda za tim 4. mjestom koje moze da vodi u Evropu.
Ne govorim ja samo za poziciju prvu vec za sve. Npr. sad odluce da bude izbacivanje bod vas dijeli od opstanka, a 33 su u igri.
To da ima nase krivice sto nismo prvi ima naravno. Nije bilo ni srece nekad da ti budem iskren npr. protiv Sirokog na Grbavici gdje izgubismo, a po sansama i tome bili 10x puta bolji. Ja to kazem nije bilo sudjeno vjerovatno.
@fks74
Moze ispustiti, ali prakticno je malo teze to nego da se ispusti bod, tri. Mora se poklopiti nekoliko rezultata tj. utakmica da se izgubi ta prednost, a u ovakvim situacijama kao nasa jedna utakmica je dovoljna. Opet kazem 33 boda nisu mala na osnovnu cjelokupnog bodovnog stanja u ovoj nasoj ligi. Kod nas i 8. mjesto je u 3-4 boda za tim 4. mjestom koje moze da vodi u Evropu.
- feniksptica
- Kontakt:
DA smo igrali kup pa haj, **** vas medjusobni vise, nije liga samo Sarajevo i Zeljo ( mislim hvala vama sto nas uzdizete) valja i ostale ekipe pobijedit. Trener mora bit maher pa nahajcat ekipu i protiv manjih protiv velikog rivala trener i ne treba. I niste vi neutralni, nemoj dzaba pisat, znas da proglasnjenjem prvog ispadaju zadnja dva. Mi barem priznamo hocemo prvo mjesto hocemo titulu i boli nas. Vi sve izokola za dobrobit fudbala ovog onog a zapravo su vam interesi licni dosta manji, da rival ne bude prvak i da se ne ispadne pa se mora drzat strane koja ce te spasitredbull93 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:16Ljoze ja kao neutralni posmatrac izmedju vas sarajlija mislim da je ovo na dusu zelje ako proglase sarajevo prvakom. Dobili ste ih 2 puta u derbiju i na kraju oni ispred vas, vama na dusu stvarno kada ste to dopustili.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa evo opet neprijatelji ove zemlje rade sve na tome da se sezona prekine iako svi u regiji igraju. Interesatno da su opet iz fk Sarajevo ti koji nemaju nista s tim da se sezona zavrsi bezobzira sto je kod nas epidemioloska situacija jako dobra. Ovo sto iz rs-a rade nema veze sa virusom vec sto zele na silu da uguraju Borac u Evropu.
Ja bih pisao isto i to ti se mogu zakleti u sta god da je ovako stanje samo da je gore eto Zrinjski ili bilo ko drugi. Meni to nema puno veze sto ste vi konkretno i ishodi derbija. Ja sam i rekao ako u maju stanje bude lose, mjere se ne budu skidale nikakav problem da se prekine i tad ne bih trazio ni n od nastavka. Ovako kad vidim sve ovo tj. stanje kakvo je u drzavi po pitanju mjera, drzava koje se vracaju fudbalu, ovo vucaranje od strane Saveza i svih ostalih, na sta se ide i kako ovo fercera sve nije mi dobro. To mi vala i pravi najvecu ljutnju. Zivota mi da ne volim ovoliko Zelju vec da sam neki simpatizer ili kako god se to kaze nikad vise ne bih pogledao ovo ovdje. Ovako kad volim ovoliko ne mogu bas lako to uraditi. Ybg. 
Hocete li prestati vise lagati na FKSarajevo?ZaZelju je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:26Pa evo opet neprijatelji ove zemlje rade sve na tome da se sezona prekine iako svi u regiji igraju. Interesatno da su opet iz fk Sarajevo ti koji nemaju nista s tim da se sezona zavrsi bezobzira sto je kod nas epidemioloska situacija jako dobra. Ovo sto iz rs-a rade nema veze sa virusom vec sto zele na silu da uguraju Borac u Evropu.
Imate zvanicno sta klub zeli, a to sto mi vas zayebaavamo na ovaj ili onaj nacin nema nikakve veze sa tim sto pricas.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kad kazu odigrana 22 kola, utakmice odigrane na domacem terenu i u gostima, pa ne bi bilo neregularno da proglase Sarajevo sampionom. Sarajevo kojeg je glavni konkurent za titulu ( Zeljo ) ponizio na Grbavici, a isto i na Kosevu, Mladost zadnju utakmicu jedva dobise pri kraju tekme, protiv simin hana znamo sta je bilo, protiv zadnjeg na tabeli, iako osakaceni nerijeseno odigraju, pa i protiv Slobode nerijeseno koja je konkurent za ispadanje. Po meni definitivno nisu 100% zasluzili titulu, izadji na teren i igrom dokazi da si dostojan titule. Iako ce opet biti kako kazu ovi papci sto se za sve pitaju yebo ih otac 
- feniksptica
- Kontakt:
Isto ko djecu akd ucis kako gledat na sat. Pa nije Sarajevo krivo sto se prekinulo, nit SArajevo izricito trazi prekid nit to sami rade. Da smo mi sami davno bi se nastavilo. Nas sta je jasan, radije ovu polusezonu zavrsit kako bi se mogao normalno pripremat za nastavak nego sad pod svaku cijenu ici na igranje i sledecu sezonu unistit sve timove. I dalje stojim iza toga da ako se krene od prvog jula u jakom ritmu, te evropa za neke timove to ce bit samoubistvo i nece se ekipe oporavit zadugo. Koliko je sad to vrijedno igranja ove szone ne znam.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta je bilo protiv tuzla city? Njima sviran nepostojeci penal a nama nije svirao? Jel to?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:43Kad kazu odigrana 22 kola, utakmice odigrane na domacem terenu i u gostima, pa ne bi bilo neregularno da proglase Sarajevo sampionom. Sarajevo kojeg je glavni konkurent za titulu ( Zeljo ) ponizio na Grbavici, a isto i na Kosevu, Mladost zadnju utakmicu jedva dobise pri kraju tekme, protiv simin hana znamo sta je bilo, protiv zadnjeg na tabeli, iako osakaceni nerijeseno odigraju, pa i protiv Slobode nerijeseno koja je konkurent za ispadanje. Po meni definitivno nisu 100% zasluzili titulu, izadji na teren i igrom dokazi da si dostojan titule. Iako ce opet biti kako kazu ovi papci sto se za sve pitaju yebo ih otac![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ono kad si prvi na tabeli sa 3 boda prednosti, i pametnjakovici pricaju kako nismo zasluzili titulu
Sta li je to bitnije od bodova, lijepa igra?
Treba onda mjenjati pravila, da se bodovi dobijaju ko ljepse igra.
Sta li je to bitnije od bodova, lijepa igra?
Treba onda mjenjati pravila, da se bodovi dobijaju ko ljepse igra.
- feniksptica
- Kontakt:
Bodovi se gledaju, kako nismo dostojni titule a prvi, i jos sam kazes osakaceni igrali. TEk sad potpuno spremni i vecina igraca dostupna. Ne postoji tabela za lijep fudbal. Pobjede do koji smo mi dosli su rezultat stvaranja mentaliteta ( Zrinjski, RAdnik, Velez Mladost )Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:43Kad kazu odigrana 22 kola, utakmice odigrane na domacem terenu i u gostima, pa ne bi bilo neregularno da proglase Sarajevo sampionom. Sarajevo kojeg je glavni konkurent za titulu ( Zeljo ) ponizio na Grbavici, a isto i na Kosevu, Mladost zadnju utakmicu jedva dobise pri kraju tekme, protiv simin hana znamo sta je bilo, protiv zadnjeg na tabeli, iako osakaceni nerijeseno odigraju, pa i protiv Slobode nerijeseno koja je konkurent za ispadanje. Po meni definitivno nisu 100% zasluzili titulu, izadji na teren i igrom dokazi da si dostojan titule. Iako ce opet biti kako kazu ovi papci sto se za sve pitaju yebo ih otac![]()
Pitaj navijace Zelje nek ti iskreno kazu sta bi radije..''pobjedu na guzove'' ko mi protiv Mladosti, il dauniste protivnika, da ga izdominiraju u svakom segmentu a izgube ( Siroki )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko ih **** titula je nasa
do iduce sezone bit ce bolje pripremajte se za godisnjicu eto vam sehica da vam brani
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I šta si htio reci? Opet pored svih tih rezultata prvi smo na tabeli. To sto Zeljo nije iskoristio dva karanja (slobodno mogu tako reci) mog kluba na Grbavici i na Koševu, to je njihov problem. Ja ti opet kazem i garantujem ti da je Zeljo trenutno na prvom mjestu da su u istoj situaciji kao mi prvi bi izdali saopstenje da se treba prvi proglasiti za sampiona. Al eto, nek im se da taj bajramski turnir (sto stihi receMostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:43Kad kazu odigrana 22 kola, utakmice odigrane na domacem terenu i u gostima, pa ne bi bilo neregularno da proglase Sarajevo sampionom. Sarajevo kojeg je glavni konkurent za titulu ( Zeljo ) ponizio na Grbavici, a isto i na Kosevu, Mladost zadnju utakmicu jedva dobise pri kraju tekme, protiv simin hana znamo sta je bilo, protiv zadnjeg na tabeli, iako osakaceni nerijeseno odigraju, pa i protiv Slobode nerijeseno koja je konkurent za ispadanje. Po meni definitivno nisu 100% zasluzili titulu, izadji na teren i igrom dokazi da si dostojan titule. Iako ce opet biti kako kazu ovi papci sto se za sve pitaju yebo ih otac![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ja samo kazem sta i kako mislim, nemam nista protiv Sarajeva cak sta vise volio bih da osvoje, imam dosta raje iz Sarajeva, ali ne na ovakav nacin nego da se do kraja odigra i tako osvoje, ali Boze moj sta je tu je situacija je takva kakva jest. Normalno da se bodovi gledaju, najbolji primjer za to je Juventus , slabo igraju a osvajaju titule, zato ih niko i ne voli 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nije niko kriv što se prekinulo prvenstvo. Ali vi bi da se ne igra dalje a da vam dodijele titulu. Normalno je da ako se ne završi da se poništi prvenstvo jer niko i ne ispada iz lige, a u evropu će ići trenutni plasman i trebate biti zadovoljni.feniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:47Isto ko djecu akd ucis kako gledat na sat. Pa nije Sarajevo krivo sto se prekinulo, nit SArajevo izricito trazi prekid nit to sami rade. Da smo mi sami davno bi se nastavilo. Nas sta je jasan, radije ovu polusezonu zavrsit kako bi se mogao normalno pripremat za nastavak nego sad pod svaku cijenu ici na igranje i sledecu sezonu unistit sve timove. I dalje stojim iza toga da ako se krene od prvog jula u jakom ritmu, te evropa za neke timove to ce bit samoubistvo i nece se ekipe oporavit zadugo. Koliko je sad to vrijedno igranja ove szone ne znam.
Evo jesi li ti za prekid prvenstva bez dodjeljivanja titule vama?
Opet kažem jedino pravedno je da se odigra ovih 11 kola i kup i završi kako treba sve na terenu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.