Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Sedam specijalaca penderica nasrnuli na maloljetnika

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
U Tuzlu stiglo policijsko pojačanje iz Sarajeva i Zenice. I dalje primjetan manji broj policije u odnosu na broj demonstranata. SlonTV
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
i u banja luci sutra protesti 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Demonstranti pozivaju policiju da spuste oružije i šitove i da im se pridruže u protestima
Pobjeda je bolja od orgazma!
- firefirefirely
- Kontakt:
Sad treba u Sarajevu i u Zenici napravit sranje, pa da ne znaju gdje ce sa policijomProbisvjet je napisao/la:U Tuzlu stiglo policijsko pojačanje iz Sarajeva i Zenice. I dalje primjetan manji broj policije u odnosu na broj demonstranata. SlonTV
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Nosi **** gdje im je mjesto

-
Evil Genius II
oni su svoje poslove platili i do 20000 KM. ne udaraju za vladu i politicare, oni udaraju za svoje guzice.Gorki je napisao/la:Demonstranti pozivaju policiju da spuste oružije i šitove i da im se pridruže u protestima
daj boze da grijesim.
Dosta nam je suplje! DOSTA!
Dosta nam je svega! DOSTA!
VRATI TE NAM PLATE!
VRATI TE NAM PLATE!
Dosta nam je svega! DOSTA!
VRATI TE NAM PLATE!
VRATI TE NAM PLATE!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Povodom današnjih demonstracija u Tuzli, oglasio se i Sindikat srednjeg i visokog obrazovanja, odgoja, nauke i kulture BiH Tuzlanskog kantona.
„Nakon informacija koje smo dobili od sindikalnih povjerenika iz srednjih škola u Tuzli da ima učenika povrijeđenih od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova TK, a koji su redovno išli u školu, pozivamo Vladi TK i MUP-a TK da ne primjenjuju prekomjerno i neselektivno silu.
U suprotnom, bićemo prisiljeni pozvati sve profesore, nastavnike i roditelje da izađu i zaštite svoje učenike i svoju djecu“, navodi se u saopćenju.
- francobaresi
- Kontakt:
Nekoliko autobusa zaustavljeno na Šićkom, u njima su bili ljudi koji su došli dati podršku protestantima. Policija nije dozvolila autobusima da uđu u grad, ali su ljudi izašli iz busa i krenuli pješke.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Probisvjet
- Kontakt:
u Sarajevu sukob policije i demonstranata
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
francobaresi je napisao/la:Nekoliko autobusa zaustavljeno na Šićkom, u njima su bili ljudi koji su došli dati podršku protestantima. Policija nije dozvolila autobusima da uđu u grad, ali su ljudi izašli iz busa i krenuli pješke.
svaka čast.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zamisli ti molim te tog mentalnog sklopa onog idiota Čauševića. Umjesto da podnese ostavku i konačno sjaše sa pozicije on pošalje policiju na ljude i djecu, krv na sve strane, o materijalnoj šteti da ne govorimo. I danas se k'o zadnja neka stvar izvuk'o na zadnja vrata i pobjeg'o. I opet će večeras pričat' o tobožnjoj političkoj pozadini protesta dok ljudi stradaju po ulici. On treba da krivično odgovara zbog toga što je protivustavno naredio komandiru policije i ministru unutrašnjih poslova da šalju policiju na ljude. Ima li obraza taj bijednik. Sjahaćeš sa stolice Čauševiću, i ti i tvoja klika, a onda nek ti je Bog na pomoći.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Boga mi, oni ce se pravo nahodatGorki je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Nekoliko autobusa zaustavljeno na Šićkom, u njima su bili ljudi koji su došli dati podršku protestantima. Policija nije dozvolila autobusima da uđu u grad, ali su ljudi izašli iz busa i krenuli pješke.
svaka čast.
ZZ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djeca imaju srce kao lavovi! Svaka cast svima danas koji su pruzali i koji pruzaju otpor...
Pravda je na nasoj strani, pravda ce pobijediti. Hvala svima u BIH koji su dali podrsku, nova generacija ce da pravi revoluciju, nasi roditelji su zakazali
Pravda je na nasoj strani, pravda ce pobijediti. Hvala svima u BIH koji su dali podrsku, nova generacija ce da pravi revoluciju, nasi roditelji su zakazali
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto ih za pola sata.moj uzor-S.G je napisao/la: Boga mi, oni ce se pravo nahodat
- tyler durden
- Kontakt:
Odgadaju li se ispiti radi ovog?
Drug je fasovo danas pendrek, masnica preko citavih ledja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znam da ja kada sam bjezao pokusao utrcati na gradjevinu, kad ljudi zakljucali. A na pravni se ulijetalo, tamo je haos bio. Garant i na PMF 
a ne bi bilo lose, imam 2 iduce sedmice otvorio knjige nisamtyler durden je napisao/la:Odgadaju li se ispiti radi ovog?![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."