Sto to? Sta imam od prijenosa domace utakmice? Jedino dijaspora da gleda...ever je napisao/la:Prenose nas na Areni sljedeće sedmice protiv Slavije! TO!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
izgleda ce nas prenosit na areni al jb to svi na grbavicu poslije dvije gostujuce pobjede 8racunam i gabelu
)dovoljan razlog

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
sun.. ce vama retardirano razglabate o glupostima ide li ba neko momke podrzat u gabelu ... cuo sam da ja karta i put valjda 30 km..... kako doc i uplatit put zna li neko

Obezbjeđeni su autobusi za gostovanje u Gabeli!
Cijena puta je 20 KM.
Uplate su u četvrtak i petak od 19 do 20 sati u prostorijama Udruženja!
Maloljetnim osobama neće biti dozvoljene uplate, osim ako putuju u pratnji roditelja ili staratelja. Cijena karte za utakmicu je 10 KM. Okupljanje je u 12:30, polazak u 13 sati.
Cijena puta je 20 KM.
Maloljetnim osobama neće biti dozvoljene uplate, osim ako putuju u pratnji roditelja ili staratelja. Cijena karte za utakmicu je 10 KM. Okupljanje je u 12:30, polazak u 13 sati.
gdje je to udruzenje prvi put putujem na gostujucu tekmunime_tm87 je napisao/la:Obezbjeđeni su autobusi za gostovanje u Gabeli!
Cijena puta je 20 KM.

-
- Kontakt:
vidite da je ovo predstavnik torcide pa ispituje maloksks je napisao/la:gdje je to udruzenje prvi put putujem na gostujucu tekmunime_tm87 je napisao/la:Obezbjeđeni su autobusi za gostovanje u Gabeli!
Cijena puta je 20 KM.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
gdje je to udruzenje prvi put putujem na gostujucu tekmu
[/quote]
Titova 38 b

Titova 38 b

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
vjeruj mi nisam nijedna politicka partija,ali ja cu ovog Koldzu podrzati,ipak se radi znam zahvaljujuci Ivici,ali ipak ovo je znak da ako ovaj bude izabran nece bit ipraznih obecanja jer je vec usao "duboko" za stadion..nadam se da ce ovo konacno ici naprijed,izgleda do sad optimisticnobagrcavi je napisao/la:Isto ko da će izbori uskoro
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Ultras1921
- Kontakt:
Cim je Ivica umjesan to znaci da ce nesto od ovoga i biti 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto se mene tice nek' se zove SNSD arena i nek' umjesto lokomotive postave bistu Dodika,ali samo neka ga vise NAPRAVE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Politika i političke partije me ne interesuju, jer su sve ista vnago.Pojava Ivice Osima u svemu ovome mi daje neku nadu da mi moglo biti nešto od ovoga, ali opet koliko puta do sad smo "rekonstruisali" stadion i pravili "arene".Dok ne vidim bagere, rođenom ocu ne vjerujem.old school je napisao/la:vjeruj mi nisam nijedna politicka partija,ali ja cu ovog Koldzu podrzati,ipak se radi znam zahvaljujuci Ivici,ali ipak ovo je znak da ako ovaj bude izabran nece bit ipraznih obecanja jer je vec usao "duboko" za stadion..nadam se da ce ovo konacno ici naprijed,izgleda do sad optimisticnobagrcavi je napisao/la:Isto ko da će izbori uskoro
DRUG NEBI TI PUNCA
Važno je da se nešto priča, a koliko vidim, čini se da se nešto i radi.
Sama projektna dokumentacija kosta nekoliko desetina hiljada maraka i to je korak naprijed.A da ne pricamo da je to prvi i osnovni korak za bilo sta dalje.bistrikboy je napisao/la:Sto se mene tice nek' se zove SNSD arena i nek' umjesto lokomotive postave bistu Dodika,ali samo neka ga vise NAPRAVE!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 23 avg 2012, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mora da je i ovo neregularno, cim je on umjesan.Ultras1921 je napisao/la:Cim je Ivica umjesan to znaci da ce nesto od ovoga i biti

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Iskreno mislio sam da i vise kosta,znam za jedan prijekat na Otoci gdje to sve kostalo 120k maraka,elem dobro je sto je Telecom tu,kod njih rijetko kad cujem supljake.Bosnjaci su topile87 je napisao/la:Sama projektna dokumentacija kosta nekoliko desetina hiljada maraka i to je korak naprijed.bistrikboy je napisao/la:Sto se mene tice nek' se zove SNSD arena i nek' umjesto lokomotive postave bistu Dodika,ali samo neka ga vise NAPRAVE!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.