PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Karambeu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 13:29

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ni slova o utakmici, o nekoj euforiji, ekipi, konkretno o polufinalu kupa i solidnim šansama za prolaz u finale.
Čuj euforija u Tuzli, zagrcnuh se :lol:
A kad skontaš da im i taj prolaz u finale ne znači ništa, razumljive su mi teme o kojima pišu. Imaju oni briga oko opstanka sad kad nemaju gdje dogovoriti. :kafa:
Nemamo mi sta dogovarati,zna se ko stima, cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece...Idete vi zeeeenicani u federalku vec poslije vikenda :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 apr 2018, 13:35

Čuli smo to već, dajte nešto novo. :yawn:
Karambeu je napisao/la:cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece
Potrudite se da preživite naredne dvije, možda vam je to i neki rekord, na Bilinom vam je svakako gašenje. :beba:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2018, 13:37

S-Y-L-A-R je napisao/la:na Bilinom vam je svakako gašenje. :beba:
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 13:44

S-Y-L-A-R je napisao/la:Čuli smo to već, dajte nešto novo. :yawn:
Potrudite se da preživite naredne dvije, možda vam je to i neki rekord, na Bilinom vam je svakako gašenje. :beba:
Od Prljace gasenje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Toliko su vas nafurali s ovim kupovinama da ste povjerovali da je frajer trener :lol: :lol:

I jeste za Prljace i Kasumovica :mrgreen:

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 13:47

Virtu4l je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:na Bilinom vam je svakako gašenje. :beba:
slika
Gledaj ovog neostvarenog pametologa, daj nam neku emotivnu kolumnu da ti svi pisu kako si trebo biti novinar a eto ti imas samo 50 000 postova na forumu...Nije mu se kaze dalo :lol: :lol: :lol: :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 apr 2018, 13:50

Karambeu je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Čuli smo to već, dajte nešto novo. :yawn:
Od Prljace gasenje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Toliko su vas nafurali s ovim kupovinama da ste povjerovali da je frajer trener :lol: :lol:

I jeste za Prljace i Kasumovica :mrgreen:
Prljača je gospodin !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 apr 2018, 13:59

Gospodin, sljedece godine titula.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2018, 14:00

Svakim novim postom dokazuju da su moje tvrdnje tačne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 18 apr 2018, 14:04

sviunapad1010 je napisao/la:[quote="MocMahale444"
A klepe mogu proći nisu loše.
Nisam vidio ziv bio sto se ljutis ,gledam neke tekme trazim greske :D[/quote]

Eki analiziras tekme. Pa jesi sta skonto :D[/quote]
Šta će Retardinjo skontat, i sad množi s nulom pa mu se rezultati ne uklapaju. (zadatak od Tobeta). :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 18 apr 2018, 14:06

Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost :urnebes: :mrgreen:

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 14:09

nickiZe88 je napisao/la:Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost :urnebes: :mrgreen:
Haha jest bas uvijek proigraju kad zagusti, odjednom Salcinovic postane Ronaldo a Pandza je bolji od Ramosa :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako nista drago mi je da je ovo lazno bratstvo konacno isplivalo na povrsinu.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 18 apr 2018, 14:13

Karambeu je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost :urnebes: :mrgreen:
Haha jest bas uvijek proigraju kad zagusti, odjednom Salcinovic postane Ronaldo a Pandza je bolji od Ramosa :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako nista drago mi je da je ovo lazno bratstvo konacno isplivalo na povrsinu.
Ma crknite od muke sto cemo vas pojest :urnebes: :urnebes:

Ko ce s vama biti braca, vi ste posebna sorta ljudi, svi vam krivi kad neko pobjedjuje :mrgreen:

Uzivajte i gledajte kako se cupate za opstanak u ligi sa Goskom, noga u federalku :tralala: :tralala:

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 14:19

nickiZe88 je napisao/la:
Uzivajte i gledajte kako se cupate za opstanak u ligi sa Goskom, noga u federalku :tralala: :tralala:
Ma ja vas nikad nisam gotivio, uvijek sam prizeljkivao da ispadnete. Skoro svaki dan sam u Zenici poslom jedno vrijeme bio i mozda je na mene uticala ta vasa totalna depresija. Na ulicama brze cvike, kockacte glave na svakom uglu,oni malo sredjeniji furaju lazne louis vuiton torbice i slicna vnago, depresivna i negativna spika..Prica vam ko da ste najbitniji u drzavi a realno prkno obicno.

Vec vidim trenera prljacu, kasumovica, kriminalca olugna i ostatak ovog olosa na tribinama kako su stigli tamo gdje pripadaju...A naredne sezone vam se i brat Musija pridruzuje jer se necete zadugo vratiti.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 18 apr 2018, 14:27

Karambeu je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:
Ma ja vas nikad nisam gotivio, uvijek sam prizeljkivao da ispadnete. Skoro svaki dan sam u Zenici poslom jedno vrijeme bio i mozda je na mene uticala ta vasa totalna depresija. Na ulicama brze cvike, kockacte glave na svakom uglu,oni malo sredjeniji furaju lazne louis vuiton torbice i slicna vnago, depresivna i negativna spika..Prica vam ko da ste najbitniji u drzavi a realno prkno obicno.

Vec vidim trenera prljacu, kasumovica, kriminalca olugna i ostatak ovog olosa na tribinama kako su stigli tamo gdje pripadaju...A naredne sezone vam se i brat Musija pridruzuje jer se necete zadugo vratiti.
Standardno seljacic odmah pocinje da vrijedja na osnovu ljudi koji zive u nekom gradu jer ne zna na drugaciji nacin :urnebes: ne znam samo ko te pusti u nas divni grad...

Idi cuvaj koze i ovce i da te nisam cuo :lol:

Svii su protiiv vaas, sad je i Musija kuknjava

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 18 apr 2018, 14:32

Karambeu je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:

Slobodanko radodajko jel voda u usima, a k...... u ustima :D
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2018, 14:33

SAMO JAKO TUZLO,SAMO JAKO SLOBODO.

GAZI PLAVU NEJJAC!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 14:41

nickiZe88 je napisao/la:
Standardno seljacic odmah pocinje da vrijedja na osnovu ljudi koji zive u nekom gradu jer ne zna na drugaciji nacin :urnebes: ne znam samo ko te pusti u nas divni grad...

Ima puno dobrih ljudi u Zenici i normalnih, ako nista zbog njih povlacim napisano, ali je cinjenica da vam ovi prvi dominiraju u mnogim sferama zivota.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2018, 14:49

Karambeu je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:

Ima puno dobrih ljudi u Zenici i normalnih, ako nista zbog njih povlacim napisano, ali je cinjenica da vam ovi prvi dominiraju u mnogim sferama zivota.
Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacis :urnebes: :urnebes:
Joj komedije ovih dana :mrgreen:
FK SARAJEVO.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 18 apr 2018, 14:51

mma_hz je napisao/la: Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacis :urnebes: :urnebes:
Hajde evo bez vrijedjanja :D Kako god prizeljkujem im da ispadnu sto ce se valjda i desiti...To je samo volja i misljenje mene kao pojedinca, nemaju potrebe da se ljute :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2018, 14:53

Karambeu je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacis :urnebes: :urnebes:
Hajde evo bez vrijedjanja :D Kako god prizeljkujem im da ispadnu sto ce se valjda i desiti...To je samo volja i misljenje mene kao pojedinca, nemaju potrebe da se ljute :D
Vakat im je vala :? ako vec ne mogu Borac i Gosk :?
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee i 17 gostiju.