Nemamo mi sta dogovarati,zna se ko stima, cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece...Idete vi zeeeenicani u federalku vec poslije vikendaS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuj euforija u Tuzli, zagrcnuh seVirtu4l je napisao/la: Ni slova o utakmici, o nekoj euforiji, ekipi, konkretno o polufinalu kupa i solidnim šansama za prolaz u finale.![]()
A kad skontaš da im i taj prolaz u finale ne znači ništa, razumljive su mi teme o kojima pišu. Imaju oni briga oko opstanka sad kad nemaju gdje dogovoriti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Čuli smo to već, dajte nešto novo.

Potrudite se da preživite naredne dvije, možda vam je to i neki rekord, na Bilinom vam je svakako gašenje.Karambeu je napisao/la:cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:na Bilinom vam je svakako gašenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od Prljace gasenjeS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuli smo to već, dajte nešto novo.
Potrudite se da preživite naredne dvije, možda vam je to i neki rekord, na Bilinom vam je svakako gašenje.Karambeu je napisao/la:cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece
I jeste za Prljace i Kasumovica
Gledaj ovog neostvarenog pametologa, daj nam neku emotivnu kolumnu da ti svi pisu kako si trebo biti novinar a eto ti imas samo 50 000 postova na forumu...Nije mu se kaze daloVirtu4l je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:na Bilinom vam je svakako gašenje.
Prljača je gospodin !Karambeu je napisao/la:Od Prljace gasenjeS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuli smo to već, dajte nešto novo.
Potrudite se da preživite naredne dvije, možda vam je to i neki rekord, na Bilinom vam je svakako gašenje.Karambeu je napisao/la:cekam poslije Grbavice da nas neko pobjedi na proljece![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko su vas nafurali s ovim kupovinama da ste povjerovali da je frajer trener
![]()
![]()
I jeste za Prljace i Kasumovica
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- prisonbreak
- Kontakt:
Gospodin, sljedece godine titula.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Svakim novim postom dokazuju da su moje tvrdnje tačne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nisam vidio ziv bio sto se ljutis ,gledam neke tekme trazim greskesviunapad1010 je napisao/la:[quote="MocMahale444"
A klepe mogu proći nisu loše.
Eki analiziras tekme. Pa jesi sta skonto
Šta će Retardinjo skontat, i sad množi s nulom pa mu se rezultati ne uklapaju. (zadatak od Tobeta).
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost

Haha jest bas uvijek proigraju kad zagusti, odjednom Salcinovic postane Ronaldo a Pandza je bolji od RamosanickiZe88 je napisao/la:Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost![]()
Ako nista drago mi je da je ovo lazno bratstvo konacno isplivalo na povrsinu.
Ma crknite od muke sto cemo vas pojestKarambeu je napisao/la:Haha jest bas uvijek proigraju kad zagusti, odjednom Salcinovic postane Ronaldo a Pandza je bolji od RamosanickiZe88 je napisao/la:Tesko im pada sto Celik uvijek proigra u najbitnijim momentima pa svi strepe od ispadanja, pa im je kriv Kasumovic,Prljaca, Turci, sudije,Vitez, Gosk,Mladost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nista drago mi je da je ovo lazno bratstvo konacno isplivalo na povrsinu.
Ko ce s vama biti braca, vi ste posebna sorta ljudi, svi vam krivi kad neko pobjedjuje
Uzivajte i gledajte kako se cupate za opstanak u ligi sa Goskom, noga u federalku
Ma ja vas nikad nisam gotivio, uvijek sam prizeljkivao da ispadnete. Skoro svaki dan sam u Zenici poslom jedno vrijeme bio i mozda je na mene uticala ta vasa totalna depresija. Na ulicama brze cvike, kockacte glave na svakom uglu,oni malo sredjeniji furaju lazne louis vuiton torbice i slicna vnago, depresivna i negativna spika..Prica vam ko da ste najbitniji u drzavi a realno prkno obicno.nickiZe88 je napisao/la:
Uzivajte i gledajte kako se cupate za opstanak u ligi sa Goskom, noga u federalku![]()
Vec vidim trenera prljacu, kasumovica, kriminalca olugna i ostatak ovog olosa na tribinama kako su stigli tamo gdje pripadaju...A naredne sezone vam se i brat Musija pridruzuje jer se necete zadugo vratiti.
Standardno seljacic odmah pocinje da vrijedja na osnovu ljudi koji zive u nekom gradu jer ne zna na drugaciji nacinKarambeu je napisao/la:Ma ja vas nikad nisam gotivio, uvijek sam prizeljkivao da ispadnete. Skoro svaki dan sam u Zenici poslom jedno vrijeme bio i mozda je na mene uticala ta vasa totalna depresija. Na ulicama brze cvike, kockacte glave na svakom uglu,oni malo sredjeniji furaju lazne louis vuiton torbice i slicna vnago, depresivna i negativna spika..Prica vam ko da ste najbitniji u drzavi a realno prkno obicno.nickiZe88 je napisao/la:
Uzivajte i gledajte kako se cupate za opstanak u ligi sa Goskom, noga u federalku![]()
Vec vidim trenera prljacu, kasumovica, kriminalca olugna i ostatak ovog olosa na tribinama kako su stigli tamo gdje pripadaju...A naredne sezone vam se i brat Musija pridruzuje jer se necete zadugo vratiti.
Idi cuvaj koze i ovce i da te nisam cuo
Svii su protiiv vaas, sad je i Musija kuknjava
Slobodanko radodajko jel voda u usima, a k...... u ustimaKarambeu je napisao/la:Ma ja vas nikad nisam gotivio, uvijek sam prizeljkivao da ispadnete. Skoro svaki dan sam u Zenici poslom jedno vrijeme bio i mozda je na mene uticala ta vasa totalna depresija. Na ulicama brze cvike, kockacte glave na svakom uglu,oni malo sredjeniji furaju lazne louis vuiton torbice i slicna vnago, depresivna i negativna spika..Prica vam ko da ste najbitniji u drzavi a realno prkno obicno.nickiZe88 je napisao/la:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
SAMO JAKO TUZLO,SAMO JAKO SLOBODO.
GAZI PLAVU NEJJAC!!!
GAZI PLAVU NEJJAC!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima puno dobrih ljudi u Zenici i normalnih, ako nista zbog njih povlacim napisano, ali je cinjenica da vam ovi prvi dominiraju u mnogim sferama zivota.nickiZe88 je napisao/la:
Standardno seljacic odmah pocinje da vrijedja na osnovu ljudi koji zive u nekom gradu jer ne zna na drugaciji nacinne znam samo ko te pusti u nas divni grad...
Idi cuvaj koze i ovce i da te nisam cuo![]()
Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacisKarambeu je napisao/la:Ima puno dobrih ljudi u Zenici i normalnih, ako nista zbog njih povlacim napisano, ali je cinjenica da vam ovi prvi dominiraju u mnogim sferama zivota.nickiZe88 je napisao/la:
Standardno seljacic odmah pocinje da vrijedja na osnovu ljudi koji zive u nekom gradu jer ne zna na drugaciji nacinne znam samo ko te pusti u nas divni grad...
Idi cuvaj koze i ovce i da te nisam cuo![]()
Joj komedije ovih dana
FK SARAJEVO.
Hajde evo bez vrijedjanjamma_hz je napisao/la: Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacis![]()
![]()
Joj komedije ovih dana
Vakat im je valaKarambeu je napisao/la:Hajde evo bez vrijedjanjamma_hz je napisao/la: Plaho njih zanima sta ti mislis i sta povlacis i ne povlacis![]()
![]()
Joj komedije ovih danaKako god prizeljkujem im da ispadnu sto ce se valjda i desiti...To je samo volja i misljenje mene kao pojedinca, nemaju potrebe da se ljute
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.