Nema opozicije nikakve. Sve je isto koga god da izaberes.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ako se izruci Oric onda ovo treba sve popaliti i popisati se na ovu drzavu !
gdje je sad onaj pokret DOSTA. Koliko mi se cini SDP je dugo godina na vlasti u TK. Vidim SDP tviterasi su aktivni i kao daju politicku podrsku. Kakvi su to samo spineri i ljigavci. SDA barem seljacki krade i laze![]()
![]()
Evo, poskidamo sve s vlasti nemas koga staviti na vlast, katastrofa
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Chat
Isto vrijeme,sutra svi prijatelje zvati.Red je da i mi mrdnemo guzice.Belmin6 je napisao/la:kad idemo sutra Zenicani, treba ovoj bagri na kosti se navalit, ako treba i rat protiv njih, mame im se nayebem
BHF Bosanska Krajina!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je prijatelju, najgore od svega !tyler durden je napisao/la:Nema opozicije nikakve. Sve je isto koga god da izaberes.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ako se izruci Oric onda ovo treba sve popaliti i popisati se na ovu drzavu !
gdje je sad onaj pokret DOSTA. Koliko mi se cini SDP je dugo godina na vlasti u TK. Vidim SDP tviterasi su aktivni i kao daju politicku podrsku. Kakvi su to samo spineri i ljigavci. SDA barem seljacki krade i laze![]()
![]()
Evo, poskidamo sve s vlasti nemas koga staviti na vlast, katastrofa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Došlo doba, a mene svi ismijavaše juče. Neka. Evo vam malo klipova iz tuzle. Ne mogu učestvovati fizički, al' ću se potrudit' da što više ljudi vidi i čuje za ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako dođe do svrgavanja vlasti, nikakve stranke ne treba forsirati. Ako ste narode sposobni da se borite, sposobni ste naći među sobom pravičnog koji može zasjest i predstavljati VAŠE ideje i zahtjeve!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako dođe do svrgavanja vlasti, nikakve stranke ne treba forsirati. Ako ste narode sposobni da se borite, sposobni ste naći među sobom pravičnog koji može zasjest i predstavljati VAŠE ideje i zahtjeve!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
naser oric treba biti nas klicko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tyler durden
- Kontakt:
Izgleda da ce se u 17h , vijecat o nastavi sutra.
- el-fighter
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi ba
Drago mi je da se nesto konacno pomjerilo sa mrtve tacke i nadam se da cemo ovaj put ici do kraja.
Dosta je ba vise bilo!!
Dosta je ba vise bilo!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
16:15 Izvještaj sa UKC Tuzla:
- Pripadnik specijalne policije Bećir Džinić u demonstracijama je zadobio povrede opasne po život. Smješten u odjeljenje intenzivne njege Klinike za hirurgiju UKC Tuzla. Zadobio je teške povrede grudnog koša.
- U UKC su osim njega primljena još četiri policajca na Kliniku za hirurgiju, te njih 11 na Kliniku za ortopediju. Nakon pregleda svi su pušteni kući.
- Pripadnik specijalne policije Bećir Džinić u demonstracijama je zadobio povrede opasne po život. Smješten u odjeljenje intenzivne njege Klinike za hirurgiju UKC Tuzla. Zadobio je teške povrede grudnog koša.
- U UKC su osim njega primljena još četiri policajca na Kliniku za hirurgiju, te njih 11 na Kliniku za ortopediju. Nakon pregleda svi su pušteni kući.
Premijer TK Sead Čaušević smatra da mu je život ugrožen
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 06 feb 2014, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne, nama trebaju neki novi ljudi koji su mladi i obrazovani. Bez obzira jesul Bosnjaci ili ne jer sutra i Banja Luka pravi proteste, Prijedorfedeltafrotta je napisao/la:naser oric treba biti nas klicko
- firefirefirely
- Kontakt:
Gdje ???? u 13:00?apocalyps je napisao/la:Isto vrijeme,sutra svi prijatelje zvati.Red je da i mi mrdnemo guzice.Belmin6 je napisao/la:kad idemo sutra Zenicani, treba ovoj bagri na kosti se navalit, ako treba i rat protiv njih, mame im se nayebem
Postalo je isto kao rušenje Miloševića u Srbiji 2000. Tačno kao ratno stanje, policija udara građane pendrecima od pola metra braneći obične lopove. Samo još granate fale...
Nadam se da će ostali gradovi ako ništa nastaviti s podrškom protestima u Tuzli (Sa, BL, Ze, Bihać, Mo... svi smo u istoj situaciji) i da će pasti smjene. Nema svrhe čekati. Šta
Koga
Hiljade nezadovoljnih na ulicama (a ne na FB-u
) je jedino rješenje da se stvari pokrenu s mrtve tačke.
Nadam se da će ostali gradovi ako ništa nastaviti s podrškom protestima u Tuzli (Sa, BL, Ze, Bihać, Mo... svi smo u istoj situaciji) i da će pasti smjene. Nema svrhe čekati. Šta
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 06 feb 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
[youtube][/youtube]
LJudi, ako trebate dimne bombe, msm nacin za pravljenje zna brat
LJudi, ako trebate dimne bombe, msm nacin za pravljenje zna brat
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
njima nije zao pendrekom po građanima, neka mole boga da protesti još više ne buknu jer neće se dobro provestsoxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nek podnese ostavku!Gorki je napisao/la:Premijer TK Sead Čaušević smatra da mu je život ugrožen
- tyler durden
- Kontakt:
Trebate shvatit da od mirnih prosvjeda nema fajde. Vlast treba da se boji naroda, a ne obratno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebo te oni!soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
Dobro rece sad na tv-u zena iz Mostara, kad se masa zatalasa bit ce svega
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- tyler durden
- Kontakt:
Evo u Sarajevu , desavanja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.