FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 23 avg 2012, 15:54

gavran je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:Predizborna šuplja od strane Kolđe je uveliko počela i to već samim tvrdnjama da nam je kao on obezbijedio reflektore i plastičnu travu. Ko je imalo u toku sa dešavanjima oko svega toga zna da je to sve obična laž. Mislim da nema opštine u BIH da manje para daje fudbalskom klubu od Novog Sarajeva. Pa zar mislite da su tribine u Gradačcu, Lukavici, Tuzli, Banjaluci ... , napravili klubovi od svojih para. Jedino od svega što je pozitivno je što se Ivica angažovao a i situacija je takva da se nešto mora početi raditi. Kolđi se ne može vjerovati i bilo ko drugi da dođe stvar bi išla puno brže.
Samo si trbo navesti da su gore pomenuti stadioni vlasništvo tih Općina,a Grbavica nije ;)

A ciji je NAŠ stadion ;)
PA ŽELJIN (NAŠ) ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 23 avg 2012, 15:55

gavran je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Sve to stoji svaka vam cast na tom projektu, al zar vam ime Grbavica nista ne znaci?
za nas je Grbavica,a oni nek ga zovu kako hoce
Dzaba to sto je za vas Grbavica kad ce se zvat TELEKOM ARENA kontas? I ko god vam dodje ide na Arenu ne Grbavicu.. ooo arenoo rano ljutaaaa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 avg 2012, 15:57

SiggySinatra je napisao/la:
gavran je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Sve to stoji svaka vam cast na tom projektu, al zar vam ime Grbavica nista ne znaci?
Dzaba to sto je za vas Grbavica kad ce se zvat TELEKOM ARENA kontas? I ko god vam dodje ide na Arenu ne Grbavicu.. ooo arenoo rano ljutaaaa
Kako god da bude igrat cemo barem na modernom stadionu, a sto je jos vaznije repreezntacija ce imat jos bolje uslove nego sada u Zenici.

Samo da se izgradi, ime nece praviti problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 23 avg 2012, 15:58

Elegant je napisao/la:
gavran je napisao/la: za nas je Grbavica,a oni nek ga zovu kako hoce
Kako god da bude igrat cemo barem na modernom stadionu, a sto je jos vaznije repreezntacija ce imat jos bolje uslove nego sada u Zenici.

Samo da se izgradi, ime nece praviti problem.
Ne znam ja prvi nikad nebi htio drugo ime osim Tusnja..

**** uslove kad atmosfera nece bit ko u Zenici..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 avg 2012, 15:59

svi će govoriti da idu na grbavicu.

kad mogu arsenal i borussia dortmud igrati na stadionu sponzorskog imena, progutali bismo vala i mi.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 avg 2012, 16:00

gavran je napisao/la:
Nece se mijenjati ime naselja,a pjesma ako ne znas nije posvecena stadionu,a sto li ja to tebi pricam kad ti ne volis nista Sarajevsko
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 avg 2012, 16:02

a sinatre jes' navalio, idi skidaj dresove Sarajeva i postavljaj na yt, ostavi se pametovanja
DRUG NEBI TI PUNCA

payton

Post Postao/la payton » 23 avg 2012, 16:03

Glavni ali ne i jedini krivac za NE pravljenje grbavice prije godinu i po bio je Koldzo. Sada mu ide predizborna kampanja a Dzelo mu je glavni protiv kandidat ispred SDP-a. Klasicna SUPLJA ..predizborna !!
Istu pricu moze pricati i Dzelo ali on nije lik koji baca ublehe jer za ovo (samo rekonstrukcija) potrebno je oko 6 miliona KM. Da se stadion dovede u stanje da se mogu igrati euro tekme i nista vise. dzelo je vijecnik u Novom Sarajevu zadnje 4 god.. i vrlo dobro znam kakva je situacija po pitanju Koldzinih ubleha pogotovo "pitanje nad svim pitanjima" stadion Grbavica. Tako , da ne trebate dozvoliti da vas lozi taj isti Koldzo. Jer da je htio , prije godinu i po mogao je u saradnji sa Dzelom , Zujom i ostalim strukturama u Zelji sa slovencima (koji su donijeli zvanicnu ponudu) rijesiti to pitanje. Nije htio a sada pokusava dobiti jeftine poene i pobjediti Dzelu na izborima...!!!
Dobije li izbore vidjecete da nema nista od stadiona. Zato pamet u glavu i glas za Dzelu !!
Zadnja izmjena: payton, dana/u 23 avg 2012, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
YES.WE.DID.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 23 avg 2012, 16:07

Ok, razumijem ja sta vi pricate oko predizborne suplje. Ali kakve veze ima Ivica oko iste?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 23 avg 2012, 16:17

evo pocela je predizborna i na forumu sad se ovi SDP-ovci javljaju kako je ovo suplja i da treba glasat za dzelu a SDAD-ovci da nije suplja i da treba glasat za koldzu kako bit pametan :( al meni nesto ulijeva povjerenje sto je tu i ivica i sto ce ukljucit telekom i fifu u projekat pa bi se nes moglo odradit
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Ikos

Post Postao/la Ikos » 23 avg 2012, 16:20

Ovaj projekat je Koldzo najavio puno prije izbora.Kod nas sta god neko pokrene sve je predizborna. Ako se pokrene prica za godinu bece predizborna za predsjednicke izbore, ako krene za 2 godine bice opet kampanja za nove opstinske i tako u krug. Uvijek moze biti predizborna. Koldzo je davno o ovome govorio i rekao koliko vremena treba da se srede papiri i da se nadje projekto rjesenje. Koldzo je Zeljovac bio i prije nego je odsao na mjesto nacelnika...

Urban

Post Postao/la Urban » 23 avg 2012, 16:21

cuj glasaj za koldzu , cuj glasaj za dzelu hahahah , ublehasi i jedan i drugi kao i njihove stranke , o pravljenju stadiona imam male nade jer je tu Ivica pa se malo nadam da ce bit nesto od toga ako se moze birat za koga glasat ja bih za Ivicu Osima ako kako moze , dok ne osvanu bagercici da rade djaba im price sve !
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2012, 16:22

ChWilla je napisao/la:svi će govoriti da idu na grbavicu.

kad mogu arsenal i borussia dortmud igrati na stadionu sponzorskog imena, progutali bismo vala i mi.
i Newcastle, sjećam se da su se navijači borili protiv preimenovanja stadiona, pisali St.James park po njemu, al' ostade ovo sponzorsko ime :mrgreen: na kraju krajeva, što već svi rekoše :D ako fakat bude taj stadion, ja opet znam da ću ići na Grbavicu, nije ime toliko bitno ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 23 avg 2012, 16:28

STOP predizbornim komentarima :)
al cim Ivica tu nesta kopka moglo bi da ispadne nesta dobro :)

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 avg 2012, 16:29

anonimni je napisao/la:

i Newcastle, sjećam se da su se navijači borili protiv preimenovanja stadiona, pisali St.James park po njemu, al' ostade ovo sponzorsko ime :mrgreen: na kraju krajeva, što već svi rekoše :D ako fakat bude taj stadion, ja opet znam da ću ići na Grbavicu, nije ime toliko bitno ;)

bolje ici na stadion koji je promijenio ime,

nego imati stadion od kojeg je ostalo samo ime a ne mozes igrati na njemu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 avg 2012, 16:30

payton je napisao/la:Glavni ali ne i jedini krivac za NE pravljenje grbavice prije godinu i po bio je Koldzo. Sada mu ide predizborna kampanja a Dzelo mu je glavni protiv kandidat ispred SDP-a. Klasicna SUPLJA ..predizborna !!
Istu pricu moze pricati i Dzelo ali on nije lik koji baca ublehe jer za ovo (samo rekonstrukcija) potrebno je oko 6 miliona KM. Da se stadion dovede u stanje da se mogu igrati euro tekme i nista vise. dzelo je vijecnik u Novom Sarajevu zadnje 4 god..ja sam clan OO SDP Novo Sarajevo...clan sam njegovog predizbornog tima i vrlo dobro znam kakva je situacija po pitanju Koldzinih ubleha pogotovo "pitanje nad svim pitanjima" stadion Grbavica. Tako , da ne trebate dozvoliti da vas lozi taj isti Koldzo. Jer da je htio , prije godinu i po mogao je u saradnji sa Dzelom , Zujom i ostalim strukturama u Zelji sa slovencima (koji su donijeli zvanicnu ponudu) rijesiti to pitanje. Nije htio a sada pokusava dobiti jeftine poene i pobjediti Dzelu na izborima...!!!
Dobije li izbore vidjecete da nema nista od stadiona. Zato pamet u glavu i glas za Dzelu !!
Au jarane ti pravo udari na predizbornu.Ti misliš da bi Koldžo mogao iskoristiti Osima i Žuju da i oni ne vide da se stvari nisu pokrenule.Za Slovence je Žujo rekao u svojoj izjavi da su tražili 15 miliona od Želje sa kojim bi mi sami pravili stadion vrati se nekoliko stranica unazad.Ako ćemo pošteno u Kantonu je SDP u gradu je SDP (Behmen)ŽELJOVAC pa šta su nam oni to uradili i pomogli,a prijre Koldže je bio Komšić ŽELJOVAC pa ništa nemoj nam prašine ovo su ti činjenice.To bi Žujo i Osim igrali protiv Džele da vide da nema ništa grdno se varaš.DŽelo nam je direktor pa vidimo njegove sposobnosti.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 23 avg 2012, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 23 avg 2012, 16:35

Nekome Arena i sve u FULLU, nekome druga liga. Sta ima jos ?
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 avg 2012, 16:44

anonimni je napisao/la:

A svi ste zaboravili Bayernovu Allianz arenu.
A sto se nas tice,ovaj put ne vjerujem da je suplja,jer za razliku od nase blagodeti Zujage,gospodin Ivica Osim ne valja gluposti.Covjek je uvijek odmjeren i s obzirom da on najavljuje da bi nesto moglo biti po ovom pitanju ubjedjen sam da bi nesto i moglo biti.Samo trebalo bi nagovoriti Dzeku i ostale velicine koje su potekle sa Grbavice da se i oni ukljuce u ovaj projekat.Ne moraju dati ni feninga iz svog padze,ali neka iskoriste svoj utjecaj,svoje ime i podrze ovaj projekat.Siguran sam da bi 1001 privrednik volio da izadje na naslovnoj strani sa Dzekom i natpis Renoviranje Grbavice.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2012, 16:55

Ne znam ja prvi nikad nebi htio drugo ime osim Tusnja..

**** uslove kad atmosfera nece bit ko u Zenici..
To je tvoj nivo, ti misliš da bi se tebe pitalo ili ulicu, radiš onako kako je moguće, svijet se mijenja, imena ulica, gradova, stadiona, trgova...sjećanje je kratko, misao je vječnost...ultrascicu koji to nisi, pojma nemaš, ni za koga navijaš znašne...a tebi u zenici atmosfera, kraj 80tih , manje zubi od glava...bravo dečko, skidaj se...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 23 avg 2012, 17:04

payton je napisao/la:Glavni ali ne i jedini krivac za NE pravljenje grbavice prije godinu i po bio je Koldzo. Sada mu ide predizborna kampanja a Dzelo mu je glavni protiv kandidat ispred SDP-a. Klasicna SUPLJA ..predizborna !!
Istu pricu moze pricati i Dzelo ali on nije lik koji baca ublehe jer za ovo (samo rekonstrukcija) potrebno je oko 6 miliona KM. Da se stadion dovede u stanje da se mogu igrati euro tekme i nista vise. dzelo je vijecnik u Novom Sarajevu zadnje 4 god.. i vrlo dobro znam kakva je situacija po pitanju Koldzinih ubleha pogotovo "pitanje nad svim pitanjima" stadion Grbavica. Tako , da ne trebate dozvoliti da vas lozi taj isti Koldzo. Jer da je htio , prije godinu i po mogao je u saradnji sa Dzelom , Zujom i ostalim strukturama u Zelji sa slovencima (koji su donijeli zvanicnu ponudu) rijesiti to pitanje. Nije htio a sada pokusava dobiti jeftine poene i pobjediti Dzelu na izborima...!!!
covjeku koji nije sposoban da unaprijedi stvari u klubu za koje je zaduzen da damo u ruke cijelu opstinu :mrgreen:
u tom raspletu situacije i smak svijeta koji najavljuju mi ne bi tesko pao :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 36 gostiju.