Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

iVar
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 17:51

Unofficialpage je napisao/la:@iVar da tebi policija ne pokuca na vrata zbog ovih videa? :mrgreen:
Ne mogu Malik, sve dok me ne uhvate da bacam to i pravim :mrgreen: čak je ovo drugo zeznutije, praviti...do tad oni mogu ispušiti, jer ja znam imena onih bar iz moje uže okoline, koji su srali na vladu čak i više od nas sviju, koji se bave i krimi poslovima...Možda me ne bi slušali oni, al' vala prije nego bi se desilo sranje, ostavio bi u amanet ispovjest negdje na netu :D pa nek ih drugi propitivaju šta i kako ;)

a što se tiče zaštite, svaki građanin ima pravo da se zaštiti, čak i na ovaj način, jer i oni krše zakon, tj. vrše fizičko nasilje nad demonstrantima.

I samo jedno ne zaboravite! Ljiljanka mora da bude jedina zastava 8-)

I primjetite li da se pravi vještačka situacija, ispast će rat' izmedju naroda i policije (vojska se neće miješati, jer oni štite uvijek narod, zna se). A političari, ubio me bog ako ne ispare ako se ovo nastavi!

Tuzlaci moji, ako bude sile, pripremite se, kacige na glavu i zaštitu na podlaktice, tu će vas najviše udarati, i vraćajte!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2014, 17:52

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/brazi ... /130619071" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 06 feb 2014, 17:57

Raja izlazite sutra, da nas je što više ne mogu nam ništa. Nema policije koliko nas ima kada se čitava država digne. Samo hrabrije i agresivnije.

[youtube][/youtube]

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 feb 2014, 17:59

iVar je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@iVar da tebi policija ne pokuca na vrata zbog ovih videa? :mrgreen:
Ne mogu Malik, sve dok me ne uhvate da bacam to i pravim :mrgreen: čak je ovo drugo zeznutije, praviti...do tad oni mogu ispušiti, jer ja znam imena onih bar iz moje uže okoline, koji su srali na vladu čak i više od nas sviju, koji se bave i krimi poslovima...Možda me ne bi slušali oni, al' vala prije nego bi se desilo sranje, ostavio bi u amanet ispovjest negdje na netu :D pa nek ih drugi propitivaju šta i kako ;)

a što se tiče zaštite, svaki građanin ima pravo da se zaštiti, čak i na ovaj način, jer i oni krše zakon, tj. vrše fizičko nasilje nad demonstrantima.

I samo jedno ne zaboravite! Ljiljanka mora da bude jedina zastava 8-)

I primjetite li da se pravi vještačka situacija, ispast će rat' izmedju naroda i policije (vojska se neće miješati, jer oni štite uvijek narod, zna se). A političari, ubio me bog ako ne ispare ako se ovo nastavi!

Tuzlaci moji, ako bude sile, pripremite se, kacige na glavu i zaštitu na podlaktice, tu će vas najviše udarati, i vraćajte!
Ako tew uhvate bori se do zadnje kapi krvi, ne padaj u njihove kanđe :mrgreen:

Naravno, moraš se štiti, jer ovi nemaju milosti. A ustvari ovi specijalci su najveće kukavice, udaraju samo ljude koji nisu u grupi ili ih ima vrlo malo a njih 5-6 naoružanih do zuba ili udaraju djecu koja se vračaju iz škole. Što danas nisu krenuli na narod kad ih je bilo 6-7 hiljada? Svi su se povukli u zgrade. Agresivnije na njih i odmah bježe.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 06 feb 2014, 18:00

Gdje se (u Sarajevu) mogu kupiti ove maske i koliko su KM?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 feb 2014, 18:01

" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajmo Sarajevo!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:01

Gorki je napisao/la:Specijalne jedinice udaraju koga stignu kao juče ne gledaju jel mlado/staro muško/žensko,polupali su stakla na TC Omega i stakla od banke u sklopu TC :roll:

policajci polupali stakla?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 18:02

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 06 feb 2014, 18:03

apocalyps je napisao/la:Zenica je danas bila uz Tuzlu,sutra dragi Zenicani idemo ZA SEBE !

SVI SVI SVI ! BEZ PISTALJKI I HAMERA !
Brate u Zenici su utrtali,odmah je izasao onaj premijer kao da prica sa gradjanima, civilizovano se ponasaju, boje se nereda.. Samim tim tesko ce ih biti izazvati, ne smije se desiti da se bz razloga krene lupati

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 06 feb 2014, 18:07

firefirefirely je napisao/la: Brate u Zenici su utrtali,odmah je izasao onaj premijer kao da prica sa gradjanima, civilizovano se ponasaju, boje se nereda.. Samim tim tesko ce ih biti izazvati, ne smije se desiti da se bz razloga krene lupati
Vidjet cemo sta ce sutra reci i kakvi su mu planovi za sutra.
BHF Bosanska Krajina!

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:07

soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.

tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2014, 18:09

Pa sve ovo u policiji je stranački kadar, jbg ja nikog ne znam da se u policiju zaposlio bez štele, da mu neki amidža, dajdža iz stranke nije naštelio da ga prime na akademiju :roll: isto tako i vojsku da dignu oni bi isto kao i ova stoka se ponašali sve su to ista ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 06 feb 2014, 18:10

filip13 je napisao/la:
tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer
Kako ne mogu.Koliko znam i oni se cesto zale,svi dodju i stanu na stranu naroda,tad nece biti problema a vlada ce morati nesto uraditi.A ne moze 200 njih dobiti otkaze.
BHF Bosanska Krajina!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 06 feb 2014, 18:10

neki pregovori su u toku izmedu demonstranata i vlade.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 feb 2014, 18:10

legenda reala je napisao/la:Pa sve ovo u policiji je stranački kadar, jbg ja nikog ne znam da se u policiju zaposlio bez štele, da mu neki amidža, dajdža iz stranke nije naštelio da ga prime na akademiju :roll: isto tako i vojsku da dignu oni bi isto kao i ova stoka se ponašali sve su to ista ****
Ma ne moze se protiv naroda, na kraju uvijek ce narod pobijediti.

Nemojte nikakvih pregovora, pa jel nam nije dosta laznih obecanja vise :?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2014, 18:10

Danas valjda kada su izdavali naredjenje bilo naredjenje "Udri BAGRU, udri sve redom". :oops:

Kako vam moze biti zao njih, pa ima svu opremu ganja te i psuje ti sve sto stigne, ti hodas on ti pridje i pocne se derati na tebe, psuje ti, a da nisi nista uradio

I sve sto bude razbijeno platit ce se od nasih para, bolje da znamo onda u sta su te pare otisle jer se sve kako god placa od nasih para
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 feb 2014, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:11

InatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je pametno razbijati zajednicku imovinu? Sve ce to biti placeno iz budzeta, tako da opet nece biti nikakvog viska para..

Svaka cast za brojnost, sledeci ce makar malo vise razmisljat..

tačno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2014, 18:13

filip13 radi u MUP-u tako da ne obraćajte pažnju na njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:13

InatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je pametno razbijati zajednicku imovinu? Sve ce to biti placeno iz budzeta, tako da opet nece biti nikakvog viska para..

Svaka cast za brojnost, sledeci ce makar malo vise razmisljat..
Para nece biti kako god da okrenes,tako da neces pogrijesiti sta god da uradis.Moras im dati naznanja da u ovoj drzavi nisu sami i da ova drzava nije njihova.

2 busa specijalaca otisao u tuzlu iz zenice.[/quote]

u zenici nema specijalaca za dva busa

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 feb 2014, 18:13

17:53
Pregovori s demonstrantima su završeni. Policija je navodno obećala puštanje uhapšenih na slobodu. Na ulicama gori kontejner, a građani udaranjem u šerpe stvaraju buku.

17:48
Iz Vlade TK su demantovali pregovore s demonstrantima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FCB1986 i 11 gostiju.