FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 10 feb 2012, 17:34

Inter, Appiano: Sneijder e Forlan al 100%
:D :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 10 feb 2012, 17:38

Longo je novi Balotelli ili Martins, ali ce nazalost i on zavrsiti kao i ova dvojica ili Destro u najgorem slucaju...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 feb 2012, 14:40

Za sutrašnju utakmicu sa Novarom pozvani su :
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 feb 2012, 14:51

Dejo is back :D Ocekujem ga u prvih 11 :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 feb 2012, 14:52

Sad sam na jednoj FB stranici onako naletio na probabile formazione za sutra, kad sam vidio stoperski dvojac Lucio-Cordoba, umalo se ne udavih kiflom :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 feb 2012, 14:56

slika

Evo slike da se svi smijemo hahahahahah
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 feb 2012, 14:58

To je ta slika

vidi Dekija, njega nisam primjetio :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 feb 2012, 14:59

Još umjesto Yuta Chivu i da plačem :cry: :cry:
Ivan Ramiro wtf, koji je qrac Tinkiju, pas mu dušu uzeo..

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 11 feb 2012, 16:24

Čuj Cordoba, zar je živ taj fudbaler ? :? :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 feb 2012, 16:36

Budel igro Cordoba a ne Ranocchia sutra svim srcem uz Novaru. Al najozbiljnije...

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 feb 2012, 17:37

A zbog cega to? Da mogu smijenit i Ranijerija (iako znas da za to nema sanse prije kraja sezone) jer je izgubio jos koji bod? Da svi vidimo da je Cordoba los,iako to svi vec znamo? Da se Inter ne plasira u ligu prvaka pa da godinu dana svi blejimo u plafon?
Ne kontam!
A mozda je i do mene...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 feb 2012, 17:57

Cisto zbog debila koji ce stavit mrtvog Cordobu (uz duzno postovanje njemu al on vise nije fudbaler) prije Ranocchie. Iako ne vjerujem da ce to uradit. Znam da je idiot al ipak mislim da nije toliki idiot.

Jbo LP ako ce ovaj debil ostat trener ! Sad bih potpiso da budemo sezonu bez LP al da se ekipa na pravi nacin podmladi i pojaca. Da se rjesi staraca i istrosenih igraca (JC,Maicon,Lucio,Chivu,Stanković) a da se prilika da mladicima iz Interovog pogona :

Bardi - ponajbolji golman Serie B i vjerovatno najveca golmanska nada u Italiji uz Lealia. Prvi golman Italije U21.Ove sezone vec 23 utakmice za Livorno.

Benedetti - momak igra sve utakmice u Serie B za Gubbio. Prosle godine razvalio sezonu u Primaveri i pokazao da je veliki talenat. Definitivno moze biti medju 4 stopera u Interu. Do sada 25 utakmica.

Caldirola - Od kako je otisao u Bresciu u zimskom prelaznom roku vec 6 utakmica u kojima Brescia nije primila ni jedan gol !

Giulio Donati - Desni bek ove sezone u Padovi. Jos jedan iz Primavere koji moze biti u kadru. Do sada 18 utakmica.

Crisetig - Nema potrebe ista pricat za ovog momka !

Coutinho - Momak ima nevjerovatan potencijal. Iduce sezone mora biti jedan od najvaznijih igraca.

Castaignos - Bit ce igracina,al se bojim da to necemo docekat u Interu.

Tu su jos neki momci iz ovogodisnje Primavere kojima se treba dati prilika da se dokazu : Bessa,Longo i pogotovo Rodrigo Alborno koji se odlicno uklopio. Ovaj momak ce biti pravo dobar igrac.

I naravno jako je bitno kakvi ce se igraci dovest na ljeto. Vratit Santona,Lucas bi bio san,M'Villa takodje i uz ove mladice bi imali najperspektivniju ekipu na svijetu,a uz sve to siguran sam da bi uz pravog trenera bili jako konkurentni. Osim staraca prodat i Sneijdera i pokusat uzet Lavezzia.

Nesto ovako npr :

________________Bardi
__Santon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
____________Guarin_M'Villa
________Alvarez_Lucas_Coutinho
________________Milito

A na klupi imas redom : Zanetti,Cambiasso,Benedetti,Caldirola,Castaignos,Alborno,Pazzini,Crisetig,Palombo,Poli,Faraoni,Juan,Obi,Forlan...

Jbg zanese se ja. :mrgreen: Uglavnom ostajem misljenja da ako bude igro Cordoba navijam za Novaru...

Lucio idiote umri !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 11 feb 2012, 18:09

Cordoba jest istrosen igrac i svi znamo da je Andrea bolji od njega,ali i ako to uradi Tinki vjerovatno imaju razlozi(a koje mi ne mozemo nikako znati odavde),a Cordoba je puno dao ovom klubu da bi se navijalo protiv Intera samo zato sto on igra a Andrea ne,a uz to i Ranocchia nije u bog zna kakvoj formi :!:
i jos nesto,kad nije povrijedjen Maicon je i dalje najbolji desni bek na svijetu :!: tako da on uopste nije istrosen i moze sigurno najmanje 2-3 dobre sezone odigrat,ili ti ga za Nagatoma je Maicon sasvim drugi svijet,ako cemo gledat ko bi prije trebao napustit klub...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 feb 2012, 18:12

Maicon od tripleta sezone ukupno nije sastavio 15 utakmica da valja. Trebalo ga se odmah prodat,al nije ni sad kasno. Yuto standardno medju najboljim u svakoj utakmice. Ove sezone za sve nase bekove R.Carlos iz najboljih dana. ;)

Samo glup covjek moze stavit Cordobu prije Ranocchia (makar ovaj s jednom nogom bio). Cordoba ozbiljne utakmice nije odigro vec 2 godine,a Ranocchia je do dolaska ovog idiota na klupu bio odlican.

Lucio idiote umri !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 11 feb 2012, 18:35

Maicona da se prodalo odmah i da su se uzele pare koje su se mogle uzet to bi bila druga prica a sad ga se rijesit za kikiriki uopste se ne isplati,moze on jos puno toga dati a boljeg beka necemo naci...
a da je Yuto imo svojih momenata,imo je,krasi ga borbenost i brzina al ponekad i on izgleda izgubljen u prostoru,i nije mi nikako kadar za Intera ako nam je cilj da budemo u vrhu evropskog fudbala,a ako nam je cilj da budemo gdje smo sad onda se i on odlicno uklapa...
a dusa me boli kad vidim koliko on igra i koliko dobija prilika,a da smo tako lako dali Santona,pa da se Santona ovoliko forsiralo od njeg bi napravili Carlosa al za sve igrace ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 feb 2012, 19:05

Io_Sono_Interista je napisao/la:ako nam je cilj da budemo u vrhu evropskog fudbala,a ako nam je cilj da budemo gdje smo sad onda se i on odlicno uklapa...
E tu je i najveći problem jer slabo ko zna šta se mota po glavi Morattiju.Ja velikog Intera ne vidim sa onakvim rješenjima tipa Gasperini i ako tako bude nastavio MM bilo na igračkom ili trenerskom planu nema nas nigdje.

O Cordobi je suvišno govoriti, čovjek je za penzije ima već 5 godina i samo zauzima mjesto Caldiroli, Bennedetiju ili Natalinu..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 11 feb 2012, 19:18

puno igraca ovih omladinaca koje yuto nabroja nece nikad zaigrati za prvi tim intera i to iz samo jednog razloga jer nemaju tu kvalitetu , imam dres iz sezone 92 , dok sam ratovao trazio sam da mi se to kupi i imam ga i dan danas , od tog vremena pa do 2005 sam prozivio puno razocarenja ali nikad nisam nikom psovao nazivao ga debilom i nikad nisam navijao protiv intera a ako bude igrao protiv zelje tad hocu svim srcem , sta zelim da kazem klub mora proci periode losih igara i rezultata i mozda je to sad a mozda se ipak uspijemo vratiti pobjedama , bilo je lijepo handriti prijatelje juventine i milaniste proteklih godina ali je morao doci kraj , sad oni malo drze rijec i nadaju se da ce potrajati .
pazza inter

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 feb 2012, 22:25

A filozofije,u p.m.!
Cordoba ne zauzima mjesto Caldiroli nego Ranocchia i Lucio,ako vec tako gledate. CALDIROLA ZELI DA IGRA!
I,nisam jos vidio ni jedan klub koji je je promijenio pola ekipe za 1 sezonu i ostao na visokom nivou igara. Najbolji stari igraci moraju igrati i po jednog,eventualno dvojicu po sezoni mijenjati. Samo ovaj fijasko s trenerima nam je totalno poremetio strategiju.
I,molim vas,kanite se vise Santona-poskakivaca i Muha-bez-glave Obija. Njihov kvalitet se vec do sad pokazao,kao i u Biabiany-jev na kraju krajeva.
Zivi vi i zdravi meni bili,a i nase crno-plave dame...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 feb 2012, 22:59

4-3-1-2 za sutra
Julio Cesar, Zanetti, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Poli, Cambiasso, Stankovic; Sneijder, Forlan, Milito.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 feb 2012, 11:19

Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Lucio, Chivu; Santokovic, Cambiasso; Poli, Sneijder, Forlan; MIlito

:lol: :lol: :lol: :lol:

Forza Novara !

P.S. U 12 igra Espanyol.

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Raúl R, J.Verdú, Romaric, K. Uche, H. Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Dídac i Coutinho.

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.