Cisto zbog debila koji ce stavit mrtvog Cordobu (uz duzno postovanje njemu al on vise nije fudbaler) prije Ranocchie. Iako ne vjerujem da ce to uradit. Znam da je idiot al ipak mislim da nije toliki idiot.
Jbo LP ako ce ovaj debil ostat trener ! Sad bih potpiso da budemo sezonu bez LP al da se ekipa na pravi nacin podmladi i pojaca. Da se rjesi staraca i istrosenih igraca (JC,Maicon,Lucio,Chivu,Stanković) a da se prilika da mladicima iz Interovog pogona :
Bardi - ponajbolji golman Serie B i vjerovatno najveca golmanska nada u Italiji uz Lealia. Prvi golman Italije U21.Ove sezone vec 23 utakmice za Livorno.
Benedetti - momak igra sve utakmice u Serie B za Gubbio. Prosle godine razvalio sezonu u Primaveri i pokazao da je veliki talenat. Definitivno moze biti medju 4 stopera u Interu. Do sada 25 utakmica.
Caldirola - Od kako je otisao u Bresciu u zimskom prelaznom roku vec 6 utakmica u kojima Brescia nije primila ni jedan gol !
Giulio Donati - Desni bek ove sezone u Padovi. Jos jedan iz Primavere koji moze biti u kadru. Do sada 18 utakmica.
Crisetig - Nema potrebe ista pricat za ovog momka !
Coutinho - Momak ima nevjerovatan potencijal. Iduce sezone mora biti jedan od najvaznijih igraca.
Castaignos - Bit ce igracina,al se bojim da to necemo docekat u Interu.
Tu su jos neki momci iz ovogodisnje Primavere kojima se treba dati prilika da se dokazu :
Bessa,
Longo i pogotovo
Rodrigo Alborno koji se odlicno uklopio. Ovaj momak ce biti pravo dobar igrac.
I naravno jako je bitno kakvi ce se igraci dovest na ljeto. Vratit Santona,Lucas bi bio san,M'Villa takodje i uz ove mladice bi imali najperspektivniju ekipu na svijetu,a uz sve to siguran sam da bi uz pravog trenera bili jako konkurentni. Osim staraca prodat i Sneijdera i pokusat uzet Lavezzia.
Nesto ovako npr :
________________Bardi
__Santon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
____________Guarin_M'Villa
________Alvarez_Lucas_Coutinho
________________Milito
A na klupi imas redom : Zanetti,Cambiasso,Benedetti,Caldirola,Castaignos,Alborno,Pazzini,Crisetig,Palombo,Poli,Faraoni,Juan,Obi,Forlan...
Jbg zanese se ja.

Uglavnom ostajem misljenja da ako bude igro Cordoba navijam za Novaru...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !