Upravo to, jer nikad neznas sta tamo Gruzijci i ostali cekaju.
A dugorocno ce ih ovo iscrpit nenormalno da ce ga smaknut!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Upravo to, jer nikad neznas sta tamo Gruzijci i ostali cekaju.
Ne vjerujem sta raja pise. Nuklearke apsulutno nikad nece biti opcija, ali nikad.
Nešto mi pade na pamet ali mrsko mi sad tražiti... Da Rusi bace bombu na bilo koju državu sjeverno od Dunava što je, ukoliko bi se to desilo, najvjerovatniji scenarij, radijacija i valovi moraju prvo preći preko Dunava a zatim da bi ušli u BiH moraju preći Drinu ili Savu. Pod pretpostavkom da voda ima neka svojstva da upije efekte nuklearne bombe, a ja nisam siguran ali mislim da ima, Bosna bi znala biti najbolja država za zaštitu usljed nuklearnog rata.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:37Osjetili bismo posljedice od radijacije sigurno.JohnCleese je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:26Gledajući ovaj video nije nemoguće da Putin baci po jednu u dva-tri grada.
Mislim da mi ne bi osjetili nikakve posljedice
Cinjenica da postoje automatski implicira na postojanje teoretske mogucnosti.
Nakon eksplozije reaktora u Cernobilu su kod nas na radiju upozoravali na moguce posljedice radijacije, zatrovano povrce i voce itd. Sumnjam da rijeke imaju efekta.Arnelv52 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:47Nešto mi pade na pamet ali mrsko mi sad tražiti... Da Rusi bace bombu na bilo koju državu sjeverno od Dunava što je, ukoliko bi se to desilo, najvjerovatniji scenarij, radijacija i valovi moraju prvo preći preko Dunava a zatim da bi ušli u BiH moraju preći Drinu ili Savu. Pod pretpostavkom da voda ima neka svojstva da upije efekte nuklearne bombe, a ja nisam siguran ali mislim da ima, Bosna bi znala biti najbolja država za zaštitu usljed nuklearnog rata.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:37Osjetili bismo posljedice od radijacije sigurno.JohnCleese je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:26Gledajući ovaj video nije nemoguće da Putin baci po jednu u dva-tri grada.
Mislim da mi ne bi osjetili nikakve posljedice![]()
Rusima je avijacija baš slaba tačka tradicionalno. I u Gruziji su za 10 dana izgubili 6 aviona.
Pa ja ne vijerujem da u ovim kamionima ima bilo sta. Mislim da je ovog dosta cista propaganda
Upravo to. Ovakvi ne priznaju poraz, bez obzira što im ne ide na terenu i zbog toga će biti spremni da idu do kraja. Ma koliko koštalo.
Ma imaju Ukrajinci turske Bayraktare, zna se to već odavno, ali se to ne snima, dobro su ih ameri podučili.
Zna se milion%.
Trenutno korisnika/ca: JackW, OldTownDistrict i 15 gostiju.