Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
" се " $ га је " свјесно $ на ? " на & увео.
? на ".
? на ".
Па $, ¥ га за ?. " % 100 % " '...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
".
' $ је ово $ његовог ? &. " се ? " ", " $, $.
? $ је ? " " $ ". " " " $. " " фазон.
' $ је ово $ његовог ? &. " се ? " ", " $, $.
? $ је ? " " $ ". " " " $. " " фазон.
PSG vrlo zainteresovan za Ivana Ilica javlja Di Marzio.
Nadam se da nema nista od toga. On mora da ostane u Italiji. Spominjalo se da su najvise zainteresovani Milan,Lazio i Napoli.
Napoli bi mu najbolje legao po meni.
Nadam se da nema nista od toga. On mora da ostane u Italiji. Spominjalo se da su najvise zainteresovani Milan,Lazio i Napoli.
Napoli bi mu najbolje legao po meni.
Kakav PSG sada. Italija majka, Milan, Napoli itd...
Mitrooooos on fire!
U stilu Drogbe
U stilu Drogbe

Mitro
A tebi marconeto savet da se ne raspravljas sa kompleksasima koji pizde i kad Viskovic ili Banjac u finalu GS navijaju za Novaka
Nema tu pomoci.

A tebi marconeto savet da se ne raspravljas sa kompleksasima koji pizde i kad Viskovic ili Banjac u finalu GS navijaju za Novaka

Nema tu pomoci.

Neka lijepo ne gledaju arenu/euro/SK i cao. Ne znam u cemu je problem

- alan_kardec
- Kontakt:
po meni, Jović potpuno bespotrebno pravi dramu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Luka svakako nije poznat kao neka preterano inteligentna osoba.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma dobro sad, Luka nije ni prvi ni zadnji fudbaler koji je nervozno reagovao na izmjenu, ali mora da shvati nekoliko stvari. Ako mu nešto nije potrebno u novom klubu, to su neki sukobi i nesporazumi, pogotovo sa trenerom, kakav god on bio, njegova je zadnja. Drugo, u pripremnim utakmicama je bio sjajan, u debiju u prvenstvu je dao gol, tako da nema potrebe za nervozom, konkurencija za mjesto u timu mu je skoro nikakva, praktično je prvi napadač, minutaža će mu biti ogromna, on samo treba da se opusti, da ne razmišlja o glupostima i sve će biti ok.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije da ga branim, morao se ponijeti kao profesionalac, bez obzira na koga bio ljut, ali juce je toliko preduslova bilo za ovako nesto s njegove strane.alan_kardec je napisao/la: ↑22 avg 2022, 06:43ma dobro sad, Luka nije ni prvi ni zadnji fudbaler koji je nervozno reagovao na izmjenu, ali mora da shvati nekoliko stvari. Ako mu nešto nije potrebno u novom klubu, to su neki sukobi i nesporazumi, pogotovo sa trenerom, kakav god on bio, njegova je zadnja. Drugo, u pripremnim utakmicama je bio sjajan, u debiju u prvenstvu je dao gol, tako da nema potrebe za nervozom, konkurencija za mjesto u timu mu je skoro nikakva, praktično je prvi napadač, minutaža će mu biti ogromna, on samo treba da se opusti, da ne razmišlja o glupostima i sve će biti ok.
Prvo sto su bili sterilni sitavu tekmu. On nijednu upotrebljivu loptu nije dobio. U 70 min je iznudii crveni karton i imas jos pola sata igre, oni i dalje nista i povrh svega, izvadi njega i stavlja drugog spica, umjesto da igra s 2 spica jer su zadnjih 20 min svakako samo bunarili lopte u 16 m. Stvarno debilan potez i od strane Italiana...

Par minuta pre kraja ga je trener zamenio, nakon čega je bila vidljiva ljutnja Jovića, čak je i opsovao.
Trener Vinćenco Italijano je odgovorio na to pitanje.
"Jović ljut zbog izmene? Znam ja njega vrlo dobro, on je sjajan momak. Ako je ljut, onda je to zbog toga što nije dao gol. Mora da poradi na kondiciji, ali je momak sa velikim kvalitetima", rekao je Italijano posle meča.
Zna li se koliko ce da kosta jedna kesica/paklić? 

- jedanjeborac
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
U Srbiji danas počela prodaja, cijena 90 din, znači oko 1.50, tako da nema šanse da manje od toga bude i kod nas.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.