Sta je sa tobom, daleko otoka? Nikad ne ideš na tekme?Mokroguz je napisao/la:BRAVO VUKOVI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je sa tobom, daleko otoka? Nikad ne ideš na tekme?Mokroguz je napisao/la:BRAVO VUKOVI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3 000+ km, inace bih isao na svakubhsport je napisao/la:Sta je sa tobom, daleko otoka? Nikad ne ideš na tekme?Mokroguz je napisao/la:BRAVO VUKOVI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČESTITAM,,,,,,,a jeste prošle sedmice udarali po Gojaku.A ja ga pokušao branit I zamolio da podržimo I njega I sve ostale momke.Samo me brine sto ovaj mali makedonac nije pozvan u U-21 Makedonije.lupus je napisao/la:To treba hladno uzeti i ici dalje.Mislim da ce i sef doci sa duzeg odmora i da nece biti zajebancije.
Provokatorbhsport je napisao/la:Sta je sa tobom, daleko otoka? Nikad ne ideš na tekme?Mokroguz je napisao/la:BRAVO VUKOVI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro igra mali Merajic,defanziva odlicno malo ga ofanziva zezaMokroguz je napisao/la:Olimpic: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Subašić, Šivšić, Gligorov, Gojak,
Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajraktarević, Kuduzović, Mehidić.
A je li?aleksandar_veliki je napisao/la:Juniori Olimpica su dobili...Mokroguz je napisao/la:Izgubise i juniori i kadeti 1:0. Dobar je to rezultat ipak, smatram da Sloboda poput Zeljeznicara i Sarajeva posjeduje medju najboljih omladinskih pogona sto se tice proizvodnje talenata.
sta ono kopate iza gola?Mancini je napisao/la:Jao izvještaja!Opet minuta!Bagra od novinara.
lupus je napisao/la:Mokri,mokri
Vidim da si zagrizeni navijac Olimpica, pa mi nije jasno kako si svaku na forumu.Mokroguz je napisao/la:3 000+ km, inace bih isao na svakubhsport je napisao/la:Sta je sa tobom, daleko otoka? Nikad ne ideš na tekme?Mokroguz je napisao/la:BRAVO VUKOVI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razumijembhsport je napisao/la:Vidim da si zagrizeni navijac Olimpica, pa mi nije jasno kako si svaku na forumu.
Od viska glava ne boliamstaff je napisao/la:Sta ce vam izvjestaj sa domace utakmice? Valjda ste je gledali. Vidio sam da je bilo ljudi na stadionu ili je ono zbog sarenih stolica?
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Evo ga:Mancini je napisao/la:Jao izvještaja!Opet minuta!Bagra od novinara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.