SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Preview raspleta Treće lige
17. kolo
Kljusinari - Gromovi 1-1
Vukovi zla - Jedinstvo Manchester 2-0
Kockari - Spamm 4-1
2. Jedinstvo Manchester 28
3. Kljusinari 26
4. Vukovi zla 25
5. Gromovi 25
6. Kockari 25
Jedinstvo Manchester - Kljusinari
pobjednik osigurava PROMOCIJU
Jedinstvo Manchester osigurava PROMOCIJU ako pobijedi/odigra neriješeno; osigurava BARAŽ ako izgubi, Vukovi zla ne pobijede, a dvoboj Gromovi - Kockari završi neriješeno
Kljusinari osiguravaju PROMOCIJU ako pobijede; osiguravaju BARAŽ ako odigraju neriješeno, Vukovi zla ne pobijede, a utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno
Grizzlies - Vukovi zla
Grizzlies nisu u konkurenciji, a Vukovi zla ne mogu ostvariti izravnu PROMOCIJU, mogu samo osigurati BARAŽ
Vukovi zla osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno ILI
Gromovi pobijede, ali je razlika kojom su porazili Kockare za maksimalno jedan gol veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese ILI
Kockari pobijede, ali je razlika kojom su porazili Gromove za minimalno osam golova veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese
Gromovi - Kockari
nijedna ekipa ne može osigurati PROMOCIJU, ali obje mogu osigurati BARAŽ
Gromovi osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese ILI
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno dva gola manja od razlike kojom su Gromovi zla porazili Kockare
Kockari osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno sedam golova manja od razlike kojom su Kockari porazili Gromove
Vidljivo je da je u najboljoj situaciji ekipa Jedinstva, koja za izravnu promociju u viši rang ne smije izgubiti. Ostali konkurenti ne ovise sami o sebi, tako da je sve moguće.
squeaky bum time!
17. kolo
Kljusinari - Gromovi 1-1
Kockari - Spamm 4-1
3. Kljusinari 26
4. Vukovi zla 25
5. Gromovi 25
6. Kockari 25
Jedinstvo Manchester osigurava PROMOCIJU ako pobijedi/odigra neriješeno; osigurava BARAŽ ako izgubi, Vukovi zla ne pobijede, a dvoboj Gromovi - Kockari završi neriješeno
Kljusinari osiguravaju PROMOCIJU ako pobijede; osiguravaju BARAŽ ako odigraju neriješeno, Vukovi zla ne pobijede, a utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno
Grizzlies - Vukovi zla
Grizzlies nisu u konkurenciji, a Vukovi zla ne mogu ostvariti izravnu PROMOCIJU, mogu samo osigurati BARAŽ
Gromovi pobijede, ali je razlika kojom su porazili Kockare za maksimalno jedan gol veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese ILI
Kockari pobijede, ali je razlika kojom su porazili Gromove za minimalno osam golova veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese
Gromovi - Kockari
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno dva gola manja od razlike kojom su Gromovi zla porazili Kockare
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno sedam golova manja od razlike kojom su Kockari porazili Gromove
Vidljivo je da je u najboljoj situaciji ekipa Jedinstva, koja za izravnu promociju u viši rang ne smije izgubiti. Ostali konkurenti ne ovise sami o sebi, tako da je sve moguće.
squeaky bum time!
Hayley <3
Wrong! Grizzlies su iznad konkurencije!badblueboylivno je napisao/la: Grizzlies nisu u konkurenciji
NAPRIJED NARODE!
yeeaah napokon je došla titula gdje i pripada ...ja sam u topnicima od samog početka, od treće lige pa do prve, usput smo osvojili kup i svake sezone smo u vrhu prve lige bili tako da nam je samo ova titula falila, eeh sad je i ona napokon vise nego zasluženo leglaarelinho je napisao/la:Napokon je titula naša !!!!
BRAVO TOPNICI !!
Cestitam saigracima na ovoj utakmici i demoliranju Ljute Krajine !
Dominacija je neminovnost !!![]()
![]()
Admir_Sa![]()
Babinho
Čestitke mojim kolegama u timu, jako mi je drago sto smo osvojili iako sam ja preskočio dva kola, njih dvojica su našli snage i pobijedili te tekme..svaka čast momci..
I naravno hvala svima na čestitkama
Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.LBJ MVP je napisao/la:I dresove sam naručio Donnie.
@Greivis i @Firer neka malo promjene,čisto zbog novca![]()
Jesmo izgubili ovo?A ja fino kažem nema prodavanja bodova do zadnjeg kola
Mislim da smo i definitivno prvi. Ocekujem da se igraci Vukova jave i da dogovorimo uslove utakmice.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
bar budite sljedeće kolo takviZeman je napisao/la:Wrong! Grizzlies su iznad konkurencije!badblueboylivno je napisao/la: Grizzlies nisu u konkurenciji
@ bbblivno
hvala na objašnjenju situacije
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@anonimni koliko imas golova u karijeri?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uh sta sve ova liga mi nece prirediti
nakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju
u ovu utakmicu smo usli kao zadnji na tabeli i to protiv direktnog protivnika za opstanak jedan na tri igraca i ni manje ni vise postignem hattrick i donesem pobjedu
sigurno najdraza pobjeda u karijeri,za kakav takav opstanak treba svasta nesta da se poklopi.
vidjecemo
ako moze ko da mi da onu statistiku postignutih golova,mislim da sam sa ovom golijadom usao u klub 100
vidjecemo
ako moze ko da mi da onu statistiku postignutih golova,mislim da sam sa ovom golijadom usao u klub 100
Zadnja izmjena: deyo, dana/u 05 maj 2013, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- legenda reala
- Kontakt:
Ma derbi za opstanak/baraž Green Dragons-Gongashi, dolazite na teško gostovanje nadam se da ćemo vas izbaciti da idemo zajedno u niži rangdeyo je napisao/la:Uh sta sve ova liga mi nece prireditinakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju
u ovu utakmicu smo usli kao zadnji na tabeli i to protiv direktnog protivnika za opstanak jedan na tri igraca i ni manje ni vise postignem hattrick i donesem pobjedu
sigurno najdraza pobjeda u karijeri,za kakav takav opstanak treba svasta nesta da se poklopi.
vidjecemo
Ovaj Crazy Legs će ti dobiti Delfine i oni će ostati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ako ostanete znas koga ces da dovedes u klub?deyo je napisao/la:Uh sta sve ova liga mi nece prireditinakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju
vidjecemo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da li dolazimo ili dolazim to cemo jos da vidimo
da smo mi bili tim cijelu sezonu vjeruj mi ne bi ni dosli do ovdje 
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bi, uvijek smo bili na pogrešnoj strani ove sezone i vi i mi, jedino jučer vi na pravoj, a mi dva kola zaredom gosti, uhhhh saveze li savezedeyo je napisao/la:da li dolazimo ili dolazim to cemo jos da vidimoda smo mi bili tim cijelu sezonu vjeruj mi ne bi ni dosli do ovdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
uh to bi bio dream teamOtelo je napisao/la:ako ostanete znas koga ces da dovedes u klub?deyo je napisao/la:Uh sta sve ova liga mi nece prireditinakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju
vidjecemo
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Bi 
[youtube][/youtube]
Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili
, al et neka se i drugi raduju
Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)
Titula, titula, slavit ce se titula!

Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili

nema potpisa
Zadnje kolo u cvajti
Pobjeda nam samo igra za bundesku, kuci igramo protiv redovnih musterija Premiera, moramo dobit, pozivam saigrace da dobro izanaliziraju parove
Pobjeda nam samo igra za bundesku, kuci igramo protiv redovnih musterija Premiera, moramo dobit, pozivam saigrace da dobro izanaliziraju parove
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Fina analiza.badblueboylivno je napisao/la:Preview raspleta Treće lige
17. kolo
Kljusinari - Gromovi 1-1
Kockari - Spamm 4-1
3. Kljusinari 26
4. Vukovi zla 25
5. Gromovi 25
6. Kockari 25
Grizzlies - Vukovi zla
Gromovi - Kockari
squeaky bum time!
Ah, u kakvu se situaciju dovedosmo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Admir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili, al et neka se i drugi raduju
Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)
Cestitke od srca.Pokazali ste najvise.Mi smo se kasno probudili.No idemo dalje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
malo neštoOtelo je napisao/la:@anonimni koliko imas golova u karijeri?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slucajno sam ovo primjetio, Kljusinari i Garaze treba da bude Sluzben rezultat. Pa nek se ispravi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Krivo si shvatio, činjenica je da ste osigurali titulu u domaćinskom kolu. Ukupno gledano, zaslužili jeste svakako, nama je jednostavno nedostajalo sreće k'o vama prošle sezone. Nema veze, Pjetlovi forever, idemo do tog Kupa i Superkupa pa da upotpunimo te trofeje.Admir_Sa je napisao/la:jah eto neko drugi haman citavu sezonu bio na prvom mjestu, pa mi onako domacinski i uz puno srece zavšimo prviClaus je napisao/la:Čestitke Topnicima na tituli, domaćinsko kolo im je podarilo 1. mjesto.Očekujte revanš u 18. kolu svakako.
Btw, Mene bi isto tako bilo sramota reći da je vaš fair-play nama donio prošlosezonsku titulu jer smo vas 2x klepili po ušima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.