SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

badblueboylivno
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2013, 03:19

Preview raspleta Treće lige

17. kolo
Kljusinari - Gromovi 1-1
Vukovi zla - Jedinstvo Manchester 2-0
Kockari - Spamm 4-1

2. Jedinstvo Manchester 28
3. Kljusinari 26
4. Vukovi zla 25
5. Gromovi 25
6. Kockari 25

Jedinstvo Manchester - Kljusinari
pobjednik osigurava PROMOCIJU
Jedinstvo Manchester osigurava PROMOCIJU ako pobijedi/odigra neriješeno; osigurava BARAŽ ako izgubi, Vukovi zla ne pobijede, a dvoboj Gromovi - Kockari završi neriješeno
Kljusinari osiguravaju PROMOCIJU ako pobijede; osiguravaju BARAŽ ako odigraju neriješeno, Vukovi zla ne pobijede, a utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno

Grizzlies - Vukovi zla
Grizzlies nisu u konkurenciji, a Vukovi zla ne mogu ostvariti izravnu PROMOCIJU, mogu samo osigurati BARAŽ
Vukovi zla osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno ILI
Gromovi pobijede, ali je razlika kojom su porazili Kockare za maksimalno jedan gol veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese ILI
Kockari pobijede, ali je razlika kojom su porazili Gromove za minimalno osam golova veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese

Gromovi - Kockari
nijedna ekipa ne može osigurati PROMOCIJU, ali obje mogu osigurati BARAŽ
Gromovi osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese ILI
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno dva gola manja od razlike kojom su Gromovi zla porazili Kockare
Kockari osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno sedam golova manja od razlike kojom su Kockari porazili Gromove

Vidljivo je da je u najboljoj situaciji ekipa Jedinstva, koja za izravnu promociju u viši rang ne smije izgubiti. Ostali konkurenti ne ovise sami o sebi, tako da je sve moguće.

squeaky bum time!
Hayley <3

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 maj 2013, 10:46

badblueboylivno je napisao/la: Grizzlies nisu u konkurenciji
Wrong! Grizzlies su iznad konkurencije!
NAPRIJED NARODE!

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 05 maj 2013, 10:53

arelinho je napisao/la:Napokon je titula naša !!!!
BRAVO TOPNICI !!
Cestitam saigracima na ovoj utakmici i demoliranju Ljute Krajine ! :D
Dominacija je neminovnost !! 8-) 8-)
Admir_Sa 8-)
Babinho 8-)
yeeaah napokon je došla titula gdje i pripada ...ja sam u topnicima od samog početka, od treće lige pa do prve, usput smo osvojili kup i svake sezone smo u vrhu prve lige bili tako da nam je samo ova titula falila, eeh sad je i ona napokon vise nego zasluženo legla :twisted:

Čestitke mojim kolegama u timu, jako mi je drago sto smo osvojili iako sam ja preskočio dva kola, njih dvojica su našli snage i pobijedili te tekme..svaka čast momci..

I naravno hvala svima na čestitkama :)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 maj 2013, 11:30

LBJ MVP je napisao/la:I dresove sam naručio Donnie.
@Greivis i @Firer neka malo promjene,čisto zbog novca :mrgreen:

Jesmo izgubili ovo?A ja fino kažem nema prodavanja bodova do zadnjeg kola :roll:
Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.

Mislim da smo i definitivno prvi. Ocekujem da se igraci Vukova jave i da dogovorimo uslove utakmice.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 maj 2013, 11:39

Zeman je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la: Grizzlies nisu u konkurenciji
Wrong! Grizzlies su iznad konkurencije!
bar budite sljedeće kolo takvi :mrgreen:

@ bbblivno
hvala na objašnjenju situacije :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 maj 2013, 11:42

@anonimni koliko imas golova u karijeri?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 05 maj 2013, 11:45

Uh sta sve ova liga mi nece prirediti :o nakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju :evil: u ovu utakmicu smo usli kao zadnji na tabeli i to protiv direktnog protivnika za opstanak jedan na tri igraca i ni manje ni vise postignem hattrick i donesem pobjedu :D sigurno najdraza pobjeda u karijeri,za kakav takav opstanak treba svasta nesta da se poklopi.
vidjecemo :roll:

ako moze ko da mi da onu statistiku postignutih golova,mislim da sam sa ovom golijadom usao u klub 100
Zadnja izmjena: deyo, dana/u 05 maj 2013, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2013, 11:48

deyo je napisao/la:Uh sta sve ova liga mi nece prirediti :o nakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju :evil: u ovu utakmicu smo usli kao zadnji na tabeli i to protiv direktnog protivnika za opstanak jedan na tri igraca i ni manje ni vise postignem hattrick i donesem pobjedu :D sigurno najdraza pobjeda u karijeri,za kakav takav opstanak treba svasta nesta da se poklopi.
Ma derbi za opstanak/baraž Green Dragons-Gongashi, dolazite na teško gostovanje nadam se da ćemo vas izbaciti da idemo zajedno u niži rang :P

Ovaj Crazy Legs će ti dobiti Delfine i oni će ostati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 maj 2013, 11:50

deyo je napisao/la:Uh sta sve ova liga mi nece prirediti :o nakon sto se po ko zna koji put moji saigraci nisu odazvali pozivu da tipuju :evil: u ovu utakmicu smo usli kao zadnji na tabeli i to protiv direktnog protivnika za opstanak jedan na tri igraca i ni manje ni vise postignem hattrick i donesem pobjedu :D sigurno najdraza pobjeda u karijeri,za kakav takav opstanak treba svasta nesta da se poklopi.

ako moze ko da mi da onu statistiku postignutih golova,mislim da sam sa ovom golijadom usao u klub 100
ako ostanete znas koga ces da dovedes u klub? :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 05 maj 2013, 11:51

da li dolazimo ili dolazim to cemo jos da vidimo ;) da smo mi bili tim cijelu sezonu vjeruj mi ne bi ni dosli do ovdje 8-)
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2013, 11:52

deyo je napisao/la:da li dolazimo ili dolazim to cemo jos da vidimo ;) da smo mi bili tim cijelu sezonu vjeruj mi ne bi ni dosli do ovdje 8-)
Ma bi, uvijek smo bili na pogrešnoj strani ove sezone i vi i mi, jedino jučer vi na pravoj, a mi dva kola zaredom gosti, uhhhh saveze li saveze :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 05 maj 2013, 11:53

Otelo je napisao/la:

ako ostanete znas koga ces da dovedes u klub? :mrgreen:
uh to bi bio dream team 8-) vidjecemo ,vidjecemo.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 maj 2013, 11:57

Bi :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 maj 2013, 12:17

[youtube][/youtube]

Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili :D , al et neka se i drugi raduju :mrgreen: Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)

Titula, titula, slavit ce se titula!

slika
nema potpisa

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2013, 12:30

Zadnje kolo u cvajti :o :o :o

Pobjeda nam samo igra za bundesku, kuci igramo protiv redovnih musterija Premiera, moramo dobit, pozivam saigrace da dobro izanaliziraju parove ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 05 maj 2013, 12:38

badblueboylivno je napisao/la:Preview raspleta Treće lige

17. kolo
Kljusinari - Gromovi 1-1
Vukovi zla - Jedinstvo Manchester 2-0
Kockari - Spamm 4-1

2. Jedinstvo Manchester 28
3. Kljusinari 26
4. Vukovi zla 25
5. Gromovi 25
6. Kockari 25

Jedinstvo Manchester - Kljusinari
pobjednik osigurava PROMOCIJU
Jedinstvo Manchester osigurava PROMOCIJU ako pobijedi/odigra neriješeno; osigurava BARAŽ ako izgubi, Vukovi zla ne pobijede, a dvoboj Gromovi - Kockari završi neriješeno
Kljusinari osiguravaju PROMOCIJU ako pobijede; osiguravaju BARAŽ ako odigraju neriješeno, Vukovi zla ne pobijede, a utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno

Grizzlies - Vukovi zla
Grizzlies nisu u konkurenciji, a Vukovi zla ne mogu ostvariti izravnu PROMOCIJU, mogu samo osigurati BARAŽ
Vukovi zla osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
utakmica Gromovi - Kockari završi neriješeno ILI
Gromovi pobijede, ali je razlika kojom su porazili Kockare za maksimalno jedan gol veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese ILI
Kockari pobijede, ali je razlika kojom su porazili Gromove za minimalno osam golova veća od razlike kojom su Vukovi zla porazili Grizzliese

Gromovi - Kockari
nijedna ekipa ne može osigurati PROMOCIJU, ali obje mogu osigurati BARAŽ
Gromovi osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese ILI
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno dva gola manja od razlike kojom su Gromovi zla porazili Kockare
Kockari osiguravaju BARAŽ ako pobijede uz jedan od uvjeta:
Vukovi zla ne poraze Grizzliese
Vukovi zla pobijede, ali je razlika kojom su porazili Grizzliese za minimalno sedam golova manja od razlike kojom su Kockari porazili Gromove

Vidljivo je da je u najboljoj situaciji ekipa Jedinstva, koja za izravnu promociju u viši rang ne smije izgubiti. Ostali konkurenti ne ovise sami o sebi, tako da je sve moguće.

squeaky bum time!
Fina analiza. ;)

Ah, u kakvu se situaciju dovedosmo. :evil: Bez obzira što nam i neriješeno odgovara, ovo nam nije trebalo. Uopšte me ne bi čudilo da sve uprskamo u zadnjem kolu. :roll:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 maj 2013, 12:44

Admir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili :D , al et neka se i drugi raduju :mrgreen: Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)

Titula, titula, slavit ce se titula!

slika

Cestitke od srca.Pokazali ste najvise.Mi smo se kasno probudili.No idemo dalje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 maj 2013, 12:47

Otelo je napisao/la:@anonimni koliko imas golova u karijeri?
malo nešto :mrgreen: desetak možda, što ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 maj 2013, 12:52

Slucajno sam ovo primjetio, Kljusinari i Garaze treba da bude Sluzben rezultat. Pa nek se ispravi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 maj 2013, 13:06

Admir_Sa je napisao/la:
Claus je napisao/la:Čestitke Topnicima na tituli, domaćinsko kolo im je podarilo 1. mjesto. :( Očekujte revanš u 18. kolu svakako. :)
jah eto neko drugi haman citavu sezonu bio na prvom mjestu, pa mi onako domacinski i uz puno srece zavšimo prvi :roll:
Krivo si shvatio, činjenica je da ste osigurali titulu u domaćinskom kolu. Ukupno gledano, zaslužili jeste svakako, nama je jednostavno nedostajalo sreće k'o vama prošle sezone. Nema veze, Pjetlovi forever, idemo do tog Kupa i Superkupa pa da upotpunimo te trofeje. :P Sljedeće sezone nema milosti za protivnike, svaku utakmicu moramo prije svega svi igrati, jer mnogo znači 1 bod u ovoj igri, i to pogađati svaki mogući zicer.

Btw, Mene bi isto tako bilo sramota reći da je vaš fair-play nama donio prošlosezonsku titulu jer smo vas 2x klepili po ušima. ;)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.