Adinjo je napisao/la:Ova spanska liga, sve vise i vise me podsjeca na skotsku ligu.
i onda mene počnu praviti budalom kad kažem da je Engleska liga jača od Španske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Adinjo je napisao/la:Ova spanska liga, sve vise i vise me podsjeca na skotsku ligu.
Pogledaj samo rezultate u Engleskoj - sve će ti biti jasno. Svako svakoga dobija i u tome jeste čar Engleske premier lige. U Španjolskoj se sve već od početka zna, Real i Barca prva dva mjesta - ostatak.legenda reala je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Ova spanska liga, sve vise i vise me podsjeca na skotsku ligu.
Ma nemoj mi reci...pogledaj bas malo te rezultate, tipa ovog:OTNYS_YNWA je napisao/la:Pogledaj samo rezultate u Engleskoj - sve će ti biti jasno. Svako svakoga dobija i u tome jeste čar Engleske premier lige. U Španjolskoj se sve već od početka zna, Real i Barca prva dva mjesta - ostatak.legenda reala je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Ova spanska liga, sve vise i vise me podsjeca na skotsku ligu.
Upravo tako !!. Ovo vise nije zanimljivo gledat'. Pa nema tekme da ova dva kluba ne pobjede sa teniskim ciframa. Ne sjecam se kad je bilo neko iznenadjenje u Spaniji.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pogledaj samo rezultate u Engleskoj - sve će ti biti jasno. Svako svakoga dobija i u tome jeste čar Engleske premier lige. U Španjolskoj se sve već od početka zna, Real i Barca prva dva mjesta - ostatak.legenda reala je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Ova spanska liga, sve vise i vise me podsjeca na skotsku ligu.
Svak svakog pobjeđuje, jelde...aha svakakoOTNYS_YNWA je napisao/la:I šta sa tim ?
Ti stvarno ne znaš šta pišeš. Taj isti Chelsea gubi od Birminghama, Sunderlanda,.. Od koga Real gubi ? Barcelona ? Koja je ekipa sposobna da dobije ove timove ?Mandrak je napisao/la:Svak svakog pobjeđuje, jelde...aha svakakoOTNYS_YNWA je napisao/la:I šta sa tim ?....nabroj mi koja se dva tima samo smjenjuju kao šampione te lige??
Zna se Man.utd ili Čelzi, zadnjih 10 godina....prije toga Arsenal dvije titule i to je to....pravo je neizvjesna liganaravno hahha
Hercules uzeo sva 3 boda na Nou Campu, Sporting uzeo jedan na istom stadionu...i to sve u ovoj sezoniOTNYS_YNWA je napisao/la:Ti stvarno ne znaš šta pišeš. Taj isti Chelsea gubi od Birminghama, Sunderlanda,.. Od koga Real gubi ? Barcelona ? Koja je ekipa sposobna da dobije ove timove ?Mandrak je napisao/la:Svak svakog pobjeđuje, jelde...aha svakakoOTNYS_YNWA je napisao/la:I šta sa tim ?....nabroj mi koja se dva tima samo smjenjuju kao šampione te lige??
Zna se Man.utd ili Čelzi, zadnjih 10 godina....prije toga Arsenal dvije titule i to je to....pravo je neizvjesna liganaravno hahha
Sta je sa Kup UefaToxicity je napisao/la:Istina je da Španjolskoj l fale još 2 jaka kluba u ligi i u ligi prvaka da bi bila bolja, ruku na srce da nije Barcelona pravila rezultate zadnjih godina kakve je pravila bili bi i iza Njemačke lige
slazem se. jedino bih bih taj broj od 5 ekipa smanjio na 3.OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba biti realan i reći da je Engleska liga jača od Španjolske. Isto kao što sam ja realan i kažem da su Barcelona i Real trenutno među 5 najjačih timova na svijetu. Ali stvari generalno posmatrajući, na otoku ima više kvalitetnijih ekipa.
U Engleskoj samo Chelsea i Manchester osvajaju ?Mandrak je napisao/la:Bogami Valencia uze dvije titule zaredom sa Benitezom (2001–02, 2003–04)...i tad su se takmicili i Barca i Real.
Prošle godine Atletic uze kup UEFA (drugo najjace klupsko takmicenje na svijetu poslije LP) i to pobjedi baš engleze Fulham....pa necemo se praviti sad ludi i navini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.