Marsal je napisao/la:Ako su stvarno momku noge polomili, onda sutra uhvatit par drotova i vratit im istom mjerom mamu im yebem taman da mi je otac drot![]()
shvataš da je to tvoja nana/baka zapravo ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Marsal je napisao/la:Ako su stvarno momku noge polomili, onda sutra uhvatit par drotova i vratit im istom mjerom mamu im yebem taman da mi je otac drot![]()
Radit kao ukrajinciMarsal je napisao/la:Ako su stvarno momku noge polomili, onda sutra uhvatit par drotova i vratit im istom mjerom mamu im yebem taman da mi je otac drot![]()
iVar je napisao/la:pa filipe gdje su ti kolege, ili ne smijete pričati o tome, što kaže neko gore, 200 vas ne može dobiti otkaz! Pa i vama će zaje*avat za plaće i slično. Dohavizajte se, man'te snova i uzivanjafilip13 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da policija može otkazati poslušnost, oni su zadnji stub odbrane Čauševića i njegovih trabanata, ako se to desi ovi će promptno da pristanu na sve zahtjeve, a najvažnije na prvi - da sjašu s vlasti.
treba ih rušiti,svi zajedno
Specijalci trenutno u gradu tuku sve sto im nadje na putu, zato ne izlazite nigdje zasad. Cekali su noc da nastave gdje su stali.
Shvaćamhodža je napisao/la:shvataš da je to tvoja nana/baka zapravo ?Marsal je napisao/la:Ako su stvarno momku noge polomili, onda sutra uhvatit par drotova i vratit im istom mjerom mamu im yebem taman da mi je otac drot![]()
![]()
e gledaj, odvukoše čovjeka a narod samo psuje, pa krenite na njih, oni narod "otimaju" a vi gledate..otmite i vi jednog..Gorki je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
iVar je napisao/la:e gledaj, odvukoše čovjeka a narod samo psuje, pa krenite na njih, oni narod "otimaju" a vi gledate..otmite i vi jednog..Gorki je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
@filip, vas kad pošalju, vi samo možete mirno stati i pustiti ih, pa imali bi narod uz sebenije valjda da su komesari jači od vas kad navučete kacigu, uzmete štit i slično...komesari s pištoljima samo..neće valjda pucati?
Bujrum druze u Siriju, tamo ce ti dati mnogo vise od kamenica, vjerovatno ces dobitini puske i bombe. A mozes i zaraditi dobroRaul_64 je napisao/la:Treba izaci ogranizovanije i sa necim vise od kamenice , jer vako ubise nas
pokazat' zube i marisat' se...mrak je saveznikSarajlijc@ je napisao/la:Pa bas sad treba izaci!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.